Порошенко нареди да се разоръжат незаконните въоръжени групи

Президентът на Украйна Петро Порошенко възложи на вътрешното министерство и службата за сигурност СБУ да разоръжат всички незаконни въоръжени формирования.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко нареди да се разоръжат незаконните въоръжени групи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпада се Украйна с нарастваща скорост!

Година и половина тези отрепки бяха законни, сега вече не са. Тези в киев счупиха олимпийския глупомер.

"да разоръжат всички незаконни въоръжени формирования. " Това май беше точка от Минските договорености. Защо до сега, Украйна не я изпълнила?

Терористите(руските) трябва да им се изземе оръжието и да се съдят за хилядите избити цивилни и сваления пътнически самолет...Щом стана дума за самолети днес има добра новина:Руски стратегически бомбардировач се разби в Далечния изток Техническа повреда вероятно е причината за катастрофата..ха..ха..ха руско качество..ха.ха

За разлика от теб, на мен ми е неприятно като чуя такива новини както за бомбардировач от УСА, така и от Русия, но се случват такива работи. Но да ти кажа честно мен повече ме вълнува защо са пострадали 3-мата младежи, за които прочетох преди малко.

Дали някой ти обръща внимание. Бълнуванията ги проидвеждаш на килограм.

dfhxfg... яко си го начукахте този път)))) вашият човек Прасенко направи официални изявления , че в Покрайна съществуват незаконни въоръжени групи тероризиращи местното население!?!?!?! затова и Маккейн е бесен!?!?! голям подарък направихте за дипломацията на двете отцепили се области Луганска и Донбаска)))) а Лавров напрово му бяха набутани 4 аса в ръцете и сега яко ще ви цака)))Мбу-а-ха-хааааа

Щом дори Маккейн ги нарича дебили,представи си на какъв умствен хал са...:):))) Остава Буш и Псаки,да се присъединят към квалификацията на Маккейн и са направо за тор...:):)))))))))

баце Коко

+

Дмитрий Ярош е човек на Честният частник с израелски паспорт олигарха Коломойский.Порошенко уволни Коломойски от поста губернатор на Днепропетровска област и смени ръководството на държавното енергийно дружество НАФТОГАЗ,в отговор частни охранителни структури подчинени на старото ръководство на дружеството,близко до Коломойски,завзе офисите на компанията и заяви,че смяната на ръководството е незаконна.Конфликтът Порошенко-Коломойски беше туширан от ам.посолство в Киев,където Коломойски беше извикан на солфеш и беше принуден да отстъпи,което беше огромен удар по бизнесинтересите му в енергийния сектор.Миналата седмица Коломойски в разговор с депутата от нар. рада Ярош и ръководството на правий сектор е заявил,че и занапред ще осигурява политическа и медийна подръжка,но е принуден да намали субсидиите за организациите.Съответно Ярош указва на регионалните ръководства да минат на самоиздръжка.В резултат на което се разгаря борба кой да контролира контрабандните канали в Закарпатието.Досега те се контролираха от местното МВД подинено на Аваков,човек на Яйценюк.Въпреки това Коломойски явно има гръб в Чичо Томовата Колиба,защото тази пролет беше на задокеанска визита,издадена му беше виза,въпреки факта ,че от 10 години беше поставен от имиграционната служба на САЩ в забранителен списък заради връзките му с ОПГ контролирани от бивши офицери на КГБ!Интересен факта е,че Коломойски освен украински притежава и израелски и кипърски паспорти,въпреки че конституцията на Украйна забранява двойното гражданство

както и че е бил член на КПСС,и ръководител на един от първите кооперативи създадени в СССР по времето на перестройките на кохозният дурак от Ставропол.А сега помислете на кой беше дадена възможноста по времето на перестройката в Източният блок да стане честен частник?

:):))))))))))))))) Невероятни са тия "свободномислещи демократи" бе...:):))) Алчността им няма граници,правят зулуми без да си помислят за последствията и после като берат плодовете на труда си и грижите,стават за смях,като се опитват да ни убедят,че земята е плоска!!:):))) Да обобщим!! Десен сВинктър,са "демократи",и патрио.........ъъъъъъъъъ,вече са незаконно въоръжени групи и престъпници.... Талибаните,Ал Кайда и ИДИЛ,са борци за свобод.......ъъъъъъъ,терористи исках да кажа...... България е тоталитарна държава,`щото руши незаконни къщи,построени-дори без архитектурен и инженерен план-върху общинска земя!!Всеки който прави като България,е тоталит.....ъъъъъ,извинете,това не важи за Франция,разбираш ли....... Освен това,в съдебната система на България има гнили ябилки,но изнасилвачът`дето за малко да стане Президент на Франция,е "свежа" ябълка,затова уважаемият Дъо БАНАН,мълчи..Нищо лично.... Косово не е като Крим,`щото ако беше,нямаше да е различно....Косово е като Луганск и Донбас,но това е "стара работа" и не е нашата тема в краен случай,разбираш ли..... Анексирането на Крим е най голямото престъпление и който прави като Русия е.....ъъъъъ,извинете,Англия с Фоклендските Острови и Гибралтар,Турция с Александрета и Кипър и Израел с голанските възвисшения,са изключения,нали....... Гърция трЕб`а да плати парите крадени от СИМЕНС,`щото тия "сиртакаджии" да са внимавали-дългът си е дълг!!Нецувано престъпление е,да вземеш заем и да не връщаш парите!!Не важи същото,когато Германия дължи заеми и пари от кланета,`щото освен че,това не е престъпление,разбираш ли,е и стара работа....Към старите работи не се включват обаче,задълженията на Аржентина,`дето още ги плаща,нали..... Абе НПОпедалски тюфлеци,докога мислите,че ще ви търпят гражданите-вас,вашия гнилоч и вашата тъпотия??

Сори пич, но трябва да те разочаровам - во веки веков. Не че и аз го искам, съгласен съм и те подкрепям с двете си ръце, но това е положението.

Година и половина откак са поели властта и едва сега се усещат, че имат "незаконни" въоръжени формирования, които се мотаят из цялата държава!

"... Картината на ставащото там сега не е черно-бяла. Тя е потресаващо черна", каза Порошенко ..." Еее, един път и той да е прав. Бой на негри в тъмна нощ са нещата в Украйна докато се подготвя продажбата и на САЩ под формата на приватизация.

Джон Маккейн нарече киевските власти дебили В интервю с кореспондент на РБК Жана Немцова, на въпроса за инцидента в Мукачево, Маккейн заяви: "Чакате от мен обвинения по адрес на Русия? Не и този път. Киев допусна това, което не трябваше да допуска! На тези дебили не може да се има доверие!". На въпроса какво трябваше да направят киевските власти, Маккейн каза единствено "Трябваше да си учат уроците в училище"

Тази тема е истинска радост за тъпите русофили в Бг! Тема, която им дава чудесен повод да ръкоблудстват с нищожните си пикала в ръце, онанистите-русофили(пардон "русини") в България са поне 2 млн. и в техните редици са всички турци от Атака, ДПС, ББЦ, БСП начело с руските си вождове. Докле не измре тая пасмина-България все ще е зле! Русия винаги е била, е и ще бъде най-коварния и мазен враг за БЪлгария! Русия винаги подмолно е действала срещу Българските национални интереси, прави го и сега-подкрепяйки мижитурки като Перхидрола, агент Павел, пияницата от БСП, Фекалий Дудуков и т.н! ИЗРОДИ

Нито съм комунистка, нито от ДПС, не съм сигурна, че съм русофилка. Обичам родината си и смятам, че САЩ гледат собствените си интереси както у нас, така и в много други държави. В случая с Украйна първоначалният конфликт е породен от САЩ, няма да обяснявам с каква цел - размърдай си мозъка. Смятам, че еднополюсов модел на влияние в световен мащаб води до тирания на една държава над другите. Смятам, че е добре било то Русия, Китай или някакъв евроазийски или друг съюз да противодейства на държавата - рекетьор в момента - САЩ.

++++++++!!!!!!!!!!!

Добре,разбрахме за нищожното ти съществуване,разбрахме,че коментарът ти е по темата и не е продукт на празна злоба...:):))) Само че,тук не сме психиатри - за да се занимаваме с твоите комплекси и долнокачествен ум...:):))) Ако чек...ята беше ръкоделие,ти щеше да си булката с най голямата зестра батка....:):))) На теб,не ти липсват само първите 7 години,на теб ти липсва въобще,онзи момент в еволюцията,който щеше да те преобрази!! Но,не на човек от маймуна,а на маймуна,защото си нейният предшественик-клоун нас..ан...:):)))))) Айде сега ни пиши бе-киевската власт ли се състои от "путинкистанци",или десен СВИНКТЪР(не е грешка,това е от родата ти-кръстоска между сфинктър и свиня:):))))))станаха изведнъж лоши,като Ал Кайда и ИДИЛ??:):))) Съществуването на такина като теб,е обида за човешкия разум-ти си най долната и просташка чалга на мисловния процес-хайван...:):)))

Толкова ругатни и нито един аргумент. Е, който не може, не може.

dfhxfg един високоинтелектуален кретен се изходи по темата.

Да вземеш да умреш ти най добре ще стане, тъпанарино прост

Сега западните медии са в потрес, защото се чудят как да обяснят, че Путин е виновен и как да оправдаят действията на формирования, които направиха Майдана. Успех в опитите.

По целия свят,дебилите са в паника...:):)))))) Такава паника,че започнаха да правят "недопустими" грешки...:):))) Защото,с това изказване на Порошенко,Донбас и Луганск,не само придобиват право да осъдят самата Украйна твърдейки,че незаконни престъпни групировки (начело с миризливите нацистки екскременти от десен СВИНКТЪР),ходотайствани от официалната власт(дошла с преврат),ги убиват,а и да поискат -с право вече-автономия,за да се защитят от набезите!!:):))) Косово,не е като Крим,викат тъпите орки,но излиза,че Донбас и Луганск-са и като Косово и като Босна и като Херцеговина...:):)) И с`Я какво??НПО дебилските орки,ще претендират,че руснаците не трябва да правят като техните стопани ли?? П.П. Чакаме "пъстрата" да ни опровергае с конвенция между динозаврите и Митридат...:):)))))))

Ето,първият минус по коментарите се нояви!!:):))) Без аргументи,разбира се...:):))) Абе,смятам,че Сталин е бил диктатор,не го управдавам в никакъв случай,но започвам да го разбирам...:):))) С такива неимоверни,нечестни,тъпи дебили за опоненти,дори човек с железни нерви,докога ще стиска...:):))))))))

това става когато си достатъчно прост да си продадеш родината на американците.

Не да продадеш, а да подариш! Нямаше количеството на бедните украинци да се увеличи 6 пъти, ако ли бяха продали нещичко. Аз не говоря за получените от тях рушвети.

е тези които продадоха всъщност получиха по някоя троха - некой пост в държавата.

Докато миналата година паравоенните формирования се ограничаваха с рекет и дребни издевателства над граждани и опозиционни депутати, днес вече се опитват да се набъркат в стройната организация на потомствените мафиоти и това явно ще им изяде главата. В началото на анти теростичната операция в Донбаска и Луганска област споменатите от Порошенко формирования бяха обявени за подразделения на войските на украинското Министрество на вътрешните работи от вътрешния министър Арсен Аваков, тъй че по закон и те са част от украинската милиция... Една година по-късно САЩ снеха доверието си от батальон Азов заради неонацизъм, батальон Чернигов беше изведен от района на Луганск по искане на ръководството на Украинската военно-гражданска администрация на Луганска област, отделната рота Торнадо от украинските вътрешни войски беше разформирована от Аваков по искане на главния военен прокурор на украйна заради бандитизъм. Айретен че вчера Яйценюк обяви плановете на Украйна за мащабна разпродажба, а кой ще е толкоз смел да инвестира в страна в която дори вътрешното министерство не може да се справи с въоръжените си подчинени...

До вчера за ДИРа тези незаконни въоръжени формирования бяха братя в братоубийствена война. Е - изяснете се де-когато тия от Десен сектор като убиват други украинци борци за свобода ли са , или бандити...? А то за да изработим 5-те долара всякакви глупости четем...

"Киев се бои от настроенията на местните жители за административна автономия". Аз мислех, че Русия отделя частите на Украйна, а не местните жители? Мислех, че референдума в Крим е незаконен и населението на Киев и Донбас не иска автономия или присъединяване към Русия. Как така сега в тази област май местните искали автономия???? Тука се изтърваха при изказванията. Бързо да промените новината.

И кой го слуша този мазен олигарх Порошенко? След конфликта между него и Коломойски, при което САЩ извикаха Коломойски и му забраниха да се бърка в политиката, той вече не финансира "Десен сектор" и другите териториални батальони. В резултат на което последните се опитват да си докарат някакви доходи като вземат под контрол сивия сектор на икономиката. "Десен сектор" се опита в Мукачево да вземе под контрол контрабандата през границата, но се сблъската с местното МВД, под чийто контрол се намираше тя досега. Така че конфликтът няма да се реши скоро, става въпрос за оцеляване - или олигарсите или батальоните.

Демократите подкрепяни от САЩ се развихриха....

...Това е една фалирала държава, издигнала рекета в държавна политика - разграден двор, където всеки влачи каквото му падне. Всички са бандити, а тези дето са се окопали в Киев са най-големите бандити. Те се опитват да откраднат последното, което е останало - взеха властта на обран бостан.

Цивилизацията в Бившата Руска империя започва на Запад и намалява на Изток. Колко по на изток только по дивашко!

Абе охлюв (да ме извинява животинчето), ти тая сутрин, за титлата "Идиот на форума" ли се бориш? Ами, погледни си оценките за коментарите ти! Всичките са, предимно, отрицателни.Имаш, сигурно, над 100 минуса.Това нищо ли не ти говори? Хайде поспри се малко, стига си замърсявал медийното пространство с глупостите си!

Не знам как издържаш пред компютъра!? Явно си придобил някакво съвършенство и не спираш да пишеш недомислици при положение, че главата си си я заврял отзад и за миг не я вадиш от там?! Свалям ти шапка- направо си съвършен йога!!!!

Новини от Русия от последните няколко дни: Фолксваген подновява производството на автомобили в Русия Дженеръл мотърс представят новия Шевролет Нива Хахахаха... Кой продаде на фашистите руската автомобилна индустрия? Путин? Я кажете нещо за хамериските вецове!

Що бе ? Нали има санкции и руснаците не стават за нищо? Явно тъпите американци и германци това не го знаят и само ще се "набутат"?! Ха сега плюйте по Путин!!!

Ще изостави ли Путин Източна Украйна, както Русия изостави Югославия, Ирак, Сирия, Гърция, африканските режими?

На ход е Путин. Когто започне разоръжаването на терористите му в Донецк и Луганск, той трябва да определи как да постъпи. Да помогне за това ръзоръжаване или да предизивка допълнителни разрушаващи страната му санкиции.

Сталин по-фашист ли е от Хитлер, че е изтрепал повече комунисти в лагери, отколкото втория?

Да.

Абе честно и чисто ..... по американски!!!

Българските СМИ угоднически премълчават чувствителни факти от развитието на обстановката в Украйна, където миналата седмица тотално неадекватният ни "президент" подкрепи хунтата. Очевидната цел на сблъсъка хунтаджиите на Порошенко и "Десен сектор" в Закарпатието е създаване на нестабилност и напрежение по границите на (проруските) Беларус, Унгария и Словакия. Показателна са мерките в тези страни за военно укрепване на границите им с Украйна, паралелно с подвеждането на военни сили и техника на "Десен сектор"към Киев и изграждането на техни въоръжени блок-постове на пътните артерии около столицата. Дали се задава преврат на Порошенко или идва краят на самата Украйна скоро ще видим.

Порошенко изпълнява Минските споразумения, за разлика от Путин. Всичко друго е подмяна на истината и пропаганда.

Верно че има много пропаганда, а вие сте нейната поредна жертва.

То и минусчетата (-), които ти слагат хората, четящи коментарите ти, не са минуси, а подменени плюсове (+)!!

Аха, изпълнява ги. Като праща войници в Донецк и обстрелва с артилерия. При условие, че опълчението в Донецк никога не е тръгвало на Запад, към Киев.

След като вчера погина цвета на руските десантни войски под собствените си развалини. Днес продажните комунета търсят да се отърват от шока ругаейки всичко живо на фашисти :D

Нещо много сте се объркали господине,това не е нашата армия която има 25 командоса и гибелта на 23ма от тях е пълен крах.

Нашата армия съответства на размера на населението. Като станем и ние 150 милиона и ние ще имаме 800 000 армия.

Че Гевара е участник във въоръена група терористи които с оръжие се борят за власт. Фашист ли е Че Гевара? Ние знаем добре кой е този патологичен страхлив убиец, но фашист ли е Че Гевара?

Този "патологичен страхлив убиец" от човек стана безсмъртна идея,с която днес цял един континент се вдига да помете господарите ти.

Те и героите - Панфиловци бяха безсмъртни, но се оказа, че не са, а са измислени и дори някои от тях са станали германски полицаи изпращали руснаци на лагер. Според съветската прокуратура.

Надига се аз... особено Куба :D Чудят се как да докарат повечко американски туристи :D Даже ще им вдигат санкциите :D

За разлика от Че Гевара, идола на Десен Сектор Степан Бандера се самоопределя за фашист. Срещу тези би трябвало да са и от други околни държави, като Полша. Може да прочетеш в интернет за "волинското клане". На Че Гевара, като го убиват му режат ръцете да ги пратят в САЩ за анализ на ДНК, дали е той.

и нас ли да ни включат към фашистите на Путлер?

Някой дали може да посочи разлики между Хитлер с неговите кафяви ризи и Десен сектор с неговите щурмоваци

Включи във въпроса и т.нар. "опълченци" на путлер

Опълченците на Путлер имат общо с ИДИЛ, не с хитлеристите.

Ти в новината къде точно видя Путин и хората от Домбас. Или като няма отговор повтаряш заучените реплики

Разликите са налице. Опълченците защитават своите домове, своите деца, своите родниини. А фашистите от 'Десен сектор' убиват децата на другите, изнасилват жените на другите, разрушават къщите на другите. И това ако не е разлика, здраве му кажи!

Мога да посоча приликата между Хитлер и Сталин.

Революцията винаги изяжда собственните си деца и разрушава държавите до основи. Много от тях се разпадат, рано или късно.

Хаха, прав си... Болшевиките как се изпотрепаха след 1917-та! Пък Сталин колко комунист изтрепа като Враг на Народа :D Сталин изтрепа повече болшевики, отколкото Хитлер! Евала му правя на мустакатия грузинец!

Аха а тия от агитката знаят ли че ще ги разоръжаваш? Ама че нелеп тип е тоя направо смешен така се разоръжават хора дето са се въоръжили хахахахаха

В нашето съвремие фашист не означава последовател на Хитлер и неговата идеология за завладяване и рапределяне на света. За нас фашист е крайно десния, който е готов да продаде майка си или да извърши геноцид над собствения си народ. Това е човек, може и политик, който провежда крайно десни реформи на ограничения и унищожаване на социалните права на народа си, натиква все повече и по-дълбоко в калта в името на парите.

А защо не използвате друга, различна дума, която да изразява това което мислите или просто занчението на думите ви убягва? Питам, защото ако се направите труда да прочетете едно определение за друга използвана от вас дума - геноцид, и да ми дадате примери на десни които вършат геноцид, днес, може и да ви простветне, какво всъщност парвите. Да оставим това, че крайно леви и крайно десни се прегръщат навсякъде. Гърция например.

Най-успешният геноцид в историята е извършен от крайнодесните- американците,с томчето на Адам Смит и Рикардо под мишница,изтрепаха индианците.

Ше извиняваш, ама геноцид над собсвения си народ е запазена марка за комундетата - Пол Пот, фамилия Ким, Сталин, разните червени човекоядци в Африка, българските комунета след 44-та, че дори Милошевич!

Да ме прощавате ама Пол Пот и Йенг Сари са американски храненици... Да не говорим че американците отидоха в Гренада да защитават прокитайските комунисти. А днес САЩ са единствените които дават пари на династията Ким, уж че искали да нахранят бедните корейци-)

Тука любителите няма какво да коментираме срещу професионалистите. Все пак на нас ни е хоби и трябва и да бачкаме. А те си работят тука. "Русия е най-добра и тя ще освободи света от всичко.", "ФАЩ са лоши!", "Потрошенко е пионка!", "Да живее, Кабаев...пардон! Путин!". И да, правилно е да ги разоръжават. Дори закъсняха.

Едни фашисти в Украйна - Десен сектор, не могат да си разпределят плячката от контрабандата на цигари с други фашисти - Порошенко.

Незаконния Потрошенко, сега ще праща Беркут да ги разоръжава? Интересно! Да си призная, в този двубой съм на страната на Десен сектор. Хубави, или лоши те водиха борбата си докрай, а Петрото в това време беше още министър в правителството на Янукович.

Какви десни и какви леви партии. всичко е камуфлаж и се оправлява от еди и същи хора. десен сектор е толкова дсен колкото са в севертна Корея. т са порсто нбандити които искат да захлебват пари и власт чрез насилие над мирното население. Комунисти с други думи.

Браво! Украйна върви с големи крачки напред и скоро на ватниците ще им се стъжни живота!

Така е, крачките са толкова широки, че Украйна вече година и кусур стои яко разкрачена. А всички знаем какво се случва на широко разкрачените. Няма да казвам, щото пак ще ми скрият коментара. хе-е-хе

Вирусът на фашизма е заразил говоренето на омразата използвано от родните безродни комуноиди и колониални роби и повтарят като папагали- фашисти, фашисти, фашисти... Те не се замислят за значението на думата, а първосигнално определят всеки различно мислещ и не влизащ в рамката на примитивните им съждения като - фашист. С този тип на мислене, ако не бяха московски храненици, щяха да обявят Путин и хората му за фашисти.

Ти , като използваш думи като "комуноиди" (каквато дума, впрочем, в българският речник няма), каква сигнална система използваш? Щото, от коментарът ти не личи да имаш, въобще, някаква "система"!

Живият български разполага с тази думи и добре се знае за кого се отнася тя.

Б БГ липсва информация за ежедневието в Украйна, обстановката в градовете, живота на хората, достиженията, политиката, переспективите и разбара се проблемите, с които се сблъсва младата държава. Защо?

Поради същата причина, по която липсва информация за успехите на победилата демокрация в Либия.....

Това е "ефектът на бумеранга", който ВИНАГИ се връща и те удря по главата...

Като новина и като решение на украинския президент това е супер решение!!! Само чееее..... Нали до вчера същите тия главорези бяха ГЕРОИ-те на Украйна?! Къде беше същият тоя президент когато : тия "убавци" застреляха 5-6 годишна дете защото беше с георгиевска лентичка на блузката; обстрелваха училища и цивилни обекти в Донбас; избиваха жени, деца и старци; убиха петнадесеттина полицаи на Майдана; убиха цивилни граждани на площад "Независимост"; подпалиха Профсъюзния дом в Одеса и изклаха мирни граждани в него , след което запалиха труповете им; и най-вече когато те, именно те го поставиха на поста в нарушение на собствената им Конституция??? Дано да е искрен в това свое решение и то да не е продиктувано само от страха да не загуби властта!!!

Порошенко методично изпълнява поетите ангажименти по минските споразумения. Един от тези ангажименти е разоръжаването на всички паравоенни формирования. Сега е ред на Путин да нареди на терористите си марионетки в Донецк и Луганск да закрият проекта - Източна Украйна, за да бъде изправна страна по споразуменията. Само със спиране на тока и снабдяването няма да се размине. Трябва да отиде по- далеко и това му причинява силно главоболие, защото със замах зачерква всичките му пропагандни лъжи. Следва - Крим.

Не бих се учудил Путин да направи това. Осети се, че авантюрата в източна Украйн а беше глупост и трябва някак да се измъкне от това блато.

Мдаааа, следва всички поети ангажименти... След като му припари под краката и видя че своите ще го бесят. А Путин е виновен, защото поддържа "Десен сектор"... Лууууууди луди жаби...

Всички знаят че пишеш инверсно на реалността. Не можем да разберем, ти искаш да дразниш хората ли или водиш елементарна пропаганда с обратна ефективност!

Любопитен съм, кои сте тези - "всички"? Някаква организирана група ли сте? Група която се познава и зна е каккво зна е другият ли или някой ви нарежда да знаете каквото се изсиква за общата ви кауза , да знаете?

Порошенко затруднява много силно Путин и даже предизвиква у него силни болки в корема -Путин сигурно умира от смях като гледа какво прави този добър далавераджия и политик-неудачник.Заповедта за разоръжаването на Десен сектор горе-долу ще даде същия ефект,както и забраната кораби да акостират в Севастопол.Десен сектор са много добре въоръжени, организирани и мотивирани,както впрочем и т.н русини.Ако русините решат да се отделят няма да ги спре нито Десен сектор,нито леваците от Киев.Само една искра -и пълномащабната гражданска война в Украйна ще бъде факт!

Кораби ще пристават в Севастопол, дори и след връщането на Крим на Украйна. Никой не желае да унижи да такава степен губещия Путин, че да му отнеме присъствието на флота му в Севастопол.

Тия бандюги, фашиски групировки, качиха на власт настоящето правителство на Украйна.Тогава бяха добри, бяха герои! Ама,..... времената се промениха.Вече не им трябват, вече ги компрометират, пък и ги е страх от тях!

Десен сектор бяха в основата на преврата на 21 февруари 2014 г. Ако не бяха фашистите от Десен сектор Перушинко нямаше да е президент.

Като комунистите

Като се развиват нещата - Украйна трябва да се готвя за съдбата на Югославия.

е олигарх, който се възползва от демократичния порив на украинците. Той го заграби чрез крайно десните партии - "Десен Сектор" и "Удар". Възползваха се от известността на Кличко, а след това го захвърлиха. "Десен сектор" са наследниници на фашистките образования на Бандера. Но това не попречи на олигарха и на американските агресори да ги използват за да "насадят" американска демокрация в една шибана, никога не съществувала държава, каквито тук, до нас са Македония и Косово. Американските жандармеристи са отдавна в Източна Украйна като уж "съветници". Организират военни учения в Украйна и си мислят, че ние сме слепи пред наглато завладяване на тази смотана държава, която Европа не я иска, а НАТО бяга от нея като дявол от тамян.

самоизбиването на олигарсите. Кой шоколадов, кой трафик. А и на западната граница, през която необезпокоявани от никого се изнасят красиви момичета за вертепите в Холандия и Германия. Всичко е бизнес. Куршума от показния разстрел също е част от бизнеса.

първата гражданска война в Украйна е тази на превратаджиите срещу Донбас,а втората ще е между самите тях.От една страна криминалните типове от улицата наречени Десен Сектор,а от другата,белите якички-пак криминални типове но от висок ранг и капитали зад гърба си

И тоя помак дето ни се води президент беше на посещение в тая страна. Срам за нас, не за него, щото той е само една кукла на конци.

Май забравихте, че и в Масква преди 20 години танкове газеха хора по улиците :D Или още не сте били родени?

Мда,газеха,защото Елцин трябваше да дойде на власт и да продаде всичко на безценица на американците. Къде и кога е било нещо по-различно?

Ти страдаш от мания за преследване, във всяко твое изказване са или комунисти или Москва. Човек дори и луд трабва малко срам да има. То освен че нямаш срам, си и нагъл като бългаска мутра.

ПУЧ-а беше организиран от крайно десния Елцин. Неговите танкове газеха протестиращите.

Всички знаят че пишеш инверсно на реалността. Не можем да разберем, ти искаш да дразниш хората ли или водиш елементарна пропаганда с обратна ефективност!

Порошенко, че току виж ти станат трън в петата докато приватизирате държавата.

Между другото съвсем вярно е. Тези искат голямото парче от баницата-все пак им е бащиния и ще се възпротивят да дадат всичко на американците,а те да получат огризки. Като всички фашисти не осъзнават,че са били отгледани с определена цел и сега са ненужни,но добре информирани и следователно неудобни.

Потрошенко и Сие Краварите Ви докараха "демокрацията" която докараха и в цяла Азия - Ирак, Сирия, Египет, Авганистан ... и Африка - Сумалия, Нигерия ... насъскаха Ви братска Русия дето толкова години цокахте безплатно газ, петрол ... сега руснаците ще Ви гледат сеира как се разпарчелосвате на десетки бандитски подрепублики и най-накрая ще ги молите да дойдат да Ви обединяват ама късно е брат мандалото лопна жалко че народа ще страда както винаги