Британски министър обяви Русия за заплаха за Прибалтика

Британският военен министър Майкъл Фалън заяви, че има реална заплаха от Русия за Латвия, Литва и Естония. Според него Москва оказва натиск върху Прибалтика.

Обратно в новината

Коментари - Британски министър обяви Русия за заплаха за Прибалтика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадни мръсни ястреби,убийци.

Като знам британците какви са,какви са ги вършили по целия свят,как от всичко извличат полза през вековете и последното нещо ,което ги интересува е сигурността на някакви си от балканите или източна Европа.Тези гадове осъдиха Мандела и лежа 28 години в затвора и го пуснаха 93-та година,които са владяли половината от света и са експлоатирали ресурсите им и сега да си мислим,че ни имат за нещо,че им пука??Да си гледат тяхната си сигурност и да не се правят на притеснени за другите.

Явно се опитват да ни подготвят психологически за война.Ясно защо ни е необходим толкова голям заем.Та те вече са го наместили!Не съм фен на Волен,но май ще се окаже прав този път.

кво стана с дестабилизацията на рублата не е кат с левчето едно време..

Бе антибългарино! Бе слуга путлерова! - Рублата и в момента се обезценява! През 2014 един долар струваше 34 рубли! През 2015 вече долара се купува с 62 рубли! - Днес Мудис понижи кредитния рейтинг на Русия! Превеждам за малоумици като тебе: Русия ще плаща още по-високи лихви за кредитите си, ще рече- Русия затъва в дългове!

Идиот, така ти се иска, ама -не.

Toя гей,да си види миличката държава,налазена яко от пакита турци и араби,щото скоро ще го сюнетизират и водят под конвой в джамията!

Този май е спал с мокър памперс, отвит и на течение..

Разбира се, че така ще говори, след като напълниха Прибалтика с натовско оръжие и я използват за полигон за всякакви "ученвия". Русия разби еднополюсния модел с хегемон САЩ сателитни васали. Това не могат да го преглътнат.

Прибалтика има право сама да решава какво оръжие да купува и от кого. За руското също има пазар - като по непретенциозните африкански и арабски държави например.

точно така е.... англичаните се посраха като дочуха че чичко путин ще достави няколко су 27 изтребителя на аргентина ! взеха да изпращат самолетоносачи кам фолкланд-те!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те повечето британски министри са меки китки, ...... нищо лично..

Британският м*анаф военен министър изявяващ се като говорител на прибалтийските републинки да беше попитал първо военните министри на тези републики дали ги е страх от руска военна намеса вместо да се излага за пореден път. А всъщност защо не се занимава с възможността по трима бащи в англия да се трудят за създаването на едно дете върху една жена. Най-смотана нация на света на която не има стига един баща да участва в правенето на едно дете. За разлика от англичаните разрешили това със закон дори и чукчитата правят децата си като участват само един баща и една майка. Докъде стигна прогресът и който го тласка натам. Такива правени от 3ма бащи и една майка ще казват кой крив и кой прав. Това е модерна Великобритания.

урод НЕЩАСТеН

от щастливата ти майка: 'Изучи са мойто момче - взе основно и са издигна. Голям трол нещо стана'

ме научи на дръги нещица

между кретен и За разлика -няма разлика

Западът се е навирил доста и му се ще да направи всички роби, визирайте жидовете тези ненаситни изроди за кръв и разруха .Мнозина се опитаха с Русия и си счупиха главата. И този път ще се разочароват.Хора не спете! Събудете се и се вземете в ръце.

"Британски министър обяви Русия за заплаха за Прибалтика" - ХАХАХА! На страха очите са големи!

КАК ЩЕШЕ ДА РЕАГИРА АНГЛИЯ АКО РУСНАЦИТЕ ПРАТЯТ УРЪЖИЕ НА ИРЛАНДЦИТЕ И ШОТЛАНДЦИТЕ И ГИ НАСЪСКВАХА ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ?

с насмешка. Омразата която изпитват към Русия съседите и няма аналог другаде. И колкото и да им е непонятно на руснаците -причината са те самите, а не парите на САЩ, Сорос или които и да е..

защо никой не ти вярва?

Защо Русия е против изпращане на сини каски от ООН в Украйна, а???

Защото е опит за бягство от Минск2 глупако!

Пъртушенко да боядише каските на бандеровците сини? Защо си толкова малоумен, така си се родил или са те изсипали като малък от количката?

Тоя да гледа водите около мухлясалият си остров, а не границите на руснаците.

Какво разправят руските наемници в Русия(руски медии): Челнинец воюет под Луганском: В нашем батальоне погибло тридцать человек

Току що уволних Псаки! Да отива в Дебълцево да се грижи за ранените! Лъжкиня!

Тия ръчкат непрестанно за да разпалват страх и омраза в Европа. Явно големи мераци имат да раздухат нова война в Европа.

Да поговорим малко сериозно. Руснаците изгубиха студената война защото тя се водеше на икономическия фронт. Те така и не можаха да предложат на останалия свят нещо привлекателно затова загубиха и ще продължават да губят. Там, където е стъпвал руски ботуш ситуацията е плачевна. да започнем по-отблизо- Източна и западна германия/Порше и Трабант/, източна и западна Европа, Северна и Южна Корея, Китай и Хонг Конг, Сирия Либия и Саудитска Арабия, Кувейт, Бахрейн. СИВ/ако някой знае какво е/ и Варшавския договор се крепяха заедно единствено от заплахата за руска интервенция/Унгария, Чехословакия/, в Германия имаше несметно количество руски войски. България услужливо беше протегнала шия и с показалеца придържаше парвата част на възела, да не би да се разхлаби. Като ята скакалци имигранти от Куба, Венецуела,Никарагуа/все страни от руската сфера на влияние/ напират към САЩ и Канада, За българите не говорим. Спомнете си какво се получи след разпада на СССР- бившите републики панически се насочиха към Европа и сега вижте жизнения стандарт в Литва, Латвия, Естония, Поилша, Словакия, Словения. Русия може единствено да отхапва отвреме навреме територии от съседите си, понеже друго не може да прави. Много по лесно щеше да ги привлече към своята орбита, ако вместо за въоръжаване, отдела средства за повишаване стандарта на населението си. Но държава в идеологията на която е залегнал постулата, че работническо- селската власт е двигател на прогреса няма бъдеще в икономически план пък и във военен кой знае.

Да поговорим сериозно. Сега ще разгледаме страни където стъпи американски ботуш или как елегантно те си изразяват "зона на икономически интереси". Какво те са предложили в тези страни - Афганистан, Ирак, Сирия, Сърбия, Виетнам, Либия, Тунис,Украйна. По някаква причина те са решили ,че имат божествено право да свалят и назначават угодни им "демократични" правители. как стово така ,че "демократичния" Саакашвили и Ющенко не смеят да се покажат в собствена страна? Както сте се сближили с САЩ - какъв точно икономически подем бележи България - ток от Марици на 3-ни цени, експоатация на природни залежи на концесия за стотинки? А най-важно губернатори от САЩ идват и казват на законно избрани президенти и премиери - какво да правят ,как да се откажат от проекти ,които изгодни за страна но накърняват "икономически интереси" на САЩ. Интересен и факт за президенти, които идват с цветни революции - Саакашвили - амер.гражданин, Ющенко-амер.гражданин, Томас Илвес-Амер.гражданин, и на всички съпруги са работници на гос.деп на САЩ. И последно относно Естония, защото собствено съм от там. Не знам за какъв жизнен стандарт си бълнуваш,когато население на естония е намаля наполовина - от 1.6 млн през соца има няма останали 800 хил. Останали - всички отишли като гастарбайтери в Германия, Финландия Швеция - мият старчески задници. ВСИЧКИ Пенсионери , ако не знаеш имат данък върху пенсия, и кофи за боклук е също един вид магазин за пазар. Защо ревнаха български пенсионери, когато им се спомена за тази мярка - нали демократична.

Така че ако мислиш,че първа грежа на западняци да дигнат стандарт на население в по малки страни - в голяма си грешка. И това личи в момента на пълни обороти. Замазват очи с "европейски проекти" за кучета, саниране, а в същото време спират жизнено важни, от което България би могла да стане централен фактор. Така то ,приятелю.

Безкрайно уважавам агументираните изказвания, другите в България ги наричаме "даживейлердени" - подлоги на силните на деня. Всичко, което казваш за родната си страна сигурно е вярно - но то само потвърждава моята теза- колко от тези 800 000 избягаха в Русия и колко в страните които изброи "да мият задници"? Питам- защо не отидоха да мият руски задници. А за България също си права. Но затова не са виновни САЩ- някой българин поставил личния си интерес над този на държавата е подписал този договор. Между другото подписалите тези договори до един са учили в Москва- ще ти спомена само един- известен като "Дългия инкасатор" или Р. Овч. В момента е представител на Българската държава къде мислиш? В Лукойл.

Тъпата руска крава, да си ходи в кочината, а да не стои в България!! Оставете ни на мира ,нас и Украйна!! Понимаеш, краво?? Никой не иска нищо от вас освен да се разкарате??

е ясно, че западния свят се опитва да създаде условия за демократизация на споменатите от вас страни, но не са отчели , че там комунистите са със силни позиции във властта и няма да позволят на гражданите да направят избор.

Все едно синът ми, който е в четвърти клас коментира световната политика. Обстоятелствен и елементарен. Ниската култура и общи познания са причината за наличието на праволинейни и ограничени хомо сапиенси на тази територия.

Синът Ви явно ще има добро бъдеще, за разлика от баща си. Между другото аз коментирах икономика, а не политика.

Чести и дълбоки вдишвания! Редовно забърсване на потта от челото с навлажнена кърпа!!! Повече разходки сред природата! ......и дано помогне Господ.......:))))))))))))

Този да не е роднина на Близнашки? И той тъпо ухилен.

Ха така. Имало заплаха. Иначе как ще си продадете старото оръжие, както го пробутахте на Украйна с онези 20 стари боклука.

Най-голямата заплаха за света е от Англия.

1700 от фашистките наемници във вече бивша Украйна, са германци. Снощи по АРД показаха как 18-годишен германски неонацист заминава за Източния фронт, с цел да застреля баща си, който воюва на страната на ДНР и на ЛНР!

Ето, това са вече евроатлантически ценности.

Даже списание Шпигел написа стаия за това момче! Което отива да убие баща си, който е руснак! ОТВРАТ, ЩЯХ ДА ПОВЪРНА КАТО ГО ЧЕТЯХ. ГЕРМАНЦИТЕ СА ИЗВРАТЕНИ. Бих се радвала да има война, само за да мога да гръмна един-два ит тях.

Чакай, бе! Защо германец, нали баща му е руснак.

да се благодари, че Путин е кротък, интелигентен и умерен човек, че ако беше друг досега щеше да пее пред Бъкингамския дворец "Союз нерушимы..." при издигане флага на Британската съветска република.

Прибалтика си е руска земя за руснаците и при удобен момент ще си я приберат, като едва ли ще се съобразяват с мнението на британците и на местното население ... Лошото е, че и България е руска земя!:)

ЦЪ НЕ ПОЗНА ЧЕРНА БЪЛГАРИЯ /РУСИЯ/ Е БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ

параноик и пъзльо

Самовлюбените гламчовци си мислят, че прехвалената западна финансова пирамида и стоки са върха на сладоледа. Тия хора просто се блъскат в тая фикс идея и не разбират, че без тях се живее по-добре. Цените на петрола удариха по-тежко Запада, а прехвалените санкции се оказаха ялови. Цялата финансова мощ на изтрещелите либерасти постигна едно кръгло нищо. Русия вече трябваше да е на колене и хладилника да е победил телевизора. Да, ако като Навални си купувате млякото от американското посолство, сигурно ще ви е по-трудно, но рублата си купува горе-долу същите стоки както винаги. Проверете го сами: pyaterochka.ru

Само дето цифрата на рублите вече е различна за една и съща стока с малка времева разлика! Покупателната способност на полуприматите от тайгата вече е доста по-малка, потребителската кошница вече е доста свита от путеф...нищо, нали русопитекът не се страхува от глад, мизерия и дизинтерия...кримнаш

Огромно БЛАГОДАРЯ на Путин! :))

Не е ли малко далече Англия от Прибалтика? Какво искат още тия мръсни английски интриганти? Те объркаха света след Втората световна война и продължават до ден днешен. Няма ли кой да ги спре? Егати, долното островче.

КОЛКОТО ОПАЗИХА ЧЕХОСЛОВАКИЯ И КИПЪР??????????Тоя да си пие хаповете. Дали 3 или 4 бонбона и острова го няма............потъва. Руснаците имат поне 2000 лукчета!:)))))

спас, ти си тъп педерас. толкова лукчета ще се изсипят и на твоята проста чутура в масква!

Кога ще върнете Малдивските острови и Гибгелтар бе траверс?!

путин ще атакува цяла южна украина и след като нападне одеса ще нападне и анексира южна молдова след което вече ще започне масивна гражданска воина срещу киев.европеиците са страхливци и повече се вълнуват от това гърция да им върне парите отколкото това че путин си развява баирака и безобразничи необезпокояван.една гражданска воина с цяла украина ще означава стотици хиляди бежанци.тогава ще се развикат.а момента е сега веднага.да се спре преди да е завзел мариупол и да върне дебалцево.решението е разполагане на сини каски по границата украина русия и зона тампон от 3 км между украина и сепаратистите по границите определени от минск 2.иначе ще е воина!

Тя войната свърши. Ти къде бля? Остана да бъдат прочистени фашистите по кабинетите им в Киев.

2008 опита с Грузия не мина,сега се пробват с Украйна.В интерес на истината са се подготвили доста по добре.

Да, Едди, така е. Мечтата, че руския военноморски флот ще осъмне в държава на ЕС, охраняван от НАТО. просто не се сбъдна!

Кочината е заплаха само за бившите си сателити. Цяла година воюва срещу скапаната Украйна и едва завладя 2 града....

Прав си, бавно се пробуди мечока, но има 1 малка подробност която си пропуснал, а тя е, че веднъж тръгне ли, няма спиране на мечето. Съвет: търси си партийната книжка...ще ти потрябва съвсем скоро.

Комунизма се оказа по-жилав. Изкара 40г, а този строй не можа и 30г. при нас. Сега пак ще се налага да строим стария строй.

не няма.комунистите избягаха по целия свят да крият откраднатото и да се крият от присъди и хорската омраза.а комунизма си показа ограничените възможности.

От казаното от теб, стигам до извода, че си заклет комунист. Имам в предвид това: а комунизма си показа ограничените възможности.

Кухите меки китки хептен изперкаха , вече даже не ми е смешно.

Скоро време ще прочета, че Русия е заплаха Аржентина заради Малвинските острови. Преди 15-20 години Прибалтика се таралежеше на Русия (Путин го нямаше даже) и Жириновски ги предупреди, че Русия няма да се разправя с Прибалтика, а просто ще монтира мощни вентилатори по границата и ще отвее таралежещата се сволоч в Балтийско море(цитирам по памет).

Тоя англо сакс пак се изказа неподготвен.

Русия е ангажирана да пази огромните си природни богатства и територия и не заплашва никого, докато Лодон и Вашингтон не спират да насъскват Европа срещу нея. Историята се повтаря и засега е само в началото на поредния цикъл. Ако не се намерят достатъчно разумни европейски лидери да спрат поредната дивотия, продължението и краят са ни вече известни от историческите писания. Жалкото е, че отново ще загинат милиони на бойното поле, наречено Европа.

русия не е заплаха а путин е заплахата.и няма да миряса докато не запали гражданска воина в европа.

Руснаците да не се точат на балтийските републики, те нямат нищо общо помежду си.

Тоа па се изказва неподготвен, откри топлата вода. Русия е заплаха за цяла Европа бе смотльо. Откъм изток си вземаха каквото им трябва, сега си прибраха и малко от Украйна, п-в Крим понеже там им е Черноморския флот. След това ще организират активни мероприятия в прибалтика, пуснали са пипала на Балканите в лицето на Гърция и у нас чрез малко на брой, но много сигурни агенти. След това следват Унгария и Чехия. С Полша обаче ще ударят на камък.

За Полша са ни нужни само 12h и 30 м...

Да долие. Верно казвате за Черноморския флот на Русия. Той си е бил винаги там още от времето на Екатерина Велика, че и отпреди това. Откакто Крим е руски. Дори след като пияния украинец Хрушчов подари Крим на Украйна, дори след разпада на СССР, черноморската военна флота на Русия ведно с двадесет и няколко хиляди военни моряци си стоеше в Крим. Сега пак са там. Там бяха и по времето на преврата в Киев, там бяха и по времето на завръщането на Крим в Русия. И изглежда, че нямат намерение да напускат, макар и това да не се харесва на чичо Сам и европейските му пудели. Другото предстои да видим.

Потвърждава спазването на договорите: През септември 1949г в Западните окупационни зони (САЩ,Великобритания,Франция) се създава ФРГ (Федерална република Германия). Създаването на ФРГ е нарушение на конференцията във Потсдам през 1945 г.

Иска ви се да лапнете и Германия май, нали друзя?

такъв ли извод си направи? Като искаш да се спазват договрите, трябва първо ти да ги спазваш!

А създаването на ГДР не е нарушение, така ли?!?!

Тоя толкова ли е кух, че говори за война с марсианците... Не виждат ли тия евроолигофрени че ислямиската паплач завзема постепенноо европата... или му е кеф в къщата му да чистят и прислужват /за сега/ разни фанатици... СПОМНЕТЕ СИ ПРЕСКАЗАНИЯТА НА НОСТРАДАМУС! Третата световна ще е между исляма и християнството... и не забравяйте че за сега русия е крепост на това нашето християнство... западното отдавна се е опорочило...