”Кметът” на Славянск свален и арестуван от своите

Самопровъзгласилият се за кмет на източния украински град Славянск Вячеслав Пономарьов бе отстранен от длъжност и арестуван от собствените си хора.

Обратно в новината

Коментари - ”Кметът” на Славянск свален и арестуван от своите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски бандит!

Шило

Мзааа, явно някои условия за постигане на примирие вече се изпълняват.

НИКЪВ ХУМАНЕН КОРИДОР НЯМА И ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА ПОРОШЕНКО Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЛИСТ ХАРТИЯ !! ТАМ ВОИКИТЕ СА ЧАСТНИ И СА ОКОЛО 8 И ВСЯККА СЛУША ТЕЗИ КОИТО ИМ ПЛПШАТ

Преди два дни Пономарьов се обърнал към жителите на Славянск с изявление: "Ситуацията в града е извън нашия контрол. Руските куратори не изпълниха обещанието си да помогнат в случай, че украинската хунта започне геноцид над руския народ. Вместо да ни погне с армия, Русия помага с чеченски наемници, които е невъзможно да бъдат контролирани. Сега тяхната цел е мародерство. Наказателните отряди от Киев избиха голяма част от нашите бойци и силите ни са ограничени." И призовал хората да напуснат града, понеже имал информация, че неизвестна група бойци се канят да изгорят града до основи и при възможност също Луганск и Донецк. Днес Игорь Стрелков (министър на отбраната на ДНР) обяснил, че Пономарьов е свален от поста кмет на Славянск заради извършване на дейности, несъвместими с целите и задачите на гражданската администрация. На мястото му е назначен Владимир Павленко.

Министърът на отбраната на самообявилата се Донецка народна република Стрелцов преди два часа е обявил за свалянето на "кмета" Пономарьов. Официален руски сайт rambler.ru. Други въпроси, г-да путинци?

Нищо ново под слънцето - революцията изяжда своите деца. Той вече не е в съответствие с актуалния тон. Русия признава Порошенко, както още през март беше заявил Путин. Предстоят сложни преговори с игра на нерви и много, много мълчалива дипломация. Ролята на Пономарьов беше ярка, запомняща се, но с малко реплики и без решаващо значение за цялостната драматургична линия на надцакване между големи, средни и малки в геополитиката.

Само че, съобщенето не съответства на действителността. Дотук с партенките на всякакви фашистки медии на Хунтата, започващи с уа и завършващи с .уа

Хвърляйте по един поглед и на чужди телевизии, вкл. руски, за да не се излиза на показ вашата неосведомест.

Майтап, украинците направиха хуманитарен коридор 2 месеца след руснаците. Да ги таковам у цивилизованите демократи!

Само дето новината не е потвърдена и може да е партенка!

100% партенка.

е,нормално е-Русия се подготвя за мирно решение на ситуацията и иска да скрие или отстрани по-оцапаните фигури.висш пилотаж,Путин е майстор.

Не съответства на действителността: link

Вячислав Владимирович Понамарев.Роден на 2 май ,1965г. в град Славянск.Служил 3 години във флота.Остава на свръсрочна служба до 1992г.След това работи във фабрика за производство на сапун.От 1995 до 2005 година няма данни.През 2005 се мести в Киев за 3 години където работи в строителството.В момента е "кмет" на гр.Славянск. Негови са думите:"Аз съм човек прост!Амбиции нямам никакви.Каквото ми се нареди го върша и правя.Ако трябва да воювам ,ще воювам като прост войник където и да е" Въпроса е кой би ми нареждал,заповядвал и т.н.Нямаме илюзии ,че не е прост!!!

до " биограф": а аз все си мислех, че е професор - с този интелигентен израз на лицето...хе-хе!

"Той няма два пръста на лявата ръка и поддържа неяснота относно миналото си" Килър на мафията, два пъти стъпил на криво ???

Dezinfo 100 %

Да, ама май не е.

ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА МУТРА ОТ СССР!!!АМАН ОТ БОЛНИ МОЗЪЦИ ПО СВЕТА,КАТО БЮРЕКОВ,ВОВАТА!!

В сравнение с тъмния балкански субект - мутрата Боко, изглежда като блед интелектуалец. :)

Още ли не са ги изчистили тези ленинци от Украйна?

руския терорист и бандит пономариев да бъде обесен на топките си

теб да те обесят за топките.......

при теб свършиха ли тази работа!!!!

Експерт

Българино, къде си тръгнал да плюеш БРАТ си, заради един бляд??? Толкова ли е трудно да обичаш България ПОВЕЧЕ от Русия? А?!?!?!?!

По последна информация от официалните представители на ДНР, новината е абсолюна лъжа ... Измислена от кивските 'демократически' медии ...

"Прашенко" нали нямаше нужда от хуманитарни коридори, нали там имаше само терористи, нали веднага щеше да отидеш там и да преговаряш. Защо чак сега и мисли ли, че след случилото се тези хора там лесно ще забравят? Къде са западняците, да отразяват какво става там.

Тоя беше ясно, че дори за Путин ще бъде неудобен. Не става дума за кмет, а за мутра яхнала вълната за бърза слава. Ако има някой който има интерес ситуацията да ескалира са хора като тоя. Сега обаче като доидоха и негативи за Газпром е нормално да се предприемат тези стъпки. Все пак основното е да се генерират милиарди за олигарсите. Мутрите да се легитимират като борци за свобода е далеч по маловажно.

Засега няма сериозно потвърждение на новината. Първоизточник е някакъв опълченец, който бил чул разговор и т.н. Прилича на дезинформация, но дори и да е истина, няма никаква драма. По-важното е, че Славянск трябваше да бъде превзет преди повече от месец, а продължава да се защитава успешно. Пристигат и доброволци, които правят възможни успешните контраатаки. Вчера например са унищожени две установки за залпов огън Град.

На кое викаш успешно. Че убиват хора, промишлеността им не работи, всичко е замряло. И за какво е цялата тази агония, ясно е че руснаците няма да дойдат. Страдат хората заради разни мутри

Най важното бе ",патриотите заемащи здрави класови и национално отговорни политики","свободните хора на Украйна" плюс доброволците,зелените човечета,чудото на техниката Т-90 и СУ 24 ,щяха да имат парад на Майдана на 1 май или най късно на 9 май. Оказа се ,че усетил загубата на пазари,долари Гущера започва да си къса от опашката!! А м/у другото,четохте ли в рамблер.ру,,газета.ру ,че е организиран канал за хуманитарни доставки в най-новият автономен район на Русия-КРИМ.Подпомага се бедстващото местно население,страдащо от недостиг на вода ,храна първа необходимост.За охрана на конвоите са впрегнати части на вътрешни войски!!!!Имало случаи на кражби на продоволствия!!!

Скъпи майданоидни демократизатори, никъде освен във вашите глави никъде не е имало планове за паради на руската армия в Украина. Целите са постигнати, спрете да квичите на умряло.

май правилно са го отстранили - няма нужда от такива хора, които вредят на каузата, като говорят простотии! (спомнете си Сашко Белия) ... Що се отнася до коридорите - тя половината руско-украинска граница май вече е отворена.

що така бе? не искаха ли правят СССР? а кога и с пусито така ще стане?

са в затвора при пуси райот!!!! :)

Е, що свалиха тоя убавец? Сигурно водката го е прецакала!

я, краснотрольовците нещо се умълчаха..Защо ли

към касата - ще изпуснеш заплатката. Обаче новината не е потвърдена официално. за сега тя я от разряда - втора братовчедка на съседа на мойта леля казала

Първият путинист беше свален. Да се готви донбаският му колега! Самотоко може да се върне мирът в Украйна.

Фарашката че скоро е негов ред , да го бесят за топките мухахахахах!!!!!

А защо не се казва, че като е свален, на негово място се назначава Стрелков, който следи събитията там знае кой е той, хунтата тука няма нищо общо и нищо в нейна полза не се е случило.

За Крим никой не говори явно остава руски

Теб какво те топли това?

Ами гражданите на страни, членки на ЕС нямат визи за Украйна и човек можеше да ходи до Крим когато си поиска, а сега има визи.

Много правилно мислите!

И техния ред че дойде. Още малко да се стопли лятото, че да трябва орангутаните от червения флот да пият морска вода и да си светят с корабно гориво и пак ще си говорим.

обикновен главорез

оня брачед в Галиче по кмет ли ти изглежда от тоя?!?

никой не отрича, че и оня е главорз.

за да се избегнат нови жертви в зоните...президентът натовари ръководителите на силите на реда със задачата да осигурят всички необходими условия" Например, химическо оръжие.

Накрая са разбрали, че тоя е просто един руски агент който не дава и пет пари за града им.

лека полека Русия и Украйна почват да изглаждате нещата.дипломацията е най-доброто решение.Донбас сигурно ще получи някаква автономия,но Крим.........ааххахахахахахахахах

"не може нито да потвърди, нито да отрече" И аз познавах една жена, дето беше малко бременна.

Как досега нямаше мирни жители, а само терористи и изведнъж хуманитарни коридори за евакуация?