Украинската армия започна артилерийски обстрел на Донецк

Украинската армия е започнала артилерийски обстрел на град Донецк.

Обратно в новината

Коментари - Украинската армия започна артилерийски обстрел на Донецк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора бдете От украйна настъпва фашизам.

укрите в южния котел са се предали окончателно,зарязани от своите началници и опълченците са получили значително количество техника и амуниции.опълчението е отблъснало нощните атаки и се държи!

Военен съд за военнопрестъпниците о-бама и порошенко-вайлцманн.

Защо европейските политици симпатизират на фашисткия режим в Киев? Нало Русия не е вече комунистическа държава? Защо бомбардират своето население? Защо Европа не налага реципрочни санкции на Израел? Защо средствата за масова информация не отразяват убийствата в Газа? защо България трябва да загуби голяма част от износа на селскостопански стоки? Кой ще нахрани бедстващите хора в Бг и защо трябва да храним внасяните от Турция муджахедини?

демократичо бомдардиране,

Бавно и постепенно Илюминатите Ротшилд и Рокефелер ни вкарват в Трета Световна Война чрез оръдията си Путин и Обама. хора СПЕТЕ! опомнете се!!!!

Путин се превръща във васал на Китай: Ние ставаме свидетели на погребението на Русия- The Telegraph Путин становится вассалом Китая: Мы являемся свидетелями похорон России, - The Telegraph

за лечение.психиатрично.

Преди малко е свален МиГ-29 близо до Донецк.

Радвай се, че този път не са уцелили поредния Боинг

ако бях откачалка като тебе.

ЕС ще плати цената за късогледството си. Губят пазар който най вероятно никога няма да възстановят в сегашните си размери. Русия загуби доверието си в Западна Европа.

Руските фашисти отново използва пълен арсенал от забранени оръжия за обстрел на населено място-системи за залпов огън Град и Ураган, касетни бомби,боеприпаси с готови поразяващи елементи и снаряди с бял фосфор.И това е потвърдено от международните наблюдатели на ОВСЕ .

Не знам защо ги защитавате тези узорпатори. Мобилизират се Бесарабски Българи, Чехи, Унгарци. Там се заличават етнически малцинства.

Украинската държава масово избива украинци с подкрепата на така наречените "демократични държави". Само аз ли виждам държавен тероризъм в това?

Дай да се разберем - укри ли са или украинци? Донецката народна република укри ли са, украинци или донеци.... тия опорни точки съвсем ги опетляхте, стана тя една 15/15..

Това, че ще ги наречеш по друг начин, основание ли е за избиването им посредством оръжия за масово поразяване ?

Терористите отново са обстреляли Донецк от тежки оръдия: двама мирни жители са загинали - градски съвет Террористы снова обстреляли Донецк из тяжелых орудий: двое мирных жителей погибли, - горсовет

Другарят Попов измисли "игла" измисли МИГ - 29,измисли Радара,измисли комунизма! -А кой измисли другарят Попов? - Другарят Путлер!:)))

Терористите са свалили санитарен Ми8, който е бил с опознавателни знаци и е отивал след предварителна договорка с терористите да прибере ранени. Така се получава щом се довериш на руски терористи. Изроди които не си държат на думата.

ЧУК

Пак украинска правда?

Има и цензор и лига.

ЧУК

В гръцкият парламент -коалицията на радикалните леви сили -СИРИЗА, настояват Гърция незабавно да се откаже от санкциите си срещу Русия!

ЧУК

Укросите използват прехващачи за да бомбят земни цели,а щурмови самолети да прихващат граждански Боинги!

ЧУК

Миг 29 съборен от зенитен комплекс Игла.Пилотът се е опитал да отведе самолета извън жилищен квартал, и е катапултирал. Опълченците в момента го издирват за да го запазят жив,щото при последният съборен от тях самолет на хунтата,селяните набарали катапултиралият пилот и го претрепали с лопати!

Ха ха ха, Какви лъжи. Точно при предния Ан26 , четирима пилоти бяха спасени от цивилните , преди терористите да стигнат до тях. Ама руските медии добре лъжат. С лопати щели да ги пребият?? ама наистина ли? И защо??

ИГЛА едва ли е било. Първо трудно ще настигне Миг29. Второ е малка за да повреди и двата двигателя та да свали самолета.

ЧУК

Стрелят по двама трима наведнъж!Не само един!

ЧУК

А един изстребител Миг-29 за да стреля с неуправляеми ракети по наземни цели и да има намерение пилотът да улучи все пак някаква цел,трябва да лети достатъчно ниско и бааавничко!Иначе едно мазало става!Миг 29 е прехващач!Силата му е в въздушни битки,а не стрелба по земни цели с неуправляеми ракети!

Руските терористи са свалили украински Миг29 със система БУК. От тия БУК дето уж нямаха такива. От тия БУК с които свалиха Боинга.

VIPER

СУ - та свършиха ли ? МиГ -те ли са наред ?

Бай Ставри

Не, Боингите.... Питай Кремълският Император - Той е спец по сваляне на Боинги

Ти Кажи от къде е дошъл БУКа? От Къде идват десетките танкове и БТРи и БМП? Армията самолети има , ама терористите от къде вземат това оръжие??? От кой магазин го купуват?? И забрави ония глупости за защита на руските и руския език. Такова нещо няма.

ЧУК

Украинска правда ли прочете?Хахахах! След ударът с ракетата пилотът се опитал да отведе самолета извън жилищен район където се разбил! Пилота е направо железен! И при Бук оцелява!

И какво е смешното? Да го беше оставил да се разбие в града ли? Има два двигателя, опитал се е да го насочи другаде да падне.

Така ли? И къде беше ти, нещастник? Аз 2 антируски митинга направих пред Рашисткото посолство в София. Посрещнахме агресора Лавров с ПУТИН ХУ.ЛО Теб не те видях никъде Ела де, да ти покажа кой е терорист, боклук нешастен

Тази тъпа инфо, че украинците започнали да бомбардират Донецк е явно от ПАРТЕНКА ДНР ТВ. Рашистите имат богат опит в убийства на местното население. Жертвай населението, победата е важна - РУСКИ ЛОЗУНГ отдавна

БРАВО, така се прави демокрация по УСАрски и ЕвроГейски!!! Скоро ще настъпи щастието, както в Ирак, Либия, Сирия....................!!! Радвай се материале /по Бойко Борисов/!

Батальоните Киев 1 и 2 са дали срок до утре сутрин да се разчисти боклука и руснаците, циганите, които им хареса дяа живеят безплатно в центъра на Киев, както и на обикновените хулигани да изчезнат оттам. Иначе утре ще ги изселят с БОЙ

VIPER

Ами те тия , дето живеят там нали бяха от нашите...? Имаха си градинки и прасенца... Викаха: КОЙ НЕ СКАЧА Е МОСКАЛ

Тия дето бяха там всичките отидоха на фронта, след това са се нанесли други "типове".

Едно време викахме "Янки гоу хоум"! Дойде времето за новите империалисти "Раша, гоу хоум"! "Пошла в жопу" - на руски! Кръговрата в пиродата!

Днес на майдана са намерени оръжия - гранатомет, автомати, патрони и руски паспорти и руски пари. Хората които преди бяха на майдана ,сега са на фронта. Тия в момента са някакви провокатори.

и видео урок как се праи майдан с руски агенти, с лична изповед на всеки един от тях. бахте в заслепения млад боклук

На Майдана от останалите там титушки е иззето голямо количество оръжие, руски паспорти и е осуетен РУСКИ преврат в центъра на Киев. Патриотите на Украйна са на руския фронт и стрелят в руските терористи.

Батальонът "Айдар" е изтеглен от източния фронт и се предислоцира в Киев, за да защитава Мегданя. Ще стане интересно!

Не разчитай на това. Айдар е на фронта, а в Киев има други батальони Киев1 и Киев2.

да се спрат,целта е да предизвикат Русия да нахлуе в Украйна!Чичо Сам пак търси изход от собсвената си безизходица-да запали огъня в Европа , той да имъква печалбите!Това вече се случвало в историята,но сега няма да им се получи доминото....

надявам се да си прав колега,че и аче ние ще сме еднж от буферите...

Чичо ти Сам ли въоръжава 'мирните' граждани?

чичо ти САМ направо праща наемници, негри, латиноси квот падне..

Батюшка Путин, естественно! Нали той даде 17 милиарда долара на Янукович! Обаче Янукович се оказа печен, гепи ги и ги тури в Чейз Манхетен Банк! Руския Сбербанк плаче от мъка, че парите не са у него!

Донецк. Премиерът на Донецката народна република Александър Бордай заяви, че напуска поста си, предаде РИА Новости. Тук аз дойдох като мениджър по управление на кризи или като стартъпър, човек който дава началото на нов проект. За изминалите месеци се постигна много. ДНР се образува като държава. Сега искам да отстъпя своето място на по-авторитетен полеви командир, моя приятел Александър Захарченко, заяви Бородай. Тоест аз бягам да се спасявам в Москва, тук вече е опасно за мен.

VIPER

Кебапчето , кюфтето , шопската салата и кайсиевата ракия , ще спасят света. Украинците да си направят един тийм билдинг , или казано по нашенски - заздравяване на колектива. Ще забравят за какво са се били :)

А ,оди до Силистра - осигури ни поне ракията!?

ЧУК

По заповед на шоколадовия се мисли и за природонаселението из околностите на Киев.Раздавали бързовари за да си топлели водата в кофите докато още им работят АЕЦ-овете,щото и при тях май май урановите касети все от Русия идвали!

ЛЪЖАТ ЧЕ РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕН ДОСТАВЧИК НА ГАЗ.ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ДОСТАВКИТЕ НА РУСКИ ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ СЛОЖИ ПРОЕКТА ЮП В ЕДИН САНДЪК И ДА СЕ ЗАХВЪРЛИ НА НАЙ ДЪЛБОКОТО В ЧЕРНО МОРЕ.Турция която внася повечето си газ от Русия, по две тръби - през България и под Черно море, и плаща за газа по-малко от нас $400 за руския газ, при $330 за газа от Азърбейджан, също натиска Газпром да свали цените. Вероятно и ще успее, тъй като Турция се снабдява още от Азърбейджан, Иран и Иран, както и с втечнен газ от Алжир и Нигерия. Всякакви твърдения, че руският газ в Германия е по-евтин от колкото у нас, защото Германия инвестирала в Газпром са глупост. Турция не инвестира нищо, но си е осигурила инфрастуктора, да бъде ухажвана от много доставчици.

отказал цената за газа , която искат руснаците. Била мнооого надута.

Съжалявам, но явно ти има нещо! Толкова некомпетентен човек да пише ? Може да ме опровергаеш ако ми изброиш главните градове по съществувашо в момента трасе на неруски газ! В противен случай си обикновен платен глупак!

VIPER

Аз пък чух , че самолетоносачът "Джордж Вашингтон" се готвел да акостира край Донецк , в помощ на украинската армия. Гарантирано от Псаки!

ЧУК

А си мислехме,че ще трябва да чакаме зимата за да се успокои от студ популацията из Киев!То -на оборот,майдана май ще щурмува по-рано хунтаджийницата на олигарсите! Страх и ужас за демагозите от сащ!

Вооруженные автоматами мужчины в камуфляжной форме и гражданской одежде забаррикадировались в помещении Киевской городской государственной администрации. Об этом передает Еспресо.TV.

VIPER

Майдан 2 в действие... Ами така е , като няма бисквитки... Да научат Украинците , що е то българско кебапче и проблемите им ще се решат на момента... Само една скара да изкарат на Майдана..

ЧУК

Тез биха палестинците по цигания! На майданя кютек срещу демократори,на югоизток кютек срещу цивилни! Таз украйна съвсем се поболя! Онея дето скачаха, и викаха че не са москали сега ядат бой от собствените си господари !Бааа..си пародията на държава!

ЧУК

Там е така-половината население търси Ярош за да му отнеме главата,а другата половина търси начин да забременее от Ляшко! Пъълна лудница! Струва ми се ,че демолишъните от Фашингтон ,направо губят контрола над ситуацията.Става по-лошо и от Сомалия!

Тва е идеята...

ДИР стига сте цитирали само РИА ЛЪЖЛИВИ Новости и ИТАР-ПАСС. Те каквото и да кажат ще е лъжа за украинската армия. 100% обстрела е направен от руските терористи. Армията ако ще стреля ще е по бази на терористите. Няма да стреля по блокове. На рязаните руски терористи не им пука по кого стрелят. Те са на договор и им се плаща.

Тъй, тъй! И самолетните бомбардировки ги правят руснаците-знам го от самата психо-Псаки!

Даже не 100 а 110%. Направо Путин ги обстрелва. А баталионите на демократичната организация Десен сектор дори не стрелят. Те обикалят от врата на врата и убеждават с блага дума и Mein Kampf под мишница. Няма сарказъм, няма ирония. Като отявлен демократ, помагам за обективното представяне на правилната истина.

момче, разкай се.

Кого бомбардират?Собственият си народ!.Собствената си държава!Този който е наредил трябва да бъде изправен пред международния трибунал за геноцид и изтребление на собственият си народ.Украйна не заслужава да бъде в ЕС.Но Путин не праща самолети да бомбардират.

Какъв международен трибунал бе...Ти знаеш ли кой плаща на тия мекерета?То е все едно Бат Сали,Дон Цеци и Пиже Електромера да съдят цигани за престъпленията им! Иначе да,изтреблението на собствения народ е в ход.И то с артилерия и самолети.Срещу слабо въоръжени хора. Американците добре са ги научили-стрелят отдалече,после гледат резултатите по CNN. Ама защо ли ми се струва,че тази война...има тепърва да се води...

Руските терористи са искали да свалят самолет на Аерофлот, като това за послужи за повод на Русия да вкара своята армия в Украйна. Това не ме учудва , след като ФСБ взривиха два жилищни блока в Москва, само и само да започне втората война в Чечня.

Не могат да стъпат на малкия пръст на ЦРУ - те капичнаха цели кули близнаци за да влязат в Афганистан. Нищо не си измислям, просто следвам консперативната ти логика.

Ха така.Начи Исляма е най-миролюбивата религия.Сега признахте ли си го?

аха, активираха ви !

мъ верно ли? от сега ли?

Напред украински момчета.Изгонете до един руските агресори.

А с тия терористи дето там си живеят как да се саморазправим. За сега стреляме по жените и децата им. Не върши работа все още.

Терористите ако мислиха за децата си нямаше да ги използват като жив щит.Толкова терористите си обичат децата вместо да си ги водят в родината Русия.

Бородой си оскубал брадата , подал оставка и изчезнал към Москва?!!

Дращещите потомствени рашофилистичета не е зле да внимават к'во плямпат и да не забравят, че България е Европейска и НАТОвка държава, щот във времена на военно положение санкциите хич не са мънички. Вашите предци, деди и отци за виц пращаха хората по лагери и затвори, време и вие да получите подобаващото ви се възмездие.

бившият политкомисар, евреинът 'иречек' ни плаши с 'народен съд'. защото не отговаряме на партийната линия, сведена от Големия Брат.

Военно положение ?! Време за получаване на възмездие ?! Теб май вече те е подкарала старческата деменция...

pmotikov@abv.bg

За комуноидните отрочета кат теб, сигур си и мгимо-вец, е предостатъчно че българите могат свободно да пътуват, учат, работят, живеят из цял свят, а не е привилегия само за гламавите деветосептемврийски отрочета, и огромния кеф, че вашите слуги, охранители и шофьори ви управляват и бацикат, вас, потомствените аристократи ?

да се спрат,целта е да предизвикат Русия да нахлуе в Украйна!Чичо Сам пак търси изход от собсвената си безизходица-да запали огъня в Европа , той да имъква печалбите!Това вече се случвало в историята,но сега няма да им се получи доминото....

VIPER

Сега пък Русия ни била виновна че сме внасяли повече отколкото сме изнасяли.. Най бай Ганьо все някой му е виновен.. Внасяме газ , петрол и ядрено гориво , защото ни е нужно.. А какви стоки предложихме на Русия и в какво количество , за да изравним салдото ? Ние дори не можем да си изпълним квотите за ЕС , какво остава за руския пазар , който иска по много.. Айде първо нещо да заработи в България пък после да се оплакваме , защо нямаме износ...

Задължително трябва да се анулира ЮП.И България трябва да спре изобщо вноса на руски газ.С терористи не трябва да се поддържа диалог не да се води търговия.

VIPER

Отлично.Чакам да се случи..

Току-що Расмусен обяви, че НАТО прекратява сътрудничеството си с Русия. Това вече е война - студена, хладна или гореща, времето ще покаже. Дано оцелелите след нея да не завиждат на загиналите!

На безумието пак ще му се даде зелена светлина. Явно за фалиралите страни от запада, предизвикването на катаклизъм е единствено решение. Толкова пък липса на въображение е направо учудващо. За добрите решения се изисква добра воля. Насилието не е решение. Това е най-безсмисления и опасен подход.

Ходят слухове, че Русия готви втори пакет с ембаргови ограничения, но вече на промишлени стоки.

НАТО прекратява сътрудничеството с Русия, но щяло да подпомогне Украйна. Така НАТО влиза в войната срещу Донецката република. Какъв е повода за намеса в войната? Украйна не е член на НАТО и ЕС.

Eй че цивилизован начин....също като в ивицата Газа. Американците са им казали- давайте,пък ние ще го даваме по новинарските емисии 24 часа. После ще чакаме ответната реакция на Путин...що ли ще стане ?

демократична Европа мълчи.

Bell

Демократична Европа ме мълчи. Какво искаш да направи? Да изпрати натовска войска в Украйна ли? Това няма да се случи. А какво прави демократичния Путин? Защо не си разкара наемниците от Донецк и Логанск?