”Нормандската четворка” отбеляза напредък по примирието

Лидерите на страните от "Нормандската четворка" (Франция, Германия, Русия и Украйна) констатираха напредък в изпълнението на Минските споразумения.

Обратно в новината

Коментари - ”Нормандската четворка” отбеляза напредък по примирието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автор: Могерини: ЕС е готов да поднови партньорството с Русия ЕС е готов да поднови партньорството си с Русия при спазване на международните задължения, включително споразумението в Минск за Украйна, заяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини, представяйки доклад за развитието на Европейската политика на добросъседство. "Ясно показваме, че вратата ни е отворена за европейските ни партньори и за Русия. Главното условие е изпълнението на международните задължения и принципи", заяви тя. Могерини добави, че се надява Русия да се върне към спазването на международните ангажименти и обещанията от Минск. Тя заяви, че ЕС приема Русия като "съседка на съседи", с която съюзът възнамерява да развива отношенията си. Русия има сухопътна граница с пет европейски страни Финландия, Балтийските страни и Полша. Могерини обяви още, че ЕС проучва възможността за засилване на мисията от наблюдатели на ОССЕ в Украйна. ....ама защо не слущаш нашите пидали даниелчо и роско бе жено. как може да не си съгласуваш изказването с тия гелосани и оскубани ястреби.

Мир в Украйна ще има , когато проамериканската хунта бъде свалена от власт, съдена за геноцид и избита.

Допълвам дежа вю. Гьобелс също казва-на мен не ми е нужен никакъв закон. За мен закон е само волята на Фюрера. И като допълнение-виж "25-те точки от програмата на нацистката партия". Щом я има в нета, значи не е вредна или забранена.

Последните новини показват,че на путя му е през оная работа Донбас.Важното беше да даде урок на непослушните украинци. Е , даде им зад врата, но дали си заслужаваше е една друга тема за след 1-2 години.Та сега рускотролещите от :"Киев наш" бързо смениха на "Донбас е ваш"! И е логично,щото пари нема и нема да има скоро, а вътрешният пуч в мацква се задава! Приемам залози за бъдещето на захарченко и сие !

не си чекни "последните новини " от задника който имаш вместо глава.

Въпрос към мислещите: Защо според вас Англия, която открай време е със самочувствието на световна империя не взе никакво участие в преговорите за мир в Украйна?

Защото са помпозни колониални мрънкалници, които предпочитат бившите си колонии и commonwealth-а пред Европа. ЕС направи фатална грешка незачитайки руският интрес и подчинявайки се сляпо на американците, ако това не се промени ЕС ще се разпадне.

Защото подписа и стои под БУдапещенския меморандум заедно с тези на САЩ и Русия, гарантиращи териториалната цялост на Украйна в замяна на ядрените и оръжия- хората уважават подписа си, за разлика от Русия, която доказа, че подписа и под международни договори не значи нищо.

Обяснете ми защо в Бг, обгрижана от европейските ценности, 60% от населението живее под социалния минимум и колониалното правителство тегли 16 милиарда заеми??????

... ще бъде МНОГО, ама много недоволен от мир в Украйна и стабилна Европа ...

тц,тц,тц...Ще вземе да настъпи мир ..и какво ще правят тогава САЩ?Ще трябва да измислят друга провокация и да ровят от друго място...

Накрая ще разделят Украйна по подобие на Корея. Ще имаме ДНР ( КНДР) и Украйна ( ЮК) Но едва ли Украйна ще стигне ЮК, защото трудно ще излекува комунистическия вирус, който не е така познат в ЮК.

Бъркаш се, ще има Новорусия, дори вече има такава телевизия, соросните като теб ще пръскат от яд злоба в коментарите

Какво стана с Евразийсият съюз..... ?

да е стартирал, Белорусия води сериозни преговори с ЕС и НАТО, а Саша Лукашенко многократно е изразявал несъгласие с външната политика на кагебишките жужета.

От кога стана "Саша"?Нали беше терорист,сатрап, тиранин...........? Да ви пера в главите мазни,европедалски!

Още едно доказателство,че ние не оствяме своите в беда. Цивилизованият свят се изправи като един срещу опитите на азиатските варвари да спрат проникването на светлината на евроатлантическите ценности в Украйна.

"Светлината на евроатлантическите ценности"?? Това ирония ли трябва да е или членуваш в сектата на Евроатлантиците?

То хубу, ама на първо време Украйна трябва да се върне в каменната ера, за да започне на чисто с демокрацията.

То и "комунизъмът" бе една "светлина"...

....е тази четворка сгафи отново. А -а-а. господа от четворката, ама вие ще берете ядове, как така отчитате напредък? Ще ви санкционираме и то жестоко, плевнелиев и даниелчо недоносено ви предупредиха, че ще вземат най-сериозни мерки ако не се съобразявате с тях.... ама не може така, какъв е този разнобой в европа и а-мериканските господари... ще ви извикат тези дни в президентството и ще ви издърпат ушите. Това не може да се търпи така да има разнобой между преговарящи и определящи политиката на света влиятелни лица като нашите ...(недоразумения)....Хайде пак не разбрахме кога влизаме в завоя и изпаднахме от каруцата. Пореден гаф на "голямата" политика. Ами да си ходят.....!

По-скромен, интелигентен и ерудиран чиляк от благоволяващия да ни ограмотява и просвещава, светейшия дон амичи няма на света. Да паднем коленопреклонно и да благодарим на Неговата снизхоздителност, затуй че си губи от тъй драгоценното време за нас незаслужаващите.

Доставките за газ не се отнасят за Донбас. ЗАЩО?????

Сигурно защото на всички вече е ясно, че Донбас вече не е част от Украйна, просто още не е потвърдено официално.

Смешно ли е, жалко ли е - руснаците чакали Червеният кръст да им оправи бакиите.

празна главо,срамно е за Европа.

Недейте с лошо, уважаема четворка- ще разбиете сърце американско!

Бегеец, моите коментари винаги са били най добри, не защото аз съм най добър. Просто защитавам правилни каузи по честен начин. Познавам най добре и руснаци и украинци и американци. Населението на Донбас е руско. На кога, според теб, е по мило за съдбата им? На Кери ли? Вярваш ли си? Ако тия хора останат в границите на съвременна Украина , утре като нищо ще ги вземат натовски войници. А няма как да убедиш руснак, че нато не е насочен към Русия. И за това те решиха, ако ще се бият, те да изберат времето и местото на битката. А то е-сега в Донбас, а не утре под Москва. Под Москва битката вече се е състояла някога и повече това няма как да се случи. Ако смяташ, че можеш да кажеш нещо против моите аргументи, много се заблуждаваш.

Мисля, че е загуба на време и нерви да се опитваш да отговаряш на такива като Бегееца. Неговата цел не е да спори и да защитава гледна точка, а да провокира. Защото ако има поне малко интелект ще знае, че светът не е само бяло и черно! Както се опитват да го представят "свободните медии" на "демократичния свят". А някъде четох, че зад този псевдоним се крие Асен Генов от "Протестна мрежа". Ако е така, коментарът е просто излишен. Това лице вече може да убеди някого точно колкото компрометирани фигури като Румен Гечев, Румен Овчаров или Румен Петков...

Той работи на процент- един "минус" му печели 20 стотинки, а отговор на неговият коментар- цял лев! Затова пускаш "игнор" и подминаваш словесната му диария с лека ухмълка.

Не си прав! Моите коментари са най-добрите и най-правилните. Населението в Донбас по последното преброяване е 25% рускоговорящо, като цяло. Естествено е неравномерно разпределено - в Славянск 89%, другаде по-малко. Друг е въпросът как са се оказали тези руснаци там. След геноцида Гладомор Сталин преселва руснаци за работа в мините. НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. ЗАЩОТО ИМА ДОГОВОР ЗА РАЗДЕЛЯНЕ НА СССР. И КРИМ Е УКРАИНСКИ. ДОНБАС СЪЩО

платените соросни тролясници естествено циврят и скимтят докато си мислят че лаят по Русия пренебрегвайки българските територии останали извън пределите на България, жалка продажна памсина сте.

Четворка, тройка - все тая. Важното е да се спре Путинската агресия и войната в Украйна

Ами Джон Кери какво ще го правим? Него мир не го устройва. Той само отправя заплахи и дрънка оръжия отвъд океана. А и е инвестирал 5 милиарда в бъдещата война. Кой ще му ги върне сега?

Керито се държи с Русия като катаджия спрял примерен шофьор с надлежно поставен колан - "Колега ти за двайсе кинта че се удушиш с тоя колан!".

Нема страшно. Булгаристан е надежден партньор и вече изтегли заема да покрие загубите.

Аз много ценя усилията на "Нормандската четворка". Уважавам също така и "шведската тройка". Но ако не бяха се намешали там, където не им работа, нямаше да загинат толкова невинни хора. Ей така, за нищо загинаха. За да станат някой хора от богати по богати. Приятен ден.