Киев обяви извънредно положение в Донбас

Киев обяви извънредно положение в източната част на страната, съобщи премиерът Арсений Яценюк. Владимир Путин пък каза, че украинската армия е легион на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Киев обяви извънредно положение в Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Владимир Путин пък каза, че украинската армия е легион на НАТО" А така наречените опълченици са на заплата към Русия или просто редовна руска армия... Или не ?

Когато НАПАДАШ - нямаш оправдание, освен че ти се плаща и действаш по поръчка ( това е обяснение, не и оправдание)! Когато СЕ ОТБРАНЯВАШ - е ясно, че го правиш безвъзмездно, защото животът ти няма цена! А ти с тази логика минаваш покрай Мен! (разбирай го както искаш).

Гледам тук защитниците на едната теза казват Путин агресор, Путин като Хитлер, Путин иска кръв, Путин луд и трябва да бъде спрян. Давайте да обявяваме война, Нато вперьод и да го почваме... И се чудя аджеба....колко умствен багаж има някой, който обявява война на човек, когото смята за луд и който държи куфарчето с червения бутон на най-големия ядрен арсенал в света? А? Колко му е багажа?

Не искат да обявят военно положение, щото ше трябва и границите да затворят и цял свят да спре контакт с тях. А тва не им е изгодно.

Сепаратистите отдавна са въвели извънредно положение в Донецка и Луганска области.

Украинската армия била натовски легион ами на руския спецназ вече сепаратисти ли им викаш др.Путин???

Я първо преди да се празниш по балатума дай доказателства ама на 100% сигурни. Щото аз ше та затрупам с видео за наемници които нямат място в украинската армия и най вече по време на такъв конфликт. На всичко отгоре имам видео на което бивши руски военни се бият на страната на УКРАИНСКАТА АРМИЯ. Тва пак Путин ли ги е пратил там, а?

В момента Украйна има гражданска война на територията на три големи области на Юго-Изтока си, загуби Крим, а Западните части се тресат от желания за отцепване и преминаване съответно към Полша и Унгария ... А през 1991 г. имаше: - икономика, равна на икономиката на Германия по обеми и качество на индустриалното производство - корабостроене на морски, речни и океански кораби с различно предназначение - най-големият океански риболовен флот, плуващ по цял свят с над 200 флага - Черноморски флот - най-голямата единична компания - приборостроене - самолетостроене (преди два месеца беше окончателно затворен комбинатът "Антонов" след рейдерски захват и смяна на генералния директор) - мощно машиностроене - трактори, тежки автомобили, багери, фадроми и прочие ... - мощна наука във всички области (в момента мъртва поради липса на финансиране) - 5 атомни електроцентрали, много ТЕЦ и ВЕЦ, осигурени с местно гориво - 52 милиона образовано и квалифицирано население ... (в момента 3 милиона от Крим са аут; 1,5 милиона са бежанци в Русия; 5 милиона работят постоянно в Русия; неизвестно колко други работят полулегално на запад ... няколко десетки хиляди има у нас - опитват се да се настанят трайно и купуват жилища) И има няколко десетки мултимилионери, като порошенко, коломойски, жената с плитката, близкото им обкръжение ... и 42 милиона гладни, бедни, разорени, обезверени, откачени от лудата им пропаганда, фашизирани и лумпенизирани ... мечтаещи ЕС да ги пусне без визи, за да го залеят ...

Да уточня само - преди 1991 г. имаше Украинска ССР. Централна власт в Москва, в конституцията на СССР беше записано, че водещи в развитието са решенията на партията, т.е. вътрешни решения, държавни, суверенни. А сега пише, че водещи са международното право и решенията на международни институции (като МВФ и др.).

САЩ отвориха кутията на Пандора, само те могат да я затворят. Но, всички техни достойства и цялата им почтеност остава в рамките на тяхната страна. Извън тези рамки те са просто най-обикновени крадци, лицемери, двулични особи и безбожници. Какво може да се очаква от потомци на престъпници и проститутки?!

Нещо си приказваш,извън темата!Русия нападна Украйна,въпреки съглашението от 1991 г, за забрана да нарушава държавните граници на суверенната държава Украйна.Русия иска хегемония,заграбване,използва военна сила,оръжие,артилерия, военните плячкосват хуманитарната помощ ,мародерстват,държат населението в изолация и го тероризират!Това е недопустимо,а ти си дрънкай за САЩ!

че като повториш една мантра 100 пъти тя ще стане истина? Войната я започна говедото Турчинов, а я продължава прасето Порошенко. Ако искат могат да я спраткато спазват подписаните от самите тях Мински споразумения и не нарушават примирията, което те не правят, а когато им нацепят канчетата тичат да се оплакват на господарите си в Брюксел и Вашингтон.

На Украйна и беше даден шанса да съществува и се развива като самостоятелна държава, но те го проиграха. Решиха да станат пета колона, натовски и американски плацдарм на границата с Русия, пренебрегвайки всички политически, икономически и исторически дадености. Ако там се наложат щатите, това би означавало пълна хегемония на американския империализъм на планетата Земя със всички последици произтичащи от това!

Anachronos

От секундата в която доставиха за армията на Украйна провизии и бронежилетки, същите вече се продаваха в интернет. Ако не вярваш провери, още има обяви.

Тълпи от запасняци прииждат към Киев. Няма оръжие за всички и си налага да отказват на желаещите да се запишат във великата у'арми.Викито Нюланд е притеснена - няма бисквити за всички, но пък всички може да ги факне.

На всички запасняци им дават и по един некролог с празно място за името. Много практично. Това много облекчавало опълченците.Най-често попълваното име било - Джон Смит.

Амчи то положението си е извънредно още от Майдана! Американските фирмаджийски снайперисти пуцаха по украинците и от двете страни на барикадата, а американските сенатори раздаваха изстинали, мухлясали банички! Далаверата вървеше в захлас: " -Заменям баничка за независимост, баничка за съвест, баничка за спокойствие, баничка за живота на жени и деца, баничка за изгорени живи хора, баничка за взривен автобус, баничка за взривено училище, баничка за взривен пазар от бабички, банички, приключихме с Украйна вече е взривена! Банички! Кой иска изстинали банички срещу свободата на България! Ред е на България! Банички, банички, кой иска банички? Ти искаш ли банички? Кой е по-важен за теб ближният до теб? Кой иска банички? Евтини банички срещу държавата ви? Не щете ли бе!

Тогава Кремъл изпадна във "възторг и бурна радост " виждайки как на Майдана украинците искат да се присъединят към "фашиския" ЕС,пренебрегвайки Велика Русия! Но за Русия това е въпрос на избор на една суверенна държава и те "толерантно" преглътнаха решението.По този повод изпратиха военни туристи на екскурзия да "разпуснат", същременно да подпогнат с "демократични " средства правилния избор,но тъй като ситуацията се усложни от появилите се "фашисти", Кремъл реши,с цената на живота на своите военни да започнат нова война срещу " фашизма" за независимостта на украинския народ!Какви "добри" хора!

Навремето сърболята печелиха, печелиха в Югославските войни, а накрая хърватите, след като успяха да си стегнат армията няколко години по-късно, да си обучат и въоръжат хората, за един месец изритаха милошевците от хърватска територия! Така ще стане и в Украйна - помнете ми думата! Разрушеното ще се възстанови, ама убитите заради амбициите на Путлер - няма да се върнат. Т

Малкия, това което ще стане е, че хунтаджиите ще избягат с едни откраднати пари и ще оставят Украйна в руини.

ще стане тази работа? От САЩ и ЕС точно няма да са. Още малко и така нареченият президент на Урайна ще бъде в САЩ или някъде в ЕС, не само той и яйцеглавия рапон. Украйна загуби пазарите си в Русия, ЕС има същите стоки от нея при това много по качествени - никой няма да и даде нови пазари. А руските са заети от Китай и други страни. И напук на украинците русия води преговори с Франция да внася такива стоки каквито внасяха те. Тоя зъл дух случайно да не се казва Асан или Айше ? много "умно" се изказва нещо.

Поросенко, Яйцето и Турчина навярно вече държат по един готов за полет самолет, превели са каквото са могли да доокрадат в чужди банки и само чакат да избягат. Ако стопанина ги предупреди навреме а не ги жертва като пешки за да се оправдае.

Хайде лека нощ! Надявам се утре да коментираме ситуацията около Харков!

То е безплатно.

Ти да не си ги питал?Правителството на Украйна е нелигитимно.По вечето украинци не искат такова наложено правителство.Познавам руснаците и украинците.За мен и в двата народа има много добри и свестни хора.В 21 век война ,това не се побира в ума ,хиляди жертви.В южната част преобладаващото население е руско.Въпроса може да се реши по дипломатичен начин,мирен начин.Тези райони имат право да се самоопределят.В Украйна действат няколко хунти.

Тези народи са си там и нищо друго не са искали,освен независимост от Русия,която достатъчно ги е мачкала като народ!Няма преобладаващо руско население,то е едва 17%,тук,там!Наивно да приказваш че руската агресия е заради населението,реално е предтекст за окупиране на стратегически центрове!

Асенчо кажи ми честно осъзнаваш ли колко си се провалил. Май май освен да лежиш по жълтите павета и да боядисваш паметници за нищо друго не ставаш

Кефиш много.

Отрязаха го отсекъде. Иначе досега да е боядисал в синьо-гълто поне едно дърво пред руското посолство. Ма няма кинти за боя. А той от своя си джоб няма да извади, дори за каузата на гейските ценности.

Марципана, Яйцето и Турчина вече са напълнили гащите.

Асенчо без майтап. Не знам де си се учил да правиш пропаганда ама много калпави са ти били учителите. Кат те помня като протестър и като такъв и като пропагандатор си пълна нула. Пъна се с Шарено котле, Пъстър свят, американското Теди- все пълни провали. Пропатагдата изисква да можеш да убедиш хората ама ти това хич го не можеш. С псувни и обиди се прави антипропаганда.

Това Асенчо Генов ли е, верно ? Не му ли спряха субсидията на тоя ?

Мануел

Американците дадоха 3 000 000 на прокопитата. Ти къде мислиш ще отидат тези пари. Половината ще краднат прокопитата половината ще дадат на такива боклуци като Асен Генов за да пишат простотии в нета.

''....под обстрела на 40 оръдия и системи за залпов огън...'' ===================== И всичките са правени в час по трудово , а не са доставени от путкин на терористите

от некадърните украинци. Ако знаеш само колко танкове им подариха в Иловайск.

Асенчо много ти зле пропагандата. Кат гледам що народ те псува и ругае. Сега разбра ли кат ти приказвам, че соросите бъдева ти плащат парите. До беше взел да отидеш да отидеш да биеш рашъните, а не да стоиш та топло тука

И първата, и втората Световни войни бяха за ресурси(колонии). Нищо ново, и третата ще е пак за това. Така се пише историята, който победи, той пише. хе-хе

Колега "Ми да",остави не ги плаши,защото малко им трябва на тия плъхове.Току виж утре се изпотрепали да бягат към Капитан Андреево!Това е единствения им път за бягство -при фесовете!

не изпитвате ли поне малко гордост, че ПСАКИТО И ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ НЕ ВИ ПОДКРЕПИХА ЗА УБИТИТЕ ПРИ АВТОБУСНАТА СПИРКА В ДОНБАС... Нея я фана срам от доклада на ЕКСПЕРТИТЕ НА ОССЕ.......

хе-хе. Няма такова животно. Или си във война или не си.

Нещо в Европа мирише на гнило . На НАТО и ЕС !!

Украйна иска независимост от Русия,единна Украйна,това иска целия народ,а всичко останало е руска пропаганда за замаскиране на беззаконието!Никой украинец не иска зависимост от Русия,избийте си от главата простотиите на Путлер,платени,неплатени и наивни!

над 10 години съм пътувал с влака Киев - Москва и си мислех, че съм в една и съща държава, а то не било така, леле какъв съм бил наивник

Определено си наивник,а едва ли си пътувал и едва ли си разбрал какво иска местното население,особено в Киев!Тези сказки за идентичност,са руски патент за обезличаване на всичко различно!Не забравяй Татарстан(Волжка българия) и забраната да се пишат българи,защо ли?

Също така обаче независимост от Украйна искат руснаците в Донбас. И понеже не искат да им я дадат с добро те си я си я извоюват.

Изобщо не е така!Местното население иска да в Украйна,няма такава песен,изобщо не искат да виждат руски войски в града си!

ако си представим, че равинът ти греши (спонсорът му настоява) --- после какво? прасенко вика - изтока ще бъде на братовчед ми от америка --- а изтока вика - да ама не ...

Ама нямаш никакви проблеми. Украинците да си вземат Украйна и да се махат от Русия. Украинците исторически са били прислуга на поляците в района около Лвов.

и то КРАДЛИВА ПРИСЛУГА, през втората световна война най-жестоките убийци са били украинските наемни батальони, служещи на СС. Даже Германците са се шашнали от жестокостта на слугите си.

Дарвине, Дарвине. ебем ти и еволюцията !

и нека пожелаем в скоро време украинците да се отърват от бандеровската банда, която ги загробва по възможност по-скоро за да не гинат напразно наши братя-славяни, били те украинци, руси или каквито и да са там. А на еврогейците пожелавам леко нощно дежурство, белким до утре сутрин се самоубедят, че в сряда в Кремъл Потрошенко ще приема парада на СС Галичина, а московчаните ще викат "Слава Украине".

Нито ние сме славяни,нито украинците,а за русите произхода е спорен!Жертва си на съветската пропаганда от миналото!Това че ни обединява кирилицата,няма нищо общо с произхода!Така са решили братята Кирил и Методий да ни разграничат от гърците или Византия да ни разграничи от себе си!!Кирилицата или славяно- българската азбука е внесена от България в Украйна и после в Русия!

написал си много букви, а част от тях имат групировка и като думи - а смисъл улавяш ли в тях?

китайците са славяни, т.е. славяните са китайци, опссс... няма значение, долу Путин

Извънредно положение? То пък щото досега всичко си беше наред,ха,ха. Да..ба насраните фашаги.

Путин само с един ход може да реши проблемите с Укр. и целия ЕС - като врътне кранчето. Ама на него прави!!

искам си СИВ, Варшавския договор, железната завеса, военния паритет, искам си спокойния живот, искам си сигурността за утрешния ден

Искаш ... ама някой трябва и да бачка.... Вие комунистите за кашкавалчето от едно време , ракията и смешните паради сте първи , ама за бачкане - студенти и войничета..

и войник съм бил, и студент съм бил, и комунист съм бил и съм бачкал и продължавам да бачкам, това което съм постигнал такива като теб могат да гледат само по филмите

1$=68,70 рубли!! Вова кефиш ли се??

Их Бегейче, тъп си като бидон бре. Пишат велики световни хора какво е това, но не, идиотът си е идиот.

1 долар =1 евро !!! Кефиш ли се ?

уж като победи демокрацията в цяла Европа, щеше да стане по-добре, а виж ти какво стана, изправени сме пред прага на трета световна война

Кога англосаксите хилядолетни убийци и обирджии не са правили войни за обогатяване ? За пари ще колят и бесят наред.Украйна май е началото....

Тука доста активно ме убеждават, че руските войски/терористите/сепаратистите/рашките и т.п. непрекъснато губят боеве, хора и бойна техника, икономиката на Русия се е разпаднала, че Путин го свалят утре (ако не е още днес) и т.н. и т.н. Така ме убеждават вече месеци наред - от април м.г. Само не мога да разбера, що така колкото повече агитират, то все повече обратното на това, което казват става - Новорусия си е там, ДНР, ЛНР, танковете си им вървят, авиацията на Киев я сведоха до 2-3 самолета, Путин си е в Кремъл, по улиците на Москва и Петербург не са тръгнали милиони срещу войната в Донбас... А и на все повече от българите взе да им писва и от Киев и от Украйна и от Яценюк, Порошенко и цялата тая измислена държава, наречена Украйна, барабар с неонацистката й "демокрация".

Авиацията си е на мястото ти на 30 Су27 , нищо ли викаш?? Ами колко Миг 29 имат?? Я виж колко самолети има Украйна и после говори глупости!!

Имат - на хартия. То и ние имаме 38 бойни самолета на хартия, ама реално я имаме 4-5 от тях, които да могат да летят, я не. А на укрите им свалиха доста от самолетите, то вече не смеят да летят над Донбас.

бегееца и още 1-2 нищожества си лаят,а котелът се затваря все повече. 9000 укри са затворени там.

Вярвай си!! Днес хубаво са ги наритали руските терористи , и са ги обърнали в бяг!!

направо към Киев

Значи, така са хукнали от Дебалцево терористите, че вече наближават Харков и там укрите въвеждат режим на АТО. После, ще ги изгонят и от Харков и като хукнат да бягат руснаците, та ще се спрат чак в Киев. Дано поне храбрите укри не ги подгонят към нашата граница, че през дунавската делта е доста близо, а и по море може да хукнат да бягат руснаците - към България....

Много,много мъка за соросоидите! Гърция заби първия пирон в ковчега на ЕвроГейския халифат,а Дядя Вова напредва и прави сухоземна връзка с Крим ! :)

през 1922 година на УКРАЙНА - по данни на КИЇВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ ІНСТИТУТ СОЦІОЛОГІЇ! Проучване от 2004-та година: РУСКОГОВОРЯЩИ - Донецка област 93 %, Луганска област 89 %, Одеска област 85 %, Запорожска област 81 %, Харьковска област 74 %.. 2004-та година - КИЇВСЬКИЙ МИС...

Рускоговорящи не значи руснаци, бе приятел!

ОЗНАЧАВА??????????

Работаю на скорой в Николаеве. Вчера был интересный вызов к беженцам из Луганска. Решил поделится.Пока ехали в больницу,разговорились. Они в шоке! Как сами сказали вы живёте в совершенно другой Украине. Первое что бросилось им в глаза что у нас нет пяных тел под заборами. У них это на каждом углу. Люди культурные,доброжелательные,улыбаются.У них все хмурые,злые на жизнь,кругом сплошное хамство и озлобленность. И так было всегда а не только в последнее время.Как они сказали что вы живёте как в СССР.Для них всё что хорошо связано с СССР!

Не стал доказывать обратное,так как понял что это бесполезно,после того как сказал поехали бы вы на западную Украину,там люди ещё доброжелательней. Вы бы видели их глаза! Сразу стали полные страха,хором начали кричать НЕТ! Вы ошибаетесь!Там всё по другому. Хотя там не разу небыли. Вообщем доказывать бесполезно,наверное думают что там едят снегирей и пьют кровь младенце. Вообщем кисель головного мозга полный!Жена больного рассказала что приехала с двумя внучками и она была в шоке,детей приняли в школу и садик и с детьми бесплатно занимаются и начали их подтягивать.Детям уделяют внимание! У них пока денег не даш к ребёнку не подойдут. Каждую неделею в садик надо нести деньги,то 100 то 300 грн. А то и 1000 грн. Ребёнок толком не знает что такое утренник.В школе они тоже нафик не кому не нужны,будут учить только за деньги. Муж пьёт беспробудно.Сам из Ростова и у них так почти все.И это почти нормально,вот только как напьётся,то глаза ей выдавливает,то палец сломал в приступе агрессии не стого не с сего. А так он умница,умный толковы мужик.Пьют все. На что я ответил что у нас такого нет.Время тяжелое у нас людям в пьянку впадать некогда да и желания нет. Надо работать,зарабатывать деньги что бы содержать семью.Есть конечно алкоголики,но это редкость.Она лиш тяжело вздохнула и опустила глаза.

И вот у меня риторический вопрос. Кого мы там освобождаем? Я понимаю что это наша земля и заселена кацапами после голодомора.Но мы же не можем их выжечь.Оставьте безумца в его безумии. И забор с полной изоляцией.Этих людей не изменить некогда!Пусть мы будем меньше,но сплочённей. Может я в чём то не прав? Но пока вывод напрашивается только такой. P.S.Позвонил товарищ с другой подстанции,рассказал им за беженцев.Он говорит что тоже у таких были,но из Донецка. Тоже были в шоке. Их спросили,вы так к нам относитесь потому что мы беженцы? На что им ответили что так относимся ко всем. Они ответили что скорая у них когда приезжает,первый вопрос,деньги есть? Если нет,даже не смотрят.Так что вот он Русский мир во всей красе.За что они воюют,не понятно.

понаехали. Сколько тебе заплатили? Или ты госслужащий тебе похуй что у людей нет денег прокормиться и обогреться? Киевские преступники / ты тоже такой /. Но скоро все закончится не дождетесь помощи от США и МВФ.

люди западной хохландии бьют евреев и журналистов. Или будете отрицать факты, приведенные Израилем?

платный агитатор. последние новости говорят, что Яйцепук открывает госрезерв чтобы обеспечить армии. Причем в основном медикаментами. Скорая в Николаеве тебя и не видела дружок.

Ха Ха Пила свиня кладенчова вода. Киевска фашистка пропаганда !

не знам как си с българския? но равинът ти - по руски ти е цитирал само "тората" : "мрази, мами, граби" сигурно и той знае руския като мене, или дори и по-слабо

Не знаех, че до сега в Донбас положението беше Редно, че да се превръща в ИзвънРедно. Виж, за Извънредна Паника и бягство на нацитата обратно при фЮрерите в Киев, това го разбирам "от раз". Абе, този кИевски Марципан иска да се прави на Брюкселски шоколад май, то все едно Чукумбата от Уошингтън да стане Шоколад Милка.

Това, което един щатски дебил пише вече половин година: Чемодан, вокзал, Сибир се сбъдна. Киевският Вермахт обяви мобилизация и в моента е точно така. Около 60% от мъжете в призивна възраст до 60 г. купуват билети и бягат в Русия. Защо не бягат в Лвов или Полша е ясно, както нашите македонци бягаха в България, а не в Гърция.

" Еволюцията на Обама опровергава Дарвинизма " Ха Ха Ха

еволюция доста е изостанала - ушат черен и грозен с доста ниско културно ниво- дъвки по официални събития, дава почест сна армията с чаша кафе / интересно как не се оля /. Не се е доразвил още от баща си в далечна африка

не е еволюция а връщане към прародителя. Май питекантропите бяха с такива уши само че по-космати.

Дано след някои ден да обяви извънредно положение и в КИЕВ

КОй въоръжи сепаратистите!? Откъде вземат пари? Откъде такава увереност, че да провеждат и офанзива? Отговора на тези въпроси ще покаже кой е виновен за всичко в този район....

Ако не знаеш има репортаж записан от западен цивилизован журналист как в началото на декември от гарата в Донецк изпращат 30 тона въглища за Киев. Съвем официално и това не крият даже представителите на ДНР, напротив на всички въпроси отговориха, освен за цената, за която пратиха журналиста да пита Яйцесмук.

остави я/го всяка продажна душа (/ полит проститутка) си представя всичко и само като пари, при това колкото може повече

Кой въоръжи опълченците на Шипка? Нали си представяш, че в Донецк има не малко много богати хора! Отделно от това доста руски доброволци, ветерани от Афганистан се сражават , включително и като наемници! Доста сериозни хора, които могат да вдъхновяват доста големи групи от местните за героични усилия срещу фашагите! Не можеш да си представиш на какво са способни хората след като им кажат , че вече не могат да говорят на езика си и че ако много почнат да знаят ще се простят с живота си!

Който въоръжи ИДИЛ, но наоборот. хе-хе

е подарена на УКРАЙНА ПРЕЗ 1922 година. С Донецк, Луганск, Мариупол, ОДЕСА... Какво е подарил на УКРИТЕ ЛЕНИН?? ХОХЛИ ИЛИ НЕУКРАИНЦИ ОТ 1941-44 година, от 2008-ма година...

Порошенко Прасенцето се притеснява от Украинската Коледа! Очевидно е и, че неговите работодатели от САЩ нещо са на тръни след като в рамките на една седмица заповядаха 3 атаки срещу цивилни при която убиха 50-60 човека. Очевидно е, че при всеки намек за облекчаване на санкциите от Европа към Русия, САЩ удрят и Европа и цивилни в Украйна за да имат мотив за разрастване на конфликта. Един умен човек е попитал :КОИ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА? Отговора е очевиден, независимо дали Меркел нарочно се е обърнала с гръб към него!

Донецк-Марш за мир! На 19.01.2015г. населението на градовете и регионите на Донецка област направи мирен поход с високо вдигнати украински знамена,за единна Украйна! На 19.01.2015г. населението на Харков проведе марш срещу тероризма! Хиляди скандира:"Слава на Украйна-Слава на Героите!" Слава на нацията -смърт на враговете!" "Украйна преди всичко!""Русия-терорист 1" В края на марша се проведе митинг срещу руската агресия!

Дай линк. Не намирам дори един ред за това в каквато и да било медия! Намирам обаче хора с руското знаме в Мариупол , които оплакват мъртъвците си и обвиняват направо украинската армия, която минути преди удара се е изтеглила и е спряла тока , газта и водата в квартала.

Ами намери си го,не търсиш където трябва!И все пак провери на link

март миналата година същото това население на Харков изгони майдановците от сградата на тяхната областна управа, въпреки, че ги пазеше милиция и хвана около 40 от тях и ги принуди да искат извинение от гражданите на Харков от 40 майдановеца 38 се оказаха от Полтава?

разплаканите майдановци обясняват, че нищо лошо не са искали да направят и са дошли щото им дали по 200 гривни.

По-извънредно за Донбас няма накъде. Това е за сплашване на останалата част от Украйна предвид на предстоящите мобилизационни вълни, предстоящите протести на бъдещите вдовици и измамените обикновени украйнци. Господ да им е на помощ!

Украйна спира плащанията към териториите си. Браво, Русия това чака. Изтървахте влака. Русия си е РУСИЯ, ще си ги прибере и то скоро.

Само ,че Русия това не го иска!! Тя пари няма ,да вземе никого!! Украйна спря плащанията отдавана и Русия какво направи?? Нищо!! Само убийства прави!!

Шило

И на какво основание да плаща на чужда територия? Тези райони са част от Украйна, следователно Киев има ангажименти. Ако се отказва от тях- добре, защо тогава праща танкове?

и сталин бе велик .умря сам потънал в повърнята си .и го забравиха . путин го чака същата участ

сталин беше отровен от евреин --- ако путин е невнимателен - проблема си е негов! п.с. ------- само забележка --- путинци в русия има много (хора които милеят за родината си) - след сталин - колко броя "отровител берия" са били "открити" и продължават да действат, "путинците" не са ли повече?

До всички по-аноноимни от мене отрепки КИЕВСКА РУС ЩЕ ПРЕБЪДЕ!

от ОНД. След като изгонят Яйцеглавия, Турчина и Марципанчо.

Украйна спира плащанията към бунтовническите региони в Донбас. Премиерът на Украйна Арсений Яценюк заяви, че Киев спира плащанията към контролираните от сепаратистите райони в Източна Украйна, защото правителството отказва да финансира терористи. ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА ЮГОИЗТОЧНА УКРАЙНА СА ОБЯВЕНИ ЗА ТЕРОРИСТИ.... И тези дето немската ZDF ги показва да живеят в мазетата. И показват и казват - КОЙ БОМБАНДИРА БОЛНИЦАТА И УЧИЛИЩАТА В ДОНБАС... Не са опълченците..

Има специални части на терористите които обстрелват постоянно и навсякъде!! И държат населението в страх и обвиняват за делата си украинците !! Тя тая стратегия е стара като света!!

Шило

Е ти направо разкри стратегиите, тактиките, въобще всичко.

Шило

А няма ли най-накрая там да бъде обявено преговорно положение?

Шило

На кой и..от му харесва да се избиват?

Абе Шило, за 100тен път ти казвам , Путя мир не иска!! Ставаш смешен с тия твои надежди!! Все едно Хитлер да седне да преговаря!! През цялото време само терористите атакуват украинците които си пазят позициите и се отбраняват!!

На 16-ти този месец ПУТИН представи план за примирие - на СРЕЩАТА НА ВЪНШНИТЕ МИНИСТРИ НА ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, УКРАЙНА И РУСИЯ... НЯМА НИКАКЪВ ОТГОВОР ОТ ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ И УКРАЙНА..

Шило

Досега срещали ли са се да разговарят? Или всички пращат "пешаци"? Защо вместо в СС на ООН да се дърлят каква декларация да не гласуват, не се откажат за малко от обвиненията и да поговорят какво да правят? Това до безкрай няма да продължи. А Европа специално, няма и интерес да продължава.

Има нещо много вярно!

Путя ако искаше мир, беше достатъчна само една дума да каже на Шойгу!! И войната щеше да свърши!! Ама той не иска!! 5-6 месеца лъже всички световни ръководители!! И си бълнува!!

богоизбрани да преговарят с "животни" просто абсурд

Шило

Трябва украински граждани да говорят с украински граждани.

НЯМА! Идеята , ако не сте схванали ДОСЕГА е съвсвем друга! Трвбвс да се изтребят АБОРИГЕНИТЕ до крак, защото всички природни ресурси са продадени от правителството на Украйна на ШЕВРОН! А Путин чака съвсем да се сговни за да се намеси.