В Луганск обвиняват ”Десен сектор” в разстрел на войници

Луганските опълченци твърдят, че бойци от "Десния сектор" са разстреляли десетки украински войници, защото искали да преминат "на страната на народа".

Обратно в новината

Коментари - В Луганск обвиняват ”Десен сектор” в разстрел на войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАБЕДИХА НЕМЦИТЕ А СЕ ОКАЗАХА ТЕ !

гледаите и се учете как се правят избори - правиш набързо един преврат с пушка в ръка, слагаш един нов "президент", оставяш го да пусне талковете и армията срещу несъгласните, бои за неправилно ориентираните и след това правиш едни избори, да е сигурно че всички са "правлно" ориентирани. за онези, които хвърлят по руснаците всяко убииство в украина, ами в гореизброените факти нямат пръст, щото този сценарии е написан в уса...

танкове сори за грешките - коментарите са транслитерирани

Не знам, къде е тая втора снимка, но не е сред тези които са качени тука. Ако имаш предвид, че твоето мнение е, че трябва да съществува такава снимка, изразявай се по-ясно. Имаш право да вярваш в каквото си искаш. Включително, че американците лягат и стават мислейки как да направят мръсно на българите, а руснаците напротив, лягат и стават и мислят за доброто на света и на българите в частност ;)

Не за първи път, руснаците ще извършат военно престъпление и ще го припишат на някой друг...

Навсякъде САЩ подкупват Радикални ,Хацистки елементи в Държавите-Цели ! После създават Хаос ,и после Ограбват Ресурсите на държавите цели !(Синът на САЩ вицепрезидент Байдън+синът на Квашневски станаха Шефове в Украйнск газова компания) !!! Платените Нацисти си вършат кървавата задача,плаща им се или ги Убиват ....и това е ! Така беше в Арабските Пролетни държави,Сирия ,Украйна ,България(1997),Южна Америка 1970те (операция Кондор)....докато има ЗАЩ !

Какви американци бълнуваш?

РУСКИ СЕКТОР!

Американците обаче нищо не казват за убитите 23ма наемници американци!

Терористите отвличат, убиват и изтезават хора. Затова крият лицата си. Няма престъпник, който да не лъже.

Какво казват терористите, няма никакво значение. При тях лъжата е принцип.

Абе ДИР защо давате само руска пропаганда. Я вижте украинците какво казват? Я вижте това където терористите в лицето на Безлер се хвалят с трофеите от убитите войници. Има и снимки: Офицер ГРУ РФ взял на себя ответственность за расстрел военных под Волновахой Ето и за болницата какво е станало: Террористы пытались похитить раненых под Волновахой военных "Боевики российского грушника Безлера (по кличке Бес) намеревались вывезти, доставленных скорой, раненных бойцов украинской армии из больницы в Волновахе Донецкой области. Под предлогам, якобы угрожающей солдатам опасности со стороны "Правого сектора", бойцы которого якобы могут их добить", - написал Аваков. "Задуманное осуществить не удалось, так как медицинский персонал всех раненных подключил к медицинским приборам, капельницам и т.д., тем самым переведя всех ребят в "нетранспортабельное состояние", в каковом и держали раненных солдат, вплоть до прибытия военных медиков и охранения", - добавил министр." Итар Тасс отдавна не струват за нищо. Само пропаганда. Защо само тях цитирате?

"Защо само тях цитирате?" Елементарно, Уотсън! Все някой трябва да каже и другото мнение, което не съвпада с мнението на нашата поръчкова (разбирай - проамериканска) журналистика. Да си прочел по нашите медии за запалени живи хора в Киев? Няма и да прочетеш. Не забраавяй, че медалът има две страни. Още древните са казали "Aude et pars altera." ("Изслушай и другата страна.") Ти по времето на комунизма слушал ли си "гласовете"? Или си се втренчвал само и единствено в просъветската пропаганда?

Малеее, какви милозливи тия опълченци :))) Системите ги спрели :) Нали бяха диви зверове бе? Тия укроски СМИ много взеха да губят връзката с мозъчето на пропагандата!

Руските СМИ отдавна са я загубили тая връзка с мозъка. Да обвиняват едни украинци за убийство на други украинци? Ти досега не си дал едно доказателство ,че има десен сектор на бойното поле. А иначе вече се знае какво е станало, след като са ги заснели подобно, видеото го има в тубата. Девочки от селището по поръчка от терористите им носят водка, ония се напиват като скотове, на сутринта ония хвърлят гранати в палатките им , и всичко приключва за 5 минути. Не са разбрали какво е станало. Отишли са си от глупост. Но това ще спаси други.

АКО ТОВА Е ИСТИНА--ТЕЗИ ОТ ДЕСЕН СЕКТОР ЗАЕДНО С ЧУЖДИТЕ НАЕМНИЦИ, ЗАСЛУЖАВАТ ДРУГАРЯ ПУТИН ДА ИМ ИЗПРАТИ ЕДИН БАТАЛЬОН СПЕЦНАЗ ДА ИМ ОБЯСНАТ НЯКОИ РАБОТИ................

до някоии Ако.

за феновете на Обонго, безплатна койка до Африка и бостан с банани

за феновете на путин: безплатни билети до сибир, подсигурена работа, идеални комунални условия, приятни съседи. ЗАПОВЯДАЙТЕ !!!

Що не щат да ходят, не знам... ;)

иво тъпото, ти да не си объркал континента ? с кого мислиш че се стрелят ? с православните ти сестри ?

Фашистите са безродници от където и да са! Фашистките садисти от Десен сектор са безродници и безверници! Това са изриди убийци въоръжени, финансирани и поддържани от САЩ както и марионетното правителство в Киев, което САЩ поставиха чрез военен преврат

А ти къде ги видя тия от Десен сектор? Дай една снимка или мълчи с глупостите си. Аз бойци на десен сектор не съм видял на нито една снимка.

Първо бяха сепаратисти, после ги наричахте про-руски бунтовници, след това станаха привърженици на федерализацията, като за капак и терористи ги писахте че са, а сега вече са и опълченци. Ай моля ви са хванете едно определение и го "търкаляйте" само него. Така обърквате и тези дето четат и тези дето си мислят че знаят.

проба,проба...123

като на война

Вашингтонсия обком няма спирачки....

Твърдят го не само в Луганск.Репортажи по темата са пуснати от много медии.Реваншизъм,фашизъм,пара военни формирования,хаос и гражданска война.Това е "европейският"път на новата У Краина.Хърватска,Босна,Косово 2.Режисьорите,продуцентите и сценаристите на този хорор са вече до болка познати.

До болка познати. И аз това казвам, че Путин е на власт вече 4-ти мандат...;)

"Мнението ще бъде видимо след няколко минути", но не би. Що така?

не си сам

Няма цензура, но си писал нещо несъответстващо на опорната точка. :) :) :)

Пропагандна война. И това влиза в арсенала на Разпутин и Медведев.Един вика така, другия казва онака, а протежетата им в по границата, че украинската армията избива собствените си войници!

Дали са избити украински войници или местни опълченци, няма значение за този, който го предизвиква. Обаче, този път едва ли това е Путин. Други имат сметка.

кой е режисьор и сценарист на продукцията "Украйна"

Да, знаем - Кремъл.

Черното момченце от Белия дом.

...все повече набира сили движението, осъждащо подкрепата на Киев. В не малка степен за това способстват и бившите съветски граждани, пребиваващи в Герма-ния от времето на ГДР, а така също и немските антифашисти обсъждат се и възмож-носта за формирането на интернационален батальон, на името на Ернст Телман и него-вото изпращане в помощ на воюващите опълченци в Юго-Източна Украйна link

Ха ха ха, какви са тия пенсионери бе? Те що не отидат да живеят в Русия ами говорят глупости?

,,жо-натан,, цвърчи ли цвърчи!!! оди си в ,,талмуджикистан,, синаиски гущер!!! новият -девиз на ,,демокрацията,,!!! ,,които не е с нас е мъртъв,,!!! искам да уточня-европедерацията!!!

преди само няколко месеца унижиха служителите на беркут, като ги накараха да се извиняват на колене, че на маидана са стреляли по украински граждани. сега новите... управници... без извинение стрелят по свои граждани, да да ги вкарат в правя път. в интернет има достатъчно видеота показващи как маидановците принуждават хората да се подчинят. а кои не помни одеса? честита демокрация, украина! честит ви десен сектор!

Да не бързаме със заключенията!Истината след време ще лъсне.След близо 50 години научихме истината за "Катинската гора".........

Тук разследването ще завърши доста по-скоро. А то няма как да няма убити и ранени и от нападателите, та бързо ще се изясни всичко. Не че и сега има някакво съмнение.

EЙЧ

Тогава немаше репортери на место, немаше смарт телефони,...изобщо сега нищо не може да остане скрито за дълго време.

Някой взе да омеква май? Санкт Петербург. Русия ще уважи избора, който украинският народ направи по време на президентските избори на 25 май. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на Икономическия форум в Санкт Петербург, предаде AFP. Според настоящата конституция Украйна не може да провежда избори, защото Виктор Янукович все още е действащият държавен глава, заяви Путин. Ние обаче също искаме мирът в Украйна да се върне и ще уважим избора на украинския народ, посочи той, като увери, че Москва ще работи с новите власти в Киев.

Лъскай!

прочутата жълта къща от Косово се повтаря. На воиниците им имат кръвните групи, а на тежкоранените им се вадят органите. Има оборудвани клиники в Харков и Киев където работят западни доктори. Десен сектор и Украинските олигарси заработват от една от най мръсните търговии в световен мащаб, А ЕС си затваря очите за Украинският ужас. Добре дошла демокрация.

Баси глупостта.

Не за вярване нали? Времето ще покаже. По времето на косовскара криза този проблем в ЕС го заметаха с мижаво разследване. Да видим сега ЕС как ще защити източните си партньори. За инфо докторите са скрили опълченците по къщите. В югоизтока в момента е брутално.

А аз видях как ядат децата. Предпочитанията им са към русички и чистички, другите не им били вкусни.

А аз видях как ядат децата. Предпочитат русички и чистички, другите не им били вкусни.

ЛIГА, Украйна: Терористите твърдят, че са екзекутирали всички пленници от батальона Донбас ЛIГА, Украйна: Терористите твърдят, че са екзекутирали всички пленници от батальона Донбас

Това го каза подполковник на ГРУ на Русия Игор Безлер в отговор дали ще има обмяна на пленници - той каза просто - всички пленници са ликвидирани.

Ами значи и терористите-пленници ще бъдат ликвидирани.

Те терористите за всичко обвиняват десния сектор, само че и едно доказателство не са дали досега. То не бяха Блекутър, не бяха десен сектор, то не бяха марсианци. Оживелите войници знаят кой ги е нападнал. Всики в Украйна знаят че терористите са нападнали войниците. И тия войници са били на поста си и не са отказали да изпълняват задълженията си. Трябва да си много тъп да си помислиш ,че едни украинци ще разстрелят други украинци.

Ти от там ли идваш, че си толкова запознат? Значи в Украйна са "терористи", а в Сирия, Косово, Босна и където ти изнася - "борци за свобода"!? Да ти имам двойните стандарти!

Ами ония в Чечня какви са? Да ти имам двойните стандарти!

"Вашият коментар ще се появи...", но от вчера не излиза никакъв коментар. Бан ли имам, що ли?

Мичмана е личния кореспондент на Путьо! Осведомява ни постоянно за нещата, които Путьо ще предприеме!

Те терористите за всичко обвиняват десния сектор, само че и едно доказателство не са дали досега. То не бяха Блекутър, не бяха десен сектор, то не бяха марсианци. Оживелите войници знаят кой ги е нападнал. Всики в Украйна знаят че терористите са нападнали войниците. И тия войници са били на поста си и не са отказали да изпълняват задълженията си. Трябва да си много тъп да си помислиш ,че едни украинци ще разстрелят други украинци.

Руските терористи обвиняват винаги десен сектор за техните зверства. Само дето не са дали едно доказателство досега. Никой и една снимка на тия от десен сектор не е показал досега. То не бяха Блекутър, десен сектор, то не бяха марсианци. Предния ден са снимали войничетата и на другия ден са го разстреляли. Има го на тубата. Те сякаш оживелите не са видяли кой е стрелял. Те казаха че терористите са го атакували.

Малко си изостанал (изостанала) в терминологията. Названията на хората, борещи се за живота си претърпяха за няма и 2 месеца голямо развитие: от терористи - към сепаратисти - към опълченци. И това по всички "демократични" и "незвисими" медии. Обнови се и ти.

Това е само в руските СМИ и никъде другаде. Там където се лее руската пропаганда. А на терористите само терористи може да викаш. след като отвличат хора, обират банки, крадат от населението, убиват безнаказано.

Терористите са си терористи , отвличат, убиват невъоръжени хора. Обират банки, нападат коли на банките. Обират мирни жители. Опълченци ги наричат само руските медии.

мисълта ти е логична и гладка като ник-а ти! възхитен съм!

Съдържанието на радикалната десница - сбирщина от криминални, остатъци от терористичните шайки на ОУН, Бандера и есесовците - е много елементарно - СМЪРТТА . В Украйна има милиони, които няма да вдегнат ръка срещу руските си братя по класа и съдба. Това вбесява фашистите /за нашите демократи нямало фашизъм/, и г икара да отнемат живота на млади хора. От засада, в гръб, в упор - както се случи. Кошмарите отпреди 70 години отново са на живо пред очите ни. Историята се повтаря в най-гадния си вид. Чакаме деня, в която Руската армия и опълчението стигне да границата на скапаната полска държава, посрещната с цветя и радост. Това е логиката на живота. А тя е желязна.

Тая фашизоидна путинска сган никъде не я искат. И руснаците, вече ще ги гонят от всякъде. Един страхотен анализ, за да придобиете представа: статия "Русские в Казахстане: добро или зло"

никъде не я искат,ама никъде не и отказват париците.....смешко измислен.включая и родните курорти и агенции за недвижимости....

Кой е Бандера? Бандера заедно с немците избива хиляди руси и поляци. През юли 1943 г. извършва геноцид срещу поляците във Волин. Още по-жестоко е проведеното от него клане в село Могилница, Тернополска област, през март 1944 г., където избил стотици мирни поляци. В село Павловка пък изгорил десетки живи поляци. Бандеровците клали не само поляци, но и всеки, който им се изпречел на пътя - чехи, евреи и украинци, които не ги поддържали. Най-много е избил обаче руснаци. А за зверствата му срещу евреите самият Хитлер му е завиждал.

Глупости! Бандера е национален украински герой за независимост. Руснаците ГАЗ пикаят от него, но това е гадната геалност

Я не се излагай така. То бива да си глупав, ама пък чак толкова... Има доста оригинални документи в момента, за да научиш това-онова. Започвай да четеш, и престани да повтаряш пропагандистки съветски клишета. Започни от оригинални документи на Нюрнберг, има ги в сайта на Конгреса. От там ще научиш кой е Степан Бандера.

Я не се излагай така!!! То бива да си глупав и неграмотен, ама пък чак толкова... В момента има доста документи в пряк публичен достъп, за да научиш това-онова. И пестани да повтаряш пропагандистки съветски клишета, ставаш за резил. Започвай да четеш. Започни от материалите от Нюрнберг, има ги на сайта на Конгреса. От там ще научиш, кой е Степан Бандера.

Я попитайте чичко гугал -къде в Украина има най големи находища на шистов газ . Около Краматорск и Славянск. И каква стана тая ,значи всичко е мъни - мъни, а човешкия живот на колко се оценява ?

не се харесват коментарите на червените босове на дир.бг .взели са химическя молив с гумата и бришат ,плюнчат ,пишат и бришат.

модераторите ти виновни на тебе...в друг форум да са те блокирали отдавна,радвай се че тука те търпят.да не говорим,че си готов за лудницата с тая агресия и злоба.....нещастник.

понеже сам дженталмен ще се извиня на дир.бг защото някиои е написал глупост от мое име и са го изтрили. за разлика от теб аз сам писал доста сериозни коментари които имат само една цел да разсеят маглата от дезинформацята и демагогята в балгария. комунистите и червените мигитурки като теб не се страхуват от думи,нямат срами затова само до стената .те са престапници и това е справедливо и оправдано по всички морални закони.

никакви избори няма да има утре в ДНР!

путлер продалжава да избива хора за да продалжи гражданската воина .единствено джуджето има полза от това украина да е слаба и разделена.

Важното е че в двора на Кремъл ще има база на НАТО!А след това ще почнат руснаци да се пишат украинци за да шетат из Европа подобно на македонците се писаха българи.