Порошенко назначи Саакашвили за губернатор на Одеса

Бившият грузински президент Михаил Саакашвили е назначен за губернатор на Одеска област в Южна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко назначи Саакашвили за губернатор на Одеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех,ако Немцов беше жив и той можеше да стане някоя важна клечка в Украйна!

САЩ му намериха тази работа на тоз Саакашвили -Джугоашвли , изби протестиращи без причина , грузинците няма да му простят ,те са Кавказци ще го намерят и ще го очистят ! Колко ли вратовръзки ще изяде този смешник !

Грузия го издирва да го вкара в затвора за далавери,този го назначава за губернатор. Ами ако Грузия поиска да го екстрадират. Или няма да може,защото не е поискано от САЩ.

След добрата работа свършена от агента СаАКАшвили, неговата държава не го иска. Той избяга в Америка обаче там никой не го иска, неговите покровители не му дават работа там. И хоп веднага ги събраха всички агенти на едно място в Украйна.

Укрите си мислят,че всеки грузинец е Сталин и шъ съ упраят кат Русия. Мъ тоа е оперетен юнак.

Ааааааааааааааааааа, не вярвам на ушите си! ААААААААА на това му викам аз троянски кон или таралеж в гащите. Браво на Путин! Отличен ход. Запада не се и сеща за какво става на въпрос хехехехе! Густо МАЙНААААА!

Може би е препоръчан от САЩ,като безсъвестен и решителен държавник.Готов да жертва народа си под давлението на господарите от Вашингтон.А представяте ли си,такава марионетка колко ще е"изпълнителна",когато се разпорежда с народ от друга националност.Всъщност,какво се цели с това назначение?Дали мирът в Украйна ще бъде провокиран?Редиците от чужди наемници се сгъстяват и ми е жал за украинския(руски) народ под управлението на доказани сатрапи!!!

Браво, 300 млрд чак сега разбрах откъде Путин има пари да превърне Рус В най мощния играч на планетата.Най обикновен ход ако искаш да победиш мафията просто я оглави.Великан е негово Им Перунско величество,скоро западналия запад ще му лиже краката. А догодина е 2016 чертога капище свещена година за всички българско говорящи.

руснаците (и петите им колони) ненавиждат всеки, който се бори срещу корупцията? Особено пък ако е постигал и успехи? Не става дума само за Саакашвили...

Този субект се отказа от родното си гражданство и не може да се върне в родината си, има американско и още едно, а от 1 ден и украинско гражданство... Ако мат малко останало достойнство, украинците сами ще го ... екстрадират в Грузия, не е нужно повече нищо да му правят.

за корупцията? В Русия годишният й "оборот" е над $300 милиарда!?!

Потрошенко - Санаака..............

buRgbuRg1

:) А трябваше да назначи Кабаевата , или Анка Чапман поне ! :)

Моля, някой от съответните тролови групи да ме светне, как така се стига до парадокса, че или Украйна укрива престъпници, или в Грузия има политически преследвания? Щото ние от ЕС и НАТО твърдим, че и в двете са на власт демократични правителства и много ги подкрепяме. 1. Верният съюзник на НАТО и ЕС Грузия, в която демокрацията процъфтява, иска Саакашвили за да го съди като престъпник. 2. Верният съюзник на НАТО и ЕС Украйна казва, че е политически преследване - те.е.че в Грузия има политимески преследвания. Та, кой от двата верни съюзници на НАТО и ЕС лъже?

Едно и да си бивш президент и бивш "престъпник", друго е да си настоящ президент и настоящ престъпник! Сещаш се за кого става дума!

Саакашвили поне го назначиха! А Путин се самоназначи! Има разлика! Саакашвили дъвче вратовръзки, а Путин пие кръв!

Путин е избран в демократични избори, признати в целият свят. А Вие наистина сте "Пурко". Един най обикновен трол. Вземащ пари да ръси глупсости и не носещ никаква отговорност за думите си. Кой забогатя повече от конфликта в Украйна ? Русия, САЩ, ЕС, Путин, Порошенко, Обама, Байдън ?

Естествено най-много забогатя Путин, нали той е най-великия! Така е при империализма, не може да си хем беден, хем най-велик!

А Пурко пише глупости, а някой кара колело.

Нормалните ръководители се избират, назначават се пъдари.

Струва ли си човек да коментира тази "шушумига" от Грузия? То вече Украинския Марципан надмина и Комедийното и то Точно в Одеса. Сега се представя Трагично-Нелепо, докато чака да му дойде истинската Трагедия. А тя Скоро Предстои.

гражданите на Одеса, дали искаш Саакашвили ? Или... и Украйна се комнадва от Сащ посолството в Киев!

Въпросният Саакашвили (сега Саакашенко) е щатски номенклатурен кадър. Изключителен Yes-man. Такива ги уреждат на подходящи политически постове. Крадат много, но и слушкат много.

Потрошенко магазините си не може да опази,а претендира да пази Украйна.И с кого го събраха американците?С един клиент на психото.Но няма как,след провала му в Грузия,сега ще ходи да проваля и украинците.А този некадърен уж държавен ръководител Потрошенко с цяло гърло обяви,че пътищата щели да му бъдат първи приоритет.Да ви звучи познато?Явно корупцията в спроителството е непреодолима и заразна.

Явно украйнския народ е умен. Там все по-трудно се намират дебили и им се налага да внасят отвън. Ние засега се справяме и пълним политиката с нашите си дебили.

Както е тръгнало в Украйна ще се съберат всички не нужни дебили. Саакашвили , Бойко, Плевнелиев, а Дянков може дори и да е полезен. От към северна Африка има едни, дето и те могат да се прехвърлят в Украйна. А бе направо "Приказка".

Саакашвили е известен с две неща, заради които е назначен за губернатор. Мрази Путин и е американска марионетка. Но това са политически качества. Не бива обаче да се отрича, че притежава добри личностни и ръководни качества. Честноста е най добрата политика. В случая аз съм честен в мнението си.

Според мен, това назначение отговаря на този въпрос "Хто винен у тому, що Україна не отримала безвізового режиму з ЄС" или преведено на български. Кой е виновен, че Украйна, не получи безвизов режим.

Аз да попитам? Избори в Украйна за губернатор няма ли? Нали е демократична, как си ги назначават от Вашинктон тези.

грузинец Джугашвили можеше да стане от гроба,тоя грузинец Саакашвили нямаше да си намери място в бившия СССР

Вече е смешно, Преди войната в Грузия. Украйна предостави на Грузия оръжие за 4 млрд. долара, като за да не ги осетят руснаците оръжието се водеше в Украйна и Грузия и до монента не го е платила. Заради действията на Саакашвили, оръжието вече гоняма. Питам се, сега кой ще плати 4 милд. на Украйна? А да, Сталин -грузинец, Хрушчов и Брежнев - украинци. Смятам че на територията на бивша Украйна, хората тепърва ще си живеят добре.

НААКАШВИЛИ ЩЕ ГО ГОНИ БЕСАРАБСКИ ЕДНООК СМОК :))))

Горката Украйна. Ужас.. това наистина не е реално просто.

Агента на ЦРУ порошенко-валцман унищожава украйна,но пък откакто е избран от сащ за президент на укрите,е увеличил богатството си 7 пъти.Сега назначава друг агент на цру с американски граждантво,военен престъоник,корупмиран дъвкач на вратовръзки,параноик и психопат издирван от държавара грузия по 3 тежки обвинения.Цирка е пълен.

buRgbuRg1

:( Порошенко е фашист , можеше да назначи КГБе миризливото Пуссле , ... или поне кривокракото Медвеже ! :(

До buRgbuRg1. Ти тия глупости, които си написал, за коментар ли ги смяташ? Съобразявай се, че Дира е място за среща на интелигентни хора. Не е отходно място, където може да правиш каквото си искаш. Ясен ли съм?

Сакаш ли Саакашвили бой като в Грузия...Посерко!

ХВАЛА! КАТО ИЗГОНИМ ПРОАМЕРИКАНСКАТА ХУНТА И ОТТУК, ТРЯБВА ДА НЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ДА ОТИДАТ ДОРИ ДО УКРАЙНА.

А назначението на царя чужденец за премиер на България, не е ли по голям гаф,че чак си го и избрахме. Да не говорим и за други назначения, като това на Дянков, Кристална, неински........

А митов?? Служител на американско ведомство.

Да си спомним за Сталин,за Хрушчов,за Брежнев,все руснаци и после същите били лоши.

не мога да разбера нещо за какво говориш ???

Предполагам говори за това, че нито Сталин, нито Хрушчов, нито Брежнев са руснаци.

Вижте сега... не мислите ли, че след 130 години неуспешен експеримент за българска държава е време да се извиним на Ердоган и да го помолим да ни стане и на нас президент? Като гледам как исткате да сте роби, все пак Путин е далеко, ама Ердоганя е близко!

За руските ракети всички разстояния са близки. турция не си спомнянюм да е дала нещо на света. защо да се връщаме към една изстанала цивилизация в духовно отношение.

одеситите закачили по дърветата в вратовръзки с надпис "Для Миши" :))

Как се гаврят украинците с руснаците! :D

ТА ВЗЕМЕТЕ ПЛЕВНАЛИЕВ ЗА ПЪТИЩАТА НА ОДЕСКА ОБЛАСТ-ТОЙ Е ЕЛЕКТРОНЧИК НО БЕЗ ДРУГО ОБРАЗОВАНИЕ СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРАЛ НА ПРЕДПРИЕМАЧ СТРОИТЕЛ,ВЗЕМЕТЕ БОЙКО КОЙТО ОТ ПОЖАРНИКАР СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРА НА СТРОИТЕЛ.В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОВОРИ САМО ЗА ПЪТИЩА,НО НЕ СЕ ГОВОРЕ ЧЕ СМЕ ОСИГУРЕНИ НА 100% САМО ЗА ХРАНА АСВАЛТ.ТА ТАЯ СЪНАЧИОНАЛИСТ НА ЧИЧКО СТАЛИН ЩЕ НАУЧИ Р У С Н А Ц И Т Е ОТ ОДЕСКА ОБЛАСТ ДА ЯДАТ АСВАЛТ!ОСТАНАЛИТЕ ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ РУСНАЧИ КОИТО НАРИЧАТ ОТ ЗАПОД УКРАИНЦИ ЧЕ ЩЕ ГО ЯДАТ СЪМ УБЕДЕН НО НЕ ЗНАЯ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ И КОЛКО ЩЕ Е ГОЛЯМ!

възхищавам се на така наречените украинци. само като кажат слава украина и им пада пердето, обявяват война на велика сила като русия, страната от която зависи 80% от украинската икономика. обявават доказан нацист като бандера с доказани престъпления срещу човечеството за национален герой. сега избират за губернатор доказан крадец и лунатик който има 5-6 гражданстава, а родната му държава го издирва за геноцид. на това му викам смелост, и се радвам, че нашите русофоби само знаят да лаят но поне не хапят, защото иначе лошо ни се пише защото ние не сме голямата и силна украйна с силна независима икономика пълна с смели сърца и голи гъ...е.

назначения в правителтвото на Украйна Борисов и Плевнелиев също са приели украински фамилии съответно: МУТРЕНКО и ПЛЯВНЕНЕНКО. Резервен вариант: ТИКВЕНКО и ОФШОРЕНКО

у нас си имаме готов и квалифициран украинец !да го вземат него . казва се станишев ! а борисов и плевналиев са ангажирани тук за още доста време !

Всичко зависи от ОБАМАменко.

КОМЕНТАРЪТ Е ПО ТЕМАТА И НЕ СЪДЪРЖА СПАМ: Грузия, чиято прокуратура още през 2014 обяви Сякашцвили за национално издирване заради кражба на държавни пари, вече изпрати на Украйна своите съболезнования във връзка с назначението му за губернатор. Дори реакциите на разни утрепки от украинската хунта са доста любопитни: Ляшко - Назначение Саакашвили главой Одесской области унижает украинский народ Во всей 45-миллионной Украине не нашлось гражданина, достойного стать главой Одесской области? - таким вопросом теперь задается Ляшко. По словам депутата Верховной рады, привлекая к власти иностранцев, президент незалежной Петр Порошенко показывает, что сами украинцы не способны навести порядок у себя в стране. Может, нам и президента выписать из-за границы? Коломойский: Саакашвили сдаст Одессу русским, а потом придется ее опять отвоевывать На счет Саакашвили я вообще удивлен. Думаю, это временная фигура. Сейчас он сдаст Одессу русским, а потом придется ее опять отвоевывать. Побудет некоторое время губернатором, а потом его сменят на какое-то ничтожество Кстати, вопрос - сколько у него гражданств? Меня, наверное, переплюнет. Американское, грузинское, голландское, теперь еще и украинское нужно принимать (уже принял, это подтвердили депутаты Найем и Лещенко - ред.). Будем ждать пока Андрушко его об этом спросит

...в момента да си украински националист - цялата държава се управлява от чужденци! Не ми били те украински националисти, най-ми били те МУЛТИ-националисти :)))))

Размахал е пръст като миндил в сирия. Все американски храненици.

позата му е също на путин , ма тоя с десният показалец, пък оня с левия

Чак жал ми става за украйнците. То верно че и ние сме се навели здраво ама пък тяхното вече прилича на хард порно с животни

и не го имат за извращение.... било си нормален секс и чекат дечица.

Е, единственото, което може да последва от такъв "брилиантен" ход е Одеса - при Луганск и Донецк :) А ние пък да се поучим и да си поискаме валии от Ердоган за областни управители ...

ко? Ердоганя само заповедва - раята нема право да иска. арбайт махт фрай.

Ако го докопат грузинците- лошичко ще му стане!

МЕДВЕДЕВ ЗАБРАВИ ЛИ ЗА ЦИРКОВОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ С РЕДУВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ?

Викаш си друго си е Клинтън - Клинтъновица (на път), Буш-баща, Буш-син, сега на път е Буш-другия син. :)))))))

Защо клан Кенеди пропускате - там колко ги изредили Джон ,Робърт, Та чак до Шварцнегер, който е женен на мария Шрайвър - също от клана Кенеди. Дрего си е демократия

Интересно ми е на какъв език ще комуникира връзкоядецът с подчинените си и гражданството на Одеса? А и как ще чете документите като са на украйнска "мова"???

Е как на какъв език?! На матерен разбира се - на руски! :))) Одеска област е с преобладаващо руско население, 62%, а руският език се ползва от 95% от населението.

Велик е Путин и Сидеров е неговия пророк. Да им се поклоним ниско.

Това, което си написал за Путин и СИДЕРОВ, въобще не го смятам за ирония. За това ти поставих плюс.

БРАААВООО ПУТИНОИДЕ, ХАХАХАХА

СЕГА ЛИ СЕ РАЗБРА!!!

ОЩЕ ЕДИН, ХАХАХА

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ОТ СТРАНИ . ВСЕ КИ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ОЦЕНЯ С СЪЗДАДЕНИТЕ НОВИ РАБ МЕСТА - В УК-НА ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И ДАЖЕ БЕЗ ЗАПЛАТИ ОКОЛО МИЛИОН - КАКВО СЛЕДВА НЯМА ПОПЪЛНЕНИЕ В КАЗНАТА!!!- А ТОВА ЧЕ ЕДИН ТАКЪВ ОТ ГРУЗИЯ СЕ МЕСТИ В УКРАИНА НИТО ЩЕ ПОВДИГНЕ АВТОРИТЕА НА УК-НА НИТО ЩЕ СТАНЕ ПО БОГАТА ! И СЕ ОТРАЗЯВА НА КУЛТУРАТА ИМ ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАЛИГУЛА В БЪЛГАРИЯ

Горната Украйна! Не заслужава съдбата, която има сега. Как можаха най- големите мижитурки да са на власт? Че не им стигат техните, ами си и внасят

Това е добре. Всички прогресивни и свободомислещи трябва да се обединяват срещу Кремълския фашизъм и платените руски тролове

Мъртвороденият американски проект наречен Украйна влиза в последната си фаза-самоунищожението. Велик е Путин !

През 1990 г. БКП се разцепи на БСП и СДС. Хард комунисти зае една нощ се капитализираха в демократи.Бяха фалшиви комунисти.Сега са фалшиви капиталисти. Честните комунисти не влязоха в тези и никакви други партии. Такъв е и Исакаашвилли, син на член на Политбюро на КПСС-Грузия. Такъв е и валцманн/ Порошенко, Теимошенко, Ярош и кой ли не.