Оланд: Избори в Източна Украйна няма да има на 18-и

Режимът за прекратяване на огъня в Източна Украйна се спазва като цяло, но местните избори се отлагат, реши "нормандската четворка" в Париж. Путин не коментира.

Обратно в новината

Коментари - Оланд: Избори в Източна Украйна няма да има на 18-и | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питане до модератора на ДИР...Вие сте ми изключвали достъпа до форума на ДИР, няколко пъти за по месец(никога не съм си позволявал публични обиди , към никой от западните политици, да не говорим пък за президента Б.Обама)...затова питам следното: след като сте допуснали до форума и регистрирали такъв профил : ПУТИН ФАШИСТ ПУТИН ФАШИСТ ( регистриран ) ВИЕ проамерикански форум ли сте или ДА?????

Няма как Путин да е фашист, защото точно Русия смаза фашизма ! Тоя малоумник с идиотски ник просто няма елементарни исторически познания !

Шок и ужас настъпи сред управляващите ни партии и политици. Хора като Росен Плевнелиев, Даниел Митов, Николай Ненчев и други видни американско настроени политици настръхната при новината, че над 90 процента от българите подкрепят авиоударите на Русия в Сирия! И това е според статистика на водещата национална телевизия БТВ.))))Мбу-а-ха-хааааааа

цитат-/От своя страна германската канцлерка Ангела Меркел заяви, че нито една страна не спазва на 100% Минското споразумение от момента на неговото подписване./..Интересно-след като и едните и другите не са спазвали споразумението,Защо санкциите са само Русия.

опс---само за Русия

Санкциите са за незаконното анексиране на Крим...

абе, нещо не разбирам: френският президент обявява, че отлага местните избори в украина??? тази страна и тези избиратели негови ли са?? а при нас, пак тои ли прави изборите или фрау меркел??? нещо не схващам новината? някои по "умен", може ли да ми обясни??!! ;)

Теоретично и по принцип, такава е ситуацията, когато има военна окупация /например България 1945 г./ - митрополията командва, аборигените изпълняват. А франсетата винаги са се барали за митрополия.

отново е малнипулативно. Просто дира винаги снася осакатена информация. Порошенко първо трябва да приеме закона за автономност на регионите и после изборите!!!!! Та кой е прекаран:)))))) И гледайте новините по света ,а не у нас!!!!

Шефа на западните провинции на Украйна каза че няма да има избори. Управителя Порошенко си го записа. Източните провинции не казаха нищо.

Шило

Ами добри новини- спира братоубийствената война. Какво лошо?

Не си прав, за съжаление. Руснаците никога няма да се примирят, че Украйна им стана кръвен враг заради агресята. Просто Руско-Украинската война преминава в нова фаза Диверсионно-византийска. Руснаците купуват украински политици и опитват да взривят Украйна отвътре

Руско-Украинската война e само една опорна соросоидна точка. Руси и малоруси са един народ и пак ще бъдат след ликвидирането на соросоидния фашизъм в Украйна.

Двата пудела на Чичо Сам нима защитават терористите с автомати на,които им викат умерена опозиция? няма умерена опозиция с автомати,танкове, бомби. Умерената опозиция не убива. Сирийския народ не е идиот,за да застане зад убиващата т.нар. умерена опозиция. Той вижда,че зад нея са чужди врагове,които нищо добро не мислят на Сирия.

"ясно ( нерегистриран ) 03.10.2015 02:32 .политиката на анексии в Украйна се провали и путин се втурна да си кърпи рейтинга с нова война в Сирия.....тоз номер и пред мужицитя няма да мине " Нищо не ти е ясно. Русия си искаше Крим и си го взема. За Домбас ислаха автономия и според Минските споразумения я постигна . Ако Русия искаше Домбас досега Домбас да е станал руски. Даже миналата година ги помоли да не правят референдум . Що се отнася до Сирия засега САЩ само мигат,номерът на тях не минава. Дори глупакът Маккейн се изтърва ,ама те стрелят по войници обучавани от ЦРУ. Става дума дори и за Сирийската свободна армия . Или с други думи не сирийският народ е възстанал срещу Асад както ми го представят , а срещу него се бият войници обучавани от ЦРУ. Ама Маккейн понеже е много "умен" не се усети какви ги говори.

И? Какво обясни ти? Че Путин каквото иска, си го взима, че армията му е по-добре обучена от американската, че Путин е Господар на Света и че трябва да падаме на колене пред НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЗАВОЕВАТЕЛ А кой говореше преди за руснаците, които били мирен народ, че те само помагали и мразели войната ХА ХА ХА

Проблемът с образованието е следният: Речта е абстракция,нещо нереално и нематериално,която обаче след време почва да управлява мозъка,т.е кара го да слага тъждественост между казано и сторено. Оттам и цялата шизофренична глупост за "позитивното мислене" като средство за изменение на околната реалност. Колкото по-образован е човек,толкова повече затъва в това блато. Западните лидери,безспорно хора образовани, отказват да повярват как в рамките на една петилетка бяха изместени от ВИП-ложите на световната сцена в ъглите на залата. Европейските страни са просто кухи макети на някогашното си политическо,икономическо и военно величие. БРИКС, групиран около Русия, е доминантната формация в света днес и поне за следващите 50 години. Европа е бъдещата Африка.

Кои са страните в Руско-Украинската Война Путин срещу Порошенко Там някакви си ДНР и ЛНР са просто маши в ръцете на Путин

Шило

Бегеец, пак си далеч от истината. Ама простено ти е- "Не стреляйте по пианиста, той толкова може!"

Това кой го казва? Наполеон ли?

Оланд да си гледа Франция, Украйна сама ще си реши кое, как и какво. Много модно стана всеки да си вре гагата където му продиктуват Американците и евреите.

Вижда се кой държи козовете - Оланд казва ''избори няма'' , а путин се изнизва мълчешката....

политиката на анексии в Украйна се провали и путин се втурна да си кърпи рейтинга с нова война в Сирия.....тоз номер и пред мужицитя няма да мине

Сирия е само разгрявка бе тъпунгер, следващите са фашагите в Киев !

Ако САЩ и Израел дадат оръжие на украйнците за две седмици ще проснат кожата на путлер насред Червения площад...а Израел нещо много е набрал на путлер

Гадни хиени, нали подписахте споразумения, гаранти или няма значение?! Нова инвазия в Донбас ли организирате?! К'во трябва да направи Путин, че да спазите поне един документ, който подписвате, да дойде в Париж и Берлин с танкове ще свърши ли работа!? Неможе да си толкова мазен, Минското споразумение, беше крачка назад за Путин, но те и него не спазват. Е следващи път да, като навлязат урките в Донбас, сеператистите да ги пукат обратно до Киев, даже ако трябва и до Лвов и там да подписват капитулация. Нямам думи, черно на бяло написано до края на 2015 избори в Донбас и те се извъртат! Какво искате, световна война ли?! Някой да ми обясни за к'во го правят т'ва западните ни приятлечета!?!

Путкин даде надежди на сепаратистите, а после се врътна ,като дърта магистрална курва и ги изостави на произвола на украинците...сега тръгна да ''спасява'' Сирия, а онез кучета ги яли

Сирия е само за разгрявка, следващите са фашагите в Киев.

КОЙТО Е ПРОТИВ РУСИЯ, ТОЙ Е ЗА ИДИЛ ! Сухой много мокри.....

Башар и ИДИЛ не воюват помежду си ,а срещу останалите фракции...така,че помагайки на Башар россия помага и на ИДИЛ

НА РОБИ ДЪРЖАВА И АРМИЯ НЕ СЕ ПРАВЯТ, ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ СА ПРЕДАТЕЛИ И РАБОЛЕПНИ ЦЕЗАР Толкова за България и българите !

Западът прие плановете на Путин и за Украйна и за Сирия.Факт !

Затова му готвят нови санкции, тролче :))

Вярно е, извъртат западните ни другари Франция и Германия! Черно на бяло написан текст, не могат да спазят, е на к'во прилича т'ва?! Вече страх ме хваща, какво искат, тояга ли?! Докога ще изпитват търпението на Путин?! В прав текст им казва, дръжте се отговорно и приятелски, те игнорират и се гаврят, е незнам, дано Путин пак прояви далновидност и ги тушира политически, че иначе не ми се мисли!

ДНР и ЛНР защо не са присъединени към Русия?

Защото Украйна ще стане федерация след изборите, което говори много, но ти си тъпунгер и ти е много трудно да вденеш

Незабавно да бъдат наложени санкции на Франция, Герания и Украйна за погазването на приетите в началото мински споразумения.

Че наложете ,бре ушанките, кой ви пречи ??!!? :))

Прошнко и Оланд са си стиснали ръце, а не се гледат въобще - вижте снимката в статията

Има видео за целта, но какво значение има всъщност, порошенко е пътник.

Направо са победили, като се сетя какъв Парад Победи сделаха само в Киев 2014-та година Какая Победа....

Путин пристигна в Париж, даде указания на Меркел и Оланд и те ги сведиха за изпълнение на Порошенко. Това се случи в Париж и всички се разотидоха. Най-тъжен и нещастен беше Порошенко. Тръгна си с чуство на измамен и предаден ...

То ако света чакаше на Россия, щеше още да сме в тъмните векове, където се опитва да ни върне император Вова.

Че ти си точно там бе булгаристанеца, 500 години назад от световното развитие.

20% от световните проблеми ще се решат с изчезването на уродливата империя русия.

Знаеш ли колко трока ша умрът ако изчезне ..... половибата тука дишат по команда.... вдишай.... издишай..... напиши слава за Пу.... вдишай..... издишай.....

А останалите 80% с изчезването на ... ?

На провеждащия се в момента инвестиционен форум в Сочи, най-много са участниците от Великобритания и Германия. Странно я разбира тая изолация запада, а?....Смях!

Какво го питате Путака.... тий е прост бе. Чака да му напишат словото от Кремъл. Винаги мълчи кат разтегната трътка

Щом като Оланд се изказва за Покрайна, ще приемат ли и сирийски бежанци по квотен принцип?

Демокрацията в Украйна настъпва с пълна сила гледам. Щом бивши империи им диктуват датата на изборите... Но нас няма да ни стигнат, ние даже и авиацията си нарязахме... няма как демокрейшна иска жертви.

А аз мисля, че някой диктува на руските бандити в Украйна. Нима те са демократи? Ако бяха, що Путинчо ги представлява?

Защото им отказват да се представляват сами. А ти ще кажеш ли защо пък Оркайна има нужда от солташаци?

Руско-Украинската Война продължава Путин срещу Порошенко Някакви си ДНР и ЛНР, Новороссия идруги тъпанари са просто маши в ръцете на Путин

Порошенко имаше вид на обречен и плетеше крака след тримата лидери. Гледаше с вид на внезапно споходен от непреодолима физиологична нужда и махаше с ръце като умиращ пеликан край Бургас. Тъжна работа ... Какво ли го чака в Киев ? Може би кофа за боклук пред Президентството. Радикалите здраво са му набрали ...

Година и половина западът скача като пале на РФ, санкционира, люто заплашва, сърди се, зъби се, дезинформира, обижда, изпуска си нервите, погребва ту Путин, ту самата Русия... и в крайна сметка пак става това, което каже Путин.

нещица от срещата.. Например, че докато Валцман лееше тиради от зелената трибуна, подопечните му подписаха в Минск за извеждане на въоръжението над 100 мм. НА ДОГОВОРЕНИТЕ позиции от предишното примирие. И Валцман обещава от УТРЕ да почне изтеглането. Изборите се отлагат, но до края на т.г. трябва да се приеме закона за ОСОБЕНИЯ СТАТУТ НА ДОНБАС!! И изборите да са след това, СЪГЛАСУВАНИ само с Валцман. Но не и както е настоявал Оланд - по законите на укрите... При това - кандидатите "бунтовниците" от ДОНБАС ДА ПОЛУЧАТ ИМУНИТЕТ ОТ УКРОВАТА ДЪРЖАВА...

Тия двамата Меркел и Оланд пак си правят сметките без кръчмаря май. Като цветната пролет в Украйна!

То не е само без кръчмаря, ами и без клиентите му. Не вярвам всички приказващи простотии тук да са платени тролове, повечето наистина си въобразяват, че разбират, а не са прочели история, колкото селска даскалка. Тия хора не разбират какво представлява тая територия наричана днес Украйна, не разбират, че пушката там е цар. Путин дори и цялото руско разузнаване да хвърли пак не може да направи послушни маши от ДНР, ЛНР или ако нещата бяха се стекли иначе от коя да е друга част на Украйна без само най-западните. Това е страна на белите араби - за тях деленето на кланове, групи, банди и боя помежду им е начин на живот от стотици години и времето на СССР беше временно забвение, чийто ефект се изпарява със заплашиелни темпове. Сигурен съм, че Русия се опитва да контролира ситуацията, има хора и във властта там, но без пируети и държане на козове, контрол върху тия хора е невъзможен без доста сталински тип насилие, а никой днес не иска това дори и льошият Путин, дето деца яде за закуска. Нещата могат да станат и по-зле, а на Запад тънкостите на психологията на населението на тая територия или не познава или просто не се вярва (честно казано не ги обвинявам за това - изглежда невъзможно за цивилизован човек). Така, че Путин балансира доста повече тежести отколкото господа троловете си дават сметка, при това изключваме Блзкия изток и другите проблеми - Украйна е място способно да избухне в такъв хаос, че балканите ще се видят на всички като детска история. Случвало се доста пъти, но всеки е пълен с предразсъдъци го отдава я на комунистите, я на някакви нашественици. Крим е друго нещо, той е населен по-скоро с руснаци от други райони и е различен и от Украйна и от Русия, но поради конюнктурата за него няма друг път освен в рамките на РФ.

Примирие ще има когато Украйна признае независимостта на Донбас, щото той е руски....

Кои са те, та да казват, ще има избори, или няма да има, в источна Украйна?..

Хора, я всички да нацъкат ,в дясно на оранжевата въпросителна ! (Съобщи нередност ) на ТРОЛА .ПУТИН ФАШИСТ че отърване от този платен паразит няма

БЕЗПЛАТНО МРАЗЯ ВСИЧКИ АНТИБЪЛГАРСКИ ПОДЛИЗУРКИ И ПОДЛОГИ НА КРЕМЪЛ

Заминавай при Батман и Железния човек щом толкова им се възхищаваш .Ако беше женско и Меркел щеше да те оправи ама не си

Ало Дир-а, няма ли най-накрая да пускате статиите си без възможност за коментиране? Не виждате ли, че само заработвате пиците на недоклатените тролчета. Нормалните хора са отвратени и не пишат вече.

За цензура ли призоваваш? Не пиши,не чети какъв ти е проблема?

Оланд не е украинец за да решава кога ще има избори в Донбасс. Избори на 18 Октомври ще има, съобщиха официални представители ва Донецката Народна Република!

По-важното е, че Путъо е напуснал насран...така че, в крайна сметка ще трябва добре да слушат какво им се говори. Както украинците, така и ушанките....още повече, че насирането на ушанките в Сирия тепърва предстои.

Путин е напуснал нормално. Какво да си губи времето с тези 3 американски марионетки?! Избори ще има. Ако не им харесва ДГД.

И да има, ще бъдат непризнати. Така, че "опълченците" могат да си ги заврат...

Тези двамата ми приличат на селски клюкарки ! Защо Путин си губи времето с куклите на Сорос ! Скоро им свършва мандата повече немците и французите няма да гласуват за тях !

Порошенко изглеждаше по-смачкан от всякога, Оланд и Меркел глупаво се суетяха в опит да изглеждат като някакви ръководители - безуспешно, Путин явно пак им е обяснил какво ще стане и как да го направят, след което си седна в колата и замина ... Страхотен президент и лидер! През цялото време в Париж имаше демонстрации - в подкрепа на руските операции в Сирия, в подкрепа на Путин, със скандиране "Путин - президент" и "Да - Путин"! Пълен триумф! Европейските "лидери" са направо жалки вече ... (((

Потрошенко (инструктиран от Бараката) се стреми да провали Минските споразумения. Досега нищо не направи и дори сега увърта. Не приеха нов статус за Донбас, не насрочиха избори там, не въведоха амнистия, дълго време не изтегляше тежкото оръжие...

Нямаш ли чувството, че Обонго нещо се отдръпна от проблема напоследък? Често си мисля, че Украйна беше опит за отвличане на Русия от Близкия изток и последните реакции и от Америка и от Саудитска Арабия намекват, че може да е близко до истината. Лошото е (е, може и да е за добро, кой знае), че ако е така, това значи, че сега не е момента за големи промени в Украйна, а и за избори също. Както и да е, играем си на предположения, заобиколени от тролове, но в крайна сметка ние със сигурност не знаем и половината важни "дребни" подробности. Започвам да си мисля, че Порошенко е просто прекалено тъп, за да схване, че го поддържат вече по инерция, за да не се променя още повече ситуация, с която не знаят какво да правят. Рано или късно ще разбере, ако не може ще се намерят негови "приятели" от същия бандитски сой да му напомнят.

Франция и Германия са се били за Украйна, но са загубили на бойното поле. Нямат думата, да не се месят.

FuckTheEU

Феанция и Германия са били като две страхливи хиени не смеещи да вземат плячката от лъва - Путин.

-особен статут в момента на изборите -цялостта на украйна без крим -нито едно от минските не е изпълнено изцяло -в началото временен а после постоянен статут на донбас ==== всичко се върти около условна федерализация и затихване

Оланд и Меркел все повече ми приличат на нашите сорски тикви - жалки марионетки. САЩ обезличиха всички държави като прекъснаха връзката на народите със собствените им правителства,като си сложиха свои марионетки.

путин заврян в кучи г.з

Не го мисли ти него, той на масата не сяда без поне 2-3 аса в ръкава, въпросът е само кога ще ги изиграе.

Баба Ангела и дружката и Франсоа, освен за празни приказки, за друго не стават. Сляпо се подчиняват на задокеанските си началници и се смеят да пръцнат без разрешение.

Путин направи цялата Европа за посмешище пред света. Абсолютен резил!

Ами добре, ама да те разочаровам - комунизЪма няма да се върне, правете партизански отряди и обирайте мандри, или поне опитайте

Европа няма лидери, като започнем от Меркел и стигнем до нашия Боко. Вижте ги, от далече се вижда че не стават за касиери дори.

... за нормални "касиери" - да, не стават... защото вече са "бръкнали"... в касичката и са гузни...