Коментари - Украйна удари с безпилотник руски завод за сглобяване на "шахеди" в Татарстан (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не, ядосахте мечката... почвам с посейдоните и гиперзвуковите.. оф, много към ядосан, пусщам арматите.. направо побеснях, пращам им сутата и тва е..

ярка светлина от ядрена експлозия

по малко от новините за руски македонци за това сте на това дередже все 1уждо гледате а пред къщите ви кал и боклук децата ви бягат и от детските градини

Гледай си порутените опасни жилища в кочината, не се занимавай с европейска България!

Като сте започнали - дайте и съобщенията на ТАСС до край. Да, има удар по сграда. Не, не е по производствени мощности, а по общежитие. При това не на завод за производство на БПЛА, а на нефтопреработващ завод, който очевидно е и бил целта. Първите украински съобщения - без видеозаписи и снимки казваха точно това - че е ударен НПЗ. После почнаха да пишат, че е бил НПЗ, който обаче произвеждал и БПЛА, което е идиотизъм отвсякъде. Накрая се спряха само на завод за БПЛА. А реално нито едното нито другото - ударът е по общежитие. На стария принцип: Не били компютри, ами компоти. И не били изнесени а били върнати.

Логично е ТАСС да лъжат .... Нека си припомним как нагло лъжеха руските лъжци: "Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна." Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова

Максималният радиус на действие на този БПЛА е 800 км. Следователно е излетял не от украинска територия. Защо не целят Кремъл, ами си хабят ресурсите за Татарстан? Мисля че няма човек на Земята, който не би одобрил атака срещу Кремъл.

Ми не се и пробват, въпреки че Кремъл е бая по-близо до бившата вече Украйна. Ама ги е шубе, че ще им върнат удара по Киев и Зе ако изобщо оцелее ще трябва да управлява от Лвов или за по-сигурно - направо от Полша.

са научили за завода, намиращ се на 1100км от свещената земя укрофилска?

Някога преди много години ,по време на "тъмният" социализъм, България също произвеждаше протодронове ,които се наричаха БПЛС.Имаше няколко разновидности за фотографиране ,с теле-камера , с взрив ,за теглене на мишени ,тогава още нямаше ДиПиеС ,нито ГЛОНАСС По точно имаше ,но бяха все още в начален стадий на развитие.Имаше и такива с възможност да пренасят изделието "Стършел".Тогава бившият СССР закупиха към 1500 за техни нужди.Разработка и производството беше на ИСЕ,ИСО ,няколко завода .Изделието "Стършел" ,по точно цялата документация с твърд ,ултимативен тон ,го взеха САЩ ,без да дават и един цент на държавата. Е, те взеха и без нищо да платят и други разработки.

Глупости! И с кво се захранваха въпросните дронове? С акумулатор за кола или с кюмур?

Може да Ви звучи екзотично ,но има ДВГ и не говоря за дизелови ,така любими на лумпените ,а за бензинови. Та такива му бяха двигателите и гледайте филмчетата "България ,която съградихме" има ги в Тубата и не само там

И как ги взеха САЩ като нито един генерал не е уволнен или пенсиониран от БНА по това време ? Да не говорим и че по това време премиер е Руснака Луканов а БКП е на власт ? Тогава някъде е итака нареченото опоскванена армията . Дори да предположим че са ги и взели заедно с други "без аналогови" чертежи дали не са се посмяли доста след като са ги разгледали ?

Като всеки като Вас ,който не разбира от електроника ,нищо не разбира от нея. Просто с ултимативна нота им бяха предадена цялато технологична и констуктивта документация .България разработва и произвежда ИКМ системи от средата на 80-те години,но банановата революция сложи край на тези разработки

безказарменик , аз съм виждал как работи т.нар. ,,Стършел " . Радиовръзките на дивизиона заминаха на майната си и останаха работещи само телефонно-кабелните връзки. Тая ,,гад " бръмча в ефира поне 6 часа , после дивизиона се разкара и не знам колко още е продължило заглушаването .

Радвам се ,че има хора ,които разбират.Лично аз бях десантчик ,а след завършване на електоника ФРЕ във ВМЕИ "Ленин" ,бях научен сътрудник в сходен институт. Тези изделия могат да се изстрелват с 152 мм оръдие, да се спускат с парашут, да се монтират незаберязано,,да се заряват в земята ,да се поставят в превозно средство. как са решили проблема с претоварването при изстрелване нямам представа.В зависимост от мощноста ,капацитета създаваха зона ,в която никоя безжична радиоелектронна апаратура не рабони ,независимо, била тя аналогова или цифрова.Спира всякаква комуникация.Нашите наемници в Ирак ги слагаха в машините и те създават зона ,в която радио-мините край пътя не могат да се взривяват. ,освен по кабел

Украйна е терористична държава и с нея вече ще се действа поо етапния ред. Тя е предназначена за санитарна зона, няма да има електричество, вода, инфраструктура, рускоезичното население ще бъде прибрано в Русия, останалото се връща в каменния век.

всички мюсюлмани в Русия се борим за руското православия Путларах акбар.

Аз съм руска фашистка проститутка на работа в руското посолство.

Докато бункерния ботоксен шебек хаби безаналоговите Кинжали, Минжали, Циркони и так далее, за да тормози пенсионерите в Харков, като ги "спасява" от единственото останало им от СССР- панелните им гарсониери, то Украйна с картонените си самолетчета, му намали производството на бензин със 17% та да му се налага сега да моли Батька за да не рипнат крепостните му. А сега гледам и склада му с Шахедите дал фира. :-)))))))))

Само да коригирам. Не са 17%, а 17,3%. Не ми обръщайте внимание. Аз съм соросоиден трол. Вчера си смених пола. Вече съм осми пол. Вълнувам се.

чакал пенсия ,но не я дочакъл май - измислете нещо по остроумно и вие битка уж водите

Пълен разгром на укрофашизма

с мераци и лозунги :)) А новите кадри с пълния разгром на голямата руската атака (с 36 танка + 12 БМП) под Тоненко видя ли? :)

"Няма сериозни разрушения, технологичният процес на предприятията не е нарушен", се казва в прессъобщение от пресслужбата на ръководителя на Татарстан. Това е точно обратното на гледката от разпространените от украинските Телеграм-канали. Гледката е плашеща, защото са ударили общежитието на политехн. университет Алабуга.

е ударено (него показва само ватата що така им отърва) и цеха е ударен също. Отделно и изплющян и НПЗ в същата област - честито :)

Войната в Русия се ожесточава.

Украинската армия ако има 1 милион такива дрона и ги пусне наведнъж с Московията е свършено

1 милиард са...и ако ги пусне наведнъж - слънчево затъмнение ще стане...

Оказва се че Украйна бие великата мечка като маче у дерек с дронове за 1000 долара от картон.

Ъхъ..перемога...шъ почва ли новия контранаступ..летото у Крим шъ одим ли!?

кога си ходил там? Аз от мръсни курорти със соц инфраструктура и 'обслужване' не се интересувам.

И джетове ползват за руските военни кораби

Който има подхядщите дронове ще спечели войната и Москва!

Ми нормално...и концертни зали...толкоз за бандеровските херои... те и предците и удряха беззащитни в Бабии Яр и волин

Кадры удара по заводу в Татарстане - показват слабоста на руското ПВО. Вчера прибраха всички военни кораби в бухтата в Новоросийск, като я блокираха с 5 шлепа.

Ти си бил голям капацитет по въпроса! Ходил ли си войник или само си тролиш?

Шойгу Ко каза,победим?

руските фашисти от руското посолство яко работят. Бачкайте фашаги.... трябват ви копейки за водка и наркотици

да не си чукнеш главата някъде, че вакуумът под налягане вътре ще изсмуче въздуха над целия град и ще удушиш съгражданите си...

Браво на братска Украйна

те така се да печелят "братятати"....... с по по един два града на месец минус...и десетина хиляди "мобилизирани" минус....и помищите от запада да се задавите с тях

е на село номер 2 в Украйна. Да не ти припомня за прословутата ви фраза от преди близо 3 години... "Киев за 3 дни"

Припомни ми...и за фалит за седмица...за летото в Крим...за ракетите свършиха... а щом за две села 500 хилки ги нема та хохлофюрера ги търси...начи всичко е ОК после вече ..на празно по лесно се върви...

Ми супер...ма бандеровските ти дружки да не се обидят!?

Мечтите винаги умират последни! Защо тролиш, а не заминаваш да избиваш руснаци на фронта? Фашагите на Зеленски ще ти осигурят автомат и ще ти кажат са ти събираш патрони от умрелите из окопите ..

вместо да ходиш да помагаш на руските фашисти. Ето колко пъти казаха че раздават паспорти

Кат почнат да раздават и тука ще си взема един... ма ти ще си преди мене...ще почнеш кат дедо да посрещаш със питата със сол... и кат татю да каканижеш - Слава на българо-съветска дружба...

Не е възможно да прелети от Украйна 1000км.Дали е зглобяван в Русия или идва от друга държава е въпроса.

Всеки ден ще е така,до победата!

чия победа?

тука много тролове на укрофашисткият тероризъм са се заселили отново! В крайна сметка да си пуснат руската телевизия за да видят, че завода си работи и там продължава да се сглобява Божи благодат с който да се разрушават съоръжения построени през комунистическите времена и останали на територията на днешна Посрайна. Те спомагат за по-бързата декомунизация на изчезващата държава. По-интересното е защо ДИРниците не показват задръстванията по пътищата което се образува от хората напускащи Харков? Те не желаят да бъдат използвани за жив щит от фашисткият режим на Зеленски! Нищо не се споменава и за камиона с църковни принадлежности, в които са прикрепени взривни вещества от украинските фашисти с които да окървавят богомолците на предстоящите Великденски празници в Православна Русия???

е пълно с руски фашаги които ги е страх да отговорят на въпроси.... Или ако не отговорите, пак почвате с гейските съчинения "лапане на курове" "джендъри" и темподобни

на тъпи въпроси, написани от безмозъчни тролове никой не е длъжен да отговаря!

какви православници са тези мюсюлмани бе

Дори и Аляска е православна с преобладаващо руски православни храмове! Разходи се за да убедиш!

Русия е друго. Не казвам че няма православни руснаци, просто Русия е повече пълно с мюсюлмани. Кадир да не е руско име случайно? Или Путин?

Сме дошли и българите, но Татарстан е с 50 г. Напред пред България по развитие.

незнам кой ви е излъгал но България и българи има много преди да има Русия

До кога ще живеете е Бъдещето? Русия воюва сама срещу +55 Държави, побеждава и е най-силната икономика на Европа и 5-та в Света.

Ако наистина е дело на Украйна, то те за пореден път доказват, че освобождението на собствената им страна не им е приоритет. Да ходиш да хвърляш дронове е толкова безсмислено колкото нападенията на полски конни офицери със сабя срещу немските танкове прес ВСВ. Да ги бяха спестили тия 20кг взривове за руската армия на тяхната земя, а не да ходят да се молят за муниции навсякъде. Ухапване от комар! Ама свършена работа за потъпване по рамото от чичо Сам

Личи си,че нищо не разбираш от военна стратегия.

От военна не, ама от оцеляваща да....

Интересно какъв е този дрон с колесници?!?

Родени руснаци и диктатор да ви казва кога да ходите по нужда какво да говорите и в какво да вярвате. Да не ви пускат никъде в цивилизования свят и да вземате двеста долара заплата . Жена ви да пуска на всеки и литър водка да не ви стига. Да се кефите на Путин и да не искате да имате права и демокрация . Да ходите във външна тоалетна и да мръзнете цяла година на минусови температури .

Нема кво да си представяме...мри на евронивата добиче... нощем в фъргона с още десетина подобни на тебе гастарбаитера да си душите пръднята

си мислите че Европа е само ниви. Вие плоскоземци някога ходили ли сте в Европа...разбира се че да...нали харесвате Еврата

Хех..Хевропа!? Докато Англия си гледа пакитата, Франция алжирците а Германия - турците, то за тебе има друго предназначение. Немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари в Гърция... За жените - слугини в същата тази Гърция, гледачки на изкукали немски бабишкери а по хубавичките на витрините в Амстердам... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Ма не си го слагай на сърцето... все някой трябва да плаща социалките на хохлите и арабите... кой по подходящ кандидат от бълхарския хевропеец!?

Па за жена ти да не говорим...то не е една бела... ако е грозна - слугиня ако е хубавка - на някоя витрина... добре че си чекиджия

хахахахаха

Смех през сълзи ммм!?

Да ядеш единствен в света отровното жито на Украйна Монсанто. Да си внасяш картофи и домати при 4 вида климат и вода от където и да погледнеш. Да нямаш армия, оръжия, стратегически ракети, авиация, лека промишленост, гражданска защита, медицински хеликоптери, достъппно здравеопазване, контрол върху въздушното си пространство, суверенитет. Не е нужно да се напъваш. Ако обитаваш територията на Посолствата с име Булгаристан, просто отвори прозореца и огледай картинката. Може да посетиш демократичният сайт на ЦРУ където да видиш, че си в най-умиращата държава в света. Слава Кокаине:)

мкдоналсите и самсунзите и айпхоните-те и бмв-тата???

От Хамерика..от Халабама идат..

Най-голямата територия с несметни богатства. Колкото повече е изолират толкова по-силна е правят. Принудително се развива вътрешната икономика. Да не говорим, че БМВ и Рено оставиха цели заводи и ги продадоха за жълти стинки. Малоумник си. Видимо е. Макдоналдс е с руска кухня, Старбъкс го купи рапър за без пари. А всички санкционирани стоки идват от други канали. Рупай тука евро ГМО и чекай Перемоагата.

Нямаш достъпно здравеопазване в България? хохохо. Излез от България и виж какво значи това твърдение.

"развива си икономиката" е стара руска простотия, измислена от главата на плоскочел руски примат .... Тази плоска руска лъжа се повтаря от 100 години, непосредствено след 1917г. до наши дни, докато руският добитък обитаващ "най-голямата територия" на планетата, блее гладен и жаден и се надява да емигрира в "западащия" Запад ... И защо чакаше руският добитък САЩ да му сложи санкции, че да тръгне да "развивате" икономиката ... на този въпрос, логичен отговор руската пропаганда няма ....

Те новите български патриоти мразят всичко българско и обожават руското. Куче с кокал плашиш. Те за Путин са готови да си счупят клавиатурите без да им ги осребрят от посолството.

фашистка Русия казва всеки плоскоземски русофил

Еее. добре че сме от Свободния свят. На нас никой не ни казва как да мислим правилно и най-вече имаме най-ценното нещо на този свят т.е. ходим редовно особено в България на демократични избори с братята роми, все едно на кръчма ходим, весело и най вече полезно. Заедно решаваме съдбата на България... мда, никой за нищо не ни притиска и гласът на Бай Ганьо се чува всеки ден в парламента и в Европа. Зачитат ни, кот си искаме, тва праим... Иронията, който я разбрал, разбрал.

добре де, укронацистите счупят някой джам някъде и всички медии почват да дънят: ауууу колко са велики... ами то ако същите тези медии даваха само за 5 мин. какво унищожава руската армия от укронацизма щяха да вървят денонощни репортажи - Краков и Одеса са тотал щета вече, навсякъде по фронта куронацистите биват пращани към бандера, ама нивопъл ни стон от продажните псевдо медии

да трошат а?

ЩАСТЛИВ СЪМ ОТ ВИСОКОТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО НА КОМЕНТИРАЩИТЕ И ОСОБЕНО НА "ДИРа" и МОДЕРАТОРИТЕ

Тези руснаци

бая им е смешно на укронацистите... смеят се от верандата на бандера

или просто повтаряш каквото ти кажат от руското посолство?

нещата отиват към категорична победа на нато, нали дир :))))

Долу СССР . Ленин , Сталин и Путин

ураааа

Колкото повече време минава, толкова повече хора и медии започват да се съмняват не само в победа на Киев но и в информацията която идва от Киев. Следя този конфликт както мога....Ютюб, където гледам само канали които се водят от чужденци (не украинци или руснаци) и чат пат по телеграм канали които са ми се доказали с времето че пускат вярната информация поне до толкова до колкото логиката ми позволява да преценя. Неща които никога не гледам/чета/слушам, са официалните канали на Киев или Москва...РТ/УНИОН и разни такива, просто съм ги блокирал и не нямам 1 грам желание да ги чуя дори за 5 секунди! Забелязвам обаче, че дори канали които са ясно про украйнски и дори събират пари за ВСУ, започват все по често и по често да се осланят повече на информация която идва от така да се каже про руски източници. Конкретен пример са двете карти които ВСИЧКИ дето правят дневен обзор на фронта ползват: Дийп Стайт - Киевски насторен и Сириак - про руски настроен. Дийп Стайт ВИНАГИ закъснява с отчитането на сепечелените територии от руската армия и ВИНАГИ са първи да обележат успехите на ВСУ (в редките случаи когато е имало такива). Сириак обаче, ВИНАГИ са първи да покажат промяната на фронта дори тогава когато не е в полза на Русия. Като резултат, гледам канали която са явно про украйнски настроени - имат приятели на фронта в чуждестраният легион който се бие на страната на ВСУ, събират пари за тях, получават оригинални видео материали от тях които няма да видите другаде - все повече и повече се осланят на картите Сириак. Има и много други примери но не мога да опиша всички. Да не говорим че съм забелязал по руските телеграм канали, винаги първи да пускат иформация за ударени руски кораби, дори когато още няма потвърждения и Москва упорито мълчи или отрича! Според мен правилото е много просто....който губи и най отчаян, се чувства принуден да лъже най много! То и в живота между хората е така!

А американците предупреждават руснаците , че ще им изтрепят младежите на концерт. Ама нали са си хитри руснаците оставят ги да ги изтрепят. С ума сошли и запуталис как кокошки.

всеки ден четем такива хубави новини.

Браво на Вас, а украинците са България.

Важното е руснаците и подлогите им да не разбират технически как се случват нещата.

Пушенето е вредно за здравето и за .......ха ха ха ха

Това по никакъв начин не помага на хохлите. Унищожението на укрофашизма и укронацизма от руската армия си продължава.

Не идва от Украйна.Дали е зглобен в Русия или идва от друга държава не се знае.Но няма как да е от Украйна!

Освен всички други "разминавания" е и това, че бойният обхват на въпросният дрон е 800 км и не става ясно, как е достигнал цел, намираща се на разстояние над 1000 км...

Тия дронове ги пускат от Руската Освободителна Армия, за да помогнат на братска Украйна в борбата им нацистите, окопали се в Кремъл!

А нещо от фронта? Му ха ха ха :)

нещу за руския флот мбхааааааааа

Нещо не се връзва с параметрите на дрона. Управляем е до 100 км, а автономен полет е до 800 км. Макс. скорост е 160 кмч.

Все още в РФ нали ?

днес е хубав ден за българската демокрация.

Аз на информация от САЩ не вярвам! Те изравниха със земята Ирак, Афганистан и Либия, защото имаха "неопровержими" доказателства, които никой не видя. Те си мислят, е ще лъжат и мамят до безкрайност, но явно 2/3 от населението на земята се опомня и вече не иска да го лъжат и вкарват в измислени противоборства с когото им скимне на САЩ. Те създадоха условията, за да почне тази война в Украйна, а сега се правят на големи миролюбци, но докато има прост народ да им вярва ще е така!

иии незнам дали знаеш ама преди американци да стъпят в Ирак и афганистан...там бяха руснци

Добре сте направили.

Сега хохлю пак ще риве ;)

само вие руските фашисти ревете

И риви, с хохолски сълзи :)

Само за гей паради и джендъри говорят . Специалисти ръйшли

Страната която губи, лъже най много. В този случай това е Киев. Гледам руските канали по Телеграма ВЕДНАГА показват снимки и инфо ако Киев направи някакъв успешен удар, дори и ако официалната руска преса мълчи по въпроса. А на територията на Украйна, Киев дори забранява хората да снимат летящи ракети/дронове и техните поражения и заплашват със затвор ако някой го направи!

телеграма също показват доказателства че земята е плоска. Вярваш им нали?

Скапана аргумент. Същото може да покаже Фейса и Интернета като цяло. Доверието се печели с време. Като ги следиш тези канали известно време и започваш да виждаш кой и колко лъже

Че тя си е плоска

Вервайте на соросоидите и техните лъжи! Те не ви манипулират

те казват че земята е плоска

Обърка някой дрон и към руското посолство у нас бе

Направо у вас да дойде

А, сега украинците ще сънуват Вартоломей нощ!

Руснаците като убиват православни славянски деца ?

Бандераюнгендчета :)

дори не ви е срам че убивате деца а? ДА ПУКНЕШ ДАНО

Чудесна новина. Дано всеки ден има по някоя подобна. Всички българи ще се радваме. Всички българи сме с Украйна.

В татарстан живеят български потомци, на това ли се радваш?

в татарстан живеят 90% мюсюламни

Няма да има време, дедовото защото панаирът скоро ще свърши.

Чудена новина. Дано всеки ден има по някоя подобна.