Украйна няма да използва армия, за да спре отделяне на Крим

Украйна няма да предприема военни действия за да предотврати отделяне на Крим, заяви и.д. президент на Украйна Олександър Турчинов.

Обратно в новината

Коментари - Украйна няма да използва армия, за да спре отделяне на Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кеценгарс за това ли дигна китаи, за да мозе да направи цветовната, криза., цветпвната банк да дава пари на лихва. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така ли? Че каква армия има Украйна? А може би тези неофашисти, сепаратисти и реакционери са вече армията на Украйна? От години украинската армия е оголяла, не са провели нито едно учение, а сега мнозина се увилняват и се прехвърлят към кримската новосъздадена армия. А може би ще пратят легионери и ще ги представят като украинци.... Нищо няма да ме учуди! На Майдан имаше доста такива... не само че не говориха украински и руски, но пък помогнаха на тези, които незаконно се провъзгласиха за ново павителство! Може пък за няколко дни Украйна да има нова армия, но не с украински пагони....

Путин звъни в Крим: - Е, как е, украинските войници предадоха ли се? - Не... - Предложихте ли им пари? - Предложихме им... - И те какво? - Пеят химна на Украйна... - А вие заплашихте ли ги? - Заплашихме ги... - И те какво? - Пеят националния химн на Украйна... - А как е настроението на нашите войници? - Отлично! Пеят украинския химн!

в България НЯМА ЦЕНЗУРА !!! Майтап Уили...

Какво говорим за другите и не се погледнем сами.Тоя Палячо главнокомандващия ,къде му е армията?? Преди близо 100 години в Черно море е патрулирала българска подводница и сме били сред 8 те държави в света с подводен фолт.А сега???

Американците за втори път се наакват в Украйна, но акъла не им идва.Лошото е, че обикновените украинци ще патят, а са добри хора.

Допускането на подобни сепаратистки практики е пълно безумие. Към всички които сега се радват на Руски Крим. Пригответе се да плачете за Турска Тракия !!!!! Еииий не ви увряха простите рубладжийски глави. След влизане на украйна в ЕС, крим ще драпа обратно за там,спокойно!!!!

украина новото правителцтво е незаконо, рефередома цте реци,народа а не бънтовнизите. пътин е праф,а не медиите, гефътите маниполират. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

украина новото правителцтво е незаконо, рефередома цте реци,народа а не бънтовнизите. пътин е праф,а не медиите, гефътите маниполират. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Клекнаха! Защо беше нужно да подлудяват света? Сега и руснаците няма да оспорват източна Украйна!

Името на статията е подвеждащо. Украйна не може да използва военна сила за каквото и да е, тъй като такава армия не съществува на практика.

Господа журналисти! Военните на снимката във вашата статия е на руски военни. Това се познава по униформата и въоръжението. Вие сте написали, че са украински военни.

който иска да напада Русия да отиде до отвъдното да попита Хитлер. той има опит в това

може да пита и Наполеон.

Когато се предадеш сам, никой няма да ти помогне. Това е фалит за цялата западна цивилизация също, както и на наивните й оптимисти и меркантилните и късогледи фигури с влияние в нея. Лакмусът на избора показва колко кретени живеят в България и как тя дори през крив макарон няма светло бъдеще. Светлината е избор, а за този избор се иска етика и средна социална интелигентност. Ние ще си живеем с илюзиите за референдуми по изборни системи и ще сме най-умните глупаци на света. Машала Путин, казанът те чака!

Крим винаги е бил руска територия, защо не протестираха 1968г. когато беше присъединен към Украйна, тези които са учили история знаян че първата Руска държава е била Киевска рус, така че и Украйна е руска, все едно ние българиште да се разделим на тракийци, македонци и т.н., не че не откъснаха област македония от България и сега се води самостоятелна държава, а американците да си стоят в америка нямат място в Европа

Аз съм тракиец, но не искам и да чуя за долното македонско котило! Те са винаги извън събитията в България- Без участие в Апр. въстание, без Освободителната война, без Съединение и пр., и прочие. Ето ги истинските българи- тракииците направиха Съединението, а шопите и мизииците го защитиха, къде бяха пак македонците?

КОСОВО !!! Законно отделено от Сърбия, чрез едностранно обявяване на независимост !!! Тогав тръбяха руснаците " Недейте, че на опашката са Крим, Каталуния .....и.т.н." Но тогава Русия беше слаба и ООН прие ,че хората там имат право да се самоопределят и на база "10 чавета в семейство - по онова време средната възраст на население в Косово е около 26г.необразовано,занимаващо се с контрабанда и .т.н. Ама имало татари в Крим,които били против !!! Ами сърбите в Косово ?!?? Половината останаха и живеят мирно благодарение на части на ООн, които ще са там завинаги, а другите /по заможните / са избягали. !! Това е......щом има едно изключение , ще има още....

Стига с това Косово бе. Да върнем историята 60 години назад да видим кой "приобщи" републиките към СССР? Знам че Сорос е виновен. Платил е на Сталин да направи това. Така Сорос продължи пъкления си план, който измисли заедно с Владимир Илич за ВОСР. Аман от зомби наоколо.

Щото ще стане мазало !! Това стана преди няма и 15 години.....и е по всички международни закони !! Поне така твърдяха в един глас всички ! Що сега по същия тоя закон да не стане същото !!! Зарежи Русия, може да е Каталуния примерно/ най-богатата провинция в Испания / , а от другата страна да е Испания. Тогава по-различно ли ще е ??? Ми не същия батак ! И то този, които го аргументираха това тогава / още са живи и се знаят кои са /, сега ще получат същите аргументи .

ТОЯ ТУРЧИН Е НАЦЯЛО ИЗПЕРКАЛ!! КАКВА АРМИЯ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА СЪНУВАШ БЕ ИБРИКЧИЯ !! КОЙ ЛУД УКРАИНЕЦ ЩЕ ЗАСТАНЕ СРЕЩУ БРАТА СИ РУСНАК И ЩЕ СЕ ТРЕПЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НЯКАКВИ ЕВРЕИ ХАСИДИ ПРЕВЗЕЛИ РАДАТА И ВЪОБРАЗИЛИ СИ, ЧЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА !!! ЦЯЛАТА ХАСИДСКА ПАСМИНА КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ С РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ДЕСЕН СЕКТОР И ТРИЗЪБ ДМИТРИЙ ЯРОШ () И СЕ МИНЕ ПРЕЗ ЯЦЕНЮК , ТИМОШЕНКО И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛАЧ ЩЕ БЪДАТ ПОКАЗНО ИЗБИТИ ЗА ДА РАЗБЕРАТ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ МАКАВЕЕВИЯ РОД, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ ПРОСТИ ИЗБИТИТЕ НЕВИННИ УКРАИНСКИ ДЕМОНСТРАНТИ И МИЛИЦИОНЕРИ !!

Запее ли Тачанката няма братя.

Хубосниците от "Десен сектор" и друга такава сволоч са силни само когато стрелят от засада срещу невъоръжени хора Сега ще ги видим ще посмеят ли да се изправят срещу въоръжени опитни военни или ще се покрият

ВОДАЧА НА ЕВРЕЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ В УКРАЙНА ЕВРЕЕНА - ХАСИД Дмитрий (Авдим) Ярош. КОЙТО СТОИ НАЧЕЛО НА ДЕСЕН СЕКТОР И ТРИЗЪБ ВЕЧЕ Е ОБЯВЕН ОТ РУСКИ СЪД ЗА ОБЩОНАЦИОНАЛНО ИЗДИРВАНЕ !! СКОРО ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ НА СЪД И ОСТАНАЛИТЕ ЕВРЕИ ХАСИДИ УЧАСТВАЛИ В ТОЗИ ПРЕВРАТ - ЯЦЕНЮК, ТИМОШЕНКО , ТЪРЧИНОВ...

За да имаш армия требва да имаш държавност,докато Украинците също като нас са със свалени гащи от 1991г.Когато служих през 1989г в БНА бех горд че съм войник и защитавам Родината.Тъжното сега е,че в родните казарми където имаше 400 000 армия сега има Мюсюлмански бежанци

...Армията ни бе около 125-130 000,действаща,друг бе въпроса,че имахме отлично мобилизационна готовност,възможност за нарастване при мобилизация за кратко време до над 500 000,няколко стотин самолета,понеже съм служил танкист при уволнението ми през 77-ма знаех със сигурност ,че имахме над 2 800 танка,от прослувутите 34-ки(повечето по южните гарнизони и като МНЗ)до 72 в Горна баня...за другото въоръжение и ракетите СС-23,които унижожихме...да не говорим... Но имахме и икономика,дал съм повече от 6 месеца "запаси" през времето след уволнението ми и знаех в случай на мобилизация,къде да се явя,от кои предприятия,какви МПС ще получа и по какви пътища ще се предвижа в ррайоните на дислокация...Дори "мешката",бойната униформа с обувките,колана до преди десетина години стояха в гардероба ми.... Вече съм "отчислен",а младите "набори" нстъпват в казарма от десетина години насам...за ИКОНОМИКАТА да не говорим...ТЯ е НЯМА.... Докарахме я до там,че недай Боже да се наложи ..."НА БОЙ (ще) ОТИВАТ...СТАРЦИТЕ!!!"...

ЧЕ ТЯ ИМА ЛИ АРМИЯ???

каква армия бе Турчине, ми тя всичката е руска , я по-добре си стой у Киева и се чакай деня когато ще те изгонят, а Русия ще си вземе колкото и трябва от "украйна"

kondofri

ългария изпраща войски срещу Русия? - lyubomircholako

Не бива ! ---- Кой Е Любомир Чолаков? ... Къде да търся?

"Русия открадна Крим от Украйна" Нищо ново - по същия начин СССР анескира през 1939 източна Полша.

Историята на разприте между Полша и Русия е толкова дълга и богата на събития, че не е редно човек да съди преди да я познава. Нито Русия, нито Полша са невинни зайчета - като вземате страна и третирате единия като злодей, а другия като ангел само показвате невежество. Ако сте Поляк или Руснак е друго - гоните си свойте интереси, ама да нямаш нищо общо и да правиш изводи, без да знаеш колко пъти са се газили и никой от никоя страна на линията не е давал и пет пари за цената в животи - това е просто белег на тъпота.

За контакти на по-високо ниво Москва отчита "липсата на необходимата легитимност на сегашното правителство в Украйна."

Украина - Не е В Русия. ...Включая Крим.

Украйна нямало да използва армия срещу Русия, защото не можела да я намери...

ха-ха-ха-ха-ха.....добре казано-----ебати шоуто

и то голямо шоу. представяш ли си как се разгръща армия на 17 млн. кв.км. то тва си е вица на деня

на тайно дипломатическо ниво да си поделят Украйна!

които го знаете.Путин, Обама и ти.

Крим е наш! Съмнения не може да има. Айде, момчета, действаме!

и Путин не е пратил. Това са някакви неидентифицирани...

Кво става с оня -боксера? Май, нещо е разовладял ситуацеета??

Гримират го за президент в стаичката!

Аз вчера със съседите яко пр..... брат си но днеска тате ме наби!Мръсник и антидемократ!

По думите й Русия е откраднала Крим от Украйна. Не трябва да допуснем това, добавила тя според парламентарен източник. Или преводача е много некадърен, или Меркел вече не знае какво да каже. Кака така няма да го допуснат. Та то вече е факт. Може ли да НЕдопуснеш нещо, което вече се е случило. Тези хора са вече тотално безпомощни и взеха да говорят пълни глупости

Украйна е за никъде, защото чичо Сам обича да взема, а не да дава! А където е дал осиромашаването е пълно! А пък където е стъпила умиротворителната му армия здрава къща не е останала!

Компромисът е Русия взема Крим, а САЩ базира в Източна Украйна, за вечни времена, умиротворителни военни сили!

само да не са толкова "умиротворителни" както в Афганистан и Ирак

Звучи. ... А ако добавим : А. Как-Точно реагират Румънците като Само чуят думата 'Кремъл' Б. Реалността у Нас --> сказанията за Началото на Третата Война просто бият Камбаните ! (Дано Ни събудят !)

знаем ги тези умиротворители които творят умиране на туземците

Достатъчно е, че използва убийци на Майданя ..и ни въргалят под крушата!!

Този е толкова президент, колкото и аз. Убедих се че САЩ са страшни лекета. няма демокрация, няма избори на президент/премиер от народа. Ако не ги кефи САЩ се назначават.

Естествено, не се преговаря с терористи и превратаджии!

вече!

"Украйна няма да използва армия, за да спре отделяне на Крим" А аз няма да използвам Ферари за да ида до Бургас. По същата причина.

А оня, яйцеглавия, нещо май се запиля в необятните прерии?! Какво стана с него? В Крим го очакват!

И така най-важното. Война няма да има! Победа на разума. Трябва да поздравим САЩ все пак.Колкото до положението в Украйна. Много тежко ще бъде.Двата клана на Янукович и на Тимошенко ще се грабнат един срещу друг. Предричам на следващите избори, победа за източните сили, защото за Украйна идват много тежки времена в икономически план. Запада пари не налива, той прави реформи. В Украйна те така ще инвестират, че украинците ще се чудят на кой господ да се кланят. Предричам силен евроскептицизъм в близките години. Национализъм - хубаво, но с тази разбита икономика.

Временно отлагане, докато американците се укрепят едно хубавичко в Украйна.

Като не могат да живеят заедно да се разделят на източна и западна, и кой на където иска да се ориентира. Едните в ЕС, другите с Русия и всички доволни. Времето ще покаже, кой е бил прав. Явно хора с коренно различни вазгледи, история и народопсихология не могат насилствено да живеят в една държава.

Прати , бе , Турчинов ! Прати украинската армия в Крим... После да не си ръфаш вратовръзката и ти

"Украйна няма да праща войски в Крим"...? Тоя самозван "президент" е наясно че Крим е вече руски. Но той иска да запази украинската армия за последващите събития. А те са само две възможни - или пълна окупация на Украйна от Русия,или демилитаризиране на Украйна за вечни времена. Обама вече е избрал вторият вариант и привиква другият "менте-премиер" да му го каже. Разни там фашаги,националисти и бандити ще си понесат последствията,а украинският народ и занапред ще бъде добър и предвидим съсед на руският народ. Не им мина номера на американците. Първият вариант не устройва Русия - окупация на Украйна не е възможна в наше време а и не е нужна. Русия не иска да го прави,но ако американците я предизвикат - ще го направи. Украйна така или иначе е необратимо зависима от Русия икономически. Просто двата славянски народа няма да позволят на американските ястреби да вбият клин между тях. А се опитаха,ох как само подло се опитаха. Добре че на кормилото на Русия вече не е Горбачов,нито Елцин - там вече управлява подполковник Путин Владимир Владимирович....! За късмет и надежда на великият руски братски народ...!

Сегашното "правителство" ще използва частна американска армия, двадесет и пет хиляди души, за установяване на още по-демократичен ред от майданския.

Преведено това означава, че САЩ нямат нито потенциал, нито вътрешна подкрепа за да направят нещо и са обяснили на фашизоидите, че помощта им беше до тук. Американците се погрижиха да вземат златото на Украйна, пратиха на самозванците зелени хартишки а замяна, като не забравиха да си удържат евивалента (в злато, разбира се) за оказаната до сега помощ на превратаджиите. Кери и Обама се провалиха, американската т.н. дипломация е напълно дискредитирана, но почтеността изисква да се отбележат и приносите на Хилари, Кондолиза и Мадлен за крайния резултат. Преглътнаха Сирия със зор, Крим им иде съвсем нанагорно, но с такава политика - таквиз резултати. Украйна е на колене и ще бъде доведена до пълна разруха. Територията Украйна десетилетия ще служи за пример до къде може да бъде докарана една независима държава от приятелите си в ЕС и САЩ. Ако Крим дръпне бързо напред, след седмици ще има още насрочени референдуми в Херсон, Донецк, Одеса, може би дори и в Николаев.

Ей, що бе! Използвайте бе! Глей сеа кви сте, ама начи!

Първо: настоящото "правителство" на Украйна е нелегитимно; Второ: лицето, което е провъзгласено за "президент" е нелегитимно; Трето: Украйна в момента няма боеспособна армия, а и предвид т. 1 и т. 2, всички заповеди към армията на Украйна от тези самозванци са незаконосъобразни. Ако не е конюнктурната западна подкрепа, овладелите управлението на Украйна самозванци ще бъдат съдени за държавна измяна!

Кикимики какалашките на Янукович - бяха изгъгнати В Русия (след като с лазбитуе сердце 'остави' Алибабайския 'негов' имот в Украина). ... в условия за сигурност каквито Никой Никъде Никога Не е виждал.

Колега, извинявай, ама ти в ред ли си? Нищо не ти се разбира от бълнуванията, напразно ти плащат заплатата. Да знаеш чужд за тем език не е като да научиш няколко думички! Поставянето на главни букви в средата на изречението в българия е прието само за имена на хора, местности и пр. Или по форумите - ако искаш да подчертаеш нещо фажно според теб. Твоето прилича на немски стил.

Машините замениха хората 60% от населението на земята е излишно според Елита и затова очаквайте 3-та светован война

Дааааа.... Макар И да (казват) че било Написано че започва от Черно море - Все-още машините не могат Сами. (Считам за Задължително - Хората да Започнем да Разговаряме-И-да-се-Разбираме помежду Всички-ни.)

По-точно Киев няма да прати войски. Това "правителство", май го признават само в Киев, САЩ и ЕСССР. Самите украинци си траят и подобно на всички хора не горят от желание да ги въвличат във война. Майданоидите губят позиции с всеки ден, изборите наближават и като нищо ще ги загубят най-демократично. И в това няма да има нищо чудно, защото дотук на власт са все хора на Юлка, а тя не беше свалена от власт - загуби я, заради далаверите си, които ощетиха украинците и заради тях беше осъдена и вкарана на топло. И доста украинци помнят това. С наближаването на изборите все повече ще си го припомнят... А междувременно феерията продължава. Маските са свалени, играчите са ясни, само някои цели все още остават скрити. Във всеки случай някои от САЩ сигурно ликуват - отново Русия е лошата империя на злото, Путин е диктатор от сталински тип, трайно се влошават отношенията между ЕСССР и Русия. Един вид политиката на САЩ е - нека и на другите да им е зле...