”Пуси райът” подкрепиха украински режисьор, арестуваха ги

Две участнички от пънк групата "Пуси райът" задържани за протест в подкрепа на украински кинорежисьор.

Обратно в новината

Коментари - ”Пуси райът” подкрепиха украински режисьор, арестуваха ги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако всичко това е така, то наистина руссия е в диктат и няма свободи! кофти, наистина заслужават изолация! санкции. какво като са сложили плакат! ааааа! путин! копелдак прост, мама ти дейба фашистка дейба!

Сенцов - член на националистическата украинска групировка "Десен сектор"... "Десен сектор" е забранена в Русия. Това все едно ИДИЛ, тоест терористическа / нацистка организация. Демек, "действията" срещу Сенцов са си политически мотивирани. Самият той е съден за тероризъм - взривове и палежи в Крим... Така че пуситата защитават терористи и врагове на Русия. Това се нарича "предателство" във всяка държава.

ОСВЕН ПОПУЛЯРНОСТ,ТРЯБВА ДА ИМАТ И АКЪЛ!!!

ако бяха направили същото в ФАЩ. Или в затвор с тежък режим. Да се радват че са в Русия.

Е, това вече е дебилизъм Тези не вдянаха ли за какви по-хубави работи стават, те взели с политика да се занимават?

Стервология. Краткий курс для занятой стервы.

Странни индивиди са русофилете, одеве ги е жал за украинката проруски настроена, а тука псуват и наричат курвелии руските момичета

Не си ХаХа, а си ХаХо! Дали са руски или австралийски не е от значени, но са си курви!

Real Pussy(n)!!

Е нЕма по-голема пу*ка от Путин. голЕм страх го тресе. През ден някой опонент в затвора.

Като луди крави в екарисаж ги юрка. И правилно!

мдаааа... режисьорите са много опасни. Ще вземат та направят филм за истината, ще му отиде трона на Пусинчо. За пореден път доказва, че името му идва от женски орган, а не от път.

не моЕ да има по-голЕмо пуси от Пуссин... язе казах.

не са ли са пусита, а?

Да жалим, че някой от Десен сектор е в затвора е несериозно. Там трябва да видим и Ярош и много друи като него.

Има и видеота в Youtube. Специално за "живеещи във Франция" ========== Знаем ги тия видеа! ХАХАХА Ъплоадара руснак от тролофермата в Питер! Качва протест от Венецуела, само сменя звука с френски и готово! Целия свят видя как гамените на пигмея от кремъл, антиглобалистите опожариха Хамбург, а полицията стоеше и ги гледаше! Ей това е демокрацията! А е евразия е достатъчно да излезеш с картон размер А0 на улицата, без значение с какъв надпис и веднага идват милиционерите с палките! Така са дресирани!

бяха направили в САЩ петиция да ги изритат оттам, заради участието им в безредиците във Фергюсън, петицията сума ти време стоя в сайта на Белия дом - това е стара работа, но все пак: Според автора на петицията, те са пристигнали в САЩ, за да пропагандират разпуснат, аморален и антихристиянски начен на живот". "Американците уважават всяка житейска позиция, но участието им в незаконните акции на протест и в безредиците във Фергюсън и Ню Йорк стана последна капка. Ние, американците, сами ще сеоправим с нашите проблеми, без помощта на чужденци с окалляно реноме". Молбата в петицията е да ги изритат от САЩ. Дали не им се е случила случката? Мърли.

оскверняване на Божия храм? Анатема! Мястото им е в публичен дом.

Осъдиха ги. Даже лежаха 4-5 месеца, вместо 2 години и ги амнистираха.

Крим е Украйна

ХА, ХА,ХА !

Къде мога да чуя песен на пуси райът?

Където пишеш - интернет / Youtube

Евтина реклама!!! А още по- евтини са тези, които им се връзват!!!

Марсианец, глупендър, трол смешен, аз живея във Франция бе, мухльо! Стига пръска рашистки лъжи тук! Ще ти би е с палки жени на улицата френската полиция! ХАХАХАХАХАХАХА Ей така ги пръскат хибридните лъжи, скапаните тролове! И сигурно после са ги вкарали 2 год в затвора по руски, нали тъй, бедна и смешна панелна свиньо!

На очите си ли да вярвам или на ФАТМАКА ФРАНЦУЗИН :) Има и видеота в Youtube. Специално за "живеещи във Франция", които са я виждали само по филмите :)

И от кога Сърбогъзи е във Франция? Ти ако живееш във Франция значи, Аз съм от Юпитер!

за да си завоюва днешния трудоден, той цял ден цъка на клавиатурата и то на кирилица, която не му подхожда на англосаксонския манталитет

преди няколко години имаше един "майор", който казваше, че живее в Гибралтар. Като го помолих, бързо да каже името на булеварда, който пресича пистата, той изчезна. Ти същият ли си?

Тези отдавна бяха забравени та решиха да напомнят за себе си..Ако съм на тоя режисьор щях да се срамувам от тяхната защита и да си призная реално вината за да не ме свързват с тях

Нищо лично - просто бизнес. Заработват долари. Алтернативата на тези шлюхи е да работят в някой руски краварник, защото за нищо не стават.

Ако бяха казали че за протест са арестували в Европа или САЩ да е сензация. За азиатска Путлерова Русия това е традиция. Добре че все пак не са ги убили...

Лично съм виждал как френската полиция бие група 40+ жени, седнали на улицата и протестирайки против гей браковете. Не само ги арестуваха, а първо ги биха с палки. Без жениците да им направят нищо. Просто не искаха да се махнат от улицата и ги попиляха от бой. Май Западна Европа си я виждал само на картичките и по филмите, "европеецо" :)

че кой харесва руските гейове...

Ами оня художник от Питер дето за карикатура на Плешивеца го тикнаха в затвора! Ами децата с плакати миналия месец как ги пребиваха милиционерите на сатрапа! Тия 2 момичета ги осъдиха на 2 год затвор заради една песен! А тоя режисьор на 20 години!!! Ей това е евразийския кенеф дето искат да ни набутат родните рашистки еничери! БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ, Българи!

Децата си стоят в къщи или ходят на училище, а не разнасят неадекватни плакати по улиците. Ти явно нямаш деца щом одобряваш това, така че не се крий зад гърбовете им. Едно е да си виртуален смелчага, друго е да ти стиска и да излезеш на улицата, но на теб явно не ти стиска.

Пишеш за художника дето си закова ташаците на Червения площад ли? Или за лапетията на които са импредлагали пари ако бъдат арестувани?! А за тези квачки забравяш, че бяха арестувани за поругаване на църква!!!! В ЕС и особено в САЩ арестуват за доста по дребни неща, така че хайде да гледаме обективно на нещата, поне до колкото можете!!!

Аха....Ние сме кенефа -защото каквато и дивотия да направим, все ни се разминава.Гаврата в църква е ХУЛИГАНСТВО и се наказва!Добре,че не са направили същия номер,в джамия в арабска страна, щото наказанието нямаше да е 2 години ,а 2 глави!

Тишината в спалнята ражда безумия!

Той путин е бил снизходителен към тях заради името на групата им .... :-))) като,че ли?

pussy на pussy око не вади ...

Рок банда "Пуси не зная какво си" - хайде вземете се в ръце като преписвате глупости. Били закачили плакат на мост над някаква рекичка в Сибир - дреме ми на куГа ( както казваше един негър облечен в българска носия). На тия двечките ако не им платят не правят нищо, айде няма нужда да ни занимавате с два измислени руски персонажа.

Тя май са забравили за наказанието от царско време, при което провинилят се е бил връзван гол до някое блато в Сибир. Комарите само за денонощие са го превръщали в египетска мумия.

Тези са провокатори, на които никой не обръща внимание

Хем са задържани, хем постват в Туитър??? Е, това е демокрацията!

За такива, като пуситата, мъдрият ни народ казва: Ни за бой стават, ни за еб.не стават. За нищо не стават. След като ФАЩ си изгърмя фишеците (санкциите) против Русия, прати и леката си кавалерия - пут.ите.

Това е Русия ! Пусин и две пусита ! Пусинска държава !

Преброй и себе си!

кънсо е моме за китка.Вече като обезглавиха "супер мега турбо американската дипломация и фондации розови гащички" на територията на РФ и грантовете се изпариха и остана само единият цирк-пърформанс на открито.

За тия само бой и е...е

Тея са грозни за рускини. Само за бой са.

ДИР защо е тази новина не червена??? Тези к*рви на САЩ стават само за провокация за друго не става.

Тия момичета правят за смях мощната империя .... Хе хе хе

и от там само при вида на тия к. си умряха направо от смях.

Крим не е руски.............даже руснаците го знаят.

А ти си помиар. Даже баща ти дето те е родил го знае

Явно с друго не могат да се прочуят ...

Този режисьор , сигурно е документирал,,нещо в тайгата,, , дето е скрит ,,,Сатана.та,,, и ... затова са го пратили на топло. При мужиците си има закони, демосрацията - по-назад!?

Да ги срещнас с афагнската група "Дик пънишмент" за надсвирване.

ха ха ха..ще ги ,,надсвирят,, ,бе! ...ха ха. ..

Путин, Путин, с едни пут.и не можеш да се разправиш. Има още много да се учиш. Затова все още не можеш да спреш напълно разпада на руската империя, започнат от Горбачов и Елцин. Сталин на твое място отдавна да е забравил за тези предателки.

Ич не си наясно, момче! Mацетата стават за ебане!?

Тези като ги досърби яко и им се прееб .. и ХОП -протест . Милиционерите ги прибират и пак хоп- оправят ги!

Известен режисьор е Роман Полански... Поне кажете в кой жанр се е изявявал заговорника набеден за режисьор;)

Е много си прост , - написано ти е - кинодокументалист , Това е Жанр ! Ти си Лоялен на КГБ !

Човекът е направил един игрален филм, и един пропагандистки филм... Заради кой от двата в статията го величаят като кинодокументалист-)

В България всеки може да се изказва свободно. В Русия за свобода на словото те вкарват в затвор.