Порошенко иска отговорност за организаторите на сблъсъците

Кървавите сблъсъци пред парламента на Украйна преди гласуване на конституционните промени са антиукраинска акция, заяви президентът Петро Порошенко.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко иска отговорност за организаторите на сблъсъците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първият от нойто ще се търси отговорнос,е Порошенко!!!Това е Украинският Горбачов!!!

След като не може да въдвори мир в държавата, президентът напуска поста си !!!

гого

този клоун постоянно маха с ръце и сочи с пръст ..... , голям шеф е ....

Ако бяха подгонили отдавна тези от Свобода и Десен Сектор, сега можеха да живеят мирно с руснаците. Все пак в Украйна имало над 8 милиона руснаци. Би трябвало някак да живеят с тях. А те тези дето избиха 46 човека официално в Одеса, а се твърди за повече, изобщо пропуснаха да ги разследват. Нищо че ги има на документални кадри, снимани разни активисти на Десен Сектор, как подпалват, стрелят и бият скочилите през прозорци останали живи. И отговорът на държавата е, че онези са се самозапалили. Не обясняват огнестрелните рани. Такива разледвания може да са основна част от мирният процес.

Ако, Порошенко наистина иска да накаже виновниците за кръвопролитията в Украйна, то трябва като един истински шериф да отиде във Вашингтон и да ги залови.

Ха ха ха ха, Русия не се месила във вътрешните работи на Украйна?? Голям виц е казал Писков. Това вчера е резултат от руски провокации на ФСБ.

Разбира се, че това е руска провокация. То и преврата срещу Янукович също беше руска провокация. Иначе, как Путин щеше да вземе Крим.

А га бе пучът на Кличко, ни рива! Така и няма да разбере тази марионетка, че е прелъстена и изоставена. Нормнална практика за еврогейовете и атлантиците-военнолюбци, първо те използват за да се скапе държавата, после те пускат на кучетата да опереш пешкира. А те ни лук яли, ни лук мирисали. Примери колкото щеш: едно време в Унгария, Куба, Чехословакия; а напоследък в Ирак, Либия, Сирия.

Вестник ДИ ВЕЛТ: "Украйна рухва и милиони украйнци тръгват към Европа" Край на цитата. Нека сам всеки си прави извода от тая "блага вест"..

А колко руснаци са тръгнали към Европа?

демократична-дело на всеки!

DIDA

САЩ си отгледаха "Ислямска държава" и подпалиха войните в арабския свят и бежанците тръгнаха кън Европа. Западна Европа си отгледа профашисткото националистическо правителство в Киев. Да му мисли Европа, когато към нея тръгне украинската бежанска вълна! Тогава ще и се изясни от къде изгрява слънцето, но ще бъде късно!!!

Ами освен да ги събират бежанците от ислямите на изток и профашистите от Украйна и ще се оправят.

Каква децентрализация ,какви 5 лева!Тази акция ясно показа ,че в Украйна има 3 групи хора,които не могат за живеят заедно в една държава!Можеше да се разделят цивилизовано ,като Чехия и Словакия,но американците решиха да играят покер-всичко или нищо!

истинските виновници за състоянието в Украйна - подготвения и толериран от САЩ "ДЕСЕН СЕКТОР". А СЕГА????

"Порошенко: Организаторите на сблъците да поемат отговорност" Носят отговорност онези, които държат властта. Ако иска да им дава властта, ако не, да си носи отговорността. Ако трябва да реже глави, да ги реже!

DIDA

Освен като удар по гърба няма как по друг начин да наречем събитията..." Защо така, др. Порошенко, нали човекът, който хвъли бомбата е от хората, които ви докараха на власт - профашистката организация "Свобода"!!!

Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, талибаните, Правый сектор, Ал-Каида и останалите техни колеги? Ние отговаряме: Да има! Всеки един от тях, на някакъв етап, е бил подготвян от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

Какви украинци са евреите Порошенко-Валцман, Ярош, Яценюк, Кличко или Тимошенко. Наглостта еврейска е безгранична. Вижда се и в изказванията на италианската еврейка Могерини.

Хазарите Хитлер, Ротшилд и компания почти изтребиха семитите! Тези които изброи, а и нашите (включая исраел) --- са хазари катунари и по тази причина единственото което могат - е да унищожават граници, държавност и нации

Ко стана сега? Не били фашисти и всичко било пропаганда...ми кой фърли бомбата? Сигур са руски пропагандисти.!

Германските секретни служби смятат, че Пороченко е виновен за смъртта на 50 000 военни и цивилни във вече бивша Украйна. От началото от започнатата от фашистката хунта в Куев война.

"Правый сектор" пита, какви са цените на отделните западняшки оръжия за армията на Украйна, за да знае за колко да ги шитне на джихадистите от Ислямската държава.

Да не си полицаи в Украйна, ядеш бой без значение кой е на власт. :))) Преди ги биеха, че пазели лошия президент, сега пак ги бият, че пазят добрия президент. :)))

Така е в големите демокрации!

Може би са те!

Елементарна грешка е, да се влага в думичката националист негативен смисъл. А нацист не значи хитлерист, а съкратен вариант на думата националист. Аз лично, като българин, нямам основание да се плаша или мразя Хитлер. А това, че някои имат причина да правят това, си е тяхна работа. На чужди гроб аз не плача. В Западна Украйна винаги е имало краен национализъм. И той е искрен. Присъствал съм в Лвов на тяхна манифестация, по времето, когато се слагаха основите на "незалежна и самостийна". Тяхна основна грешка е, че слагаха диващините, които е вършил в Украйна грузинеца Сталин, на сметката на руският народ. Който впрочем, не по малко е пострадал от същият тоя "москалия" Сталин. Протичащите процеси в Украйна са много сложни. Запада е първосигнален и няма как да ги разбира тия неща. За тях добра държава е само тая, която е в НАТО. Няма политически или икономически проблем в Украйна, който може да бъде решен успешно, без участието на Русия. Путин и Русия желаят доброто на украйнският народ, защото смятат, че той е част от тяхното голямо семейство. Майдана доказа, че насилието е контрапродуктивно. Порошенко няма полезен ход сега. Да започне война на два фронта е мисия невъзможна. Сабал хайр.

Порох, не забравяй да искаш сметка и за Одеса. Помним, помним тази Валпургиева нощ. Не я забравяй и ти!

Не е нужно,марципан.Около, теб са .Хвани един удари друг.Но всички сте,едно котило.Толкова жертви,труд,и средства,за кауза нямаща нищо общо с просперитета на Украйна и обслужваща,чужди интереси!Не знам кой държи рекорда за тъпанари,дали ние Българите,или вие Хохолите,но ние поне все още не сме си спретнали война,като вас.

Празни приказки на един превратаджиия , как ще съдиш организаторите нали те издигнаха в президент , това е самообиство за теб !

тъп неграмотен руски пропагандист, Убийство се пише с У

Нацитата се оказаха горещ картоф за всяка власт. Докато си в опозиция са много убави, като вземеш контрола - лоши. Да де ,ама ако се почустват "прелъстени и изоставени" няма ли да станем свидетели на възникването на нова терористична организация е Европа? Всички сочите числото - 3000 като твърде малко. За нацита никак не са малко, да ви кажа. Дано не видим такъв сценарий. Надявам се да съм прекалено слабо запознат с темата и да не позная. Слагайте минуси на воля.

Порошко се опитва да се отърве от нацитата, некси не може да се лъже цял свят вечно! Ама ако успее остава сам самичък и АТО ще се предават вече с батальони, ако пък не нацитата ще го обесят на някой стълб кат разберат какви им ги крои... Бе кофти ситуация, позагази го марципаня ...

Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Преди година и половина на Майдана гледахме същите събития. И тогава и сега загиват невинни хора, цивилни, полицаи или членове на Беркут застреляни от някой! Всички тези хора имат семейства и не са някои маргинални типове, а хора, изпълняващи дълга си или решили да протестират за смяна на статуквото. Е, излъгаха ги, и сега сме в нулево положение. ЕС се хванаха на кукичката на САЩ отначало, отдалечиха се от Русия но сега и те разбират, че с тези, които са на власт няма как да се води смислен разговор. Тази зима няма там да е интересно, а ще си е направо страшно, и смятам, че точно Порошенко ще опере пешкира. Ще го играе новият Янукович, но в западен вариант.

Не са ли обявили още, че Путин е хвърлил гранатата? Много се забавиха този път!?! Че нали затова тренира във фитнеса, за да хвърля надалеч... Превратаджии, защо спите??? Подсказах ви къде са и "неопровержимите" доказателства за вината на Путин...

Бля, бля, бля и нищо ново. тъпи украински изпълнения.

Бляд, бляд, бляд и нищо ново. тъпи москалски изпълнения.

Реалист ,реално на родителката ти у пеперудката

Путито и Медвежонок във фитнеса! Как го вдигат, как го маат! Малииий! Ама Пути се старае. Цепеняк, як, як, як!!!

нещо за сладурите в Куев! Статията е за тях, начело със сладкия сладур Порош! Викам да не се отклоняваме много, много от темата, а?

да ти кажа неграмотнико? Куев кой?

така е. Едни правят фитнес, други помилват пуйки, вместо сирийчета...

Ми то американчето си има приоритети. Пуйката е по-важно, днес шъ го помилваш, утре ще го изядеш. А сирийчето какво. Само да го поснимаш. после да пишеш за зверствата на Асад, друго няма.

"Жалко, че много патриоти не разбират, че това е таен ход на руското разузнаване, смята Ярош." Извинявайте, ама мислех, че за България се отнася възклицанието - Е, нема такава държава! Явно има и другаде, че партийните ръководители са с подобрени мозъчни показател по тъпоумие! За САЩ - Псаки и Нюланд не говоря. Таз нещата са непоправими от генетична гледна точка! Квинтесенцията на обществото им!

ПИЧ,оправяй се сам,чичо САМ прати в Германия бежанците,за вас денги нет.Мого ще им дойде на Европата от селски тарикати

Вики Нуланд,с мъж Роберт Каган липсва на Майдан номер 2 ??Защо ? Най близкият довереник на Сталин и Архитект на Голодомора в Украинска ССР е със също фамилно име като мъжот на Вики ..Каган ,Лазар Каган . А Вики Нуланд и тя е от територията украйна -Руска Империя тогава ,баща и де ! Абе ако не беше Русия САЩците , сегаа и политици нямаше да имат !:)

па Викито един политик! Не за друго е развълнувана от тези събития, ми преди години е прекарала на руски траулер 8 месеца. Топли, младежки спомени някак си ...

украинец коментира така: " Не ги знаем, кои са тези./визират управляващите/ Единият си плаща данъците в Германия, вторият не е украински гражданин, а третият въобще не го знаем кой е..." Без коментар....

ИЗМИСЛЕНИ ГРАНИЦИ-ЕЙ ГОВЕДА-ИДЕ 3 ТАТА,ЗАРАДИ АЛЧНОСТА ВИ

Който познае Путин ли е отгоре или Медведев ще получи голямата награда - 3 дни в Сочи! За смях станаха завалийте, боже, божеее!

как ти личи злобата и безсилието. Скрий се, по-добре

Аз бях сигурен, че Путин е пратил полски ултраси да развалят рахата на тоя комунист Порошенко. На крива ракета, космоса и крив.

освен винвик за всички беди на Планитета, друг няма овен \сащ, длащ ли дращат...

Втория Майдан Ярош сваля Потрошенко от власт и го обесва на някое дърво. Третия Майдан оголялия и обосял украински народец сваля Ярош и го обесва на някое дърво.

потрошенко е артист от театъра на саш

таралеж в скъсаните гащи с Украйна, че няма накъде повече. Хахаха!!!! 50 МИЛИОНА УКРАИНЦИ!!! Обръчът около Москва се стяга бавно, сигурно и безвъзвратно. Всички бягат - Литва, Латвия, Естония, Грузия, Армения, Молдова, Украйна, Беларус, Чечня, Дагестан, Киргизстан, Казахстан, Туркменистан, Узбекистан, Таджикистан, Биробиджан....кой ли не! Следват Якутия, Ингушетия и т.н и т.н. Она большая, могучая...хахахаха.

И брее , де бреее ... Радоооо ! Бре сопни са бре ти кат се засилиш спиране немаш :))) Евала за глупостите дето си написал! Абе вие верате ли си поне кат ги пишете такива !?

Събуди се бе Сорос, събуди се, че нещо май си се оакал на сън.

Вашингтон ограничи действията си само дотам да създаде една малка бригада с команден център Полша от смесен тип поляци, украинци и латвийци. Всъщност тази бригада беше идея наЯнукович, когато пан Порошенко беше назначен от него за външен министър. Аха! Не бяхте чули, че олигархът-преизидент трябва да е много благодарен на злия Янукович за политическото си развитие, нали? Така е в Украйна. Истерията свърши, украинците разбраха, че са били излъгани, че положението само се влоши и тепърва ще се влошава, осъзнаха какво изгубиха и как вече не са топ-тема в новинарския поток. Защото омръзнаха. Защото Европа иска Киев да спазва споразуменията Минск, да престане да бомбардира собствените си граждани, да приеме фактът, макар дежурните възмущения, че Русия ще си вземе черноморската база и Крим, че членството в ЕС и НАТО е неприемливо и че пари няма да има. Пари, които разни панове да пъхнат в джобчетата си, както правеха с парите от руския газ и разпродажбата на украинската армия, докарвайки я до такова отчаяно състояние, че да не могат да се справят с разни селяни и младежи-бунтовници на югоизтока. Както виждате и пропагандата между Москва и Вашингтон стихна. В момента Обама и Путин водят активни преговори и Украйна трябва да се готви за най-лошото моментът, в който големите ще се договорят и тя ще си сърба попарата от кашите, които надроби и от влошените отношения с Кремъл. Вече никой не иска да говори и за сваленият малайзийски Боинг над Украйна. Най-вероятно свален от украинците, а ако бяха виновни сепаратистите или русите, то доказателствата отдавна щяха да бъдат представени.

Каква е разликата между този Майдан и предишния?

беше демократичен, този вече не им "отърва", иначеучастниците са едни и същи. Абе, нещо като умерените бунтовници и умерената опозиция на Изток.

С помоща и на нашите демократични студенти на майдана ,може и да са там вече .Ако трябва да си правим равносметка, то Украйна загуби много от Евромайданът насам. Загуби Крим, който никой не си правеше илюзиите, че Русия няма да си вземе обратно, загуби Донбас, който макар и да заема 5% от територията на Украйна генерираше над 20% от целия БВП на страната и беше нейното индустриално и промишлено сърце, изгуби евтиният руски газ, златния резерв и най-вече илюзиите, че скъсвайки с Русия ще си намери нови партньори в лицето на американците и европейците, които за разлика от Русия нямат никакво намерение да я хранят и да пълнят гушите на олигарсите с кредити, които народът на Украйна да връща след това. Няма и военна помощ, ако сте забелязали. Е, Великобритания например изпрати двайсет-трийсет военни джипчета на по 40 години, които Киев се оплака, че вече се разпаднали, а САЩ изпрати бинтове и марли, но толкова. 60% от смъртните случаи в украинската армия са причинени не от опълченците и руския агресор (от който просим газ), а от водката и наркотиците. И това го призна командването. Хайде сега да си представим, че САЩ или някой друг достави на украинската армия натовско оръжие. В ръцете на пияните украински войници то няма да бъде особено полезно, това са си разходи на вятърът. Съвсем скоро Украйна ще обяви и официален дефолт.

Какво са спечелили и какво са загубили ще се разбере след 20 години. Мурзилската ти кратуна я е жива я не тогава. Всички бягат на запад а не на изток. Няма да има украинец който да избяга на изток. Кой нормален ще емигрира в Сибир- мурзилке??

доста емигрирали, а след 20 г. "Я камилата, я камиларя". А може би и ще е точно това-камили и камилари.

Виждаме кой бяга на Запад, половината Африка се наби на запад. А по статистика германците, не знайно защо обичат да емигрират именно в Русия. Ма нещо данните са ти от преди 20 години. Да не излизаш сега от някой фризер?

викаше, че китайците отиват там? Забрави ли, простичкото ми то.

жужета ще бъдат изправени пред международен трибунал в Хага и суровинната база Сибир ще бъде достояние на цялото човечество. То и за Милошевич не им се вярваше, и за Садам, и за Кадафи и за всички останаки идиоти. Хахахаха. Всеки по реда си!

ще видим дали ще стане така...

Цял живот само това правиш. Стоиш и гледаш! Светът къде отиде... ти къде остана? При Брежнев си още, боже, боже! Стой си там. Излишен си за всички.

Ти просто си за 4-ти километър,след като не различаваш мечка от свиня.Каква е ползата за света ,нещастнико от свалянето на Кадафи и Садам? Кой съсипа СФРЮ?Жертвите и бежанците дело на кого са? Кой въоръжи муджихидините и бандитите на т.н.ИДИЛ ? Ако мозъка ти бъбрек включи, може би ще разбереш за какво става въпрос и къде е проблема.Бягай да се лекуваш на време,за да не тежиш на близките си.

Вече съвсем си изперкал. За преглед при психиатър замислял ли си се? Вече на мечти го изби. Да, ама мечтите не са факти.

Не бьрзай толкова да се радваш.

на обстановката. Чекайте, да ви кажа какво прочетох. Малко клю-клю: "Украинската Рада изпратила искане към правителството на Монголия за обезщетение за избитите украинци през 12 век от някакъв монголски хан" Последвал отговор от Монголия: " Съжаляваме, че нашият хан Т....., през 12 век, не е знаел, че има украинци, но нашето правителство ще направи всичко възможно, ако ни предоставите поименен списък на украинците и техните наследници"....