Меркел се надява Русия да не е взела на прицел Молдова

Германският канцлер Ангела Меркел изрази надежда, че Русия на Владимир Путин няма да опита да приложи към Молдова същата стратегия, която използва в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Меркел се надява Русия да не е взела на прицел Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ТИ ДРУГАРКО МЕРКЕЛ ЗАЩО СИ ВЗЕЛА НА МЕРНИК МОЛДОВА.ВИЕ ОТ ЕС СТЕ БАНДЮГИ ЗАЕДНО СЪС САЩ.РУСИЯ СЕ БРАНИ ОТ ВАС КОЛОНИЗАТОРИ И БАНДЮГИ!

Да не се кани там да раздава курабийки.

Абе, не знам дали Путин е взел на прицел Молдова, ама бабето Меркел да внимава той да не вземе на прицел Германия... Това винаги завършва печално за дойчетата.

Да не се надява хич Меркел. Със голчяма доза сигурност Молдова е на прицела на Путъо. Лозето не иска молитва, а иска мотика, г-жо Меркел. Действайте повече и по-малко се надявайте!

откъде знае? Сам ли ги планира тези неща?

veska

Каква стратетия беше използвана през 1989 година за Източна Германия? По-късно в Югославия.

В Молдова има много българи.

Аааа... значи вие можете да взимате на прицел Русия, ама Русия да не взима на прицел никого... Няма как да стане !

Да не е посмял Путин да бута Молдова, защото Молдова е жизнено необходима на България! Питате се защо ли? Ами докато я има Молдова в това й състояние ние не сме най-бедната страна в Европа - ето затова!

val55

Да, може и да са прави, че се готвят и други майдани, ама КОИ ги готвят, за да се утвърди Путин, като плашило за целият свят, а другите като хрисими душици. Много скоро, ще лъсне истината за някои политици, които се имат за голяма работа, но както знаем всяко действие има противодействие. Вече е късно да се спрат промените започнали с разпада на СССР, и които настъпват в целият свят. Най-вероятно е те да се осъществят независимо от неистовото държане и оплюване, както на отделни опонентите така и на цели нации. Един е Той, и няма как да спрете това, което е намислил за всички нас, и този, кой(и)то е изпратил да.... Почти ми вервайте....контакта е възможен, но мога да кажа, че мърдане няма от начертаната карма.....

ДРУГАРКО МЕРКЕЛ ОТ ГДР.А ТИ ХВЪРЛИЛА ЛИ СИ ОКО НА МОЛДОВА? ПРИЗНАЙ СИ ЧЕ СИ ДЪЩЕРЯ НА АДОЛФ ХИТЛЕР И ЕВА БРАУН!КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ НА ИЗТОК КАТО НАПОЛЕОН БОНАПАРТ И БАЩА ТИ?ХИШНИЦИ-ТРЪГНЕТЕ НА ЗАПАД И ВКУПОМ ПРЕМАХНЕТЕ ПРЕЗ ОКЕАНА ОНАЯ ДЪРЖАВА -КОТИЛО ОТ ЕМИГРАНТИ,РОБИ И АВАНТЮРИСТИ УБИЛА НАЙ МНОГО ПРЕЗИДЕНТИ ЗА 230 ГОДИНИ!

В световния"ред" вече има нова технология за завладяване на страни и територии . Свобода и демокрация, а под маската се крие тотален геноцид на цели народи.

Русия има свои интереси които най- сетне при Путин се защищяват с всички възможни начини ! Туко що сообщиха че е убит Борис Немцов в Москва.Голям опозиционер! Няма съмнение за мен че това е нова провокация по подобие на Малазийския самодет.Целите и заказчиците са едни исъщи. Да бъде обявен за виновен Путин,създаване на опозиционни протести и Московски МАЙДАН !

ЖиКаТа ... подкрепям мнението ти, ама седни и научи българси език и граматика бе човек.

А на тебе Паисие или Софроние,или по-добре ОНУФРИЕ не ти ли мина през граматическия мозък ,че в думата " защащява" буквата А е до буквата Я иможе много лесно да се чукне едната ,вместо другата.Същото може да се каже иза думата ТУКО-защо не помислиш че в бързината е разменил местата на О и У??????Колкото до второто Щ ,в много текстове /ако си чел повече книги от ВИНЕТУ/се срещат и двата варианта на думата,а именно :ЗАЩИТАВАМ или ЗАЩИЩАВАМ,разбра ли????Аман от саморасли и поникнали след последния дъжд КОРИФЕИ на граматиката и българския език.Бъди здрав и продължавай да се ограматикосваш. !!!ЩЩЩЩЩ

украина подкрепи русия когато анексира приднестровието . сега плаче когато русия анексира нейни територии . що тъй бе ?

Тогава още нямаше фашистки преврат. И кой ти каза, че е така?

Kalin

Лондон повече да се притеснява за Шотландия Ирландия и Уелс отколкото за други места далеч от тях!

Няма страшно за Шотландия и Уелс...те сами си искат да са към Англичаните и знаят защо!!! Битките за независимост са били през средновековието. Друг е въпроса с бившите съветски републики Молдова и Украйна,които не искат и да чуват да са в митническия съюз на Путин и гледат към ЕС. Над 80% от населението в тези страни е проевропейско настроено,което не се нрави на Путин.

ми приднестровието на молдова е окупирано от русия от доста време .имат си и 2500 души руска армия , да не се отпускат много

Едно време казваха: където стъпе грък ..трева не никне. Сега трябва да се префасонира така: където стъпе американец..следват преврати, проституция, наркомания, убийства...Да ни пази Бог от тяхната" загриженост" за нашето благополучие..

Абе то за това всички искат да живеят в тази гадна американска страна вкл. и децата на руските управляващи а потока на изток са стотина семейства от Донецк и околията и то заради войната която Москва запали!!!

Anachronos

Ти май сам не разбра какво каза, нали? Едно е да живееш в САЩ друго е да си неин "съюзник". Те са държавата с най голям дълг и сигурно 100г. няма да им стигнат да си изплатят дълга. Ето за това организират такива войни, че да има на кой да продават оръжие. Тва е цялата далавера.

Меркелката да не е учила психология ? Много и приляга да внушава на лапни шараните панически страх от Русия..Добре, че шараните са само в Германия.При това техния страх е наследствено обременен..Голем бой ядоха през Втората световна война.Явно искат пак..

Ааааа сега Молдова ли са взели на прицел американците да съсипят?

Не само нея. На дневен американски ред е Армения, където сега е на посещение Виктория Нюланд. Сам Пол Крейг Робъртс, бивш участник в кабинета на Рейгън, го казва в интервю по арменската теревизия. Дословно, с малки съкращения: Целта на визитата на Нюланд е организирането на преврат. Целта на финансирането - да се създадат групи, които да бъдат изкарани на улиците да протестират. Те ще правят това, както в Украйна, защото са много добре платени. Планира се преврат, идентичен на украинския, което ще доведе до още една американска база в страна, която е била част от СССР. Но целта не е само Армения, а още Киргизия, Казахстан, Узбекистан. Така е било и в Грузия в 2003. Ако превратът успее, следващата стъпка е атака на семейството - легализация на хомосексуализма, освобождаване на децата от родителски контрол. Вашингтон унищожава и америкализира култури. Ако Виктория Нюланд е в Армения, значи ще има преврат.

Малееееее..й страх! Страх и тъпня в изобилие - това са новите евро..йски цели и ценности!

Какви са тези простотии, имало население с румънско самосъзнание и тях ( Меркел и ЕС)ги е било страх???? Ало!!!! В Молдова живеят и други националности, за тях не ви ли е старх от МНЕНИЕТО ИМ??? Искате да палнене още един конфликт ли??? Капо политици би следвало да внимавате какво говорите, както и журналистите как отразяват събитията!!!

Тези хора за толкова ли глупави ни мислят,та ни пробутват толкова елементарни тъпотии.Няма точка от света ,в която Запада и САЩ да не са стъпили и да не се месят,но иначе се притесняват за Молдова???Като ги слуша човек и остава с впечатление,че всеки си знае границите и държавата,само Путин се разхожда от страна в страна.Американците в Америка,англичаните в Англия,французите във Франция...Ама не е така.Толкова войни,преврати,смърт,разрушения,прекрояване на граници,разбиване на държави тежат на техните съвести.Но съм сигурна ,че спят спокойно.Кожите им са мноооого дебели,а души нямат.

дай пример за прекрояване на граници от страна на САЩ и ЕС!

Почети история на САЩ. За ЕС е още рано, но имайки предвид как използва държавите, то е същото.

Югославия,откъсването на Косово от Сърбия,Либия се разпадна,Ирак не е същия,и Сирия се промени в териториално отношение.Кой ли помогна за това?И др. примери има.

Ех созе, созе...що ли има6 само минуси....сигурно щото си прост ингилизин или чернилка някаква

написах че германска търговска верига продава в БГ немски картофи, а нашето производство гние и производителите фалират и ме .

Да,мити и четкани!!

Че на кой от ЕС му пука за България.

Не само това.Продуктите са с изтичащ срок на годност-като за кучета.

Бабо Мераклийке, притеснявай се за твоята държава, щотооооо Путин утре като ти спре газа, ще ти измръзне хвърчилото и ще ти падне икономиката. За това се притеснявай!

това с баба Мерак лийка много ми хареса

Тежката тролска артилерия е тука гледам :))) Тези, които сънуват Велика Русия и СССР2 плюс панславизъм всяка нощ. "Москва предупреди Молдова, че може да изгуби Приднестровието, ако се сближи с ЕС." Това вярно ли е? А Москва ще нападали всички държава където са избягали много руснаци? ;) Добре, че са миролюбиви руснаците, че иначе не знам. :) Всички щяхме да гледам руска телевизия и то не само в петък... ;)

Някакви тъпанари научили една чужда дума"трол" и една руска дума " мурзилка" и сипят ли, сипят глупости ! Сигурно се мислят за много интересни и оригинални. А аз ще ви кажа с българската дума - а вие сте мъ р ..ши. Не може да се сравнява с вашите постни съчинения.

Влад, прати на баба една Ярс, без бойна глава за стрес-тест. За баба Марта, поздравче...

Голям страх ги тресе еврата, само Москва сънуват...

Германците да спрат да ровят жаравата, че тоя път няма да има Източна и Западна Германия, а ще има: Автономна Област в Германия Турска Бавария Автономна Област Източна Германия Автономна Област Западна Германия

Истерията продължава. Какво им става на тия западняци, бе? Как успяват да намерят подгласници и угодници, които да насаждат провокативна пропаганда. Пука им на Русия за Литва и за нейната армия от няколко човека. Толкова им пука и за Молдова, която не е само бедна, но и няма никакви ресурси. Ама, че смешници се появиха след Майдана!

голяма българска общност, даже ако не се лъжа имат автономия. Това интересно защо не се пише. Мен ме интересува какво мислят българите в тази общност, а не какво се надявала Меркел. А българите не искат да бъдат вкарани в Румъния, каквито са скритите намерения на госпожата и на румънските управляващи.

този номер с царя германец го играхме вече и нищо- сега румънците го разиграват ама баба Меркел трудно се хваща

Ангелинка Меркел по-добре да се надява император Владимир I да не вземе на прицел Мекленбург-средна Померания!! Че там има няколко милиона руски граждани. Ако император Владимир I го направи това Ангелинка ше трябва да се преобрази на калинка или по-точно на пчеличка, да кацне, да посмуче, да посмуче и да отлети. Германия даде на Русия императрица Екатерина Велика, Ангелинка много да му мисли, за да не се налага сега Русия да даде на Германия император Владимир I, защото за двама канцлера място няма, а и Владимир I си е emperor и по източното и по западното право. Молдова им е най-малката грижа, молдовците отдавна са набрали букетите, за да посрещнат червената армия. Там е още по-голям глад и от България, а Приднестровието с четири очи гледа да се присъедини към матушка Рус.

еееее лешпериии, ваш живот немате ли си бе та сте трагнали свето да оправате, да ве таковам в кратуните кухи прости лешперски!!!!!!!!!!!!!

на фашагите все им се привиждатпровокативности,та и на тази....

Не знам за Молдова. Да не сме на прицел ние ....че тогава лошо! Ще има пак "Здраствуйте братушки" :)

ами меркел малко е закъсняла на 2-ри февруари гагаузката република гласува за независимост и присъединяване към митническия съюз с русия. типично по европейски, предлага се нещо на държави който първо не са готови, второ са нестабилни и трето 80% от икономиката им е свързана с русия. и после се питат кой ми сра в гащите.

"Москва предупреди Молдова, че може да изгуби Приднестровието, ако се сближи с ЕС" Та, какви са основанията за надеждите ти, лельо Меркел ??!

Ами две войни, в които не участват и на руснаците ще им дойдат много. ;)

Бабата съвсем се фейна от това да е удобна на САЩ! Да си ходи, докато германците не са я вкарали в някоя пещ!

както САЩ и НАТО взеха Косово, Либия, Ирак, Афганистан, Виетнам и още ендесет други държави последните години ли?

ха-ха... Косово беше взето от албанците, Либия, Ирак и Афганистан от ислиамистите, а Виетнам все още е социалистическа република.

А каква друга стратегия да прилага Русдия щом тази работи? Земите биват анексирани, ЕС и НАТО само си джафкат.

Що статии и публикации се изписаха и продадоха. И хората четат ли, четат, коментират ли, коментират. Всичко това привдигна световната икономика.

Меркел да почва да хвърля димките!

Най-важното в тази новина е: ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА В СВЕТА РАЗБРАХА КАКЪВ ТЕРОРИСТ УПРАВЛЯВА В КРЕМЪЛ

Най-важното в цялата мръсотия е, че ви лъсна евтината и долна пропаганда, мръсни сатанисти.

Не им се връзвай - тея са рубладжии под прикритие на соросоиди. Цицат от Сорос, а обслужват интересите на Путин.

По добре сатанист, отколкото путинист!

Надявам се, че ТСВ ще има и добра страна - ще се възстановят реалните критерии за нормалност и такива като тебе ще бъдат насочени към подходящи терапии.

Лошото е че след ТСВ даже хлебарки като теб няма да останат!

Според мен е крайно време Путин да даде предупредителен изстрел с "Искандер", без бойна глава, в близост до някое предградие в Берлин. И за проверка на противоракетната отбрана на евр.еогейските си партньори.

Крайно време е кагебишкото жуже и компания да посетят качествен психиатър и да започнат активно лечение с класическите методи - ледени душове, електрошокове и лоботомии.

Като гледам, на теб не ти е помогнало много това лечение, но нищо. Пробвай народна медицина.

Прав си. Не съм виждал. Опитах се да си представя и се разколебах във верността на предложението си.

Бе, на ЦРУ им струваше 5млрд. и 20години подривна дейност за да разрушат Украйна. Да кажем и през Сорос да са дали още толкова. Към 10млрд. Молдова е, кажи го, 15 пъти по-малка. Тъй че ко му плащаш. За един милиард що да не се опитат да разрушат читавата държавичка и да си наместят още някоя военна базичка вблизост до Русия. Пък през туй време няма да спират да хвърлят димки с обвинения към Русия и това е.

То сега гледам в Украйна пълно с Американски бази и Крим американците взеха, и Донбас ...

Е, поне опитаха хората.

отвори една карта.. от Молдова до Русия има цяла (все още) една Украйна.

Дано Германия не е взела отново на прицел целия свят и да спре да обучава терористи. Ама надали.

........Меркел се надява Русия да не е взела на прицел Молдова.... --- Аз пък се надявам да е взела на прицел Португалия или по-точно всичко от Атлантика До Урал и да започне на пуца колкото се може по-рано! Урааааа! В Атака!!! Да Превземем Европата и околностите и! ----

Аааааааа , Фрау Меркел , да си имаме уваженията ! Това което стана в Украйна го направи САЩ с изцяло ВАША помощ ! И колкото и сега да дрънкате глупости , че видите ли - Путин бил " сделал " майдана - НЯМА кой да Ви се върже ! Щото НЯМА ЛОГИКА Путин сам да сваля протежето си Янукович , ( който в интерес на истината излезе ПЪЛЕН БОКЛУК , за разлика от патриота Башар Асад например ) ! Само , че това , че Янукович е боклук , по НИКАКЪВ НАЧИН не оправдава ВАШИТЕ безобразия или да си го кажем направо - УБИЙСТВА които бяха извършени от ВАС на Майдана !

Дърта постгедерска тьотке, не се кахъри за Молдова, ами си мери приказките, простакесо, да не ти дойдат отново на гости руснаците! Сега, ако пък Гърция и Русия ви осъдят да им плащате репарации за простотиите на лудият ефрейтор, тогава ще те питам какво ще правите....

Санитарите, спрете на лудите нета, че го източиха целия!