Затишие е настъпило след тежки боеве в района на Луганск

Около 500 бойци на т. н. Луганска народна република нападнаха щабквартирата на украинската гранична охрана в източния град Луганск. Боевете траеха над 14 часа.

Обратно в новината

Коментари - Затишие е настъпило след тежки боеве в района на Луганск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то си е истина, че 75% от евреите изпаднаха в дълбока нелегалност (смяна на самоличността), но еврейството им смърди! натовски самолети в небето ни, американски ракетоносци в пристанищатани, черньо ще гостува на братовчедите на бандеровците ... и всичко това - защото голямата част от живеещите в украйна не са съгласни с лъжите на последователите на маркс, ленин, сталин, берия, хитлер, рокфелер и други отрепки от измамното котило

Нямам идея тия от Киев какви околни блокове ги гонят какви пет лева. Поне да бяха хвърлили едно око на картата къде им е поделението... Или поне на уикимапиа като са талива фейсбук команващи... От три страни полета и гори и само с едното остро ъгълче имат някакъв допир с жилищни сгради. Но до колкото се съди по кадрите с експлозиите и пожарите то опълченците атакуват от съвсем противоположния край на поделението откъм път Е-40. Тоест максимална дистанция от цивилни обекти. Ама майданлиите що да не си лъготят на воля...

пишат това, за което служителите на черню им плащат с доларите от "дипломатическата поща"

С изненада разбрах, че в района на Луганск има разположен зенитен дивизион с ракетни комплекси Бук М-1. Което вече си е сериозна тояга срещу самолети. Логично би било след вчерашните събития опълченците да се опитат да сложат ръка на тези ракети. Стига майданците вече да не са ги взривили.

Дa живее Новорусия ! Проaмерикaнските гейове ще изгубят Донецк и Лугaннск A укрaйнците ги чaкa глaд , мизерия,шоковa терaпия,зaтягaне нa колaните,и превръщaнето им в роби нa МВФ.Той нaродa нa Укрaйнa ще се усети кaквa глупост е нaорaвил и сaм ще свaли фaшисткaтa хунтa

Руското опълчение бие навсякъде фашистката национална гвардия на Коломийски и Порошенко. Обама е тръгнал да проверява защо работата не върви по план, а става точно обратното. В Прага обаче е създаден обществен комитет и организация за ,,сърдечно" посрещане на хамериканския президент с развалени яйца и домати ... Подобно посрещане го очаква навсякъде. Дано Обамата отърве кожата и резила ...

Путлериската сган не обяснява защо голямата провокация в Одеса не сработи. Там путлериските годове се надяваха на възстание, след като извършиха чудовищното престъпление, като изгориха живи своите хора в сградата на профсъюзите....Но номера не мина. В Югоизточна Украйна се прави същото, путлериските банди държат жените и децата като жив щкит зад когото се крият!.....Украинските сили за сигурност би трябвало да приложат челният опит на путлериската армия в Чечня, там всяко възстанало село просто се заличава от лицето на земята....а путлериската сган нека да си лае.....

Миличко,я кажи кой те отгледа такова? Обиден си на света нещо. Мама не те обичкаше достатъчно ли? Еми как да те обича,като виж се какво създание си? Прочети си писанките пак,демократе- в няколко реда освен маса лъжи си избълвал и апел към масов геноцид на цивилно население. Похвално! Аз ако бях на щефа ти,щях да ти вдигна платата от 5 на 10 цента на пост!

то си е еврейче, а те само в истини се кълнат (6 милиона ...) при това, дори и пред международен съд

Киевските фашаги ще отговарят и за Одеските убийства, и за погромите в Мариупол ... Майдановската шайка ще отговаря и за избитите мирни граждани в Донецка и Луганска област и на други места. Ще отговарят по военните закони за военни престъпления ... Ако стигнат живи до военен съд.

ще купят и новия съд, както са купили и нюрнбергския (тези сегашните са внуците на предишните печатари на "гущерчета")!

link (Galaiey 5 hours ago): - Посланикът на УСА (USA) в Киев - Истинският президент на Украйна; - НАТО Национална Американска Терористична Организция; - USA Съединение на щатни агресори; - G7 Шестицата на Америка (УСА и нейната шестица); - ЕС ЕвроСепаратисти; - СБУ (Служба за Безопасност на Украйна) Служим на Бандервците в Украйна.

Киевската фашистка шайка не може да си събере и преброи убитите и ранените. Срещу руските опълченци майдановците губят поголовно. Единствените им успехи са когато бомбардират и стрелят по мирни хора в градовете и селата ...

НЕка всеки един привърженик на Кевската хунта да изгледа внимателно и тогава да коментира. pravda. ru/video/news/14632.html Там просто ги избиват хората със съгласието на ЕС.

Защо информацията е само от украинска страна???И терминологията на фашистите-майдановци? Ега ти информацията...

Затишието е още от средата на май. Путин чакаше да минат евроизборите. Сега пак си трае - да минат тържествата на 6-ти ли бяха, по случай годишнината от десанта в Нормандия. След това какво ще предприеме - никой не знае. Ама едва ли ще остави нещата така - да бомбардират със самолети (вчера са убили една министърка в Луганск, бомба в зданието на областната администрация). Едва ли ще си траят. При руснаците призивът "бият наште" сработва безотказно.

Путлериските банди се опитват да откъснат територии от Украйна и да ги присъединят към любимата им хазарска шир....Като не им харесва в Украйна да си заминават за кочината мужикия, земя в Сибир колкото искаш, там няма ЕС,НАТО и САЩ, някой да ги е спрял....е те не искат, те искат да откъснат територия от една суверенна държава. Тогава 30 милиона украинци имат право да защитят държавата си с всички средства и да изтребят юдеокомунистическите хазарски гадове. СМЪРТ на путлеристите СВОБОДА и СЛАВА за УКРАЙНА!!!

тя и украйна има "древна история като македония"? (и отделен език ???) хрюшкин (викаха му хрушчов) подарил територии на украйна, за да не осъдят престъпното му синче!

Новият им президент на украинците каза, че ще преговаря с "бунтовниците". Но след като разговаря с новите си началници забрави за това и усилиха наказателната операция. "Уникално" е да гледа човека как самолети и хеликоптери стрелят по свои сънародници, бомбите им все от забранените (осколочни) и все по цивилни обекти. Няма хуманитарен коридор, украинските граничари не пускат жени и деца да напуснат териториите на боевете, а хората питат властите в Киев, това ли са бандитите.

Гледайте,българи,разкъсаните цивилни в Луганск-това ни чака,когато най-накрая ножът опре наистина до кокала и поискаме да се освободим от НАТО и ЕС! Там украинци бомбардират цивилни,тук си имаме и 5000 охранени американеца с дрончета,внесохме си и талибани! Там запада няма един камък побит,тук им продадоха цялата държава. Кланетата ще бъдат като през Априлското въстание. Всички ще сме "сепаратисти" и "терористи", но по CNN ще интервюират "хан Тукту" и компания, който на /надявам се поне/ добър английски ще обясняват,че никой българин не иска да е вън от ЕС, въстание няма,само руски спецназ действа в българските градове.

уж идващите от русия боiци много държат да минат границата точно през гкпп- то и все влизат в боi с граничарите. аман от глупости.

Търсете в интернет зверствата на украинския фашизъм, не е за хора със слаби нерви и малолетни: - 18+ Луганск 02.06.2014. После авиа удара

Фанта ли си манта ли си, ИСТИНАТА е страшната сила която ви мачка вас НПО-шерпите)))) и срещу нея бронебойни куршуми няма открити)))

Забравих да кажа , че новите ви опорни точки съвсем сдадоха багажа))))

Хахахах, путиноидната пропаганда се е развихрила със страшна сила. САЩ корумпирали ръководителите на Украйна! А, онзи милиардер, дето избяга при Путин с кохортата си, да не би от продаване на пирожки да е направил парите?.... Колко ли газ е изтекъл "незабележимо" за да бъде купена Украйна и вкарана в съюза с Казахстан и Белорусия?...;)

Има една съществена разлика глупако, преди да се намесят кабало-говедарите от сащ и ес нямаше гражданска война и не се избиваха хора. Американските памперси сте много тъпи!

Изби ли си комплексите???!!!

Украинская армия нанесла авиаудар по своим офицерам в Луганске Украинская армия нанесла авиаудар по своим офицерам в Луганске. Бойцы нацгвардии с самолета расстреляли военных, находящихся на территории части в поселке Александровка. Около 21-30 по украинскому времени авиация Украины нанесла еще один удар по Луганску. На этот раз они расстреляли систему радиолокационной связи, которая использовалась для обнаружения самолетов в воздухе. Она была расположена на территории воинской части рядом с поселком Александровка.

1. Русия изчака и даде шанс на хунтата след изборите , ако искат да преговарят и спрат насилието, но тази възможност е вече история. 2. Подполковника, отдавна сигурно не е подполковник. Подполковник е бил, като е работил в ГДР. Путин беше директор на ФСБ (Федералната служба за сигурност на Руската Федерация), може само да гадаем до какъв чин е стигнал , като директор на ФСБ. Да не говорим, че е президент и главнокомандващ на руската армия. 3. На противниците на Путин е добре известно, че В.В.Путин обича да играе непредвидими ходове и да изненадва противника. Не е изключено, Путин да удари врага някъде, където най-малко го очакват, далече от събитията. Даже, далече от Украйна. Путин не действа и не мисли като политик или военен, а като много обигран агент на службите. Ще събира информация, анализира, изчаква и мълчаливо ще удари, но болезнено и ефективно. Противниковата страна знае това много добре и затова са изнервени и беснеят. Друга силна страна на Путин е, че Путин се съветва и изслушва подчинените си, но не споделя с никого плановете си. Дава дирекно заповеди.

Другари , първо да се извиним , а след това и да подкрепим опълченците от Кърджали и Разград в тяхната законна борба за присъединяване към майка Турция !!

Това е българска територия. Но можем да подкрепим справедливите искания на българите за връщане на беломорска Тракия, която е българска територия. И за връщането на 10 млрд, отделно лихвите. В Луганск хората са местни, земята е тяхна. Не са роби на дошлите от Западна Украйна.

Ти си пълно л.....но. Можеш ли да си представиш как биха ти отговорили "сепататистите" който присъединиха Източна Румелия към Княжество България? Сигурно ме, защото си ГЛОБАЛНА СОРОСОИНДА ПОДЛОГА.

Ха-ха, орките на Путин как изпълзяха от дупките и взеха да вият като бесни кучета. А може би заради кризата в здравеопазването, са пуснали лудите от лудницата. Както и да. ООН решава че трябва трябва да има мироопазваща мисия в Украйна и познайте кой ще иде там. Русият Ванка с танка. Не познахте, Чичо ви Сам. Айде лека нощ и да сънувате Путин в мокрите си сънища.

Тъпако, не излагай Пловдив. В СС на ООН Русия има право на вето, ако хамериканците решат отново да употребят тази организация. Така че номерът няма да мине. Пък и те отдавна вече не се съобразяват с този ред, а сами определят къде да се намесят заедно с имагинерната "международна общност". така че сънят ти трудно ще се сбъдне...

Някак си никак не му отива на Путин да стои като галмук докато се извършва геноцид срещу руснаците в Украйна! Оставиш ли ги тях, следващият ще си ти, не си въобразявай, че ще те оставят!

Току що Русия е внесла в ООН резолюция за хуманитарна помощ! Върви изказване от директна транслация на Чуркин!

Според ООН, Украйна е част о Русия. "Государства Украины нет. И никогда не было". Може да го прочетете.

Ама нещо на руски си написал. То и Кирил и методи са руснаци, а Константинопол е друвна руска провинция. Абе македонците са сукалчета в сравнение с рашистите

Уви, ние живеем в американска колония, където се вихри жестока цензура. За това на български такива еретически писания трудно ще се намерят. Дори да се опитат, появява се Шалом и започва рекет и изнудване с гарнитура от заплахи. Пуска оплакванията поредното еврейско НПО и т.н.

А БЕ КОИ Е ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАИНА

Ти?

Обама,май има и назначено вице,нещо шоколадовокафеникаво беше

Аз

На страната на "терористите" вече се бият поляци и израелци. Израелците са от батальона Алия и практически живеят на бойното поле, а са дочули, че Тягнибок щял да организира за украинските евреи втори холокост, та искат да го питат къде ще бъде сборния пункт. Майтап, майтап... ама нещата наистина отиват към избесени по стълбовете майдауновци...

много смях ни чака хохлы допрыгались

Страхотно, батальон Алия рамо до рамо с екс. батальон Восток бранят православието

Украинското правителство продължава да не евакуира жителите на бандитските градове и това е стратегическа грешка. А евакуацията може да бъде проста - ултиматум с краен срок за напускането на населеното място. Следва унищожаването на квартали или на мястото с бензин разпръскван от самолети и хеликоптери и подпалване на локациите на бандитите. Бягащите се разстрелват с хеликоптери от упор, за да не пренасят огън и правят пожари другаде. Така за 2 дни Украйна ще е свободна с минимум човешки жертви. Трябва де се пускат и зловещи слухове за тормоз на всички бандити - в страната и канещи се да влязат, напр., че от червата им ще се правят хирургически конци за украинските болници. Никакъв ток и вода в районите.

ти направо си Бонапарт

Аз

Върви, безпишковец, го кажи това на оня, брадатия!

Тука наблюдаваме клинически случай на истински украинец характерните черти са липса на всякаква човечност, асоциалност, мания за величие, психопат с профил на сериен убиец, и изверг. Само не мога да разбера от де знае български. Аз се дистанцирам и ако този е българин то тогава аз не съм.

искам да попитам дали препоръчваше същото и на Янукович,защото демукратите му обясняваха че не трябва да ползва армията срещу протестиращите.Даже полицаите не трябваше да се защитават докато им хвърляха коктейлите. и ако си толкоз ербаб съвсем спокойно можеш да хванеш самолета и да трепеш бабки и деца на воля ........само че докато го правиш има вероятност да гризнеш дръвцето.

ако на някой му е интересно по ОРТ дават интервю с лидера на НОЧНыЕ ВОЛКИ

Това са глупости евреите са също потърпевши от укрите.

Луганската народна република не е "така наречена", ами си е народна. И България ще стане народна. Долу ес-сащ-нато!!! Долу капиталистическите сволочи!!!

не ги обиждай.виж че са смешни и се ГЪРЧАТ в безсилието си,гледай ВВ.сила в правде

Скоро ще я закрият.

НАТО трябва незабавно да се намеси и да помогне на демократичните украински сили да разгонят руските терористични шайки, които се опитват да отклонят Украйна от пътя на демокрацията и евроатлантическите ценности и да я върнат в смъртоносните лапи на империята на ужаса и злото Русия! Господ да пази България от комунисти и русофили!

"А дано, ама надали", както се пееше в една песен. Дорде не се прочисти държавата от "плодовете" на съветските проститутки - бежанки, май и Господ не може да помогне.

още ли си жив комунистите, не ви ли избиха, ти как си останал? А да доносничил си аха.

Аз

Ей на такива партийни секретари - жертви на комунизма сме се нагледали и едно време, с борците против фашизма и капитализма, дето не са били родени на 09.09. А Бан Ки Мун каза, че такава държава, Украйна, не съществува.

:-) :-) :-) То да не е да нападаш африкански държави.Ако тука влязат ще ги бият до ламанша.

moze da si zertva na komunizma ama az si ziviah dobre togava.zlatni komunisti!!!

И ТИ ЛИ СИ С УБИИЦИТЕ ИЛИ СИ ТЕХЕН У НАС

Я да видим новата "звезда" Боянчо, какво ще пише. Хубаво е да се вадят от гардероба старите тролчета и да се поизтупват от прахта, че се скапват иначе.

тоя па Саркози отишъл в москва с карла???

Украйна е изкуствена мултиетническа държава където украинците католици не са мнозинство. Обаче католиците не искат да се отделят от Украйна а с преврат правят геноцид, забраняват партии, език и искат всичките да вкарат в ЕС с цел обработка и асимилация на руското и русофилското мнозинство. Новорусия се укрепва, сега отварят втори фронт в Луганск там хунтата е под обсада в изолирани казарми, една по една се превземат, миналата седмица без бой взеха една казарма с православни военни от източна Украйна, на тях не и се воюва и загива за Бандера и хунтата. Обаче на всякъде не може по този начин, хунтата сменя управляващи военен кадър с католици от запада, отделно подсилва с паравоенни формирования от Лъвов, там с борба превземат обектите както в този случай в Луганск. Въпреки че ми се вижда бавно освобождението на Новорусия нещата напредват, хунтата се заби в калчища както при Сталинград от месец не е мръднала напред даже обратното.

кви католици ония шпиндел турчинов е БАПТИСТКИ проповедник

Боене, джапнал ли си? Не ти се разбира. Не че нещо, но все пак една бистра мисъл не написа. Я виж се коригирай, че се смея вече с глас.

вчера обсъждаха при соловьев.ще осъдят ПАРАШАТА и другата сган в Москва и ще пратят момчетата да ги вземат.БАМ има нужда от ремонт ха ха

ми как, "какво"? Я се прочети - винаги са ни учили, че изречението е смислено подреждане на думи. То не е съставено от думи нахвърляни с лопатата, като за асортимент и красота.

ТЕРОРИСТИ???О БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ,ЕЛА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ

Браво на нашите медии ! Не казват защо са атакувани граничните войски и това че тези две области въпреки че са контролирани от опълчението на практика са в пълна блокада и пред хуманитарна катастрофа ! Славянск който е подложен на бомбандировки от авиация и артилерия.....все още не е успял да евакуира децата и майките ! Затова е този опит за пробив към Русия ....

Да им изпратим веднага баба Първан Яга, фъфлищия Кауфин и даскалицата Фандънкова. След година ще си помнят с умиление за настоящето.

забрави Фидоска и Первая Мая

Забрави и най-руския гражданин у нас - бат Серго Местанишев !!!

за убитите цивилни при бомбардировка в централната част на града нищо не казвате.Или ьза разрушената детска градина.Терористи са хунтата в Киев,не опъченците

А За ядрената бомба в детската градина не казват , а ? Промит руски мозък !

Зомбиран фашистки отпадък.

Изкарай си главата от задника на Порошенко укра шоколадов и погледни колко смърт сея гадните уроди украинци на които толкова се радваш

Що? Теб да не те яд за избитите диверсанти? "Цивилни" били?! "Опълченци" били?! На баба ти хвърчилото. Да не са се крили подло по детските градини и жилищните сгради. Я си пий хапчетата за чувства и не реви с крокодилски сълзи, че е смешно.

Кое е ти е смешно на теб разкъсаните тела , разрушените сгради май всички украинци сте такива цяла нация психопати.

Към 21 часа, боят е прекратен. Граничарите с помощта на авиацията и спецназ са разгромили терористите. В момента се зачиства района от терористите.

Русофилистичните късопишковци са ти нацвъкали минуси. Яд ги е за убитите терористи.

Дано избият близките ти по същия начин, като терористи, мръсник.

Дано се задавиш с тези пари дето са ти ги дали. Жени, деца и невинни загиват в Украйна, заради шайка олигарси и фашисти

+++

Докъде доведоха 70-те години интернационализъм в СССР? До никъде, както и всичко останало. Фалшива идеология, фалшива държава.

фалшива държава с истински болни путлеристи и задгранични русофили