Комунистите в Русия и Украйна подкрепят сепаратистите

Ръководството на Украйна е поставило задачата до 22 август да бъде преодоляна кризата в източните райони на страната.

Обратно в новината

Коментари - Комунистите в Русия и Украйна подкрепят сепаратистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Of......!

Комунистите винаги са били на страната на народа. Не случайно тукашните колониални корпоративни медии непрекъснато квичат срещу тях.

Така и трябва.

Всички нормални подкрепят опълченците в източна Украйна. Там хората се борят срещу властта дошла с преврат, а не с избори, този факт удобно се премълчава.

хххффффф

Swebus

Изключително забавно -предишния ми коментар ми по темата е скрит защто не устройва гейовете модератори.

Полезен е всеки, който спомага кръвопролитията да се спрат и да започнат разумни разговори.

Задайте в гугъл "Wer Putin die Hand gibt" отворете страницата и вижте много показателната снимка!

Комунистическите партии и комунизма отдавна трябваше да са забранени. Егати уродите - това са престъпници на свобода

мечтата на всеки идиот.

На този на снимката само малките мустачки му липсват. Но и той, като много други е използван за каузата на Путиноидова Русия.

Бягайте далеч от комунистите. Лъжат, че ще е хубаво, но където са минали, все бедност. Не знам защо още има глупаци, които им вярват. Все се надяват, че макар глупави, могат да управялват, ако има комунизъм. А накрая само няколко десетки богаташи от комунистическата върхушка, всичко друго бедно. Комунизмът е доказно бедствие. Само луд или мошеник може да се поблазни.

А знаеш ли, дегенерат, че още плюскаш от социализма???? Лай си, като ви напънат да възстановите изплюсканото, щото свърши ли напълно ще мрете от глад, ще разбереш какво са направили хората, за да ви има днес маймуните. Само трудът ще ви оправи.

Бившия комунист Путин е предател на СССР и на комунистическите идеали! Неговият Бог е Цар Долар!

знаеш, глупав/а, или тъй разправят хамериканските ционисти и ти простовато им вярваш?

агресивни и първобитни хора са комунстите винаги хванали оръжието и със страх и калашников се мъчиха да осъществят 1984 на Оруел слава богу не успяха иначе винаги са готови да убиват толкова са побъркани

Не само кръвожадните комунисти подкрепят сепаратистите, а и върлите новоизпечените империалисти от Москва, воглаве с Главния империалист на Планетата гусин Путин ги подкрепят! Странна симбиоза между зомбита и земноводни рептилии, заедно срещу Човечеството! Новия лозунг на Москва - "Фашисты всех стран, соединяйтесь!"

Бутилка водка на този, който ми каже ква е разликата между Путин и Хитлер, или между Зюганов и Хес! Даже 2 бутилки!

А, къде са нашите "биткаджии". Срам и позор за уайното, сифилиса, вагината и съсредочения поглед.

Е каква новина е факта че едни терористи подкрепаяли други терориати!?

Е,как няма,да подкрепят-нали всичките комуняги са правени на един и същ,калъп?!

Сбъркан калъп. За това заразените с комунизъм общества са в катастрофа и няма изключения.

Кажи ми кои са ти приятелите, да ти кажа какъв си !

май нямаш никакви посетители и си дращиш глупости

Това, че само фашистите са забранявали комунистическа партия, е ТОТАЛНА ЛЪЖА! Поредната изречена от уродлив. Полша има забрана за комунизъм в Конституцията си. И просперира. Криза не я е уловила, а на ръста й завиждат всички народи, които са"облажени" от заразата на комунизма. Комунистите са прости парчета. Това все още не е проблем. Проблем е, че искат да управялват, с което съсипват цели нации за векове. Това е вече проблем. Вирус само по себе си не е проблем. Но епиденията вече е проблем и се налагат карантини, за да се спре. Именно това е забраната на комунизма - карантина срещу явление (простотия), което винаги е съществувало. Но когато то атакува здравето на обществото, се налага карантина. Един комуинст тук да ми каже коя социалистическа държава е просъществувала в благоденствие до днес и твърдението ми вече няма да е валидно. Освен ако под благоденствие не разбираме наистина благоденствие, а циничен демагогски, уродлив строй. Да, уродите обичат уродливостта, така е...

Desislava

Не само комунистите подкрепят сепаратистите. А с такива новини се дразни общественото мнение, че едва ли не който ги подкрепя е комунист. Аз имам десни убеждения и подкрепям евро-ориентацията на БГ, но в същото време смятам, че Украйна ще живее по-добре като федерация, а защо не и отделни държави. А по повод компартиите? Ами не сте гледали последните избори за президент във Франция, където компартията е доста жива. На мен лично ми се случи преди месец да влезна в промишлено предпиятие във Франция, няма да събщя името, и на масите за обяд в столовата имаше оставени броеве от вестник, списван от профсъюзите, който вестник бе с чук и сърп и пъврото изречение започваше с думи на Карл Маркс. Няма да ви обяснявам моето учудване и недоумение. Оказа се, че за колегите било нещо нормално и имаше доста хора, които си го четяха все едно нищо не е станало. Вече не знам в кой свят живея... Ако не ми вярвате, изпратете ми ЛС и ще ви изпратя снимка на първа страница от вестника. За съжаление ще видите и името на предприятието...

и какво те учудва. на работниците им трябва комунизъм, не на капиталистите:)))

Вярвам напълно!! Само следете какво става във Франция. Ето това предлагам. Сега са социалистите на власт, като са подкрепени от навлизащите от Африка лешпери, които са завзели големите градове на Франция. Изминалата година беше отчетена като загубена за Франция. Сега тече втора загубена година. Франция е сдала. Имено за това говоря. Франция, която е една напреднала държава, ще бъде погубена от левите уклони, на които се е отдала като нация. В същото време в период на същата световна криза следете Полша, която дадох за прмер. Вижте й икономическите резултати и ръста в жизненото равнище на народа й. Да, живеят по-зле от Франция, защот оса били комунистическа държава за десетилетия. Но подобрението при тях върви, докато във Франция има влошаване. В Швейцария не можете да видите нещо по-добре охранявано, с двоен кордон и полицаи на всеки ъгъл из града, когато се провежда митинг на социалисти. Пазят си държавата. Вярвам за вестниците с Маркс и Енгелс във Франция и от известно време насам се виждат последствията от уклона. Лявото е здравословно, когато идва не по-често от на 5 години веднъж, а понякога и това е много често. А комунизмът е мътна и кървава история, която см и изживели при това. Имате ли съменние до какво води? Комунизмът е избил най-много хора в историята на цялото човечество, около 100 милиона! И е оставил бедни 42 държави, които са залитнали в негова посока. Вижте из интернет кои са те и вижте безжизнените им икономически показатели, както и жалкото съществуване на хората в тях - няма паи за здравеопазване, образованието слабо, социалната система е само девиз, а най-страшното е, че оглупяването на тези нации е трайно. До степен такава, че вярват, че са най-умните в света, понеже имат по един шампион по физика и математика. Жалко, нали?

Прав си, даже Елцин забрани Комунистическата Партия на Съветския Съюз! А Зюганов не е никакъв комунист, щом получава заплатата си от империалиста Путин! Добре слушка и добре папка!

Следващият моля! Много говорите, но май май никой не знае какво е истински социализъм и как на хамериканците капитализма е много далеч от истинска демокрация.

ТЕ И КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯТ СЕПАРАТИСТИТЕ Николай Малинов БСП. 19 март 2014 "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите"

Браво Ники! Много точно казано.

Покрайнските циганя за избрали доста "гореща дата" за национален празник!? ...Друго си е 7 ноември!.... здраво време

А ние сме антикомунисти от България и не подкрепяме ционистко-американското правитество в Украйна!

Гоуем антикомунист си, няма що!:)

Комунистите никога и никъде по света не са подкрепяли свободни избори и демократични правителства. Винаги подкрепят бунтовници, метежници, сепаратисти, революционери, партизани; с една дума - терористи. Примери много, вижте само Путин и Бойко.

По време на комунизмо свободно гласувахме за БКП. Ами немаше други партии де.

Ти може и да си гласувал за БКП, пребоядисан лизачо на краварите, но ние не сме.

Привет от бълхарските комундета, ние също ще ви подкрепим ама чакаме едни рубли от нефтохима.

тъпанарите, платени от Отворено общество да драскат навсякъде приемат за еднозначно борбата за народна свобода с комунизъм!!!??? Така и кюрдите в Турция бяха обявени за комунисти.

Абе щом не си от "нашите", значи си изменник и враг.

Само червен идиот може да сложи червен минус на това изявление.

По добре червен идиот отколкото тъп циганин.

Чудно нещо....всеки, който не е червена гнида, бива обявяван за изменник, безродник и американска подлога. А пък русофилите са най-големите родолюбци и се чувства горди в желанието всеки път да продадат България на която и да е комунистическа държава. Не знам кой ми е по-противен - американците или българските комуноидни боклуци, наричащи себе си русофили.

Комунистите са безродници - това е само едно от многобройните доказателства. Тъпи, бетонени кратуни.

А капиталистите ли са радетели за род и родина, когато в името на печалбата са готови да идат на края на света, да се напъхат в най-съмнителната офшорна зона и като създават международни корпорации работещи срещу интересите както на собствения им народ, така и срещу интересите на други народи?

Комуниста никога не гони съмнителни или офшорни печалби, но е материалист.

Протестърският президент пл. щял да вдига флота и авиацията ни и да атакува Крим.За да го върне на приятелите ни укри!Всички елитни протестъри се свикват под знамената!!!

мозъчният център на всички комунисти-терористи е в москва! без москва те не могат да мислят и са си пълни тъпаци!! дори не е нужно да се пише статия по въпроса!

Колкото по-ляв, толкова по-тъп.

Укрите м т.нар. южен котел са се предали и цялата им техника е връцете на опълчението.Само установките Град са 18 броя с боеприпаси.Стрелков казва,че с тях ще устрои ад за фашистите...

Не си в час. Руският офицер Гиркин, който ръководеше руските терористи в Украйна, е отстранен заедно с Бородай. Украинците изведоха от границата с Русия трите бригади и граничарите с цялото им въоръжение. Установките ГРАД са ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ на Русия за Украйна

хахаха,доообре.....хахахахахахахахахМУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Все повече такава хуманитарна помощ за борба срещу фашистите, дай Боже. Мачкай хунтата Новорусия и бандеровските изроди!

Фашизмът в Украйна представлява крайната форма на развитие на демокрацията по краварски и еврогейски тертип.

Не човек а желязо, не комунист!!! Хахаха... тея нямат спирка, да бягат да ядат кал в Сибир!

Комунистите в Украйна подкрепят сепаратистите. Това е поредното доказателство, че комунистите са безродници, предатели и крадци на собсвените си народи.

То и българските комунисти, опа социалисти, ги подкрепят.

И Българските Демократи също!

Те не са сепаратисти , а опълченци ! Укр. и Рус. комунисти подкрепят славянството ! Шепа евреи са взели властта в Киев , Потрошенко , Яценюк , Турчинов ,Коломойски и Тимошенко са евреи ! Там се избиват хора славяне които не искат да говорят измисления език украински ! Още в първия ден като нелегетимен президен Потрошенко каза че ще изгони 2-3 милиона граждани от Донецк и изпълнява заканата вече милион избити и 1.5милиона избягали в Русия ! Потрошенко ще свърши като Милошевич в най -лошия вариант като Мусолини!!!

А Путин като Хитлер

Сепаратисти в Изт Украйна почти не останаха. Там воюва Армията на Руската федерация и руско-чеченски башибозук, обилно финансиран от Кремъл Най-гадното в тази война е, че украинците губят най-достойните си синове, а Русия чисти боклука си

Най ми хареса това, че "украинците губят най-достойните си синове" - право в целта. Паметници ще им издигнем. Любопитно ми е какви синове тогава дават отпор на милицията на Майдана, що не се подчиняват на "законната" власт и се противопоставят с палене на гуми? Нали и те бяха "достойни синове"! Обичам да чета ценните ти мисли, Бегеец, толкова мисъл има в тях, такова откровение, такава дълбочина и житейска философия. Браво на теб!

Всъщност Донбас вече не е украинска територия.Както и Крим.

хан Путку, те може да са го спуснали това от Кремъл, важното е, че на цял свят му стана ясно, че е така.

айде пак итар-тасс! цитирайте поне веднъж някой украински източник или ббс или снн

Гьобелс каза!!!

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

Ех, каква радост, какво щастие само - СССР такова майката на империалистите! Също както и през 1920, 1950, 1970, 1988.

в миналото и сигурно много те боли.

Нормално е комунистите в Украйна да подкрепят окупацията на Украйна от Русия. Комунистите по цял свят са безродници. Комунизмът е идея как да се създаде Световна Комунистическа Империя или СССР. И да няма нито 1 противник - жив или не вкаран да копае уранова руда

Ти не си бегеец ти смръдлив ХОХОЛ и си върви в украйна да си водиш пропагандата ! Взимай си Шаренкова и там в хохландията да си говорите , тук е България и не нарушавайте обстановката тук!!

Бай Ставри

Аз съм БЪЛГАРИН, а ти си гнидав комунист-социалист или ляв циганин. Все тая как ще се наричате. Вашата партия изчезва. И няма нищо по-хубаво от това за България

И нашите, и нашите..... В България са 99%!

Ръководството на Украйна е поставило задачата до 22 август да бъде преодоляна кризата в източните райони на страната. Комунистите от Украйна и Русия обаче са против, искат още кръв да се лее!

Luna0102

Комунист ли е, все е ла..но, без значение дали ще е български или руски.

Що искат да забраняват комунистите после, ами защото са предатели и всички са агенти на Москва, проводници на империалистическата им политика.

може дасе каже и за теб и американските ти господари. Даже като се има впредвид, че половината коментари са твои и на другия отпадък бегеец.. човек си прави сметка какви пламенни безродници сте.