Съветник в МО: 1000 убити при операцията в Източна Украйна

След вчерашното прекратяване на примирието в Украйна жертвите вече са над хиляда. Руският премиер Дмитрий Медведев прогнозира пълна газова криза през есента.

Обратно в новината

Коментари - Съветник в МО: 1000 убити при операцията в Източна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ги раздава Путин в новите хранителни вериги след изгонването на Макдоналдс. Не им е известен само още калибъра

България не построи ли Южен поток до есента, ще бъде пряко засегната от този развой на събитията. То, като гледам, ние дотогава няма да имаме правителство, а след това ако се върнат гробарските помияри на власт с тази и без тоза скапала се държавичка ще бъде свършено окончателно. Колкото до събитията в Украйна не ги мислете тях. Накрая Путин ще вкара там армията и ще се вземе териториите, които си е заплюл, както си взе Крим.

ЮП, дори никой да не го спира, няма как да бъде построен до есента (даже и "великият" Путин не може!). И второ, България е член на ЕС (и слава Богу!) и не може да играе по свирката на свръхкорумпираните Путин и путинови олигарси. И ние като българи би трябвалопоне малко да се замислим следва ли да строим нещо три пъти по-скъпо от нормалното за да си пълнят гушките Путин и приятелчето му Тимченко? Последният притежава според Forbes 15.3 млрд. долара от инвестиции в петролни и газови компании и чрез бизнес с имоти и финансови услуги! "Любимият " ви Сорос ряпа да яде! Само, че Гена Тимченко печели не заради изключителните си способности, а заради изключителната протекция на "справедливия" руски президент!

Върхвното командване на бандеровците "Хайл Украина" съобщава на всички селяни, че са унищожени 500 000 москали, изгорени до основи са 50 града и нашите доблестни войски са стигнали Москва. Идва новият ред , с което Дранг нахт Остен изпълнява поставената задача - пълен реванш и ликвидиране на Русия. Сега Европа ще ни приеме с отворени бедра пардон, обятия.

Руснаците не са ти путките българи, които накрая предадоха сънародниците си в Македония, че дори ги биха тук да ги правят македонци.

"Победилият пролетариат на тази страна ще се изправи срещу целия останал свят", като разпалва безредици или въстания в други страни "или пряко действа срещу тях с въоръжена сила" ("Относно лозунга за Съединени европейски щати", есента на 1914 г.) Колко ли се е развила Русия един век по-късно?

била посрещната под лозунга "Да увеличим броя на републиките в състава на СССР!": Мы в Сорок Первом свежие пласты Земных богатств лопатами затронем. И, может, станет топливом простым Уран, растормошенный циклотроном. Наш каждый год - победа и борьба За уголь, за размах металлургии! А может быть - к шестнадцати гербам Ещё гербы прибавятся другие ("Правда, 1 януари 1941 година.) Ето и превод: През четирийсет и първа нови пластове от земните богатства ще разровим. И може би гориво просто ще ни стане уранът, разигран от циклотрона. Всяка наша година е победа и борба за въглища, за размах на металургията! А може би към шестнайсетте герба и други гербове ще се прибавят"

Избити са 100 000 бунтовници, сепаратисти, терористи, дражевисти, трактористи и комбайнери, а още толкова чакат на опашка! Браво, браво на украинските девушки иматушки?!!!

Само да попитам, какви са тези сотни, батальони "Киев 1", това що за държава е?? Срам за САЩ и Запада, тези ли поддържате, боклуци???

Политиката на американците е според техния интерес и въобще не не подчинява на някакви принципи за мир и демокрация. Днес така - утре онака.

ХАН ТУРКУ И ЗЛИЯ ДУХ СА ЕДНО ЛИЦЕ ТОВА Е БЕГЕЕЦА (ИЛИ ДИНОВЕТЕ НА ХРИСТО) АНАДЪКМО

ТИ СИ ЗЗЗГАН МИРИЗЛИВА

Много свързано си говори човекът! Ама понеже ти си скапан американог..............зец не ти оттърва истината!

"Нам нужна судебная реформа...В этом направлении для нас является приоритетным принятие новой редакции закона о судоустройстве и статусе судей, а также проведение полной переаттестации судебного корпуса в Украине", -

Когато в недалечното минало сръбската армия воюваше със сепаратисти, сръбската армия беше бомбардирана от УСА. Когато украинската армия воюва със сепаратисти, УСА им помага. Където УСА стъпи, трева не никне, да не говорим за мир! Примери - бол, като започнем от Ирак та стигнем до Украйна.

сръбската армия правеше етническо прочистване!!!

А украинската армия какво прави в момента????

Според пропагандата на САЩ, която дума не обели за изстъпленията на ислямските банди! Говореше се колко лоши са сърбите и какви невинни жертви са албанците и мюсолманите изобщо!

Ти това от нашите СМИ ли го узна? Защото когато НАТО бомбардираше Косово лично съм виждал избягали от Косово шиптъри да спят из парковете на Белград.Защо ли са избягали в Сърбия-за да ги прочистят ли?

И създаде още една държава на албанците. А сега руснаците не могат да се присъединят към Русия. Как го обясняват това братята янки?

така рие запада,за да станат размириците

така рие Путлер, за да превземе Украйна, ама всичко пада на гърба му!

След като прочетох новината за това "масово убийство" на бойци от съпротивата. Взех че посетих украинските СМИ. Там показват клип с 4-ма войници в маски, които на чисто поле без никакъв шум от водеща се битка или поне следи от такава, посрещат 3-ма "терористи" в маски. Накараха ги да коленичат, обискираха ги колкото да се види че ги опипват. И най смешното беше че единия от командосите подаде команда "Първи пленник, стани!" И веднага последният обискиран стана и така подред. След това имаше команда "В колона по един!" И те сякаш и преди са били арестувани та вече си знаеха кой след кого и как да се строят и на къде да вървят. Странно, гледай как всичко са си уговорили помежду си "враговете".

и? "4-ма войници в маски" - тези са войници пратени от Путлер..за да снимат клипчето. Кое не разбра ? Путлерските фашисти са готови на всичко, дори да убиват от своите, само и само да възстановят СССР

Anachronos

Ти май не разбра, че това са Украински войници които УЖ арестуват Про-руски бунтовници и то с маски. До сега винаги първо са им показвали лицата и после им нахулват по една торба на главата. На всичко отгоре Войниците бяха в съвсем различна (тренировъчна) униформа от тази която използват находящите се там войници от националната гвардия и "Десен сектор". Ай стига ръси злоба че си ослепял тотално май.

Ivan Nenov

ПРОКЛЯТА ТА ЗГАН ПАК ПИШЕ

ЕДВА ЛИ ПОЛСКИТЕ НАЕМНИЦИ УНИЩОЖАВАЩИ РУСКИТЕ СЕЛА И ГРАДОВЕ В ИЗТОЧНА УКРАЙНА ДОПУСКАТ КАКВО ПРЕДСТОИ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ЗИМАТА !! ДО ТОГАВА В КИЕВ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !! ЕВРОПА СИ ВКАРА ЕДИН ГОЛЯМ КОЛ В ЗАДНИКА !!

За сведение на неуката сган - БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА! Относно Катин - чакай малко - в протоколите от Нюрнбергският процес ПРИПИСАХТЕ Катинското клане на германците.... кога излъгахте - сега или тогава? Можеш да не ми отговаряш ...

"Комунистите лъжат обикновения човек още от 1917 година. От една страна - "Декрет за мира". А от друга - "Да превърнем империалистическата война в гражданска!" От една страна - "Земята - на селяните". От друга - изземане на "излишъците" от реколтата. Земята си е твоя, обаче всичко, което отгледаш, ти го взимат комисарите. После взимат и земята Всяка година все нови лъжи. И всеки ден. Лъжат хората колко добра била реколтата и как партията се грижела за тях. Лъжат ги за великите постижения и за светлото утре, което все не идва. Децата ти се подуват от глад, а ти разправят за страданията на трудещите се в Париж и Амстердам."

Ivan Nenov

ТИНЕ СИ ЕКСПЕРТ А БЕГЕЕЦА МРЪСНАТА ФАШИСКА ПОМИЯ

ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА г-да ЕВРОПЕЙЦИ !!! Тази война вече е и ваша !! Поляците стоящи начело на силите за сигурност на Украйна Проявяват невиждана ЖЕСТОКОСТ ВРЪЩАЙКИ СИ ЗА КАТИН !!! ТОВА Е ГОЛЯМАТА ИМ ГРЕШКА !! ТОВА Е И ЦЕЛТА НА ПУТИН !! ОТМЪЩЕНИЕТО Е НАЙ ЛОШИЯТ НАЧИН НА ЧОВЕШКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И ДИКТАТОРА ОТ КРЕМЪЛ ДОБРЕ ГО ЗНАЕ Кръвта се измива само с кръв!! ПОЛЯЦИТЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ БЕЗ ДОРИ ДА СА РАЗБРАЛИ КАК ТОВА ЩЕ СТАНЕ !!

Ааааааа - я разкажи за Катин? за какво имат да ви "връщат" поляците - я разкажи, да го чуя от такива като теб!

какво да обясняваш! За Катин се изписа толкова лъжа и така се преиначава историческите факти, че да са в изгода на западната пропаганда! А и за Катин каква вина има Путин и какво общо има с това?!

това изявление за 1000-те избити е пълна глупост ако се отнася за въоръжените бойци.......ако е за цивилни след масирана бомбандировка е напълно допустимо,но такава не е имало. Обаче тази "новина" се публикува в дира..... Най-вероятно е тя да се тиражира като стрес тест при който да се види реакцията на българите при масиран геноцид на украински граждани Геноцида е системен,постоянен и целенасочен,изглежда че текущия брой на избиваните е твърде малък и е необходимо да се завиши, най-вероятно чрез използването на химическо оръжие. Ако се върнем в края на 2013 и си спомним тогавашните коментари случващото се днес граничи с немислимото.Тогава песимистично настроените го допускаха като вероятност а платените прозападни активисти обясняваха как Украйна е тръгнала по пътя на по-добрия живот и е направила правилния избор. Днес всички виждаме доколко се разминават с трагичната действителност тези платени твърдения.

Много точно казано. Бих добавил, че провежданата от Киев политика в момента е точно на геноцид и етническо прочистване или иначе казано на прословутото "Чемодан - Вокзал - Россия". Един депутат от Радата заяви в предаването на Шустер, че трябва да се изселят и/или избият около 400 - 500 000 човека (щото вместо украинския химн в главите им бил руският) и нещата щели да се оправят... Затова е и геноцидът - да ги накара да избягат. Глупава политика е, няма да сработи, но хората си загиват... и вече ставащото за тях е Отечествена война, а украинската армия - фашстки окупатори. Това не са го допускали стратезите от Вашингтон. Очевидно малко познават руснаците.

всички тези жертви да тежат на съвестта на Путлер и болните му амбиции за нов СССР. Болен и малък човек !! Всичко ще му се върне, че нахлува в чужди държави, така както е станало с Хитлер.

ТЪПОТИЯ ОТ БЕГЕЕЦА

Щом се използват кръгли числа значи нищо не се знае

но са сред мирното население. Там се извършва масов геноцид над мирното население в градовете и селата. Извършват се безогледни бомбардировки по училища, детски градини и жилищни домове. Естествено за това не се говори в СМД, с изключение на 1-2. Дадоха 5-годишно момиченце, убито от снаряд, предишния ден е имало рожден ден. Но друго не може да се очаква от украински фашисти, командвани от американски фашисти.

Стига гадна пропаганда! Стига с измислици! Защо не давате мнението си за наводнението във Варна и Добрич и че уволняват от работа доброволци? Защо не недоволствате от мизерните условия на живот в България и да плачете за умиращите от недимък българи? Егати политиканите...

Ivan Nenov

ТОВАЕ ПАК ПРОВОКАТОРА БЕГЕЕЦ ! ПОМИЯ

Както, когато попитаха по-умната американска говорителка (толкова много се извъртяха, че вече не мога да им запомня имената): "Нима ООН лъже в своя доклад за украинските бежанци, за изчезналите без следа, за убитите журналисти?!!!"

Като не ти се вярва, хуквай нататък, лично да ги преброиш!?И след една седмица, да ми докладваш резултата!Е, при положение, че след едната седмица, не те преброяват и тебе вече!?

КЪМ ЗЛИЯ ДУХ БРАТЛЕ НАМЕРИ СИ РАБОТА ПЛАЩАИ ОСИГУРОВКИ И ХРАНИ С ТЯХ ПОНЕ 4 ЦИГАНЧЕТА НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО КАТО ПИШЕШ ГЛУПОСТИ

На тези фашаги трябва да им пратим една тиква от България, знаете коя, да ги ограмоти как се говори, така че хем нищо да не кажеш, хем и най-голямата глупост да изречеш да не ти се връзват! Как така 1000! Да не би да са 333! Или 22! Щом вече на страната на сепаратистите воюва еврейски батальон от емигранти в Израел, щом имат Искендер, Бук, ГРАД, бронетранспортьори и танкове - забележете, всички оръжия са пленени, няма нужда Русия да им ги доставя, братята американци и европейци има за какво да се притесняват! Все повече гласове на сепаратисти се чуват, че следващата им цел е Киев! И тогава къде ще ходят бандеровците! Естествено при послушковците от България! Петро не иска примирие, защото няма друг коз освен да воюва, при условие, че е бита карта! Нали сме демократи нашите и западните медии нищо не казват за бежанците - над 450000 са напуснали Източна Украйна! А ония от САЩ викат, че били отишли да видят баба си в Русия! Нямало никакви бежанци! Все още Плревнята не се е произнесъл по въпроса, може да са отишли на руска баня! А, оня ., военния ни министър не ни е заплашвал скоро с руските самолети, к,во стана не летят ли вече, ами за какво да летят след като видяха, че ние си пием ракийката със салатка и щракаме пръсти, бистрим политиката и гледаме футбол!

шшш..алооу..посмали манго..май съвсем изтърва края на това което тръгна да говориш. Ама брадата със сигурност ти е оплюта след като го написа

А ти брада имаш ли, или си член на "третия пол" ? Тубата или ТВ гледаш ли как се стреля там по жилища? Снимки се манипулират, но видео.. доста трудно! Не съм никой , но съм ЧОВЕК и и не понасям в името на " да сме световен лидер' да правим геноцид- а това е в момента Киев наставляван от САЩ! Лошото че много кръв се проля там , бежанците са все млади жени и деца и казват че мъжете са останали там , а защо? Да пазят само апартаментите ли :-))) И докога ПУТИН ще може да сдържа народа си, който е готов дори за нова световна война? И трябва ли да се забравя че и в Русия има "хардлайнери" !!!! И колко още Путин ще може да "сдържа" хората на Кадиров? Тези от Киев наясно ли са че за малко под месец няма да има ни Ляшко, ни Порошченко ако на Кадиров му развържат "ръцете" .. Ужаса на всичко това е че в 21 ВЕК ИМА ПОДОБНИ НЕЩА в ЕВРОПА!!!!!!!

ВСИЧКО ТОВА В УКРАИНА Е ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЦЕНАТА НА ГАЗА ИЛИ ПРЕДЛОГ ЗА СМЯНА НА ПАЗАРА С АМЕРИКАНСКИ, ИЛИ НАЛАГАНЕ ПРОИЗВОДСТВО НА ШИСТОВ ГАЗ , А МОЖЕ И 3-ТЕ САМО ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ СИ ЖЕРТВИТЕ НА ТЕЗИ ЗАПАДНИ И АМЕРИКАНСКИ ЖЕЛАНИЯ ЕДВА ЛИ ...

ми нито едното. Всичко това е да може да се възстанови СССР или поне жалки опити да стане това, чрез окоупиране на бившите му републики от Путлер. Не чу ли какво се изтърваха руснаците - че камък по камък ще го възстановяват. На луд ли се правиш ?

Ivan Nenov

ЕТОГО И ТУКА МИРИЗЛИВАТА ЗЗЗГАН

Тъй като той е с руски паспорт си мисли, че и другите имат чужд паспорт непременно! :D Понеже комундетата са продажници и си мислат, че всички са продажници!

А ти си глупак - от тези, досадните, които делят хората на две категории - АЗ (вечната истина) и другите (комунета). Да си чувал обаче, че освен бяло и черно, има и сиво? Или нямаш чак толкова мозък?

абе ти специално не си от сивото. А си баш червена куха лейка

Нали знаете ,може би но не ми се вярва .Попитайте тези от Донълд Кук ли беше ,не помня точно.

Абе и аз не помня точно номера на танковия батальон, ама си спомням как целият изгоря в Грозни... Помня и как армия по-голяма от населението на една республика не може вече 20 години да я усмири.

някои май незнаят , че КРИМ Е БИЛА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ТОВА НЕ Е АНЕКСАЦИЯ ЗАТОВА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ НИКОИ НЯМА ДА ВИ ПЛАТИ ЗА ТОВА КАКВОТО И ДА НАПИШЕТЕ

Аз пък знам, че е била Османска територия. Кой превари той завари - значи да се върне на Османлиите!

кога е била ? И тук сме били Османска империя! В днешно време граници не се сменят, ''умнико'' !!

Ами имат 60 милиона пенсионери. Смятай :D Да си собственик на "Вечный сон" в Русия! Това е по-голям бизнес от Газпром! Сигурно и той е заграбен от Кремль! :D

В спорове и дебати няма място за циници и илитерати!

JONI ,( бегеец) колко плaщaт нa мизернaтa ти продaжнa душицa дa пишеш простотии , ти мaй въобще не си бългaрски грaждaнин ! ?

Ами освен войските на НАТО и тоя път да подсигурят находищата на газ! Да няма после от Москва: "Ама чакайте? Що така?"

Здравейте, платени ЗЕЛЕНИ тролчета! ЗЕЛЕНИ, поради цвета на парите, с които са ви купили разумите и заради безчовечната злоба, която изливате в нет-а, без да ви интересуват фактите! Не се ли досещате, че тези, които са ви спуснали опорните точки, имат същия манталитет като вашия и при първа възможност ще ви прецакат по аналогичен начин? И какво правите в постовете, след като нямате собствено мнение, а само повтаряте едни и същи неща? Фактите не ви интересуват, подменяте значенията на думите както ви е угодно, провокирате другояче мислещите чрез обиди и агресия! Очевидно е, че това ви доставя и удоволствие. Но нека тези, в които има все още някаква частица непомътнен разум, да се замислят дали това не е явна, макар и добре рекламирана форма на личностна дегенерация?! Примери: 1. Как се наричат тези, които постоянно лъжат, включително и тогава, когато има неопровержими факти? Нормално ли е това? 2. Как се наричат тези, които мразят някого (или цял народ), без обективни причини? Нормално ли е това? 3. Как се наричат тези, за които човешкият живот няма никаква стойност и поощряват убийствата на хора, независимо от това, дали са невинни или виновни за нещо? Цитат от Николай: руснак ли убий го на снимка и като спи само за война мисли. За съжаление, както и да си отговорите на предните въпроси, диагнозата ви си остава една и съща!

Здравейте, платени ЧЕРВЕНИ тролчета! ЧЕРВЕНИ, поради цвета на кръвта на жертвите, избити от вас през последните 70 години комунизъм, както и заради безчовечната злоба, която изливате в нет-а, без да ви интересуват фактите! Не се ли досещате, че тези, които са ви спуснали опорните точки, имат същия манталитет като вашия и при първа възможност ще ви прецакат по аналогичен начин? И какво правите в постовете, след като нямате собствено мнение, а само повтаряте едни и същи неща? Фактите не ви интересуват, подменяте значенията на думите както ви е угодно, провокирате другояче мислещите чрез обиди и агресия! Очевидно е, че това ви доставя и удоволствие. Но нека тези, в които има все още някаква частица непомътнен разум, да се замислят дали това не е явна, макар и добре рекламирана форма на личностна дегенерация?! Примери: 1. Как се наричат тези, които постоянно лъжат, включително и тогава, когато има неопровержими факти? Нормално ли е това? 2. Как се наричат тези, които мразят някого (или цял народ), без обективни причини? Нормално ли е това? 3. Как се наричат тези, за които човешкият живот няма никаква стойност и поощряват убийствата на хора, независимо от това, дали са невинни или виновни за нещо? Цитат от Николай: руснак ли убий го на снимка и като спи само за война мисли. За съжаление, както и да си отговорите на предните въпроси, диагнозата ви си остава една и съща!

И тези уж ще ги приемат в ЕС! Тук едва ли ЕС и САЩ ще се загрижата за човешкият живот. Толкова са двулични, че няма къде. Ако действаха стандартно, досега да са сложили ембарго на Украйна и пратили омиротворяващи сили срещу тяхната армия.

между САЩ и Русия.На янките не им пука за Украйна,те искат да унищожат Русия.Украйна е само средство.САЩ водят война на чужда територия и с чужди жертви.Путин да им отстъпи Русия -това ли искат някои ,които пишат тук.Целта е Русия и ресурсите й.

И ще я унищожат, щото руснаците са пияни дебили с празно самочувствие или с други думи огромен балон под налягане! За 100 години три пъти им се срутва империята, може да стане и четвърти!

Тук, във форума има доста дебили, но най-големият си ТИ!

Че си зъл, зъл си, но не си дух, а въздух.

путин да варне откраднатото и да не се меси в чужди даржави и да анексира ,саздава губернии и вляние от позицята на силата.затова ше го бят през палците за да не пипа чуждото.

До АМЕРИКАНСКИТЕ ТРОЛОВЕ Здравейте, платени ЗЕЛЕНИ тролчета! ЗЕЛЕНИ, поради цвета на парите, с които са ви купили разумите и заради безчовечната злоба, която изливате в нет-а, без да ви интересуват фактите! Не се ли досещате, че тези, които са ви спуснали опорните точки, имат същия манталитет като вашия и при първа възможност ще ви прецакат по аналогичен начин? И какво правите в постовете, след като нямате собствено мнение, а само повтаряте едни и същи неща? Фактите не ви интересуват, подменяте значенията на думите както ви е угодно, провокирате другояче мислещите чрез обиди и агресия! Очевидно е, че това ви доставя и удоволствие. Но нека тези, в които има все още някаква частица непомътнен разум, да се замислят дали това не е явна, макар и добре рекламирана форма на личностна дегенерация?! Примери: 1. Как се наричат тези, които постоянно лъжат, включително и тогава, когато има неопровержими факти? Нормално ли е това? 2. Как се наричат тези, които мразят някого (или цял народ), без обективни причини? Нормално ли е това? 3. Как се наричат тези, за които човешкият живот няма никаква стойност и поощряват убийствата на хора, независимо от това, дали са невинни или виновни за нещо? Цитат от Николай: руснак ли убий го на снимка и като спи само за война мисли. За съжаление, както и да си отговорите на предните въпроси, диагнозата ви си остава една и съща!

Абе ти в кой клас си????Детето ми е в 4-и, ама толкова грешки не прави.

Отново сме подложени на всеобхватно промиване на мозъците с едностранчива и пристрастна информация. Тоя дето е писал, че са убити за един ден 1000 сепаратисти, трябва да се прегледа. Не виждам нищо и за свалените 2 или три СУ 25. Дори по телевизията сутринта казаха, че има свален. При това, след като извършил огрпмен подвиг - бомбардирал и разрушил спортна зала на училище. И как в сирия главорезите са "бунтовници", а в Украйна бунтовниците са сепаратисти, отцепници. Пази, Боже!

главорезите в Сирия си намериха майстора, ако прочетеш ще установиш че много ги е страх от новото иракско формирование, създадено от бивши военни на Саддам.

Точно пък бившите военни на Саддам бяха в основата на тероризма в Ирак!

прегледайте малко украински и руски социални сайтове пък може и да ви светне.там живеят хора като нас и те качват видеа от своя мобилен вижте.майдановци ранобудни сепаратисти всички те са платени.армията стреля по собствените си села и градове убивайки мирни жители а тя също дава жертви.кой има полза от това?историята учи .русия дае бомбандирала либия ирак или сърбия?кой помогна за сърбия комшиите българи.за разлика от нас украинците са истински православни християни.бог да пази украйна и православните.

не ми пускаи стари плочи... кажи нещо за путин -батушката колко е велик..

Путин беше номиниран за нобелова награда за мир. Някой му завидя, не мислиш ли?

много се кефя че шаранчето путин сам се хвана на собствената си вадичка.ще си плати скапо защото няма отарване от собствената си кукичка-това е алчноста.русия сащо ще плаща за своя батушка -цар.жалко само за невините жертви от украинска страна които с нищо не са виновни за игрите на путин.

Блаженни са низшите духом, защото тяхно е царството небесно. Блаженни са неграмотните, защото нямат собствено мнение. И като така са с промити мозъци, тънат в неведение и живеят щастливо.

блаженни са червените кратуни защото са пални с червена магла.живеите си щасливо но не за сметка на другите.

Ей, МУХА! Ти дори не можеш да пишеш бе, илитерат нещастен! Научи, че в българският език има и буквата "ъ"...

Шило

Какво става в ЮИ Украйна? Геноцид или пропагандна война? А в Киев? Самоизтребване на майданците ли има?

Лумпените от Десен сектор ги пращат на фронтовата линия- от тях вече няма нужда,пък и дескредитират с фашизма си официалната власт пред международната общественост;-). Освен това евреите и поляците са се нагласили за реституция на имоти в Украйна /потърсете из мрежата/,което няма как да се получи,докато тези за живи. Бяха си прости като капути /извинявам се за вулгаризма/ и сега ги постига участта на използваните такива-изхвърлят ги.

1000 души не е геноцид. Те сигурно толкова щяха да се изтрепят в автомобилни катастрофи до сега като им знаеш шофьорските навици. Виж истината се крие другъде - в Кремъл. Путин се изживява като император на Россия и е хвърлил око на всичките си съседи. Първо беше Чечня, после Грузия, сега Украйна... с яденето идва и апетита! А на тия от Донбас като им гледам пресконференциите виждам = мутри като нашенските Галеви, Маргини, Маджовци и т.н.

Кофти карма,Зъл дух,много кофти карма заработваш.Покай се,докато е време.

American Journal of Public Health публикува доклад разглеждащ всички въоръжени конфликти от края на Втората световна до днес. Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за конкретния период (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

Знаете ли държава, която да се е заяла с Русия и после да не наказана жестоко? Защото аз не зная. Това е истинска гражданска война против собственият си народ. При това използването на сила не е пропорционално. Путин ще ги смачка тия майданци. Ето това е помоща на запада-война и проливане на кръв. Няма да ви изброявам държавите, където това се е случило, защото списъка е дълъг, пък и вие го знаете.

няма смисал защото никои не вярва на червени задници ,не избряваи...

Руснакът е отмъстително животна!!! Така ли е?

Големият български патриот от Атака май е много по-голям руски патрот, а Сеньор?

След бомбардировката на една от улиците в селото са останали четири огромни ями. По дворовете на околните къщи са разхвърляни останки от човешки тела. Взривоте са били толкова силни, че буквално са разкъсали хората. Много къщи са разрушени до основи, предава кореспондентът на LifeNews. "Летяха два самолета. Започнаха да бомбардират. Убиха сина ми. Убиха двама съседи. Зверове! Сринаха къщата ми", разказва местния жител Стас Иванов. В четири часа тази сутрин артилерийски снаряд се е взривил пред входа на училище в кв. "Шенченко" в Донбас. Жертви няма поради ранния час. Късмет е извадили и персоналът на детската градина "Топольок" в жилищния район "Артьом" в Славянск. Мина е пробила покрива на детското заведение и го е разрушила почти изцяло. Децата са били евакуирани още на 25 май, а персоналът още не бил дошъл на работа.

Браво Гьобелс! Чудесно попадение!

За такива уроди като теб! Амин.

American Journal of Public Health публикува доклад разглеждащ всички въоръжени конфликти от края на Втората световна до днес. Изследванията, базирани на историческите факти, сочат че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за конкретния период (1945-2001), като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото в изследването е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

Официалният представител на Държавния департамент на САЩ Джен Псаки заяви, че украинската антитерористична операция има сдържан и умерен характер, предаде Корреспондент. Предния ден пък нейна колежка заяви, че нямало бежанци от Украйна в Русия, а хората "просто ходят на гости на бабите си".

Това вече е истинска гражданска война. Такава война не може да бъде спечелена. Армията не може да се справи с партизански формирования. Пълен абсурд е, ЕС да подписва договор за асоцииране с държава, в която има война.

Наглата великодържавна, съветоидна сган пречи за нормалния живот на народите в Украйна ,България и Русия!

ПО ВРЕМЕ НА АПРИЛСКАТА СИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА КОЛЕГИЯ , ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН ЗАЯВИ ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЕЛЦИНОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ , ЗАМ.МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ АНАТОЛИЙ ЧУБАЙС Е ИЗПОЛЗВАЛ ЗА СЪТРУДНИЦИ КАДРОВИ АГЕНТИ НА ЦРУ :))) ... .... АЗ ДОБАВЯМ ЛУКАНОВ И КОСТОВ И ТЕ :))

Костов нали червените кратуни го обвиняваха, че бил русофоб? Я си сверете първо кьопавите опорни точки и тогава пиши тука с големите си букви, хилейки се като невменяем!

Манипулатор, лъжец, спекулант, ... още как да те натека, а да платен