”Беркут” - специално обучени на бруталност (снимки)

Украинските специални сили "Беркут" редовно шокират обществеността с излишна бруталност и агресивност. Те получават двойно повече пари от редовите милиционери и имат специална психологическа подготовка.

Обратно в новината

Коментари - ”Беркут” - специално обучени на бруталност (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уау! Много било зле на Запад, бият, уББББиваат! Айди, тогаз на площад Тян-Мън, или пък знайш по убаво от Северна Корея, нема, нали Че Гевара?

ДИРника скри статията много да не се вижда щото яко се издъниха с нея, а трият и постовете леко по терлици да се не разбере, е не ми се влиза вече в такъв сайт да ме е...бават

Беркут-мисля,че значи ястреб,са си точни,въпросът е как се използват-има материали в нета за тях -правят си сами някакви супер изпити,без заповеди и нормативи,свръхтрудни,на предела на човешките възможности-накрая получават за награда една шапка-момчето падна на колене пред строя и я целуна

като гледах как хвърлят павета /големи/ върху тах направо ми е чудно как се въздържаха да не ги претрепят

Виват на Беркут! Когато Нуланд на Майдана раздаваше меденки на протестиращите, като остатки от храна раздават на кучето, евроробите ги хващаха с подобострасти и обич в очите си! Дори патрулни полицаи ги получиха тези меденки, НО, когато тя дойде да чука на вратата автобуса на "Беркут" ТЕ НЕ Й ОТКРИХА! Така и стоеше до затворените врати като изхвърлено куче! Виват на Беркут - истински патриоти!

това с раздаванет на кифли пък беше такава порнография, те американците нали са специалисти по порнографията

Ало, православните чекисти, откога Руснаците пишат за Украйна?! Нали са холяци, втора ръка хора, а в Русия е БогобРания народ....

Затова е създаден Беркут. Последователите на Симеон Бандера и другите национални украински предатели, трябва да бъдат озъптявани. Методът е един - бой по теметата на протестиращите. Така правят и в ,,най-демократичните" страни - Франция, Англия, САЩ, Германия, Испания ... Така постъпват и в Русия ...

ГРУ-грух, явно не четете историята добре. :)))) Със Степан се разправяте подло по кгб-ски. Убийство[редактиране edit source] На 15 октомври 1959 година до входа на дома му на улица Крайтмайр, 7 (Kreittmayrstraße), в Мюнхен в 13:05 намират още живия Степан Бандера. Медицинската експертиза установява, че причината за смъртта е отрова. Глуеими мъже сте, нема що.

Виват "Беркут"! Благодарение на Беркут бяха сложени на мястото фашисти от "Свобода" на Тягнибок, коита застават зад безредеците на Майдана, и коита в никакъв случай не бяха "мирни"! Фашистската сволочь трябва да знае мястото си!

така е!

гледах го Тягнибок - много неприятно излъчване,

Уау! Колко познато! Врагове наоколо, фашисти взели стану, бей очкастих, Спасай Россию! Да ти уе познато туй руско куче? Какво, връщаме се 70 години назад и с Провославния Чекист, все с начале ,а? Паленцаааа...:))))

Бой когато трябва! Това е! Все пак полицията е репресивен орган, не е монашески орден. Като заслужават- по кратуните. Като не нарушават правилата- няма.

Те са " АЛФАТА " И " ОМЕГАТА " на сигурността.Иван Костов ,учил в Кременчук ,Украйна ,може да бъде много полезен.

е ко каза- не разбрах?

Като не си разбрал ...

нищо де, по принцип си прав, но трудно ти се разбира, поне за мен

е все пак да не забравяме че по принцип в някои случаи на полицията се дават погрешни команди от провокатори-къртици, така че "налагането" на протестиращи не винаги е оправдано, просто зависи от конкретният случай

деер

Полицаите в САЩ ,защо налагаха протестиращи? .... Защото никой тарикат не обича демокрацията и няма значение дали е комунист, фашист или капиталист, той си е тарикат - неконкурентноспособен човек!!

Уау! Колко познато! Врагове! Пак не четете добре Историята малки Че Геварчета. Жалки комсомолци, това "Ама,Защо тогава бите негрите" е вечния комуно-извратен довод още от времето на таварищ Моалотов, ако го помните кой беше, да го пекат в комунистическия АД, вечно. Ако и при Православния Батюшка бият както на Запад, тогава с какво сте по-добри вие...:)))) щот сме ПРавославни...:))))

на мегдана в киев една част са заблудени, друга част зомбирани, сигурно има и платени наемни щурмоваци и няколко пишман политици като наште

Ама нали демонстрантите също бият.Така, че "Беркут"са в правото да се отбраняват и да въвеждат ред.

еничари.. На едно корито са сложени. Държавното.А то се пълни от милиони пчели.

Същото важи ли за нашата жандармерия, която пази престъпниците в парламента, местан-доган, станишев, орешарски и сидеров? Дайте да спрем с двойните стандарти!!!

Тия от Беркут ако не ги разпуснат ,поне трябва да се засрамят. Специална физическа и психологическа подготовка, на брой почти колкото демонстрантите, сиреч 4000 срещу 4000 и накрая ранените от Беркут са почти колкото безправните, мирно протестиращи демонстранти. Егати и спец частите-) Или някой ни мисли за малки шаранчета.

Защо тези специални милиционерски части носят името "беркут"? На старобългарски това означава Орел. Какво е значението, което украинците вкарват в това име?

Интересна информация, това не го знаех. Според мен влагат същото значение както и прабългарите.

Т.нар. казаци са носели същите "чумбаси", които са носели и българите. Те също като българите са най-добрата конна армия. Вече трета република в Руската федерация, иска да си възстанови името България и названието нна народа на "български".

тва съм го чувал вече ма нещо не е много ясно кво имаш предвид?

такива чумбаси са носели в цяла евразия бе умник, само имената са различни, да ти кажа днес и в пакистан носят часовници на ръката като българите

Защото Велика България им е дала всичко. Те /руснаците/, обаче като малки пкостливи деца забравят кой им е духония родител и го мразят и ритат с удоволствие...:(( Покръстването е на Украйна, по него време наричана Рус, с което име по-късно келешите от блатата край Москва се накичват за тежкарлък. След което, кражбата на история, манията за величие и месианството им се услаждат и им стават нещо като символ - славянската азбука, третия Рим, итн.

на църковнославянски искаш да кажеш?

ей ДИРници защо скрихте статията от сайта??? а Побойко го държите там два дни

delly

Не сме я скрили - в Главните е.

намерих я забутана някъде, като сме влезли във връзка да ви кажа, ако обичате да не манипулирате коментарите по най различни "хитри" начини

и репликата ми към вас в която ви обяснявам защо страницата е скрита също сте я скрили

не са я скрили, само са я заринали с ... други неща от дирника.

за да не ви манипулират разни кретени има една телевизия украинска която можете да гледате в нета напишете say.tv и там ще намерите телевизията е - украина 112 говори се на руски и украински - дори да не знаете езика се разбира

размиващи приказки за шарани...

ей Corg какво искаш да кажеш този дълъг текст, мислиш да преписваш енциклопедията ли, а накрая на словоизлиянието все пак си се изходил по Беркут - хе хе

jizast

Демек са тъпири с много мускули. Типично за тоталитарните общества. И при нас за полицаите се разказват вицове. И при нас са добре платени. Властта си отглежда мутри, това е.

значи са тоталитарно общество.

Dir-ът за пореден път сте "връхта!" - "...площадът "Майдан"...."?!?!? Що поне не проверихте в Google, да видите, че на украински "майдан" означава просто "площад"? "....площадът "Площад"...", значи?!? Е, киевчани може и да го наричат само "Майдан" за по-лесно, но това тук уж е сериозна статия? А точното му име се намира лесно, дори в нашата Уикипедия - "Майдан незалежност" - в превод "Площад на независимостта" и името е такова още от 1991-ва. На всичко отгоре, действията на "Беркут" бяха основно насочени срещу протестиращите на "Эвромайдан" (Европейския площад), който е доста по-нататък по главната улица.. Въобще - "въпиющ ДЖурналиДЗъм с взлом"...

Пич, цялата журналистика е такава у нас. МАНИПУЛАЦИЯ на населението и то от неграмотни хора. Могат само да трият коментари и да лъжат от незнание.

Доказателството е че в сайтовете не са разрешени линкове към други сайтове, тоест КЪМ АЛТЕРНАТИВНА ИНФОРМАЦИЯ - тоест "само тяхната точка е важна и съществува - другите са цензурирани". Демек: "Четете какво ви казваме ние - няма друга истина"!

Обикновена пропагандна статия.Ето така се формира мнението на масите. Тук истината няма значение.Важното е да имате правилното (политкоректното) мнение.А истината? Ето я: Youtube :"Штурм Банковой. Уникальная съемка с трактора".Там можете да видите кой налита на бой и кой се защитава.

Цял ден слушам по радиото нашия журналист в Киев да разправя как демонстрантите си стояли мирно и не нападали никого. Обаче има руски и украински телевизии по небето и там показват други неща - как хората, въоръжени с железни пръти, атакуват полицията и с един трактор "газят" кордона, а полицията отстъпва. Няма невинни тука! Всичко е постановка. Хората ги карат от западна Украина (Лвов) в центъра на Киев - затова се налага да ги изхранват, щото не са киевчани. Абе платена работа е тази революция.

От утре започват курсове по готварство,плетене с една кука,шев и кройка. Така при следващата демонстрация ще покажат умения при приготвянето на борш и плетене на вълнени чорапи.След това ще има модно дефиле на служителите,при което ще покажат изработените от тях поли и рокли. Сега дайте следващата простотия за коментар !

и пиано имаше - ха ха, да не са го взели на заем от жълтите павета

Ами добра идея. Знам за бивш командос (не наш - съветски) сега готвач (май и собсвеник) на ресторант на нашето черноморие. Готви отлично, въпреки цените ресторанта му е винаги пълен. И странно защо хората на Очите заобикалят ресторанта на един изстрел разстояние. Даже когато ги кани на по питие от него. Все не били се обръснали, пък и чорапите им миришели, нямат подходяща вратовръзка...

Уважаеми Другарю ALEX! Кой отгледа мутрите у нас /БГ/. Кой е Митьо и кои са неговите хора ? Що за животно е това " Знам за бивш командос (не наш - съветски) " тази държава вече я няма. Слава Богу, на омразният Рейгън го дължим. Съветски - от коя народност е? Или е ТИМ-аджия, а? То тогава ясно що го заобикалят наште мутри. Там дет пикае ГРУ, други не се пускат. Ай, наздраве и Внимателно с черния хайвер и воТкта. поздрави, наш Смехурко

в Украйна събитията нямат нищо общо с комунизма, европейския съюз се сърди че не искат да им отвярят границите за да фалират украинската икономика и им спретнаха "мирно" протестиращи

да фалират великата икономика на украйна които са с на половината на нашия БВП на човек?!?!?!?!

много си "компетентен", или не си наясно или просто си платен говорител- последното е най вероятно, икономиката й наистина не е цъфтяща, но отварянето на границите за евростоки ще ги унищожи напълно и ще трябва да мият чинии някаде като българите

Много си спал на комсомолско-Че Геварско събрание, Дрюгрю! Ама срамота, млад комунист си, нали партиният член трябва да е бдителен?! На чети....Точно това им трябва на американците, цял ден мислят как да разбият промишлеността на Украйна и цяла нощ не могат да мигнат от притеснения за Украйна... Страшното е, че и в Украйна има маса народ, които "разсъждават" на нивото на кунерт. Половината считат, че Русия иска да ги загроби, другата половина считат, че ЕС иска да ги загроби.

Добро утро милиционери и "връщачи на комунизма" !!! Само влизам да кажа че форума на дира не е мандра от която ще излезе сиренцето и кашкавалчето от времето на Бай Тошо за което ревете ! Така че хващайте се за работа ! За петилетката , за петилетката !

Пълна солидарност, дажеу ще отварят Кремиковци - има работа за нашего брата, освен за целият китайски народ (второто благодарение на ККП).

Нашенска работа - минали са една школа на обучение. ГОРЧИВ ВКУС НА КОМУНИЗЪМ - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

Който започне да ближе чужди задници рано или късно ще премине и отпреддд!!! Голям брат отпред, голям брат и отзад?!

За отношенията Русия - Украйна ли говориш?

умен си като "професор" мъти-матик Константинов

нормални милиционери от пост-съветската ера пазят престъпниците и бият студентите :))))) и лека забележка към идиотите по-долу: тюлените са войскова част!

за да не ви манипулират разни кретени има една телевизия украинска която можете да гледате в нета напишете say.tv и там ще намерите телевизията е - украина 112

говори се на руски и украински - дори да не знаете езика се разбира

Чак гадно чи става от такива манипулаторски и безумни статии. Беркут са специален отряд със функции да потушава масови безредици, т.е. да усмирява неорганизирана, озверяла тълпа. Какво трябва да учат? Икебана?

тюлените сигурно бродират гоблени.

Беркут бяха нападнати от "мирната" опозиция, "мирните" демонстранти с булдозер, има го на снимки

Покрай лошото за тези Беркут, май има и какво добро да научат нашите полицаи. Не знам дали някъде по света циганите имат свободата да бият полицая, да му късат униформата, да трошат полицейските коли, да правят всякакви зулуми и това да е без последствия. Ето защо, не е ли време да поканим Беркут да се поразшетат из нашите гета, да пообщуват и с т.нар. бежанци, които също се включиха в циганската професия да крадат и нападат беззащитни хора, особено по селата.

абе всички почитатели на октомврииската революция, защо се пулите срещу новата октомврииска революция срещу новата буржоазия

Иде невиждана диктатура в световен мащаб. Следва големият лов на аристокрацията и огласяване на новия световен ред. След това - тъжно и безсмислено съществуване, кой колкото издържи. Всъщност Холивуд ни го разказва непрекъснато във футуристичните си продукции, но ние си мислим, че е фантастика.

Ето това е самата истина. Евала!

Дире, разчитаме на повече обективност, безпристрастност и най-вече значимост на поднасяните ни тук новини. Жълта преса и медии си имаме достатъчно.

Прекалено много искате от ДИРниците! И те заработват с манипулации и лъжи, иначе ще има санкции и ще умрат от глад. Нали знаете, че в днешно време най-добре се плаща за дезинформация, демагогия и лъжи?

разграждането на Украйна. Първо специалните части се премахват, след това армията се редуцира до колкото си решат новите господари от ЕС и САЩ. Предполагам, че там няма да разгромят армията както у нас, а ще оставят известен брой, с който да се шантажира Русия и да служи за буфер и пушечно месо, ако новите господари започнат някаква авантюра. Военната промишленост обаче ще отиде на кино за по-малко от година, защото ще трябва да минават на други стандарти. Което пък ще доведе до безработица и мизерия. Още повече че ще започне масово разграбване и закриване на всички промишлени предприятия и въобще всичко, свързано с производство. Прогнозата е 5 милиона безработни до няколко години. Наистина да избягаш от роднините си и да загубиш суверенитет, гарниран с мизерия, разгром и огромна безработица е избор само за дебили и платени предатели.

по-големи разградители от комунистите няма. първо унищижиха ресурсите, околната среда, съсипаха икономиката, изтребиха милиони, унищожиха народопсихологията и сега. се опитват да унищожат и останалото население.

от "демократи", които служат на чужди интереси няма. Докато имаше комунисти, имаше държава, когато дойдоха продажниците, които решиха да сменят една зависимост с друга, стана точно това, което си написал, като крайният резултат ще е затриване на държавата и на народа.

Не ви ли писна от опорни точки?Какво виете на умряло на чужд гроб?И престанете да облъчвате хората с безподобни глупости!Нямате и представа за какво става въпрос тук!Вече два месеца съм в Киев.Няма и капка истина в това,което всички червени помияри пишат по всички форуми.Първо украинците не са никакви славяни.Да, има и такива ,които са потомци на смесени бракове,но като цяло 66-65 процента от хората тук са си чисти българи.И те си го знаят много добре.Второ-нямате си и представа, какъв асортимент от стоки има тук.От целия евросъюз!!Ние у нас можем само да си мечтаем за това.Отдавна са тук всички големи вериги.И хранителни и нехранителни.А нямате си представа какво значи МОЛ.Нашите в България са като квартални лавки!!!И тук никой не си въобразява,че Украйна ще влезе веднага в Европейския съюз,а и на никой от хората не му пука.Тук всички искат само едно:Да премахнат корумпираните си политици и да сложат страната си на правилните релси.Не искат да живеят повече по този начин.Всичко е едно към едно с това ,което искаме и ние.Не искат повече да ги управляват хора със златни тоалетни чинии в тоалетните си!Защото Янукович си има точно такъв в тях.24 каратово злато.Някой от вас червените дебили чувал ли е за такова местенце в Киев-КОНЧА ЗАСПА се казва.Нямате идея,какво е там.Така,че стига сте дрънкали глупости!И на МАЙДАН-а бях сред хората и всеки ден си общувам с тях.Мога да пиша до утре но може би станах досаден.....

ти май не си бил/а в наш мол. от години. и не знаеш кои вериги присъстват в страната. сега накратко: преди имаше пари, но нямаше разнообразие. сега има всичко, но парЕ нема.

Пълен глупак-знаеш ли че украинска нация няма!Стари територии са в Полша-всичко останало са подаръци от Русия заедно с РУСКО население,още от времето на Царска Русия,от Лениново време,от времето на Горбачов и Елцин,като за последните подаръци от Русия- Крим и градовете около него има договор според който при встъпване на Украйна в ЕС, Русия има пълното право да си възвърне териториите.Така че т.н. украинци (поляци) има само в Лвов (Бандеровщината служеща на Хитлер) и около него.Знаеш ли от къде е започнала т.н."Матушка Рус"-именно от Киев,така че не говори пълни идеотщини ,приличаш на платен агент на ЕС и САЩ или наш Реформаторски блок или Протесна мрежа,все Сороски агенти.И запомни приятелю всичко що е направено в Украйна го направила Русия ,а не ЕС или САЩ,така че ако успеят раздорите там ще има две украински държави-една колония на ЕС и САЩ и втора независима Новоруска държава заедно с Русия.

корумпираните политици, защо искат онази красавица да я пуснат от затвора, както и цялата демократична общност от ЕС? Май се борят, ама не и срещу своите корумпирани. Абе що ми приличат на нашите проституиращи? А пък ти манипулираш, да не си пратеник на малоумните студенти? Цял свят знае, само ти не си разбрал, че източната част на Украйна е населена с руснаци. Делителната линия е Днепър. Тази част е богата на суровини и в нея е съсредоточена много по-голямата част на промишлеността, която е тясно обвързана с руската промишленост и Русия. Това е факт и скъсването на тези връзки ще доведе до това, което съм написал. Нещо много ти е омотано в главата, някакви българи, славяни, не славяни са се омешали в голяма каша. Не се опитвай да манипулираш. Колкото до МОЛовете и т.н., аз не съм писал че живеят в колиби, както си мислят някои "демократи". Това е доказателство, че едното не пречи на другото, т.е. да има европейски вериги, и в същото време да е част от някакъв друг икономически съюз. Само талибаните като вас не дават такава възможност, те трябва да унищожат всичко различно от тях. Това не им пречи да се наричат демократи.

украинците "не са славяни" те са малоруси хе хе

По-голуеми крадци от ДРУГАРИТЕ, нема, нема и да има. Най-големите джуджетяа у свето - РУСКИТЕ!

абе що блокаторите и окупаторите, тия нарушители на закона трябва с перо да се галят след като хвърлят камъни и павета и окупират и пречат на нормалните хора? Щ о не дойде некой да ме окупира у нас да му разгоня фамилията с непрекомерна употреба на сила?

А, как същите тези "право"защитници ще коментират застрелването на майката с дете, защото се беше ПРИБЛИЖИЛА до сградата на конгреса в САЩ.

Не бъди учуден! Не виждаш ли че е носила най-голямото уръжие в руце - детето! Това е "демократично" и "хуманно"!?!?!?

"Правозащитници", "центрове за изследвания..." все хранени от Сорос кучета...

link

кличко продажник и родоотстъпник, докато му даваха пари в бокса беше забравил че украина съществува, сега когато му е обещано че ще поеме някой важен държавен пост ако украина се присъедини веднага стана украинец... той даже не говори украински, знае само руски!!!

... и немски

Я да видим 5 000 човека с 5 000 павета в ръце, пък дали специалното им обучение няма да оцапа долната част на униформите им.

Павиани?

или 50 000 с пушки все тая. Накрая става това което си решат кукловодите. И демонстрантите са оръжие на някой също като Беркут. Няма такова нещо като "Спонтанен всенароден протест".

ли си паднал?!? Какво са 5000 човека с павета за 200 спецназа?!? Ще пръснат тълпата даже без да използват огнестрелно оръжие.

Американската полиция е добрата полиция. Тя бие добре за добро! А украинската полиция е лошата полиция. Макар, че и тя бие добре.

Бре! Спец.частите на полицията били обучени да бият? Не може да бъде!!! Защо не тренират бой с възглавници, като в рекламата на водка Абсолют (тук: 1e9Qiy0qg6c)? Жалко за Кличко - на ринга стоеше много по-достойно.

"Беркут" били обучени на бруталност, уау! Аз пък мислех, че са ги обучили да дундуркат бебета и да кърмят! Че що така бре? Ами да вземат малко от хуманността на ФБР, нека видят, нека се учат! Що не прочетат книгата "ФБР приятел и другар на негрите" или другата "ФБР по-голям брат и наставник на латиноамериканците и индианците". И двете са много добре илюстрирани. А към главата "Всички негри на среща и на гости на Мартин Лутър Кинг" раздават и 45 милиметрови безоткатни оръдия на всеки англосаксонец.

Естествено Украинската и Руската милиция бие , а Американската "прави необходимото"

В Русия вече е полиция. Може пък за това да не бие.

Естествено западът чрез местните си слуги от страните от източна Европа ще искат да не остане нищо от спец службите и спец частите за да цари анархия и безнаказаност. А иначе при тях особено в САЩ полицията действа както трябва

Витали Кличко е марионетка на Меркел. Тя самата го каза.