Над 200 руски камиона доставиха хуманитарна помощ за Украйна

Над 200 камиона с руска хуманитарна помощ пристигнаха в Луганск и се върнаха в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Над 200 руски камиона доставиха хуманитарна помощ за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, видяхте ли! Хванахме ги! Ето я намесата на Русия за тези размирни райони! За втори път пращат храна, вода и лекарства. Да ги накажем! Още санкции! Още санкции! Това е единствената пряко доказана намеса във вътрешните работи на Украйна. Защо украинските власти не помагат на "украинския народ", а го обстрелват? Сега ясно ли Ви е, какъв е народа и защо има гражданска война. Защото властите в украйна наложиха етнически геноцид. Все едно да пратим армията в Кърджали, да трепем и горим турци и мохамедани, да стане конфликт и Турция да им помага, а ние да хулим Турция...

Да пратим кое в Кърджали? Армията ли каза? Момче, нийй гат имахме армия, ти още наверно не си бил роден..... Сега имаме ''бежанци''...

"Държави от НАТО са започнали да доставят оръжия на Украйна, за да се бори с проруските бунтовници и да спре руския президент Владимир Путин, обяви украинският министър на отбраната Валерий Хелетей, цитиран от Ройтерс. Хелетей каза на пресконференция, че е обсъдил оръжейните доставки на двустранни срещи със свои колеги от Алианса по време на срещата на върха на организацията в Уелс на 4 и 5 септември. По-рано НАТО даде да се разбере, че няма да изпрати оръжия на Украйна, но че нейни страни членки могат да го направят. Миналата седмица Юрий Луценко, съветник на украинския президент Петро Порошенко обяви, че пет държави от НАТО САЩ, Франция, Италия, Норвегия и Полша, ще изпратят в Украйна съвременни оръжия и военни съветници. Четири от назованите държави отрекоха тези твърдения, а Франция заяви, че няма да ги коментира. Хелетей увери, че около 3500 руски военни остават на украинска територия и че 25 хил. са струпани от руската страна на границата. Русия отхвърля обвиненията на властите в Киев и Запада, че е изпратила войски в Източна Украйна в подкрепа на сепаратистите. Смята се, че в конфликта до момента са загинали над 3000 души. В региона от 5 септември е в сила споразумение за прекратяване на огъня, което като цяло се спазва, макар да има спорадични нарушения. Снощи бунтовниците съобщиха, че двете страни в конфликта са си разменили по 73 пленници. Източник: БТА"

До "До модерaторa ( нерегистриран ) 15.09.2014 08:30"Ако искаш половината РПУта на София да те чакат- заповядай! ДАНС ще те посрещне с белезници.Не съм ти някоя атакистка шматка....

Всъщност си едно доста тъпо парче, което много си е повярвало. Така поне има поне един, който да ти вярва. Ами като фалират американските ти работодатели какво ще правиш, ма шматко. Там няма да стане за живеене. А в България ти и такива продажници като тебе, ще трябва да си плащате. Съд ще има за вас. Колкото и абсурдно да ти звучи за момента. Тогава какво ще правиш. Тук следите си си оставила.

, ти дада ли си или не?

Дада е, както и ползва още един-два ника. Ще разбереш по това, че си кореспондира сама. Пише и се самопрославя. Колко "доблестно и грамотно громи врага".

Аз съм мома англичанка! Поради това съм много образована, умна сексапилна.Затова трябва да ми вярвате, че това не са камиони, а танкове.Превозват само оръжие и боеприпаси Не са убивали жени и деца. Юдейските батальони на Коломойски, а са работили по полето и са почиствали улиците. Няма гражданска война, а антитерористична операция.Не е имало никога Киевска Русия.Преди да се чуе за Русия е съществувала Украйна.Болшевиките не са създавали Украйна и подарили Крим.Слушайте интебекттуалката Псаки, която ми е родственица.Прадядовците и са от Каспичан. Няма война на САЩ с Киевската хунта срещу Русия, а точно обратното.

анонимен

Несръчен опит за имитация:) Явно доста преча на атакистките копе*лета да си провеждат руската пропаганда:)

В Амстердам организираха бой с домати, заради ответните санкции на Русия, предаде BBC. Организаторите на събитието купили 120 000 негодни за консумация домати. Билетите за участие в доматения бой стрували 15 евро. Събраните пари ще отидат за фермерите, отглеждащи домати и пострадали от руските санкции.

Хайде, да организираме къпане в нефт в знак на несъгласие срещу Русия ! Или да си спрем всички парното в знак на несъгласие с Русия ! Или да не използваме електричество в знак на несъгласие срещу Русия!

В Амстердам производителите на домати си направиха купон, а в същото време не осъзнават какъв огън гори под г.за на собственото им правителство от санкциите му/на ЕС, които прочетох в посоченият от Вас по-долу документ, а по-точно COUNCIL DECISION 2014/659/CFSP of 8 September 2014 т. (7) Някой определено кара ЕС да се застрелва от засада...

анонимен

Не съм енергиен консултант, но не виждам нищо самоубийствено в тази санкция. Може ес да са решили да преминем изцяло на ВЕИ източници на енергия с цел намаляване на енергийната зависимост от рф.

Примирие по руски, стрелба с ГРАД от град Донецк: watch?v=-86eNbeqBJE Тия стрелят където им падне и после мирните жители загивали??

Само дето наблюдателите на място са констатирали , че ракетите са от позициите на укрите. Аз вярвам на тях, не на клипове в тубата.

Нищо не са констатирали, от къде е изстреляно само може да се предполага, а че е обстрелвано летището на Донецк от сепаратистите - това никой не го отрича.

Финландия официално се оплака от информационна война от страна на русия. Финландски чиновници са били атакувани от руски тролове.

Обмана се оплака от същото! И не от руски тролове, а от водещи издания и изтъкнати журналисти ! И само за портокола: Финландия НЕ предприе стъпки за въвеждане на санкции срещу русия. Намирисва ми на евтина американска пропаганда.

Що пък те харесват негрото Итепесно

Финландия участва в санкциите като член на ЕС!!! Кой е Обмана??

анонимен

"...Финландия НЕ предприе стъпки за въвеждане на санкции срещу русия..." Първите три регламента тук я задължават да прилага санкциите срещу рф. Иначе Финландия може да бъде съдена за нарушаване на ес законодателство - неизпълнение на ес регламенти в СЕС/ Съда на ЕС/ http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=OJ:L:2014:271:TOC

Тя руската информационна война е видима навсякъде по Интернет и по медиите.

На останалите живи след сраженията и не изселени в Иркутска област, се дават захар и брашно. В същото време, на други места е 21ви век.

Какви са приликите и разликите между Русия, Боко Харам, Ислямска държава и режима на Садат?

Тероризъм, фашизъм?? Разлики не виждам.

Елементарно Саше, Боко харам са лилави като вашите, на ИД карабините им са рязани като твоята и те така.

Някои Зъбчета тука са се превъзбудили и им убягва темата по която се дискутира. липсата на аргументи в спора ги е отклонила към лични нападки и епитети, а това е признак на слабост. Моля върнете се в темата, за да има с кого да спорим!

Тук има един /или няколко/ руснаци и предатели от петата колона, които водят информационна война против България. Подобна антиевропейска и антибългарска пропагандна дейност не може да бъде толерирана. Мястото на тези индивиди е в затвора /за дълго време/.

Ти таковата май си фен та Кончита Вурст

Ако знаеш колко много са навън сигурно изобщо няма да излезеш от вас !

Кат гледам в нета то пълно с почитатели на Кончита Вурст Хеле онез дето плачат за Обама

Хубава статия горе в дясно в Мнения: Високата цена, която Русия плаща заради Украйна.

Московския нацистки режим продължава да си вярва илюзиорно, че колкото повече съумее да завладее, толкова по - добре ще търгува завладяното, след приближаващия се край. В паниката от растящите си загуби и непосилната тежест на агресията си, режимът е вцепенен и не осъзнава, че единственото му икономическо спасение е да остави независима и суверенна Украйна на мира в установените с договор граници.

Ново 6 разрешена е проамерикамнска пропаганда, която се обявява за собствено мнение, а всичко различно е обявено за проруска пропаганда. Гьобелс имаш достойни наследници. Можеш да им завиждаш. Многократно са надминали дори фантазиите ти. Оруел, що си бил толкова прав. Може би щото си англосаксонеци ти е ясно на какво са способни сънародниците ти.

се е изсулвал едностранно...

За разлика от пъстър свят, ЗАПОЧВАЛ ЧЕТИРИ ВОЙНИ НА САЩ и по неговото признание: ОТ ТР САЩ СЕ Е ИЗСУЛВАЛ ЕДНОСТРАННО: "Украйна е независима едва от 23 г. Дотогава тя е била под някаква форма на чуждестранно управление от XIV век насам. Не е изненадващо, че нейните лидери не са усвоили изкуството на компромиса, още по-малко на отчитане на историческата перспектива. Политиката на Украйна след получаването на независимост ясно демонстрира, че коренът на проблема е в опитите на украинските политици от едната или от другата фракция да наложат волята си върху непокорните им части на страната." И още нещо от него: "Дори такива прочути руски дисиденти като Александър Солженицин и Йосиф Бродски твърдят, че Украйна е неотделима част от руската история и дори от самата Русия.". НО ПЪСТЪР СВЯТ Е ПО-ДЕСИДЕНТ И ОТ ТЯХ!!!! Бори се срещу самата себе си...

Та кога Бродски е твърдял таквоз нещо за Украйна ???

Като си нямаш клиентела (то кой ли ще потърси такава като тебе за адвокатска услуга) поне тук заработваш. И платени протестъри вече няма. Малии чака те тежка гладна и студена зима.

Благодаря за загрижеността:) Хубаво е, когато през зимата навън вали сняг, а у дома е топло. Някои сме помислили отрано за решаване на този проблем.Други, вместо да си решавате проблемите, злорадствате безсмислено над хора с решени проблеми. Е- това е живота и той наистина е пъстър:)

Напротив имаш и още как. Сега и тока ще ти вдигнат. Казах ти чака те дълга и студена зима.

Мануел

За да сме на равна нога влизам като регистриран. За мен ще бъде удоволствие да коментираме. И то така пред всички. Всеки да защитава възгледите си. Става ли.

Виж ти виж ти самотната пъстра кака дето пред менопауза се наспала и решила да изкара някоя стотинка.

ако иде на магистралата мже да искара много повече....!

сайтове!!1 Ето ти нещо от СЛОВАШКИ, тоз на вестник: "Nový Čas: Премиерът на СЛОВАКИЯ РОБЕРТ ФИЦО: " На Украйна ще бъде изключително тежко да се справи с проблемите по встъпването в ЕС, тъй като се намира пред АБСОЛЮТЕН РАЗПАД." И ЩО ЛИ ЕС ОТЛАГА С ЕДНА ГОДИНА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА УКРАЙНА????? РУСКИТЕ - не ти харесват - ОК!! РАДВАЙ СЕ НА " ОБЕКТИВНИТЕ" НИ ДЖУРНАЛЯ! Не ни обвинявай, че четем малко повече от теб, преди да пишем...

Това е мнение на словашки политик. Аз съм българска гражданка и застъпвам друго становище- че Украйна ще съумее да си стъпи на краката и да защити териториалната си цялост. Има различни мнения на политици, а политиците са членове на политически партии. Политическите партии имат свои , партийни интереси, в чиято защита изказват всякакви мнения. Няма никакви гаранции, че мнението на словашкият политик отразява обективната реалност в Украйна.

Но си прочети за ВОЛИНСКОТО КЛАНЕ! За искането на ВОЛИНСКИТЕ ЧЕХИ - след победата на МАЙДАНА, ДА БЪДАТ РЕПАТРИРАНИ В РОДИНАТА си! Прочети си и за останалите НЕУКРАИНЦИ, ДЕТО СЕГА СТРАНИТЕ ИМ СА В ЕС!!! С паметници като този! Надписът в превод от полски гласи следното: Ако забравя за тях, ти, Боже на небето, забрави и за мен. И за подвизите на отрядите на ТИМОШЕНКО В КРИМ, ОДЕСА, СЕВАСТОПОЛ от 2004-та си прочети.. И СИ ВЕРВАЙ, ЧЕ В ТАЗ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА МИР!!!

Като ти четаписанията определено се съмнявам, че само си българска гражданка без да си българка. Да не си от смесен брак и баща ти да е арабин

А ти виждала ли си поне Украйна на живо, или само на картичка и/или на карта.

За "онези", които се пишат големи българи: американски се изписва и изговаря без "Х" в началото на думата, аритметика се изписва и изговаря без "Х" в началото на думата, астрономия се пише и изговаря без "Х" в началото на думата, автономен се изписва и изговаря без "Х" в началото на думата и т.н. Разбирам, че сте роми или там цигани не ви знам вече как се определяте, ама вземете започнете да говорите и пишете поне малко правилен български!

Какви са тия политико-комплексарски действия на Путлер при условие че повечето от руснаците умират от глад....Вчера една млада и красива рускиня ме молеше за един хляб и обяви че е готова на всичко само да я нахраня..Затова България е братска държава че храни доста млади рускини.

34 ТАНКА (НЕСКИ МАРКА ЛЕОПАРТ СА ОКОЛО ТЕРНОПОЛ

Я изкоментирай, какви са тези дела за реституция дето се водят в ПОЛША, РУМЪНИЯ, ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ... И в каква връзка са с клаузата в договора за присъединяване на УКРАЙНА КЪМ ЕС!!! Тоз дето го подписа ПОРОШЕНКО и в който пише - УКРАЙНА ДА ПРИЗНАЕ ТЕЗ ДЕЛА ЗА РЕСТИТУЦИЯ В СТРАНИТЕ ОТ ЕС!!! За някакви си кланета от 42-44та година се говори в тях. ЗА НЯКАКВИ СИ НЕУКРАИНЦИ ОЩЕ ОТ ОНЕЗИ ГОДИНИ!!! Та тогава КВО ЩЕ ПИШЕШ! КОЙ ЩЕ КЪСА ТОГАВА УКРАИНСКА ЗЕМЯ И ЩЕ И КЛАТИ ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ? ПУТИН ИЛИ ЕС???

реституция е когато комунист ти е взел твоето , чрез репресия , ще рече незаконно , след като го е ползвал 90 г . да го накараш да ти си го върне по законен път .

Towa e za OZI Украйна може да обмисли възстановяването на статута си като ядрена държава, ако не получи подкрепа от Запада в настоящия въоръжен конфликт. Това заяви днес украинският министър на отбраната Валерий Гелетей, съобщава Интерфакс-Русия. Ако днес не можем да защитим Украйна, ако светът не ни помогне, ще бъдем принудени да се върнем към създаването на тези оръжия, които ще ни защитят от Русия, заяви Гелетей по време на пресконференция в неделя, на която представи резултатите от участието си в срещата на върха НАТО. Все пак министърът посочи, че засега въпросът за производството на ядрени оръжия не е на дневен ред за Украйна. Той отбеляза, че по време на срещата страните от НАТО са се споразумели да предоставят оръжия на Украйна. В момента се извършва транспортиране на оръжията, обясни още министърът." Ot Dnes

ПРАВИЛНО е казал украинецът! С Будапещенският меморандум от 1994г. Украйна върна ядреният потенциал на наследника на ссср- рф СРЕЩУ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА РФ ТЯ ДА БЪДЕ ГАРАНТ!!!! ЗА СУВЕРЕНИТЕТА, ТЕРИТОРИАЛНА ЦЯЛОСТ И НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАЙНА! След 20 години рф ГРУБО НАРУШИ този договор. Тогава Украйна е в ПЪЛНОТО СИ ПРАВО да възстанови положението от ПРЕДИ 1994г.,когато разполагаше с ядрен потенциал! И БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ПОСТЪПИ ТАКА, АКО БЕШЕ В ПОЛОЖЕНИЕТО НА УКРАЙНА.

Тъпак, УСА и ЕС пращат оръжие ,а не помощи, което си е пак помощ ама за тези които избиват народа си. Нормална реакция за еврогеец. НАТО беше поело и ангажимент да не се разширява ,но типично по еврогейски си го тълкуваш както ти изнася.

Ivan Nenov

ОООУ ХАМЕРИТЕ ГО МАХНАХА И НЯМА ДА ГО ВЪРНАТ !!! ГЕЛЕТЕИ Е ДНЕС А УТРЕ ЩЕ Е КОЛЯ И ТОГАВА ПРОТИВ ХАМЕРИТЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРАТ ОЩЕ ВРАГОВЕ

Major Payne

Освен Русия, гаранти за териториалната цялост на Украйна са и Великобритания и САЩ и това им дава право да предприемат действия за запазването и, т.е. срещу сепаратистите.

Вън от цивилизования свят , азиатски варвари !

Прилича ми на двойни стандарти да криете едни коментари само за регистрирани а други да се виждат. Все пак вие сте въвели тази система да пишат и не регистрирани. Така ги лишавате от глас.

Заглавието да се чете така: Над 200 руски камиона доставиха военна помощ за терористите и руската армия в Украйна!!!

`Що не им се обади по телефона да ги пренасочат за ИДИЛ в Сирия батка???

ТАЯ ПРОДАЖНА ХАМЕРСКА МУЦУНА НЕ СПРЯ ДА ПРЕВРЪЩА ХРАНАТА В ОРЪЖИЕ !!!И НЕ ЗНАЕ ЧОВЕК КАК С ТЕЗИ ПОМИИ ДА ГОВОРИ

неграмотнико , поне пиши с малки букви , като нормалните хора .

Самият факт, туземни главаначета, че можете да дращите срещу Нашите Съюзници НАТО и ЕС е показателен за силата на демокрацията. По правешко-селяндурско време само да си помислиш нещо подобно, отиваш дълги години по затвори и лагери, като разкатават фамилията на роднини, близки и познати.

Сега ти виждат машината и вече знаят всичко за теб. Спират ти достъпа до определени сайтове, не получаваш работа, нямаш средства. Даже не ти казват нищо, това е така защото ти не си на необходимото ниво. Още по-лошо, не знаеш от къде и как да се защитиш. Но и с това ще се справим.

pmotikov@abv.bg

Всеки среднограмотен може да си подготви тъй "машината", че и господ не мож го види.

Я пак си помисли. Повечето сериозни постове тука са просто преправени политически вицове от времето на тато

Какво имаш предвид с това "Нашите Съюзници НАТО и ЕС". Те не са мои съюзници и аз не съм искал това. Това, че "червената " БСП ни вкара там а синът на активният борец против империализма Паси, Соломон Паси ни набута в еврейската НАТО не ги прави на българския народ. Пиша българския, защото на циганите им е безразлично и едва ли осъзнават за какво става въпрос, а турците, ако са такива са против България.

Зависи от настроението на управляващите... Удобно забравяш,закона на Буш-дебила,според когото имали право да те задържат колкото време им е кеф,само по подозрение и без повдигнати обвинения-а също така,члена според когото,признания изтръгнати с мъчения-важат в съда.....Според този закон,мога да те накарам,за точно 30 секунди,да се заклеваш във живота си,че си майката на Бин Ладен!! Ако ти е трудно да го разбереш,кажи... При следващия мирен протест в Гърция,Италия,САЩ,Испания,Франция или Португалия,ще ти осигуря място сред протестиращите,с отлична панорама!!Когато жандармерия те превърне в мармалад-ще поговорим за демокрациИ и други такива животни......

Започва и народа да се надига срещу слугинската политика на Правителството . ЦИТИРАМ :Варна на бунт: "Не искаме война с Русия! Тя е нашият Освободител! НАТО е голяма грешка". Рокери поведоха шествие за прекратяване на агресията на САЩ в Украйна .Тук сме срещу въвличането на България във война срещу Русия, каза Красимир Симеонов - представител на рокерския клуб Стормбрингер пред община Варна. Той и негови съмишленици паркираха мотори пред сградата и поведоха шествие до Катедралата, за да изразят исканията си, съобщава "Петел". Ние сме срещу позицията на НАТО и на Европейския съюз, в която българите сме въвлечени като членки на тези организации. В момента нашите войски са в Украйна на едно псевдоучение, целта е да се демонстрира сила. Ние сме против такива изяви, защото отношението към Русия трябва да е друго, да е уважително. Това е нашият освободител каквото и да казват някои хора, които си намират оправдание. Членството ни в НАТО е голяма грешка. Народът е притиснат до стената - от нашите политици, които са проамерикански. САЩ и Европейски съюз, които стъпка по стъпка колонизират целия свят под различни фалшиви лозунги. След като не можаха да превземат Сирия и Иран и от там да се доближат и нападнат Русия, агресорите откриха украинския фронт. Сценарият на събитията в Украйна е от същите сценаристи, които бомбардираха Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Египет, Сирия. Това са САЩ и Англия. Същите от 20 години влагат милиарди долари, за да подготвят Украйна за днешния финален момент на превземането й и тоталното й разграбване и заличаване като народ и държава - точно по същата схема, по която беше погубена България.

Колко от народа отиде у азиатския "освободител" ???? Се бегат при Западния "поробител" ??? Е, с такваз шизофренична популация не е за чудене що е таквоз дереджето.

Ако визираш Китай като бъдещ освободител, още не е дошло времето, близо е. А сега намери статистически данни за преселения на българи и къде е най-голямата българска общност. А защо ли се преселват при тази "убавиня" у нас.

Да видяхме от митинга от 5 тъпака на кръст?? Това ли е Варна?? Платени руски подлоги са били.

Братушките доставиха на братята си в бендеровска Украйна пушки, гранатомети, барут и други хранителни стоки. Молодцы, так держать!

не разбра ли, че границата на Източна Украйна не съществува. Там е война. Там са ръшаните. Какъв червен кръст те гони, та и международен.

Като там няма "червен кръст" и то международен, как този червен кръст беше сезиран и съдейства за извозването на полските и грузински войници попаднали в "котела", обкръжението на летището в Донецк. Не съществуват, а? В противен случай тези поплювковци, нямаше така лесно да се измъкнат от вината за убийствата на руснаци в Новорусия.

Как да ти обясня като цитираш несъществуващи събития?? Няма никакви поляци и грузинци на Донецкото летище, което все още е под украински контрол!!!! Ясно!!! На летището има само украински десантници.

Кочината продължава да снабдява с амуниции военните си в ''отпуска'...

Кат си толкова загрижен за Окраина запиши се доброволец и върви да ес биеш срещу рашъните

много си прост

С първия конвой Украйна се опасяваше, че Русия може да вкара в страната военна техника за проруските сепаратисти. Абе тия украинци или са пълни дебили, или нас ни правят на луди. Как ще стане това "нелегално" вкарване на военна техника, след като митничари, гранична полиция, червения кръст можеха да прегледат товара (и го прегледаха до последното винтче).

Както и на първия конвой бяха прегледани само 30 камиона от 260 на влизане, сега на втория не беше проверен нито един камион от конвоя. Русия не допусна нито граничарите до камионите ,нито хора на МЧК. Това е потвърдено от ОБСЕ.

Ами да прегледат всичките!Кой им пречи или забранява? Ама тогава как ще пискате?

Ivan Nenov

нова неподвердена информация която я знае само бегееца

Не Колчак, а Врангел. След неуспешния опит на българските "десни" да ги въоражат и привлекат за участие във военен преврат,Врангел, офицерството, по-голямата част от благородниците и интелигенцията, нисши чинове и войници, преминават във Сърбия и от там към Западна Европа, главно във Франция. У нас действително остават някои професори, лекари, артисти, учители, но да се говори за 20 х. интелигенция е силно преувеличено.Един интересен факт - руски офицер,Захарчук, е създател на модерната софийска "пожарна команда". По-голямата част от останалите в България са обикновени войници, мнозина от тях създават семейства като се женят за българки, социално положение - в най-добрия случай -"средна ръка". По важното е, че руснаците бързо се приобщават към нашето общество/ само до края не успяха да научат перфектен български език... -:) /.По време на войната с Германия почти всички са проруски настроени, но не участват в политическите борби у нас.

Коле, не се пали. Всичко се диктува от САЩ. САЩ търсят конфронтация, въпреки, че са на майна си Райна от тези географски ширини. Еврейски работи. Те разбират само от друг начин на общуване.

голям експерт, голямо нещо. Hазидателно поведение, браво другарю! Cамо ника; да не би да издава някакво пристрастие? Hе вярвам да не знаеш как се пише зорница на руски- единствения велик език на света!

Варна на бунт: "Не искаме война с Русия! Тя е нашият Освободител! НАТО е голяма грешка" Дира, кога ще публикувате тази новина?

Ха ха ха? Къде това? В главата ти ли??

magit@abv.bg

Виж в блиц и после говори дали е в главата ми. Ама, че залухав народ и праволинеен.

Ivan Nenov

БЕГЕЕЦ ТИКОГАТО НЕТРЯБВА ЗНАЕШ !! АЗ В МОСКВА ЗНАМ ПО 24ч ВЕЧЕ 10 ПЪТИ КАЗАХА И ЗА ЯЗОВИРА В КОПРИВЧИЦА А ТИНЕ ЗНАШ А ГЛЕДАШ ПОВЕЧК ОТ ДАЖЕ ТОЗИ КАНАЛ

Българо-руската магия никога нямма да иска война с Русия. :-))

че кой иска война ? ние не щем война нито с русия нито с монголия ! искаме руснаците да си стоят в русия . ние не им ходим и те да не ни идват !

Днешните избори в Крим минават без руски и без международни наблюдатели. Явно там се готви отново голяма машинация с резултатите. Участието на изборите до момента не е голямо. Кримчани осъзнаха вече каква грешка са направили. Не че някой ги питаше. Окупатора не се интересуваше от мнението на кримчани. Самия "референдум" беше много манипулиран.

Не прекалявай с лепилото

Новина от фашистка Русия: Путлер щял да спечели изборите днес със 120%.

ти гледаи българските избори.че след тях вече няма да си ългарин.трябва да те обрежaт....!

Ами то вие гласувате за руско-турските подлоги от ДПС/БСП/Атака. Вас трябва да обрежат!!

Явно няма какво да кажеш. Поне си замълчи. Не пиши простотии. Излагаш се.

е ти хвана два плюса. Печелиш :))))

Ех, че Ентелект ! Къде е шлифован? Блестиш от остроумие ! Я кажи за българските избори? Какъв резултат ще имате РБ ?

Знаеш ли че след разгрома на Колчаг в България влиза оживелата руска интелигенция. Повече от 50 000 от тях 20000 остават в България. Къде са те сега според тебе. Сред нас са и са същите българи като нас. Можеш само по фамилията да ги познаеш. За тях да сме посроили една джаммия. Нали си умен и ерудиран отговаряю де

въпроса ти е с повишена трудност и не може да ти отговори.

Завалията дори не знае, че не е КолчаГ, а КолчаК, не знае и, че се пише ерУдиран, а не ерОдеран. Виждате ли си нивото, азиатци неграмотни?!

Преди всичко не слагай знак за равенство между белогвардейската войска на Колчак и руската интелигенция. Би било интересно и да кажеш защо е трябвало да се строят джамии за тях.

Знаеш ли кои са били тези в корабите, които са бягали от Севастопол с последните кораби от Крим - учени, музиканти аристокрация, офицери- чисти руснаци. Къде са тръгнали корабите към България и към Истанбул. Ясно е че за тях не са били необходими джамии нали.

Отчасти си прав ! Да, в България наистина идва цвета на руската аристокрация, но бива прогонена на 2 пъти- Веднъж по времето на Борис , защото са руснаци и 2-ри път с идването на комунизма, тъй като биват определени, като боржуазия. Днес тези руснаци, потърсили подслон в България са пръснати в Европа- Великобритания, Германия, Швейцария инвестират и развиват техните икономики и международни връзки!

Не Колчак, а Врангел. След неуспешния опит на българските "десни" да ги въоражат и привлекат за участие във военен преврат,Врангел, офицерството, по-голямата част от благородниците и интелигенцията, нисши чинове и войници, преминават във Сърбия и от там към Западна Европа, главно във Франция. У нас действително остават някои професори, лекари, артисти, учители, но да се говори за 20 х. интелигенция е силно преувеличено.Един интересен факт - руски офицер,Захарчук, е създател на модерната софийска "пожарна команда". По-голямата част от останалите в България са обикновени войници, мнозина от тях създават семейства като се женят за българки, социално положение - в най-добрия случай -"средна ръка". По важното е, че руснаците бързо се приобщават към нашето общество/ само до края не успяха да научат перфектен български език... -:) /.По време на войната с Германия почти всички са проруски настроени, но не участват в политическите борби у нас.

Иречек ти знаеш ли че в периода 1970-1989 година повече от 50 000 рускини са се оженили за българи. Създали са деца - какви мислиш чеса техните деца сега- естествено че са българи. За тях да сме построили една джавмия- кажи де?

Първата ми снаха беше таквоз недоразумение, добре че я разкарахме.

magit@abv.bg

недоразумение е да се наричаш българин.

Иречек признай си че рускинята те е поступвала и за това таз твоя умраза към рашъните

Българите ходят на църква, защо да им строим джамия?? Ти тъп ли си?? Църкви ли нямаме достатъчно??

Иречек не иска православни и християни т е руснаци. Той иска тук да дойдат кюрди сирици и всякаква сволъч мюсюлманска дето не ходи на църква а в джамия