Коментари - Започва изтеглянето на тежкото въоръжение от фронта в Донбас | dnes.dir.bg
назад

Започва изтеглянето на тежкото въоръжение от фронта в Донбас

Украйна и лидерите на ДНР и ЛНР подписаха документ за начало на изтеглянето на тежкото въоръжение от фронтовата линия в Донбас, което започва от днес.

Обратно в новината

Коментари - Започва изтеглянето на тежкото въоръжение от фронта в Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук може да има мир, само ако САЩ пратят въздушна подкрепа на Украйна, а също и войници. Руския Президент Путин е напълно изперкал и явно не знае какво прави, та напада наред. Няма да се учудя, ако е започнал да налита на бой на всички около него. Вместо да нападне Турция, оня нападна Украйна. Пълен Идиот.

Да си чувал нещо за един американски есминец на име "Патокът Доналд" в Черно море, миналата година и що му се случи, когато го облетя Су-24 ? Щото ,ако не си да те светна!

Това,че съм благодарен на нашите освободители не ме прави по-малко родолюбец.Не съм съгласен с изопачаването на исторически събития,като се пренебрегват историческата ситуация и детайлите.Русия губи кримската война и без съгласието(тоест териториални отстъпки и сфери на влияние към другите велики сили),желанието да ни освободи,щеше да е само желание.Николай втори е коректен и еродиран управник.Справедливоста и честта са водещи в Русия.Аналогично сега като член на НАТО воюваме с Русия, пак тя ще ни е виновна.Без партиен съм,но при Живков България беше средно развита европейска страна с много социални придобивки.Сега ще се радвам дори някой не информиран,да се опита да ни лъже че не сме последни в Европа.Убеждават ме,че земята пропита с кръвта на нашите деди,не било проблем да се продава на чужденци.Утре ще оспорят и държавата ни.Обеден съм ,че ако Левски беше жив,Щеше да осъди на смърт сегашната паплач провъзгласила се за политически"елит".

КОЙ НАПРАВИ ПРЕВРАТА И СВАЛИ ЖИВКОВ,КОЙ РАЗГРАБИ ДЪРЖАВАТА И СЪЗДАДЕ НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИ ОТ ВЪРХУШКАТА НА БКП,КОЙ СЪЗДАДЕ МАФИЯТА(БОРЦИТЕ И АГЕНТИ НА КГБ)

Това си беше вътрешнопартиен преврат, с цел да запазят властта си. Част от комунистите и комсомолците набързо се пребоядисаха и станаха първи антикомунисти. Цялата промяна при нас се изразява в именно в това. Какво кгб те гони, какви глупости пишеш. СССР си имаше толкова проблеми, че изобщо не му беше до България.

Каквито и отстъпки да направи Русия,САЩ няма да са доволни.Те искат да я видят разорена,раздробена и зависима.Няма да направят компромис с друг вариант.За това Русия трябва да е единна,силна,отстояващи своите интереси.Който от нас иска да е в НАТО нека изпраща своите деца да умират в различни точки на света,защитавайки чужди интереси.Моите са ми безценни и не съм съгласен да участват в най голямата терористична структура създадена в света,от една на практика фалирала корпорация.Определено царя е гол!Без НАТО,САЩ ще изгубят своята хегемония и много европейски страни ще си отдъхнат от страха,да признаят че са принудени да членуват в този"съюз".Когато се проведе референдум за нашето членство,ще приема че демокрацията е факт.Но това не се случи.Ние просто насила бяхме заставени да сме част от световния тероризъм.За това чисто сърдечно желая успех на нашите освободители,в трудната борба със тази световна паразитна система.

G&R

САЩ не искат от Русия да прави отстъпки, а да СПАЗВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ СИ ДОГОВОРИ.... Путин нарушава всичко подписано по отношение на Украйна при все, че Русия е гарант заедно със САЩ за целостта на страната. Алибито му е железно - защитава етническите руснаци, но този филм вече сме го гледали в немски вариант.

Украйна вече не е същата Украйна и никой няма да поема ангажимент за една изчезваща страна след държавен преврат. Вече и правният субект е друг - неслучайно и страната се разпада.

Докато мъжете ходим в армията, евро-гейовете гледате немски филми. Може ли такова нещо?!!!

Докато САЩ искат война в Европа, мир в Украйна няма да има. Не им стигна Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, сега искат и Европа да запалят. И ако не стане през Украйна, ще опитат през Турция чрез ИД.

Чакам с нетърпение точката за провеждане на ново допитване до народа и за федерализацията на Украйна. Какво ще каже Кери и хомитата Меркел и Оланд.

Тъкмо се договориха и ИМПЕРИЯТА НА ХАОСА И ЗЛОТО започна отново да плете интриги, провокации и отрова. Който е съгласен да бъде дадена на межународен трибунал тази гнила държава САЩ моля да гласува.

ПОДКРЕПЯМ 100%

съмнявал ли се е?

Амнезия ли има Кери. При подписването на споразумението от Минск, в което САЩ нямат никакво участие (или имат чрез марионетките Германия и Франция), превратаджията Порошенко каза, че в Дебалцево няма обкръжени украински войски и там положението е диктувано от Киев. Значи в Дебалцево продължава да са Азов и Донбас. Какви ги говори министъра на външните работи на САЩ, Кери.

Проблема на Кери и Обама е, че те дори не са чели въпросния документ. Имат си невероятно тежка и тромава бюрокрация и им се снася това което пожелаят съветниците. А съветниците чий хора са? За разлика от това, около Путин има 4 души. Решенията се взимат бързо и адекватно. За това няма общ език. На Обама и Кери им се диктува, а Путин се съветва и има собствено мнение. Не случайно руснаците си го избират. Американеца е тъп и студен. Тесногръд. Ако направят анкета в САЩ къде е България, залагам 100 евра, че 80% не знаят и ще чуеш най-тъпите отговори.

БРАВО - ТОЧНО И ЯСНО

Моите благодарности за изясняването на въпроса. Но видимо Обама и Кери, независимо от бюрократичният им апарат, не взимат решения сами. Както казвете, на тях им си диктува. По-важното в момента е кои са тези които им диктуват. Защото, ако те не бъдат унищожени света ще продължава да е в хаос, войни и насилие. Така, че е важно да назовем името им, което не е само Легион, а има конкретни същества. Може Дир.бг да ги изтрие, но ще ги напишем отново.

dsco@

Това че 80% според теб (90% според мен) не знаят къде е България е само голям плюс за България. Знаят Афганистан, Украйна, Ирак, Иран, С. Корея, Либия, Югославия и дори Гренада.

През 971 руските орди разрушават Плиска и България пада под Византийско иго. През 1552 Иван Грозни разрушава Казан и Волжка България. Във войните си с Турция руснаците отвличат десетки хиляди българи за крепостни. Русия е против създаването на Екзархията в 1870. Плащаме и войната 1877/78 с 32 тона злато. Против Съединението е и изтегля офицерите си преди войната със Сърбия. Детронира Батенберг, искащ независима България. Напада ни през 1916 и е бита. Организира метежа от септ. 1923 и плаща взрива през април 1925. След 1944 избива елита и прави от България коцлагер. За 45 г разорява България и днес продължава да я ограбва. За всичко това - като българин - аз мразя Русия! А вие защо я обичате, предатели?

Шипка решава войната от 1877-78,а Шипка без българското опъчение нямаше да има!Кой на кого трябва да е благодарен?Повече национална гордост българи!

Нямаше да я има и без руските войници, така че не се опитвай да разделяш нещата, защото те са неделими. Били са рамо до рамо и са оставили костите си рамо до рамо.

Ти като същество, защото си такова, но не и българин, кажи, какъв е бил Светослав Киевски за което пишеш несвързано "руски орди и Византийско иго"? Та в тази връзка, Светослав руснак ли е или украинец? Никъде няма исторически данни тогава да е съществувала Украйна. Сега Киев бил украински. Хайде, обясни това несъответствие.

ТАЯ ПОМИЯ СЕ ЗАНИМАВА С ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

ПИРАТЕ що не си пишеш от истинския ник? Или те е срам, защото икаше да правиш българите на сапун, и ни наричаше цигани? Руска помия си ти. Руснаците не са приятели на България.

През 971ва столица на Първото българско царство. Русия се включва в ПСВ още от самото начало на военните действия. България изчаква доста време, в състояние на неутралитет и се присъединява към ЦС, което означава, че на практика тя напада Русия. Останалата псевдофактология е пак толкова "достоверна". Аман от НПО-псевдоисторици, които пишат едни и същи дивотии.

Към първия ред "е Преслав, плиска е селище без особена тежест".

Да нямаш халюцинации ?

България бе разорена след 10-ти ноември, когато продажните БСП-ари свалиха бай Тошо. Ако отворите тогашните издания на Атласеко или Куид, ще видите, че сме били по много показатели сред първите 20 страни в света. -износ на вино: 5-то място; -износ на цигари: 5-то място; -износ на тютюн: 6-то място; -производство на слънчоглед: 7-мо-10-то място; -производство на ябълки, краставици, домати: 12-14-то място; -производство на царевица: 20-то място; -добив на олово/цинк: 8-мо място; -добив на мед: 10-то място; и пр. и пр. сред първите в света.

Нац. гвардията продължава да обстрелва жилищните райони в Донецк. Тя не се подчинява на никой, в момента безчинства. И ето информация от американското издание VOX за укранските батальони - "Киев създаде неуправляемо чудовище" - http://www.vox.com/2015/2/20/8072643/ukraine-volunteer-battalion-danger На снимката "героите" развели знамена с нацистка символика. Даже на Запад си позволяват да назоват нещата с истинските им имена, а в Блгария цари ЦЕНЗУРА, ПОДЛИЗУРСТВО.....

Украинската криза разкри агресивните цели на Запада спрямо Русия. До сега Западът припяваше приспивна песен ние ви обграждаме с враждебност, но то е за ваше добро. Сега, когато в Украйна Западът поддържа едно правителство и президент, които ежедневно убиват цивилни руснаци и то по доста зверски начини, едва ли някой ще повярва на приспивните песни.

Русия нападна Украйна, а не обратното. Ако Русия не беше тръгнала да откъсва територии от Украйна, нищо от това нямаше да се случи. Плюс това в Украйна няма НАТО.

Ако Русия нападне Украйна, както впрочем, ако Украйна нападне Русия, военните действия ще траят два, макс три дни. За справка Грузия 2008ма. Въпрос, защо ВСу не започнат военнни действия срещу Крим, който властта в Киев счита за своя територия?

Почитта си към убитите на Майдана ще отдадат украинският президент Петро Порошенко, полският президент Бронислав Коморовски, президентът на Латвия Андрис Берзинис, председателят на Европейския съвет Доналд Туск, президентът на Литва Далия Грибаускайте и грузинският президент Гиорги Маргвелашвили. ето изпълнителните герои на режисьора Д.КЕРИ по задание на и.д. президент на САЩ ОООООб-ма

Освен това в Киев има и изложба образци трофейно последен модел руско оръжие от Руско-Украинската война в Донбас

Като атомните бомби в Ирак ли бре, НЕдраги чуждопклоннико.

НИКОИ НЕ Е ДАЛ ПЪВРВИЛИЦА - ТОВА Е ПРОСТОТИЯ ВЪОБЩЕ С УКРАИНА САЪРШИ ТОВА КОЕТО ИСКАХА МИНАЛАТА ГОДИНА

САЪРШИ - ЧЕТИ СВЪРШИ

Добре ,че и плазмодият не се е наредил там.

ШИСТОВ ГАЗ НЯМА В ДОНБАС -ВСИЧКИТЕ ПРОБНИЦИ ДАВАТ ОБРАТЕН РЕЗОЛТАТ КАКТО НЯМА ТИ Б-Я РУМУНИЯ ГЕРМАНИЯ А В ПОЛША Е ИЗГОНЕЛА ШЕВРОН !!! ТАКА ЧЕ ВОИНАТА НА ДОНБАС Е БЕЗМИСЛЕННА !!! ТОВА КОЕТО ИСКАХА АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СЕ СБЪДА ШИСТОВ ГАЗ НЯМА !!!! ЕТО ЗАЩО И МЕРКЕЛ НЕ ИСКА ВОИНА В УКРАИНА - НЯМА ЗАЩО !!! А НИЕ ЩЕ СИ ЯДЕМ ОНАЯ РАБОТА ЗА ЮП ИЗГУБИХМЕ ЗАВИНАГИ ПЕЧАЛБАТА СИ КОЯТО БЕШЕ ОТ БОГА

valentor

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

Сегашните управници на Украйна унищожават страната си, избиват народа си и разпалват антируска истерия. Те са обсебени до лудост от антирусизма си, лудост, която им е необходима за да могат се понасят при престъпленията които вършат и разрухата която носят на страната си. Икономическите последствия от войната, както и от сключените договори с МВФ и ЕС скоро ще ударят икономиката и населението толкова тежко, че обвиняването на Русия за всичко или ще спре да работи или ще доведе до война с Русия. И двата сценария не вещаят нищо добро за Украйна.

аз пък ще ти кажа,че това ,което русия направи "за" украинците през последните няколко месеца,никога няма да бъде забравено и простено!!! путин можеше да прибере украйна под крилото си само за три дни,без нито една капка кръв, но не-той избра по-трудният начин и сгреши!!! войната между тия два братски народа,никога няма да свърши!!!

А ти ми кажи КОЙ разпали тази война? Относно прибирането на Украйна , много плоско драги -ИМЕННО ТОВА Е ЦЕЛТА РУСИЯ ДА БЪДЕ ВКАРАНА ВЪВ ВОЙНА.

руската пета колона е подла и гнусна. разни снайпери лъжат на ляво и на дясно и целят да подлъжат хората. 1 дпс е проруска партия както и атака. дпс е партия на дс, които са филиал на кгб. 2 герб винаги е била проруска партия, до колкото от там идват кинтите. 3 мизерията в България е умишлено създадена от русофилите, които ограбват населението - всички руски фирми в България не плащат данъци, внасят най-скъпите суровини в света и държат да са монополисти. като са готови и да убиват хора, които искат да разбият монопола им. снайпера е типичен представител на гнусните русофили, според него правилата в живота може да си ги прави само той и всички други трябва да се съобразяват с тях. типичен гнусен путлерист!!!

НЕ ВЪРВИШ ПОМИЯ - БЕГЕЕЦ КРАИ НА РАБОТАТА ТИ СВЪРШИ АМЕРИКАНСКИЯ ПРОЕКТ С ШИСТОВИЯ ГАЗ

Една от точките на споразумението от Минск беше размяна на пленниците 100% към 100%. Сега Дира пише "Размяната се осъществи в един от бастионите на бунтовниците, Луганск. 52 сепаратисти бяха освободени срещу 140 бойци от силите на Киев." От това следват няколко ввъпроса. Първо размяната не се извършва 100% към 100%. Второ пленените въстаници са по-малко от тези на частните армии на украинските олигарси Азов и Донбас. И трето, другите пленници до 100% да не са граждани на Украйна? Това ли го тормози Евреонала, поръчал изявления на Кери-Коен.

Украинците наредили на площада пленена руска техника(включително безпилотни самолети).Лъжливите медии на Путин какви ли ще ги дробят сега?Все ще измислят нещо.Професионални лъжци са,все пак

Опълченците да си редят ли хамърите , с които се разхождаха ?

Украйна е ДЪРЖАВА и може да си купува всякакво оръжие..Ако искат и пакистанско...Терористите откъде имат е въпросът?И отговорът е ясен.Освен за откачени съветофили.За тях нищо не е ясно...

Аз видях дори и Путин там ,окован,обесен,запален жив ,залят с горящо масло и т.н.

Не знаех, че Русия произвежда безпилотни самолети, наричани на запад дронове. Но се сещам, че преди три години ирански специалисти приземиха на летище в Техеран няколко такива машини.

Да наредили танк Т-64БВ,украинско производство.Този танк нкога не е бил на въуражение в руската армия.Там беше и система ГРАД,на която даже не са изтрили до край двети бели черти от предната броня-следователно тя е украинска а не руска

И как позна, че е руска техника. И в България са произвежда нелицензирана военна техника по съветски образци. Но има едно но. И то е, че образците които се произвеждат извън Русия имат друга маркировка. Затова от складовете на страните от бившия Варшавски договор останалото оръжие се изнесе в Украйна.

HERALD SCOTLAND: US ГЕНЕРАЛ СЕ ПРИЗНА ЗА ИДИОТ ! Командващият сухопътните войски на САЩ в Европа генерал-лейтенант Бен Ходжес призна, че се е почувствал пълен идиот, когато разбрал, че е допуснал географска грешка. На една от пресконференциите Ходжес каза, че Мариупол се намира на Черно, а не на Азовско море, което го превърна в мишена за присмех от страна на журналистите и военните. Сред експертите и медиите се зародиха съмнения доколко НАТО въобще се ориентира в ситуацията в региона.

А помните ли когато американските десантчици объркаха Иран с Ирак и се приземиха в поле в Иран за голяма изненада на иранските селяни? Гооолям смях беше. Има го в интернет ..

КАКВО СТАНА В ДЕБАЛЦОВО ? ... АМИ ДОНЕЦКИТЕ И ЛУГАНСКИТЕ СИЛИ ИЗРАВНИХА ФРОНТА .... .. ТОВА ИМ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПУСНАТ 2 МЕХАНИЗИРАНИ БРИГАДИ СРЕЩУ МАРИУПОЛ :)))

Вперед освободители,прескочете и до бг,че тука ви чакаме с навлажнени очи,добре подмазани!

АБЕ МУНДАРИ ! КАК МОЖЕ ДА ПРЕДАВАТЕ БОЦЕ , ГОЦЕ И ДОГАН .... ХОРАТА ВИ ДАВАТ ПО 100 ЛЕВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ , А ВИЕ ХАПИТЕ РЪКАТА НА ВОЖДА :)))

Наричат войната в Новорусия хибридна. Но Третата световна война като цяло може да се окаже хибридна, макар и в различен смисъл. Първата световна война беше казус, нея никой не я искаше, но тя започна, защото всички се страхуваха да не се обезличат. Втората световна война беше цената за това, че не се събудиха навреме толкова дълго се опитваха да се подбудят един друг за нападение срещу Германия, че не забелязаха как заедно се оказаха жертви на агресора. Третата световна война може да започне по недоразумение поради "украинския казус", и чак след това да бъде открито, че през цялото време сегашният общ враг е стоял с брадва пред вратата.

След 5 г. руската армия ще е въоръжена с технология 6 то поколение. Тогава няма да има жертви от страна на врага, Ако Русия не унищожи тогава САЩ, то това ще е главното доказателство, че не Русия е агресора.

Значи да устискаме 5 години и после водка с чер хайвер на корем!

valentor

И с германски радиолампи от 1945 в процесорите от "шесто лампово поколение" /с/ ли ?

и най-важното,че при евентуална трета световна,победители няма да има!!!

русия винаги ще е победител,пък дори и в отвъдното!

Първа политическа партия ГЕРБ някой да е чул антируска позиция? БСП втора политическа партия-те най-малкото. Кой остават? РБ с ключови министерства в който сте пълен провал и тиквата си трае за да издухате супата на следващи избори. Вие соросоидни лакейчета, ще сте отново в историята колкото и парички да плащате на протестиращи. На българина не му дреме за вас.

щом си толкова руско настроен,защо не си купиш една нова лада?

за лада се чакат 20 години!

magit@abv.bg

Купувам си автомобили спрямо нуждите. На вилата ходя с Лада Нива за твое сведение. На дълъг път си карам с Пасат фабричен метан юни 2013 г. модел. Когато ми се лудее се качвам на маздата си 360 коня. Така, че не бъди тесногръд. Мразя някой да дава посока на хората. Демокрацията не е тоталитарна система, а дава на хората право на избор.

Ти кажи откъде да си намерим плакат на другаря путин,ама оня с гепарда искам!

ГЕРБ смени политиката си след као Русия спря ЮП Относно БСП също не съм сигурен , след като Орешарски беше техен представител , а така яко ни настройваше.

А сега ако искаш да помогнеш на Русия купувай рубли и си вземи за жена рускиня дъщеря ти да се омъжи за руснак а сина ти да ти доведе руска снаха.ДА АМА НЕ.НЕМА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ БЪЛГАРКИ ДА СЕ ОМЪЖАТ ЗА РУСНАК.

Командирът на Донбас си подаде оставката. Депутатът от Върховната рада на Украйна Семьон Семенченко е подал рапорт да бъде уволнен от длъжността си командир на батальона на Донбас, съобщава lifenews.ru., като се позовава на съобщение от пресслужбата на батальона.

Опровергал е инфото за подаване на оставка :) Макар че, незнам кое е по добре за възстанниците! Самия Семенченко е абсолютен анимационен герой така че май по-добре да си остане командир :)

То май и Перушанко трябва да си подаде оставката, ама я стиска. на какво се надява, че може да възстанови Украйна? Глупости ще стигне до Международния съд в Хага в един момент.

А бе соросоиди малоумни, в НС има 3 партии про европейски и това са РБ, ПФ и ДПС. ГЕРБ, АБВ, БСП са все партии, който са за баланс между Русия и ЕС. Като махнем турците колко оставате бе капути?! И вие смеете да говорите от името на българския народ? РБ там с некви си кирливи 15 депутатчета и 5 лидера на една партия люспена люспена последните години, че дори вън от НС останахте. Дори президента ни е по-мразен от Доган бе про европейския... България е била от от двете страни. Ние имаме очи да видим и да искаме от ЕС и от Русия. Инждев, Чехльо , РБ вие не сте нужни на България. Българина вече става широкоскроен и това плаши политиците като РБ който всячески се опитват да насаждат омраза. Факт е, че сме видели много добро от Русия, никога няма да промените историята, няма да можете да насадите омраза. Дано ан следващи избори пак сте вън, дано се разцепите сами.

за теб е важно бакшиша да пада! какво си разгорещил по тия парламентарни въпроси? към клиентите си,според партийната принадлежност ли се отнасяш?

Аз предлагам да те издигнем за президент,епа тука по-умен нема!

И да си вземат и руските кавали и да се изнасят от тук.То бива наглост ама тия се оляха.Аре у лево .Половината българи имат избити и лежали по лагери и затвори роднини и близки Вземаха на хората имотите и имуществото и на бяха заградили като в концлагер

magit@abv.bg

Пробата ти е науспешна. Напротив, в момента това е благодат. Много хора забогатяха от върнати имоти за нула време. Руснаците пазаруват и цял свят. Ти си живей в миналото, сега едва ли можеш да си купиш апартамент без кредит за 30 години.

Бай Либене подучувам че ти и оная лудетена Ботьова искате да докарате руският ботуш в Българско .Ако това е така ей на с тия двете кунки ще ви откъсна чепките

Това трябва да влезне в учебниците по история да не се гаврят с Апостола да го определят като комунист и руски слуга.

Сега вече в Гейстага в Брюксел няма да могат сън да спят, защото няма да има вече убити невинни деца, жени и старци. Руснаците показаха че са свободолюбив народ и заслужиха свободата си. Следва кратко затишие и напред е Мариупол, чак до Одеса. До това време яйцененковците ще са избягали вече, ако изобщо смогнат и Киев ще посреща новите освободители. А след това - дай Боже, сме ние наред.

Сериозна логика! НАТО съжаляват, че няма да има убити деца, и затова руснаците ще почват пак с танковете и оръдията да стрелят! Браво! Поздравления

Болене, ти ли си бре?

Ако българите в Западните покрайнини обявят Димитровградска Народна Република и на референдум решат да се присъединят към България - Русия дали ще ни подкрепи?

Тя направо освобождава!

Абе ме знам за Димитровградска, но Болен мечтае за Бургаска - и руснаци има, и тъпанари-руски слагачи, и флотът от Крим ще прати бързо туристи от 2-3 бригади руски спецназ

аз пък се моля,дано нашите руски съграждани по черноморието не поискат автономия,а путин доказан като защитник на своя народи етнос,не им окаже помощ!!! как бихте реагирали тогава другари,които поддържате путиновата политика!?

много сериозно почвате да писвате на всички с досадната си антируска пропаганда,боклуци!

Абе мръсен рубладжийски боклук! Не ти ли идва в кухата кратуна мисълта,че на хората им писна от вас? Да видим до кога ще изпробвате търпението ни!Да не се чудиш по някое време,защо ти мирише вратът на изгоряла гума?

ако си чел по-ранните ми коментари,ще ти стане ясно,че аз не правя разлика между руски или американски агресор! куршумите и на двамата(агресори)са еднакво смъртоносни!!!

Както след 9 септември 1944 г.Ще трепят българи без съд и присъда и ще хранят с труповете им прасетата

Това е било по нареждане на чърчил, германия изби 10ки милоиони европейци, америка срина циилните нагазаки и хирошима, дрезден. Великобритания създаде първия контрационен лагер където вкяра половината евроепйско население на южна африка, а руснаците били агресор.

По твоята малоумна логика, имат повече интерес руснаците да поискат автономия в Калифорния от колкото тук. Тъй като там са етнически руснаци, а тук просто притежават имоти. Ама на тъп гъз кво да говориш. Страхувай се, пий си ракията и се събуждай всеки ден в стрес. Успех!

Мъ ти всичко знаеш бе пич,как се става толкова умен?

За същото се молят в Монте Карло и Лазурният бряг , както и в Лондон където хиляди руснаци са купили апетитни имоти. Абе вие вярвате ли си ??? В цяла Азия ако щете до Токио руснаците са добре дошли и няма уважаващ себе си бизнес в туризма който да не е приспособен и към нуждите на руските клиенти. Руски надписи , клубове бизнесеи ще виждате навсякъде от Лисабон , през Испания и Франция та до Тайланд и Филипини ...

Не се тревожи другаря путин е помислил за всичко,скоро ще ни извести,отдавна не са ни освобождавали!

Тая пасмина дето воюва срещу всичките си съседи да са ми съграждани от къв зор.Аре проверка на документите на сички руски кавали и марш в Русията при Путин

Вън руските окупатори от Украйна.

Като има руски окупаторуи в Украйна защо Украйна не обяви война на Русия? Май така се прави в подобни случаи?

Според мене и двете страни чакат да мине зимата, за да почнат наново! Нито Порошенко е изгонил руската армия от украинските земи, нито Путин е направил сухопътен коридор до Крим. А САЩ и ЕС - бъдете сигурни и пръста няма да си мръднат! А от санкциите ефекта е никакъв за Русия, както се вижда ...

Аз като гледам от зимата никой не се е изплашил :))))

Магазините им за хранителни стоки са празни понеже Русия и преди СССР внасяха 90 процента от хранителните стоки луднали са за лекарства понеже им спряха вноса.Още нещо

Главата ти е празна.Магазините в Русия са пълни със стока.

След като днешно време може да се купи всичко с пари, дали с малко или повече, за какво е това лаене от страна на САЩ и ЕС за санкции? Чист и прост популизъм и демонстрация на сила, а сметката ще бъде платена от бизнеса и хората.

Велик капацитет,може ли по-бавно,че трудно записваме!

Искам да задам един въпрос, ако аз съм производител на сонди за добив на нефт, мога ли да продам сонда на мой авер в Турция и той да я препродаде на Русия?! Предполагам, че повечето ще кажете, че може и аз питам тогава какъв е ефекта от санкциите?! Просто, че ще излезе по-скъпичко ли? Мислите ли, че Русия я бърка това?

преди година 1$=з2ру, сега 1$=72ру.теб не те барка питаи обикновения руснак-драскач

съотношението на валутите и тенденциите?

Щото така ви казаха да напишете ли смешник ? За сведение в момента рублата е 61.76 за долар при малко над 32 преди година. В същото време украинската гривна е 27 за долар при 8.4 преди година. А сега ми кажи какво спвчелиха украинците ???

Не всеки има АВЕР в Турция да свърши тази работа. Монопол и изкупуване на цели браншове....

magit@abv.bg

Мислиш ли, че е трудно да отидеш и да регистрираш фирма в Турция?! Транспорта е елементарен.

Иглежда че санкциите срещу Русия са прикрит начин за разрушаване на европейската цивилизция и предизивкване на граждански конфликти и рязък спад в стандарта на европееца. Естественотрябва да има предлог и го създават. Човек трябва да е непоправим идиот за да вярва на масовите медии и известните световни политици.

Е чак така не бих се изразил. По-скоро визираното е резултат от колкото умишлено съсипване. Аз по-скоро си мисля че алчността на САЩ за пазари е основната причина

Пазарите са най-малката цел. Голямата цел е абсолютен противоестественс контрол нямаш аналог никъде във вселената и обречен на бърз провал поради несъвместимост с божиите принципи и закони. Просто една безумна античовешка утопия.

в гуглето ВНИМАТЕЛНО "ЕДНА ИНТЕРЕСНА КАРТА"... С едни подаръци на изкуствено създадената Украйна. И си прочети отказа на треньора на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ.. Внимателни си прочети думите му, с които ОТКАЗВА МОБИЛИЗАЦИЯТА. След това си прочети за РЕПАТРИРАНЕНОТ НА ВОЛИНСКИТЕ ЧЕХИ.. И за вълненията в ЗАКАРПАТИЕТО, ДЕТО Е В ЗАПАДНА УКРАЙНА срещу мобилизацията - на УНГАРЦИТЕ И РУМЪНЦИТЕ. На БЪЛГАРИТЕ в ОДЕСКА ОБЛАСТ.. И после СЪНУВАЙ ДЕЕСПОСОБНА УКРАИНСКА АРМИЯ.. Сето да се бори срещу РУСИЯ, РУМЪНИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ.

- КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА. И туй си потърси да прочетеш... НА СЪЩАТА ТЕМА Е..

Руснаците взривиха бомба на мирния митинг на Достойнството в Харков. Отново жертви. Вън руснаците от нормалния свят Руснаците са по-големи терористи от ислямистите

Така е.

ПОМИЯТА ГЛЕДА РУСКАТА ТЕЛ-Я И БЪРЗА ОБВИНИ РУСИЯ - ПОМИЯР- ФАШИСТ

valentor

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

осъзнаваш ли че страдаш от шизофрения??

краварските ла..ари от форумите , стига сте тролили и спамили.

кои спечелиха от воината в УКРАИНА богатите алигарсите и ръководители те Хамерите си продадоха старото оръжие и новото чрез укрите за Сирия ПОЛША УНГАРИЯ ЛИТВА СЪЩО СИ ОСВОДИ СКЛАДОВЕТЕ!!! И какво народа а народа повече от 50 000 убити и з пъти поскъпи стоки от миналата година и ДОЛАРА БЕШЕ 8 СЕГА 28!!! ИЛИ СИРОМАСИТЕ СТАНАХА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ

Че да няма да купуват руски боклуци.В Индия за 40г са издали багажа 482 МИГ-а и са паднали на земята за вторични.

А какво стана с ЕС - Приеха ли Ук-на в НАТО И ЕС

valentor

Алоо ПИСАЧО, кви са тез алигарсите ,ръководители те, з пъти поскъпи стоки ПОЛША УНГАРИЯ ЛИТВА СЪЩО СИ ОСВОДИ СКЛАДОВЕТЕ това освободи трябва да е в множествено число освободиХА ?НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и чак тогава наливай водица в мелницата си българомразка.РУСКИ БОКЛУЦИ МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ

Днес в Украйна заедно с Президентите на Полша, Латвия, Литва, Словакия и тн е МАРШЪТ НА ДОСТОЙНСТВОТО. В Москва - маршът на платените клоуни, които засвидетелстват мазнопоклонничеството си към Императора В София - вчера. Митингът на достойните българи против руската агресия в Изт Европа

Ти си сложи +, нали? Иначе си прочети що е то достойнство и има ли почва в това нещо, нарекло се бегеец.

русофобите сте една малка секта,нещо като на костов феновете....

Умните винаги са малцинство!

Започва изтеглянето на тежкото въоръжение от фронта в Донбас, и се започва вкарването на супертежкото въоръжение от типа на ТОПОЛ-М и САТАНА)) Бандерлогите да застават в поза Г отсега))))

- вежлив! НЕ Е САТАНА , А ВОЕВОДА.

Ееййй, с дългия нос и обратна захапка, кръв ти капе от ръцете. Вече не даваш и време поне малко да засъхне. Наистина ли не я виждате, циници натовски. Колкото по смърдите, толкова повече врагове си приДОБИИТЕ! Стига сяхте омраза между съседни държави, стига омраза между християни и мюсюлмани, стига омраза между брат и брата. СТИГАААААААААААААААААААААААААА!

Алоооо... Къде са представителите на хомосексуалната организация "Хамерика за България???

а ми ...част е тука...беегйец, щерев ....пъстрата..под прокритие.. Поогледай се ...има ги..тука са.

Русия вече е съвсем различна. Границите са и отворени. Санкциите на запада ще направят други държави богати. Никой не е толкова прост да не се възползва от кризата. В криза винаги има хора който забогатяват, в случая държави. В Русия няма да престанат да се карат западни автомобили или японски. Турция , Египет, Индия, Иран, Бразилия, все бързо развиващи се държави веднага се възползваха. Русия не може да изпадне в международна изолация, а може да насочи капиталите си в друга посока. Така, че нищо лошо не я очаква Русия. Както виждате ефекта от санкциите е минимален просто защото обърка руския пазар. Той в момента се пренасочва. Въпроса е дали капиталите отново ще изтичат към запада или лидерите на новите търговски приятели на Русия ще съумеят да ги задържат.

Абе всичко в русия си е цветя и рози,толква години стоиха комунизъма явно вече са го построили!

Не е цветя и рози, но като се следи развитието им след Елцин "миризмата" намалява. Да видим в България, страната на розите, кога ще се докараме до противогаз.

Русия днес е фашистка Германия след анексиране на Австрия - 1938 год. Тоталитарна власт на Мафиота Пу. Външна политика: агресия, варварство и купуване на братя Вътрешна политика: смазване на всяка мисъл, различна от тази на Пу

Редки изродчета са се събрали тук.Хората се надяват на мир и нормален живот,те продължават да се помпят и заплашват!

Русия! Колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда - в нашите злини! Иван Вазов

Всички изпускате момента, че заплахите на САЩ и ЕС не трогват грам Русия. За това всякаква истерия е безсмислена. Политиката е една, има санкции и контра санкции-видима война с политически и икономически средства. САЩ и ЕС ще изолират Русия от себе си, Русия ще изолира тях. Нищо ненормално. И преди санкциите света си беше разделен и се насаждаше омраза.

Много сме благодарни за поясненията,сами никога не бихме се ориентирали правилно!

valentor

Ей сегичка ще придобием едни 16-18 броя Ф-16 и едни вероятно 50-тина Абрамса , за успокоение. Може бройката да е и по голяма, може и по малка. В случая-размерът няма значение...

Размерът има значение - особено за голи задници - като нашите...

valentor

Е, все от някъде трябва да се започне.В такъв аспект е без особено значение дали бройката ще е + или -.

О, здравствуй ти, Русийо мощна, света трепна от твоя глас, скокни, царице полунощна, зовем те ний, ела при нас! България сега те вика. Часът настана: твой завет и твойта мисия велика да ги изпълниш в тоя свет! Затуй си ти прочута, славна и друга нямаш с тебе равна; затуй обхващаш полусвет царства, народи, океани и нямаш изглед, край и чет; затуй те бог до днес отбрани от толкова беди, душмани; затуй можа да съкрушиш Мамая-хан и Бонапарта, затуй врага си ти страшиш, кога те гледа и на карта, затуй зовеш се ти Света, затуй те любим кат... още

В НАТО! НАТО настана, тупат сърца ни Ето ги бягат руски душмани. Кураж дружина, вярна, притворна Ний нали сме си рая непокорна? Нека с тоз удар Путин да смажем, Нека на Обама, братя, докажем, Че сме строшили руски окови, Че сме глобални, а не робове! Кого ли плашат с терор злокобен, С тъмнируски офшори в погледа злобен. Ще се разбият, нищожни, слаби В щатската правда, в нашите саби. Ний за живота нямаме

Имаше едно навремето - Който на теб СССР измени - той на великата Правда изменя.... Все същите простотии!

Не се напрягай, никой не ти чете глупостите. Карай по-синтезирано, с 2-3 изречения.

Шарлита от дира , има новина за народа. Голям митинг в София против нато , защо мирвате като затиснати. Няма да промените мнението на хората

Какво Дебалцево бе, американски кретен. Порошенко каза няма котел. След това по генералски "изведе" украинците, не се разбра от къде, но ги напрегръща и обеща награди. "Смелите" войни дали били 100бр жертви. На фона на близо 6000, какво е за едни патриоти. Ако искаш истината, с Обамата хайде в Дебалцево и преброй труповете. На "терористи ли са, на "доброволци", леви десни сектори, кой ще погребва тези момчета, кой се отказа от тях, чии майки няма да има къде да запалят свещ за чадата си. Мръсен, гаден убиец.

А бе, пичове, вий жив украинец виждали ли сте? Аз съм работил с такива. Мноо са зле, горките.

А така и сега направи сравнение с перничанин.

Аз даже съм живял в Украйна. Почти същите селяни кат нас са. Основно жизнено мото - "всеки за себе си". Но понеже са и руснаци донякъде и са по-податливи на идеята за "велика" държава. Проблема само е че изобщо за "държава" е нужна нация. А те са просто народ, като нас българите и следователно държава не могат да имат. Само имитация.

Ти не се усещаш какви глупости си написал.

Сергий Станишев