Властите в Крим: Кръщавайте момчетата Генератор

Председателят на парламента на Крим Владимир Константинов предложи новородените момичета на полуострова да бъдат кръщавани Светлана, а момченцата - Генератор.

Обратно в новината

Коментари - Властите в Крим: Кръщавайте момчетата Генератор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живеещи в Несебър , България, и викат "Моята България" и продават имоти в нашата България на руснаци / link Те така помпо евро и руската фирма K and J 13 OOD..Българино, шъ те изнесат оттук барабар с парцалите.

Електрификация + съветска власт = комунизъм - значи на Крим вече са започнали да се оправят. Да им е честито! Но вие, тъпаните в червено, едва ли ще го разберете...

Може да пробват да ги кръщават алтернатор, бобина или направо атомен реактор :))

Навремето Тодор Живков искал да преименува София на свое име, но по западен образец и предложил да се казва "Тошингтон". Руснаците обаче се обадили и предложили да е "Тошква".

По-добре Генератор , отколкото Ахмет, Мюмюн и Фатиме !!!

Така е! Алтернатор звучи много западно.

Предложих,името Телефонка но понеже ме изтриха подличко,сега предлагам ново име-Ракетка!

Космичесая? Тоже хорошо!

На тия трябва да им спрат водката, а не тока!

И да им сменят валенките...

Аз мислех,че общо взето ние,българите имаме чувство за хумор/независимо ,че може да бъде и "плосък"/Но тук има една внушителна група,която не разбира ,че този ръководител от Крим се присмива на тези,които се опитват да прекъснат тока и да направят епохално събитие от това!Както е известно в СССР е имало практика при по-важни събития деца да се кръщават с имена свързани с това събитие,или пък някои да си променят фамилиите-примерно Иван Иванович Иванов-Октябрский!

Вовка Путлерович-Великий тоже?

СъвеЦки хумор.

A защо не Атом и Радиация? Красиви именца, съветски! Как звучи сами:"Атом Иванович"! Или "Радиация Петровна"! Галено-Атя и Радя...

Атом Иванич и Радиация Петровна звучи по- добре от- Цървул Чалгаджиев и Галошия Кючеклиева};-)))

3евзек

В Крим сигурно още не са се интегрирали, защото все още имат чувство за юмор. Обаче ти си вече безнадежден. Започнеш ли да пишеш за пари...

Какво против имаш чалгата ,колхозник? Там в колхоза ,само Ала Пугачова ли слушате? Балък -емигрант.

Vladimir Borisov

Ну скажи как дела дорогой?

Не е редно момичетата да са Светлана. Трябва да са Турбина или Електроцентрала. Второто освен, че е много звучно е ясно.

По русски - электростанция.

Явно ДИРниците са я превли тая статиика за няколко глупака тук, дет и стотинките в джоба не могат да си преброят а камоли да си напрегнат мозачетата за нещо друго!!!Но вот в Госсовете возникло совершенно оригинальное предложение называть их Генераторами. Будет очень хорошее имя Генератор Иванович, сокращенно Гера, передает ТАСС слова Константинова на внеочередном заседании парламента. По его словам, сложившаяся в Крыму ситуация породила не только проблемы, но и шутки....

Путлерастка му работа...:))))))))))))

А какво му е на Реактор Николаевич? Или Фотоволтаик Степанович?

Vladimir Borisov

Хорошо звучить!

Хаха, а за по-образованите - Прометей и Аврора ?

И при фашизма и при комунизма има диверсии, е отговорете щом Русия е комунизъм кой е фашиста - излиза , че е Украiна.

По-добре акумулатори, за да акумулират обичта към Путя Късокракии.

Комунистическите уклони и съветската власт винаги са пораждали неимоверни страдания на хората, които пък винаги са гледали да ги пречупят през хумор и сатира, за да ги преглътнат по-лесно. По времето на Чаушеску в Румъния беше голям глад и мизерия. Почти цялата продукция от месо се изнасяше за западна валута и по магазините с голям зор можеха да се намерят някои "ценности" със следните кодови имена: Моно - едно свинско ухо или понякога половинка от горната част на главата с едно ухо. Стерео - комплект от две уши или цялата горна част на главата. Адидаски - долната част на свински крака. И тези субпродукти бяха изключително ценени и се даваха под щанда само на свои хора. През '89 румънците теглиха куршума на Чаушеску и дадоха урок на мераклиите за тоталитарна власт и диктатура на пролетариата. По тази причина сега са чувствително по-напред от нас. А ние още търпим червената сган!

...не моjaх да се ваздарja ....много си прост!!!

Кремъл се задави с тоя Крим. Оттам ще идват все по идиотски и абсурдни новини

простотията, простотията, ''братя руси'' не прощава!

Руснаците приемат поредната провокация с чувство хумор. Знаят за какво се борят, знаят от къде идват бедите им и знаят че ще победят. Преживявали са и далеч по-сериозни страдания. Реално срещу тях воюва Америка - терорист N1.

Щатите нямат равни по подлост и финансов ресурс. И са решени да завладеят света. Но се задавиха с Украйна и са на път да загубят от далеч по-слабата Русия. Надявам се като паднат здраво да се ударят - светът ще бъде по-хубав без американската хегемония.

Китай е надеждата, те и с мюсюлманите по лесно се справят, а американците вече са ги купили на 50 %.

А след 3 поколения ще си имаме хора с името Генератор Генераторович Генераторов с партизанското има Динамо. Мале!

Прочетох статията и се сетих за подобни смешни имена на руски футболни отбори -Динамо , Ротор , Торпедо а наскоро мярнах и рок група с името 'колбасный цех' . Сега кримчаните с тия генератори направо избиват рибата.

За рок групата е така, щото там колбасарските цехове са дефицит. Да си мечтаят за салам, като ги слушат.

Какъв е проблема? В Украйна има група: ПОЮЩИЕ ТРУСЫ. За неграмотните, името означава пеещи долни гащи, или килоти, както им викаше баба ми. И нищо, пеят си. Евродемокрацията и при тях настъпва....

Родния соросоид нали има интелекта на свински цървул не можа да схване иронията в предложението за имената. Много ми е чудно Сорос как си ги е подбирал? Тази работа с конкурси не става. С конкурси се избират най добрите, но най калпавите е трудно така. Истинско постижение си е.

Драги русофилии, що не се прекръстите вие самите на Светлина, Генератор, Ускорител, Путимир, Путимирович, Крим,Гняв- Справедливий, Провод Подморский, Самолетвиний, Кремъл, Чуколина? За последното име сори! Народното творчество май вече си избра играчка.. Ей такива някакви сгодни и даващи на вас и на вашите близки перспективата да бъдете забелязани, одобрени и повишени от трол на троловак!

А ще им построи ли още джамии Путя? Разбрахме че обичал да ходи на джамия и за това направил най-голямата в Москва. нали така беше?

MICEX индексът се срина с около 40 пункта днес... а изчислявания в долари бенчмарк РТС със около 15 пункта... 1 евро днес е 74 рубли вчера беше 71.... Кофти ден за руската икономика и за средностатистическия руснак....

Не бой се. Тия дни на Връбница в сряда въвеждат златната рубла, минават към разплащане в национални валути, а доларът пие една студена вода.

Пародия

Да и един мърмот завиваше шоколада в станиол.... Аз коментирам това което вече се е случило... още врачка не съм станал да коментирам бъдещето :)

Що ст толкова смешен! Тия ги разправяй на такива като тебе.!. Според тебе средне ететическия руснак с евро ли ходи да си пазаоува в магазина? Голем смех долара в България беше 1,45 сега е 1,80 а в Япоия е 122 ...

средният руснак пазарува с рубли, но вносът се заплаща в доларес. КОлкото се обезценява рублата, толкова по-малко внос, толкова по-скъпи стоки. А когато и малкият мук ти забрани внос на храна... можеш да се сетиш, нали

Така беше в България по времето на победилия комунизъм -2 часа има ток, 2 часа няма ток!

Обаче на дисководещия в Бояна не му спираха тока.

Боже, Боже! Съветското малоумие наистина е безгранично...

А какво ще кажеш за четящите и коментиращите тази безумна статия? Не се знае кой е повреден повече.

За руснаците не знам, нормалните се спукваме от смях на съветската дебилщина.

ТОВА СИ БЕШЕ ЧИСТА ДИВЕРСИЯ НО РУСНАЦИТЕ СЪЖИЛИХА НАРОДА (ПОЛОВИНАТА СА РУСНАЦИ)иначи десанта беше готов за 0 времи да им покажи кон боб ядели !!! РЕШИХА ДА ГИ ОСТАВЯТ БЕЗ АНТРАЦИТ - КОЕТО ЗНАЧИ НОВА РЕВОЛЮЦИЯ В УКРАИНА - КАВАМ СЕ ИВАН И СЛЕД МЕСЕЦ (КАКТО ВИ КАЗАХ ЗА ТУРЦИЯ ЧЕ ЩЕ ДОИДЕ ВРЕМЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ИД И ТУРЦИЯ Е ЕДНО И СЪЩО А ФАЩ ГИ ЗАЩИТАВА ) ЩЕ ЧУЕМЕ ПАК !!!

МНОГО ТЪПО И НЕГРАМОТНО ПАРЧЕ СИ ИВАНЕЕЕЕЕ... и така и инъчИ ти го казвам. РАЗБЕРИ МЕ. ПРОСТО ПАРЧЕ СИ И ВСИЧКИ ТИ СЕ СМЕЯТ ТУКА НА ПРОСТОТИЯТА.

Иване, спри самогона, че вече окончателно откачи и изпадна в алкохолен делириум.

Путя Късокракии докато им дава еФтина водка тия нема да разберат, че са им спрели тока. Чак третото поколение, ако изтрезнее евентуално ще разбере, че предците са му живяли в ерата на Путя Късокракии Темнии.

Още едно доказателство за "високия" интелект на овчия северен народ!

и е по добър от твоите рязани - момията ви свърщва бегееееец

по-добър защото не изтрезняват ли?

Там няма руснаци, има кримски татари, които в същност са българи. Так че не обиждай родата.

А Крьiмнаш да бъде прекръстетен на ПУ тин КА баева МЕ дведев

сиганинето от пачавростан са развиря кач бурда бе каракафа

Споко бе получовеко, ще се удавиш в собствените си лиги.

Добре,че са шегите на руснаците,та "генераторите на новини"да имат теми за соросоидната сган...:))

това го е казал руският шеф на парламента на крим и показва колко той е в ред

"По думите на председателя на парламента в Крим създадената ситуация с електрозахранването е породила не само проблеми, НО И ШЕГИ ".

Абе за*би я тая шега. Трябва наистина да си полуидиот, за да ти хрумне подобно нещо, дори и на майтап. Какъвто им акъла, такива са им и шегите.

че властите в Тбилиси са лишили от грузинско гражданство губернатора на Одеса НААКАШВИЛИ

последно крим руски ли е или украински - ако е украински, пурин да се маха оттам, ако е руски - да не чака 'богатата' украина да го издържа или сдруги думи наглоста на русия никога не е имала граници; да краде от по бедните държави от нея, и преди го правеше и сега продължава

Прав си, ама ако размениш "Украйна" с "Русия".

мангалов има претензии към славяните - помията ви савъшва бегееец

иване, иване-е, голям си галфон майна!

Издържа?.....ми те плащат своя ток....

да кръстя сина си: МУТРЮ ТИКВАРОВ СИКАДЖИЙСКИ

Ststar

Ама трябва първо да го направиш, защото само с ръкоделие не става.

Ако е дъщеря,ще е Просперитета Натовска Европейкова.

Това като го видях, помислих, че е виц. Ама те в Русия май само вицове сътворяват напоследък, така че може и да е истина.

Руска му работа.

плаче на чужд гроб. Само след 2-3 години Крим ще бъде най-доброто място за живеене. А укрите ще го..... Сещате се какво, нали?

Крим най-доброто място за живеене.... Другите плачат на чужд гръб ама ти май мяташ вели обещания на чужд гръб.... Аз все си мислех че за вас Москва е най-доброто място за живеене или Бутугичак(ако разбираш намека).... Ще поживеем ще видим.... не се изхвърляй че да не станеш за смях....

Тъп русофилски гъ.олизец!

Къде ти е текста на комента? Има само подпис...

в Укрaйнa ще имa по две нaпрaвления: 1.Изгрaждaне нa депa зa рaдиоaктивни отпaдъци,понеже Укрaйнa е предвидено дa стaне сметище нa ЕС и СAЩ зa тaкивa отпaдъци. 2.Aмерикaнскaтa фиемa Монсaнто ще отглеждa и рaзрaботвa всички видове ГМО хрaни и ще ги пробa нa живо нa укрaйнците,вече имaт рaзрешение! Инaче след зaгубaтa нa Крим и Донбaс от Укрaйнa остaнa сaмо беднa Гaлиция !

Ако на мен председателя на парламента ми нарежда как да си кръщавам децата, много да ме извинява, но аз бих го кръстил Катил.

"Попитали радио Ереван: -Какво ще стане ако в Париж светнат очите на проститутките? - Радио Ереван отговорило: - Ще настанат бели нощи. Радио Санкт Петербург се обадило: - Без намеци моля."

Русия ще се напълни с Лимони,Домати, Маслини, Генератори...Ей, измислиха го най-после..Умното си е умно

Мдаа, а Волен да бъде прекръстен на Вентилатор. Руснаците, другари и другарки окончателно изперкаха.

Че той си е вентилатор отдавна - постоянно прави вятър на доган и местан

А момчетата, Вибратор!

и Кончита

А що бе путинчо и путинка добре звучи и са си точно имена за блядове!!!

....по-добре пу..а - като тебе!

може би по-тъпи от укрохохолите са само макетата.

Покрайнината се управлява от формени идиоти като ПРАСЕнко, Яйцеклетката и Турчина, които водят страната уверено към национална катастрофа.