Има риск от радиация в Украйна, отчете Цветлин Йовчев

Опасностите пред България от кризата в Украйна са главно три - една от тях е рискът от радиация.

Обратно в новината

Коментари - Има риск от радиация в Украйна, отчете Цветлин Йовчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредна правителствена простотия.Държат се като облъчени.

"радиационна опасност"- това е изсмукано от пръстите, освен ако нашите власти не са в течение на американски планове за война на всяка цена.

Глупи,възможните опасности са ясни на всяко едно...дете,ама не разбрахме какви са...възможните мерки за противодействие!!! Или,ако се стигне не дай си Боже дотам,то я камилата,я камиларя???

Радиацията отдавна си тече от телевизорите

Има риск от радиация в Украйна, отчете Цветлин Йовчев Най-голямата радиация идва от парламента.

Чудя се , КАК Йовчев "изучавал" само марксизъм, ленинизъм във военното училище "стана" ядрен специалист??? Това ли са "еспертите" на Пацо ореха??? ХА ы ХА!!

Последното от което можем да се опасяваме е радиация, следствие нападение/авария над украинска АЕЦ. От подобна глупост нямат нужда нито Русия, нито ЕС (Германия), нито Украйна. Така че Йовчев за пореден път се изложи с празнословие.

пишман експертите за 5 минути са си изсмукали от пръстите тия СМЕШНИ мерки отвлекоха вниманието , създадоха притеснения и пак се занимават с опорни точки и далавери как да изманипулират изборите и да подменят вота и как да изкарат некой лев от огради по границата

вътрешния министър се занимава с външна политика Пловдивско село нае частна охрана срещу крадци plovdiv dir bg/news.php?id=16249718 много амбициозна тая карикатура бре ...

ТАКОВА Е ОКРЪЖНОТО С ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ОТ ПУТИН ! ПАК ИЗВИНЯВАЙТЕ !

!КГБ МИ НАРЕДИ ДА ВСЯВАМ СТРАХ И ПСИХОЗА

А бе ти нормален ли си? Е няма толкова тъп милиционер в БГ.

Да добавя още, че без комунизъм и слънцето може да се стовари върху България, затова си помислете дали ще ни сваляте от власт.

val55

... за какъв комунизъм говориш, де го. Проститутките безплатни и общи ли са... министре...

Комунизма на Доган и Станишев дето те друса отзад.

абе на колко думи комунизъм ви изплащат пари... кой дава парата я сподели... фашистите от запада ли, ционистите и гейовете... на тях ли лапкаш

Виж как си знае имало опасност от радиация ,ами те украинците няма сами да си гръмнат централите опасноста идва от путкин и руските управляващи малоумници и нашия си го знае въпреки братската им дружба.

Напротив - диверсии към АЕЦ може да има САМО от "някои хора", които живеят достатъчно далече (извън Европа). Например в Северна Америка. Тъй че стига глупости, че руснаците ще направят диверсия - нали живеят от другата страна на планината така да се каже.

Какво значи "балансирана политика" спрямо събитията в Украйна?!Напоследък като следи човек медиите и политиката на това правителство,пък и на тези от 2001 г.насам , не разбира България на кого е член , на ЕС или на руската федерация на Путин.

Най голямата опасност за България е БСП-ДПС-ДС-БКП!!!!!!!!!!! Те са много по опасни от радиация!!!! От тяхните действия последните 70 години са измрели много повече българи,от колкото от радиация или природни катастрофи!!! БКП-БСП-ДПС-ДС са най долната прокоба за България и най долните убийци на нас българите!!!!!!!!!

След като нашите гениални управници са се обединили около идеята, че съществува заплаха от радиация, какво са решили да ни раздават - противогази или мокри кърпички? Бас ловя, че САЩ ще ни ги продадат най-изгодно (заема от МВФ се подразбира).

Някой знае ли какво е това ШЕБЕК?

Е па ние знаем какво ще стане,ако има радиация-ще разберем когато е вече много късно,а правителството (също като бащите им през 1986г.) ще ядат тайничко консерви и ще пият по мазетата си вносна минерална вода.Комуниста крадлив кожата си мени,но нрава-надали..

А бе Йовчо, Какви ги дрънкаш-ега ти КГБееца! Радиация-нали Русия ще закъса,но си прав върхушката руска не я интерисуват хората!!! Южен поток-защо ти е да ни спират газа!Трябва да стегнеш митниците и с парите да разработим нашите си находища в Ч.море и другите!Нали вече не зависим от ботуша руски,който не даваше или блажени са веруищите.....

ооооохоохооо!

val55

...ама не сте ли разбрал, то вече находищата не са наши, а на чужди фирми. Даже и да открият газ в морето ние ще си плащаме, като попове на международни цени.... Е, може да има някакви отстъпки, но по голямата част от тях, ще отидат в гушките на пеликаните....при сарказъм обратното?...

Да, Купени са нашите находища на газ!Р.Овч.с кума си са купили най-апетитен участък за 15 х.лв.,когато той беше министър!!!

val55

Радиация ли прочетох, завзета ли АЕЦ от екстремисти. Леле, бързо ЕС и америка да затворят всички АЕЦ на Украйна. Това е много голяма опасност за цяла Европа. В Украйна много по бързо, ще затворят реакторите отколкото в България. ЕС имат инструментите и опита при членството на България. Ама, как войски на НАТО още не са поели охраната им. Трябва да охраняват тези централи, защото мръсна бомба се пече, ако вече.... Това са претекстите /недай Боже другото/, а след това МВФ и другите финансови акули, ще ги довършат...... Относно изказването му, като цяло е видно, че човека се е изказал неподготвен...така е, като първо се говори, а после се мисли без факти... Говоренето не е за всеки, но ние си знаем нашите управници, на какво са способни така, че....няма никаква изненада.

Искам да добавя още една опасност , която не се споменава до сега.Емиграция на украинки в България, които ще доведат до непредвидени сътресения в един добре контролиран бизнес . както е известно е ЕС има 3 основни източника на този бизнес - Украйна, Румъния и България. Моля правителството да вземе мерки !!! А българинът не се плаши от радиация !!! Тя му помага да избира мутанти по време на избори!!!

Вместо да дрънка глупави предположения и плаши с радиации,да вземе да си прибере оградите и се оправи с циганите,защото до сега показа пълна некадърност !

Лелеее тоя съвсем изперка горкия. Ква радиация бе кви 5 лева бе лелеееее ужас.

Офф, какъв риск, бе. Събрал се умник Гюро с умниците да умуват ЕВЕНТУАЛНО какво би се случило АКО.... засега всичко е в сферата на хипотезите и вероятностите. Просто вдигат пушилка преди да се е появил огъня.

Ама, много добре им идват тези събития на наш'те! То Сирия, то Украйна, Апокалипсис след Апокалипсис и колко удобно - през това време тук си потъваме кротко...Хора, рискът за България са тези и опасността да изкарат пълен мандат! А, като гледам и следващ мандат ще им поднесем на тепсия!

Тези явно си нямат работа. Никой няма да мигрира в окрадената ни държава , а икономика от времето на Костов нямаме хич, а марсианчета не падат всеки ден.

Най голямата опасност за България е БСП-ДПС-ДС-БКП!!! Тези боклуци ,когато гръмна Чернобил не казаха и дума на хората,а напротив,изкараха ни по площадите да ги величаем,та да се облъчим и до ден днешен хиляди умряха от рак,но на тях не им пука!!!!И простия народ избира тези,които го убиват!!!! Тези,които помакедончиха българите,които ни избиваха по лагерите на смърта,които ни организираха атентати,които разграбиха държавата и съсипаха икономиката и сега пак са на власт,защото простия и тъп народ продължава да ги избира,да се оплаква и да тъне в мизерия!!!! Е няма такъв прост и тъповдлъбнат народ!!!!Най голямата опасност за България в момента е на власт!!!!!!!

Прав си естествено. Ама само с трябва не става. Ти колко от тези пед*раси уби, закла или дори напсува на живо. Че трябва всичките под ножа трябва, ама всички само си говорят. То само с приказки не става.

За псуване,псувах,на протести ходя постоянно,но вие мухали само дуднете тук и нищо не става от вас,а чакате на нас да ви оправим!!! Трябва всички да излезете,а не да чакате на другите....

НАРЕДИХА МИ ДА ВСЯВАМ СТРАХ И СУМАТОХА !

Спокойно,комунягите ако стане нещо в Украйна няма да ни кажат нищо,както в далечната 1986 година!!! Най много да направят един митинг,да излязат хората и да се облъчат добре!!! На тези никой не трябва да им вярва за нищо!!!!

Ами да.Това е партията на Станишев, който сам каза:БСП има 120 годишна история. 120 годишна история на тероризъм,диктатура,избита интелигенция,преврати,подривна дейност,фалшифицирани избори през 1946 година,предадени национални интереси,действия довели страната до национални катастрофи няколко пъти, изнесени български пари,предадоха България на олигарсите и я направиха зависима.И как само непростимо скриха за Чернобил докато народът гордо маршируваше под радиационния дъжд,а червената върхушка нагъваше консерви и се къпеше с вносна вода Това е БСП-милиони прецакани български животи.

Овчев какви са тия апокалипсиси които описваш!

Абе, тия дето ни управяват или са за лудницата или хабер си нямат от реалния живот. Направо не мога да повярвам какви глупости говорят.

ЙОВЧЕВ Е РАЗРАБОТВАН ОТ РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ПРЕЗ 96Г.КАК ИСКАТЕ ТАКЪВ ЧОВЕК ДА ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ.

Каква балансирана външна политика? Външния ни министър и този на отбраната подкрепят ЕС и НАТО срещу Русия! Ало, БСП, какво стана с идеите ни? Предатели за долари сте всичките там!

не знам кой повече ще ни навреди...нашето правителство или няколко гръмнали аеца

Каква радиация? Стига сте писали глупости. Искате да ни настроите срещу Украйна? Няма да стане!!!

АЕЦ ците трябва да се забранят в цял свят

Спокойно, централите ще гръмнат, а ние както винаги ще дефилираме по жълтите павета под ведрия радиационен дъжд.

За риск от радиация ли чувам, че някой говори :)) - ами мършите който ни управляваха по времето на инцидента и премълчаха, кой ще пречука с камъни?

Значи ОПАСНОСТ да дойдат българите в България?! Брех, как се загрижил! А сирийците на се ОПАСНОСТ, а дълг. Кому слижиш и защо си там?

Взехте ми думите от устата. ПОЗОР за Йовчев! Истинско безобразие е да се определя като "опасност" възможността българи от Украйна да потърсят помощ в България. Напротив, ние трябва ДА ИМ ПРЕДЛОЖИМ такива възможности. А ЕС да ни окаже финансова помощ за евентуална бежанска вълна. (Иначе оставаме с впечатлението, че от ЕС ги е грижа само за нелегалните ислямски имигранти с цел демографско прекрояване на България!)

От политически офицер, какво друго да очакваш. Комундел и половина.

Тепърва започват проблемите от Украйна. На България ще се отрази зле. Сега ще им дават !!! На нас, какво дадоха от САЩ и ЕС ? Не заслужавахме ли ?

Така е, скоро няма да има мир и спокойствие в Украйна. Разбуни ли се едно общество (не без чужда намеса в случая), иска много време докато се уталожат конфликтите... На нас нищо не ни дадоха, защото не сме се пазарили, а просто си свалихме гащите, унизително, но факт.

Тъпо Оффчеф Много Тъпо

Гледам, че някои пренебрегват казаното за радиацията. За информация на филите и фобите - два украински АЕЦ-а са ЗАВЗЕТИ от революционери с автомати и бухалки. Това са хора, които не знаят какво е прав и променлив ток, камо ли критична маса и атомен разпад. И очаквате от такива хора да осигурят безопасната работа на реакторите?

Средно на 7 години по света аварира реактор до стопяване, Е с времето се трупат по-големи количества взрвини в-ва отделящи топлина, но това им е работата. Но едно е на газ, друго е на уран. Едното излиза през коминчето на газовият котел, другото ако го видиш да излиза през коминчето значи е прекалено късно.

Бла бла

какво е това безумие??? Получаваме петрол САМО от Руснаците, получаваме ГАЗ САМО от Руснаците....Тъпи цървули със чалга манталитет!!!! БСП на квадрат!!!

ЧЕРНОБИЛ не прощава! Радиацията е реална опасност за живота и здравето на цяла Европа!

Явно някой е решил да направи големи пари от внос и продажба на таблетки за йодна профилактика. България в момента се управлява от боклуци.

Не чувствате ли, колко тези глупости са далече от истината. Не може да се пишеш политик и предварително да не ти е ясно, чу в Украйна война няма как да има. И това най добре го знаят американците. Това е просто един случай, Путин и Обамата да си ги мерят ...мускулите. Не можеш да се пишеш политик и предварително да на знаеш, че победител може да бъде само Путин. И ако нашите мушмороци от власта, се пишат политици, то те са жалки политици. Има ли някой трол против? Няма. Тогава закривам сериозните коментари. Хев а найс морнинг.