Коментари - Федералистите в Донецка област са си върнали 4 селища | dnes.dir.bg
назад

Федералистите в Донецка област са си върнали 4 селища

В югоизточна Украйна привържениците на федерализацията успяха да си върнат контрола на Славянск, Краматорск, Константиновка и Андреевка.

Обратно в новината

Коментари - Федералистите в Донецка област са си върнали 4 селища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от сибир ли си ги върнаха комунистически журналисти бъркате века нещо

комунизма навсякъде е агресивен и се налага само с оръжие, няма държава която доброволно да е станала комунистическа дори в русия са се били против комунистическото робство, а украйнците в голодомора са загубили 8 милиона от братския съветски съюз

не е от братския съв. съюз,от Сталин е, разсъждавай самостоятелно,не повтаряй мантрите, които ти набиват.

bmaleev@abv.bg

Това за Сталин са лъжи на шибаните либерали!

Вижте по-голямата картинка и ще разберете... Асоцирането им към ЕС не бе от вчера или оня ден, а от няколко президента, включително и Янукович. През което време нито е имало бунтове, нито някой си е искал да се присъединява към Русия. Всички са знаели и очаквали да се присъединят към ЕС. Но ето дойде времето за подписване и... завесата от лъжи падна и Янукович отказа да направи нещо, което е фигурирало и в неговите предизборни обещания. Свалят Янукович и поставят друг, който със сигурност ще завърши асоциирането - нещо, което всички управления са обещавали и искали. Янукович бяга къде? При господарите си - къде другаде... И някак си изведнъж... някакви изскачат отнякъде и започват да искат присъединяване към Русия. Значи преди искали в ЕС, а сега вече не искали, а дори настоявали за Русия? Русия се насра, както никога преди и ще плаща пре-пре-пре скъпо за страданията, които нанася на Украинския народ, и народите от бившите соц. републики. Останаха само идиотите и абсолютно предубедените глупаци, които се връзват на пропагандата на Кремъл. Русия може и да е спечелила тази битка, но нейната съдба е само гибел. Обречени са. Дори и да присламчат останалата част от Украйна, то това ще е като насилствен брак - просто няма да работи. Обречени са и това си е. Жалко само за жертвите, като тези от новината, които плащат с животите си за болните амбиции на Путлер. Но винаги е било така по онези земи - заради един или друг идиот десетки милиони са измирали. Само Сталин е избил доста повече отколкото Хитлер и то от своите... докато Хитлер е убивал само чужди.

". .съобщи телевизия "Россия-24" Което обяснява изрази като "си върнаха. . .", вместо коректното "отнеха . .", ако, разбира се, информацията бе вярна, а не е- достатъчен е един бегъл поглед в търсачката !

Тъпанар война е ,ти съгласен ли си да те управлява синът на войника от нацистката армия Турчинов.Прави са си хората,бил съм няколко пъти в Украйна гаден народ,постоянно имаш проблеми там.Най лошото от ситуацията е това ,че решенията се взимат в САЩ,а не в Европа,а касаят европейци.От европейските лидери не става нищо,повтарят каквото казва САЩ това е,а ти въпреки че си тъп може да помислиш за кого е добре това за Европа или САЩ.Всеки си има интереси това е тъпанаро разбери го.

Хубаво е да е така както казваш, "както казват САЩ", за всички би било добре. Ама не е. И ти добре го знаеш. Но нали тук трябва да се пишат глупости.

Ми тогава защо ги пишеш....????

Гаден си ти, промит русофилистичен мозък!!!Бил си ти в Украйна но насън.Аз там живея бе тъпако тъп!!Имаш ли представа изобщо за какво иде реч?Егаси и тъпите комуняги.Няма мира от вас!Но както казваме ние българите,защото ти едва ли си такъв, на всяка свиня и идва коледата.И вашата е близо!Ама съвсем близо!

марш в уса бе.... хамериканска гнусна подлога с изпилен в Ленгли мозък

Не знам какво са си върнали, след като украинците напредват към Донецк вече? Върнали са на баба си гащите.

Да, ето това е руския дух и морал - никога не се предават и не падат духом, а когато се обединят и организират са непобедими. Тъпите американци и техните подопечни фашисти от мегдана не можаха да го проумеят това и сега ще се сблъскат със суровата атях реалност - справедливия гняв на славяните ... никой кръволок няма да бъде забравен и ще си получи заслуженото възмездие. Не е необходимо Русия да праща войски в Украйна - там отдавна живеят руснаци, а това е достатъчно.

За да се обединят им трябва грузинец... А морала им се повдига от заградителни отряди на НКВД и куршум в тила... А украинците откога престанаха да са славяни?

Украйнското правителство има 160 хил. войници. От тях поне половината трябва да са в региона и за 24 часа всичко да бъде пометено. Дава се 10 мин. ултиматум и който не напуска обект, обектът се изличава с масиран обстрел. Така се пести украинска кръв също. След превземането на всяко населено място трябва да се обяви веонно положение с комендански час и забрана за повече от 5 лица да се събират на публични места. Нарушенията се наказват с разстрел. Всички заловени руски бандити, ако не са се предали доброволно се осъждат на доживот, без право на помилване и лежат в украински затвори. Най-важното газопроводът на Путин се минира по цялата му дължина в Украйна. Ако копелето реши да наруши границата, започва веднага поетапно взривяване. Мине ли към партизанска война с други негодници, спира се доставката на храни, ток и вода за съотватните населени места и същите се атакуват отново масирано с изличаване на всичко, което не се подчинява. В общи линии, за това трябва да узрее украинското правителство.

Дядо ти и баба ти да не са работили в концлагер? Бреий ма това укр били по зле от т...рците бе!

Само един проблем има-Туряинож като пусне украински войски срещу сапаратистите и те се присъединяват към последните.Що така?Хайде марш да играеш на Call of duty и не си напъвай мозъка -не ти се получава нещо!

Бе ти да не си потомък на хитлерюгендски изрод, на легионерски изчадия или на обикновени фашистки говеда?! Мнооого се перчиш от тука ама ще напълниш гащите, ако си там бе седерастко соросоиден американогъзокуролизец!

Като заместиш хитлерюгендски изрод с комсомолско мекере, легионерски изчадия с ДС-изчадия и фашистки говеда с ОФ тъпанари и седерастко соросоиден американогъзокуролизец със сесероиден такъв, всякаш се виждаш на снимка.

Само не разбрах, защо се приема, че украинската армия е съставена от роботи? Броят й е ясен, но хората в нея са проекция на обществото в Украйна. Доколкото разбирам, части от Украйна искат провеждане на референдуми. В Крим вече се проведе референдум. Самите украинци избраха Янукович. В тази последователност е явен страхът на сега управляващите в Киев, че армията няма да изпълни техните нареждания. Все пак се касае за преврат в Киев (завземане на властта без избори), в който участваха много под 160 000 души - ако се върнем и направим сравнение с броя на армията. Т.е. трудно е една клика с размер по-малък от армията, да й заповядва. Още повече, че както казах по-горе, в армията са и децата на тези граждани на Украйна, които проведоха и организират референдуми.

bmaleev@abv.bg

Да прав си но за съжаление не е точно така. Първо по-голямата част от армията са тенденциозно избрани от западните региони и второ дори в Крим където са само руснаци дори в поделения окомплектовани от местни руснаци имаше някаква макари и вяла съпротива срещу събитията. Такаче ако няма решение на високо ниво в армията никой няма да тръгне против хунтата а ако има... не забравя за хамериканското разознаване!

явно искаш военен парад на руската армия в киев!!! ,,синаиските гущери,, сте много ,,изперкани,,!!! явно нито си хващал оръжие и още по малко си виждал отблизо убит човек!!! не е като на игрите в компютара!!! леш, кръв, лаина , пищят куршуми и си мислиш че всеки от тях е за теб!!! ,,лапнишаран,,!!!вземи си памперси!!!

Каква стана тя? Браво! Подкрепям! Дръжте се!

Подкрепям!също така Путин хвърли градушка в силистринско и наводни видинско,а утре ще затапи бг със задръстваний, и заради този Путин не стигат детски ясли в София и на баба Генка пенсия.абе с една дума - гад такава, заради него градинката пред блока ни стана тоалетна на кучета и хора....абе много е....

Малеее, украинците завзеха 4 големи градове, а проруските активисти, които ги изгониха оттам си върнаха 4 селища :) Селца да бяхте написали направо, да не се обърка някой...

Турчинов и Яценюк, хаир няма да видят, те са със зомбирани мозъци. Също като Тимошенко и Юшченко, ще бъдат употребени от съвременния господар на света и накрая забравени. Но по-лошото за тях, ще дойде по-късно, когато бъдатъ вписани в Историята на Украинския народ, като превратаджии и мракобесници а не защитници на националните интереси.

Руска войска в Украйна няма да стъпва. Като гледам хората там сами си се справят добре. Дано хунтата да не тръгва с танковете. Тогава наистина ще се свалят всякакви ръкавици.

Щом Осетинци се записват доброволци значи ще има и чеченци. Тежко им на бедните Украински войничета. Сега заради тъпият десен сектор ще има разплакани войнишки майки. Това правителство ще падне така както дойде на власт.

Много си прав Бобсан. Наистина на тези кавказци в кръвта им е да воюват.И то в градски условия.Кофтито е че завземат ли позиция само тежка артилерия може да ги изкара от там. Е Яценюк и Турчинов да се готвят за неочакваното. П.с Дори американските тюлени избяха от бойното поле щом се срещнаха с чеченският батльон Восток.Там милост няма,няма ранен,няма американец,всичко под ножа.

ИМА И НЕМАЛКО ЧЕЧЕНЦИ!

Чеченци вече има - Кадиров го показа, едни големи, брадати, абе от планините докарани! Чакат да им кажат, че Русия отваря границата...

НОВИЯТ НАЧАЛНИК НА МИЛИЦИЯТА В ОДЕСА Е БЪЛГАРИН НО Е ВИНОВЕН ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ В ЗДАНИЕТО СЕГА ГО ДОКАЗАХА ПРЕЛИ 5МИН ПО 1ви КАНАЛ НА РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ

Да за съжаление е така това копеле ще ни изложи дано поне не го раздухват че е от нашите българчета тоя копелдак ни почерни името :(

По информация на Украинското правителство от фейсбук войските на Киев не са бягали панически, а са изпълнили тактическо отстъпление.

То така му се вика сега. :D Не се заяждай с военната терминология де. :)

Абе ДИР-човци. От от кога терористите и сепаратистите станаха Федералисти? Нещо много бързо почнахте друга песен да пеете май, а? Защо не ги наричахте Федералисти още в самото начало? Кой ви позволи вече да ползвате това име? Или пак ще се оправдаете че новината просто е копирана и вие нямате отношение към нея. Ще го поствам това докато не получа отговор.

Ти ли си тоя ,който "позволява"?

Anachronos

Аз просто наблюдавам драги. :) И също като Бобсан ги наричах такива още в началото. Просто ми стана смешно как тея пишман журналистчета се извъртат като фурнаджийски лопати. И как наричаха "мирни" протестите на Майдана в които протестиращите палеха живи полицаите. Извинявай, не бих посегнал на някой, който е изпратен да следи за редът и безопасността ми. Не полицаите са моите врагове а политиците. Ама ти няма как да направиш разлика, личи си от това което пишеш.

Свобода на словото. Аз ги наричам така от самото начало, а Киев хунта и узорпатори.

Днес по телевизия АЛФА Волен Сидеров показа болезнени снимки. На овъглени трупове от Профсъюзния дом. На онези, които сами се били запалили. Освен всичко друго, чрез този холокост евромайданите обиждат труда на Твореца, който ни е създал по свой образ и подобие - нали така беше

Точно заради това ще гласувам за Волен защото е единственият който ясно и категорично се застъпва за Русия!

Леле-е, тези от Кремъл по-фашисти и от германските нацисти на Хитлер! Хора бдете!!!

о фашисти вие тук ли сте бе

Мого географее и исторее си изучил и пообъркани за миш-мащ!?

Ако САЩ наистина са загрижени за демокрацията по света трябва първи да дадат пример като приберат 150-те си военни бази по света и оставят държавите да се развиват както намерят за добре. С КАКВО Ирак , Либия , Египет , Сирия застрашиха националната сигурност на САЩ , че ги бомбардираха и ги върнаха в каменната ера???? Това ли е демокрацията??

Да това е "демокрацията" и да застрашаваха ги защото отказаха да ползват долара като разплащателна валута! И правителството на ББ също малко преди да падне отказваше да направи вноска в МВФ! След като ББ подаде оставка едно от най-последните решения беше... да направи вноската в МВФ ха-ха-ха "демокрация"!!!

Моля, наричаите руските диверсанти-терористи с истинските им имена, а не федералисти!

Абе ти ще цензурираш ли? Ще си ги наричаме както ни е кеф. Утре може и независими да им викаме.

Мого постно!?............

Сформира се украинска народно-освободителна армия. Към момента са записани 31743 доброволци. Това е народът н Украйна срещу майданските фашаги и американски марионетки.

Браво значи народ и армия(донецка)са едно цяло

НЕ, ТОВА Е ДРУГО НОВО ОБРАЗУВАНИЕ С ЦЕЛ ДА УНИЩОЖИ ФАШИСТКИТЕ КОПЕЛЕТА И ЗАПАЗИ УКРАЙНА ЦЯЛА. ЩЕ ВИДИМ!

Аз съм от Москва и не знаех СРАМ ми е да пиша

Кой та напъва да пишеш??!

Изтегляне в посока на летището в Краматорск, качване на самолета и обратно в Лвов :)

Туземните тъпачета упорито следват опорната точка "русофил-антикомунист", сега била феликата рассия, дет немала нищо общо с сесесере-то ??? В момента властта в азиатската деспотия е пипната от най-мръсната и вулгарна част от кагебишката пасмина, верните слуги на тоталитарните режими, тва е познато и в римската империя, гат разни войни-колячи са дигали императори. Абе тъпачета, котенцето пусин нивга не е напускало кпсс/вкп(б) и йощ си пази партийния билет в малкото джобче до сърцето си !!!

Господин Иречек! Вашето поведение удивително наподобява поведението на конска муха!

Наподобява поведението на човек осъзнал, че за една много голяма част от сънародниците му няма шанс да бъдат спасени от интелектуалната си нищета. Иречек, Славейков, Алеко ... и те в края на живота си са го осъзнали.

ТИ МАИ СИ БОЛЕН ИЛИ ДА ТИ ПОМОГНА

Много са тези, които са опитвали, но ..... никакъв шанс!

Моляви не обръщайте внимание на иречек така само влошавате състоянието му макар че ви разбирам трудно е човек да се въздържи :-)

А ВИЕ КОИ СТЕ ???

В България до 1989 имаше 1млн. членове на БКП. Като гледам 80% от тях са били по морални и извисени от теб.

Вярвам, че този най-голям кошмар на САЩ скоро ще бъде реалност! А и Путин каза: "Европа от Лисабон до Владивосток" и знам, че е казано в най-положителен смисъл.

Това беше мечтата на Барозу. Напъваше да стъпи на руска земя. сега говори друго. Лицемерието на най-знатния партиец от европейската народна партия е очевадно!

Не сериозно сменете я тая снимка. Някой по представителен войн сложете. Тоя е като човекоподобен клонинг от междузвездни войни.

Но смело момче трябва да му се признае (или глупаво) останалите само с качулки щъкат.

за голямо съжаление на елитните ни бг русофоби,все повече медии съобщават за отстъпление на украинските плъхове.какво да се прави,втората световна война е било същото,би трябвало да имате тренинг.....хахахахахахаха

Искаш да кажеш, все повече проруски и прокомунистически медии ли??? Дааа, много ясно че така ще съобщават. Абе не мога да ви разбера аз вас промитите мозъци, вие някакъв душевен оргазъм ли получавате като четете проруски медии??? Всички цитирани източници тук са проруски. Включително и вестник Билд е проруски. Защо не прочетеш какво пише вестник Зюддойче Цайтунг например, а??? В който например се говори за "вежливите хора". Какво имаш да кажеш по отношение на "вежливите хора", а??? За тях защо не коментираш???

Вземи прочети една статия на Ниилс Кларк интересно е

Аз съм путофоб еврофил, който вярва че руснаците са европейци.

kumalissa73@

Ти си обикновен фашист.

Ако Русия се обедини с Европейските държави в общ икономически и политически съюз , това ще най-мощният съюз виждан някога и ще изтика САЩ , там където им е мястото - на техния си континент. Именно това е най-големия кошмар на САЩ и те се стараят с всички средства да го предотвратят. Но това е само въпрос на време. Русия е колкото азиатска , толкова и европейска държава и обединението с ЕС е неизбежно.

Да, но само без Путин!

По същата логика и САЩ без политическата си върхушка и еврейското лоби в Уолстрийт са една нормална държава , ама на...докато там са на власт тези изроди САЩ си остава държава на войните

Ама, тъпите журналя, нали са си политически коректни, до вчера наричаха съпротивляващите се граждани на Донецка област "сепаратисти" и "терористи". Днес, след случилото се в Одеса, вече не могат да манипулират общественото мнение, и ги наричат "федералисти".

Колеги дайте да не обръщаме внимание на иречек така само засилваме болеста му

Абе аре стига сте цитирали само проруски медии каква е тая демокрация, каква е тая свобода на словото??? Само цитирате Россия-24 какво казала, вестник Билд какво казал, вестник Сън какво казал, защо не цитирате сериозни вестници а само жълти, а? Защо не цитирате сериозни вестници какво казват, като The Guardian? Според който вестник между другото вестник Билд публикува на първата си страница полуголи мадами в продължение на 28 години, от 1984 до 2012 г. Все едно да ми цитирате какво пише във нашия вестник Шок за войната в Украйна!!!

А сега аватарчето е аутото, с коет след 18 май 2014 ще правя любимия си трип "Ки Уест - Наяджара Фолс", щот последни две години го пропуснах.

И що го пропусна - да не би последните две години да си бил в психиатрия?

До 18-ти има време да го приберат отново, нема страшно!

Ти чувал ли за едни, които им викат комплексари? Прочети малко по въпроса!

Велико!!Имаш нужда да си споделяш!Това е добър знак!!!Само се обърни към добри специалисти!!!

Глупави журналисти!Армията е получила заповед кръгом и отново настъпва в друга посока.Украйнската армия е непобедима.

хахахахахаха

Иречек не спори с нас за черта оседласти.Знаем колко от така наречените евреи живеят там и кой извърши холокоста в Одеса срещу гойте на пасха 1 срещу 2 ри май.Затова евреина Маричков пееше на ален мак

Понеже къщичката ми предизвиква любопитството на туземните тъпачета, пояснявам - това е един къмпинг от такива къщички на брега на Индийския океан, които панически се разпродаваха, щот имаше некакви племенно-пиратски войни. Аз кат смел и предвидлив не се поколебах да инвестирам една символична сума и сега ползвам добри дивиденти. Плажът е с разкошен фин бял коралов пясък и ако слушате ще ви покажа как ритам топката по пясъка.

Баце ти да не дебнеш некоя изгодна инвестиция около Одеса?

Мокрите мечти от панелка пълна със цигани :)

И твоята не е лесна, горкия!

Иречек ти си мечта за психолога мазохис завършил дървено философска академия страдащ от раздвоение на личноста

Извинявам се на всички, но бях в криза и пишех глупости! От време на време състоянието ми се влошава ...и откачам!

Така само ще си мисли че ни дразни повече, от колкото ни дразни. Ще реши че е толкова важен, че да го нападаме лично. По добре пиши против украинските фашистите и западноевропейците. Това е трябва да е фокуса днес.

явно хамериканците ги чака нов шамар, техните "консултанти" в Украйна действат по упътването за арабска пролет :-). Сега като се образува новата република Донецк и целият кяр на хунтата в Киев от хамериканския акъл ще е, че Украйна ще почне купува и въглища от Донецк на "европейски" цени в еуро.

Туземни рашофильски посредственичета, всуе се пънете, Украйна ще я гледате през крив макарон. Там след WW2 маса години имаше военна съпротива срещу "победилята" сальфецкая армия, та сега ли ???

Иречек вече и на Луната разбраха какъв дебил си стига го доказва непрекъснато

Лечението може да е болезнено, но определено е много необходимо. Все пак няма да си в това окаяно състояние. Може да не оздравееш, но определено ще имаш напредък

Имената Иречек и спартак,насочват към евреите дегенерати Албърт пайк и чешкия евреин фалшификатор на българската история.И двамата са хомосексуалисти и дегенерати привърженици на инцеста според проф Григорий Климов

И кво вече сте антифашисти ама евреите пак си ги мразите и хомосексуалистите и европейците :). В същото време Абрамович, Дерипаска, Милер и останалите от бандата на путлер са ОК. Тръгнал си в А група без бутонки. Ако искаш да спориш с мен дай да намерим реална тема първо.

Ти си ционофашист и с мен не можеш да намериш никаква база за спор.Смятай си се за богоизбран обрязан роб и си слушай майка си и равините.

Разгледайте всики видео-инф. Ясно се вижда как Ми 24 лети на височ 140-150 м и водейии огън с ПТУРС и след това с балките НУРС се нахвърля срещу целите в населеното място. След това се връща, презарежда боеприпаси на една поляна и отново излита да убива. Не оправдавайте пилотите, че не искат да убиват. Това им е работата. Никой не знае кой е вътре в машината или няма ЗКПЧ, които да колят/бесят. Стрелбата с НУРС е неточна и само по направление, което в населено място няма как да не убие невинни. 4-те балки могат да бъдат заредени с 128 неупр реакт снаряда и отпред има сдвоено 23 мм оръдие. Ми24 в Славянск си извърши класически огневи налет срещу обекти в града. По начина както изпълни задачата - така се преследва бягащ противник с цел пълно унищожение. ///Заралийски Ми24 КольоГанчевски поздрав!

Кат въоръжим триста хиляди кримски татари с добре познатите на сальфецката банда ракетки, гледай тогаз к'ва стрелба почва.

Ми то аслъ, вие нищо смислено и градивно няма да сътворите! Но не ти се връзват сметките - в Крим няма толкова татари, които да ви играят по свирката! Сам посмятай: 85% гласували, от тях - 97% за Русия. Или искаш да ни убедиш, че от 37% украинци почти всичките са гласували с да на референдума?!

Това е същата простотия като да ги раздадеш на мужиците от село кво беше там.

Те татарята малко манафя падат. Не 300 трива да те опънат има да се кефиш. На всички е ясно , че си мека китка

Вече е образувано наказателно дело за екстремизъм - до 20 години затвор.

са в Русия ,"пиленце"и ще ти е доста трудно и един куршум да им предложиш-веднага гориш,самите, те ще те "топнат".

Въшливите туземни рашофильофчета добре да разгледат къщичка, дет съм си купил преди години на брега на Индийския океан. Ако слушате, ще ви покажа и интериора.

Около Индийския океан, на тръстиковите колиби "къщички" ли им викат вече?

Ей въшльо, ела да видиш къщичката ми в България, в София, която построих след платени данъци, тук в страната !

pmotikov@abv.bg

Избрал си тъпако най-шибаното място за живеене на света, а кат е световно известно интелектуалното ниво на туземните силикон "бизнесмени", нищо чудно.

Най-вероятно на някое дърво при тамилските тигри :) Или в глездото на някое додо на Мадагаскар :) Гледай да не прочетат какво пишеш, че и оттам ще те изгонят!

Пичове, търсим избягал пациент, който отговаря на името Иречек. Прегризал е ръкавите на усмирителната риза и се измъкнал по пижама. Не е опасен, обаче добере ли се до компютър става непоносимо досаден...

Късно е ...... изпуснахте го! Вече твори!

Дръжте ги по строго тия, бе! То Иречек, то Спартак .....

И като за капак на неприятностите - излезе наяве нелицеприятната истина, че е еврейка. Еврейка, която по време на управлението си често ходеше на Запад с повод и без него, където се срещаше със своите политически наставници! Кариерата на тази дама с много фамилии и странна метаморфоза от дребна чиновничка в бизнесдама, от неизвестна политиканка до премиер на Украйна бе белязана с една голяма лъжа за нейния произход, което за сетен път ни кара да недолюбваме лицемерието, двуличието и подмолността на евреите...

На америка не и трябват учени роби.

Безспорен факт е, че феновете путлер са доста по активни в кликането. Това съответства на теорията ми че повечето са неграмотни.

Спартаче, защо не се загаджите с Иречек? И двамата сте си лика-прилика. Ще бъдете една чудесна двойка.

да го направи - това е един човек, не че го докарва, но все пак. И Иван е той, така че ако не става дума за шизофрения, то нали разбираш - няма как

Стършел

Да не забравяме иванча - с него са си направо перфектното триполово :)))

Мани тия глупости. Бих се радвал да сме на различно мнение с него, за да може да стане някакъв смислен спор. Така като сме на едно мнение с единствения, който пише някакви неща извън примитивните пропагандни лозунги е безинтересно.

не си Спартак, ти си спартакус (долен, мръсен трол)

Много долен и много мръсен трол ... така че внимавайте в картинката :)

Факт е също че си много прост

Защото им е досадно и безсмислено да говорят с платени кряскачи като теб. Народа ще действа като има нужда. Напр. никой, никога няма да се съгласи да тръгне срещу любимата ни Русия !

След 9.9.44г. под командата на мужишките варвари започва систематично унищожение на интелектуалния, трудолюбивия елит на българското общество и нагло промотиране на генетични посредственичета, които овладяват всички сфери на обществения живот. Форумът е пълен с техните отрочета, които безкрайно благодарни на азиатските варвари леят лакейски фитирамби и лиги.

Ей, човече отиди да се прегледаш, не си добре в черепното ти пространство !

Така е. Тука си абсолютно прав. Но вече няма СССР. Има една силна и нова Русия. Само при нас се задържаха отрочетата на комунистическите гадове. И именно те ни набиват "европейските ценности" и пак техните деца, ще учат в елитни университети.

Аве, ИРЕЧЕК! Тежък ден, а? Тия санитари те изтормозиха, лекарствата са на свършване .......

Иде денят, в който фашистката хунта в Киев ще бъде съдена за престъпления срещу човечеството. Иде новият Нюрнбергски процес.