Украйна свалила 29 от 31 изстреляни от Русия ирански дронове "Шахед"

Вълните от нощни атаки са продължили повече от три часа, съобщи южното командване на украинските сили

Обратно в новината

Коментари - Украйна свалила 29 от 31 изстреляни от Русия ирански дронове "Шахед" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Иран в училищатп в голямото междучасие.....стереупор.....двигател с радио контролер....

В Иран в училищатп в голямото междучаси.....стереурор

Точно ги свали?! Аааа да с нашите С300! Значи са ги поправили!;)))

Южното окраинско командване едва ли е надежден източник на информация :))

Грешка имат Свали ли са 32 от 31 изстреляни

Май , че да!!

Този дрон дето падна на нашия бряг какъв беше? Защо не съобщят за него?

Киевският режим съобщи, че е свалил 360 000 дрона и крилати ракети. Също така се съобщава, че Зеленски никога не лъже, не употребява наркотици и има ръст от 2 метра 15 сантиметра.

А съобщиха ли, че не си пере пуловерчето и фланелките....

Знаем че не е вярно! Всички видяхме как Украйна беше превзета за три дни!

Укрите свалят под 10% от руските дронове.Голяна част от дроновете изстреляни от руснаците са кухи,самп за отвличане на вниманието на ПВОто на укрите и те си падат така или иначе, понякога даже остават цели или на добре запазени парчета, които укрите използват да пуснат на територията на съседните Румъния или България, опитвайки се да вкарат Натуту във войната

Русия в момента произвежда по 50+ дрона Геран всеки божи ден, по данни на британското разузнаване. Украйна дори и половината да ги сваля, вероятно свалят около 30% от тях, пак не могат НИЩО да направят за да си защитят обектите. Ако обектът е важен, първо идат Гераните, изтощават ПВО системите и после удрят ракетите. Украйна си заминава бавно и мъчително.

Украйна свалила 29 от 31 изстреляни от Русия ирански дронове "Шахед", също така и е загасила всичките 123 падащи звезди в нощното небе вчера, преориентирала е вятъра от северозапад на югоизток и е изшмъркала повече кокаин за последните 24ч отколкот целия Холивуд за последния месец.

най-вероятно от 31 дрона са свалили 2

Те вече нямат ПВО, то затова министрите са в Киев, жив щит правят

Тази информация от кое посолство я спускат? Или е от рубриката ЕЖМК? Демек : една жена ми каза...?

е сгънал две туби с лепило и е свалил 69 от 3 изстреляни розови слончета

Минимум, ако не и 100! Айде сега да им дадем още 20 милиарда, все пак са останали няколкодесетки хиляди украинеца за убиване там.

Даже мисля, че са се представили зле. Обикновено от 30 изстреляни дрона свалят 40-50.

Поредният сериал от трагичната комедия "Изтреляха ни 100, ни свалихме 200"

Това го могат само руснаците!

"Военновъздушните сили на Украйна съобщиха..." и до тук спирам. Не си губя повече времето с четене на пълни лъжи и дезинформацията. Освен това се вижда ясно, колко попадения и колко разрушени обекта реално има, така че и с просто око се вижда, кой лъже!

Когато ни нападнали османлиите, сме си спестили въобще съпротивата. Но като ни завладели, те си взели всички по-яки момчета за еничари. Искам да кажа, че преклонената главица не винаги носи мир и благополучие. А впрочем, знаете ли, че ако не се бяхме предавали само още 10 години (не да ги победим или отблъснем, само да не се предаваме), то сме имали всички шансове да си спестим 5 -те века иго? Не знаете ли? Прочетете си пак историята около границата на поробването и ще видите!

Успя да удариш дъното на укропските опорки.

Какви опорки видя бе? Аз се опирам единствено на знанията си по история. Не съм като тебе да изливам злоба

Ako знаеш колко прост, сам ще си закачиш въжето и ще увиснеш на него? Прочети ти историята ни, за да научиш, че тези момчета са гледани като техни родни деца в заможни семейства и да разбереш колко от тях са достигнали до Велик Везир на Османската Империя.

А ти си още по-прост! Това либерастките опорки ли са за османското"присъствие" Тези момчета соросчо, са вземани на 5-годишна възрост и изобщо не са имали българско самосъзнание. За какъв хубав живот говориш, какви семейства! Те цял живот са си били по казармите, ако оживеят изобщо.

явно си чел някаква друга история, но не българска! Дебил!

Той наистина е чел, това е новият прочит за съжаление, написан от сороско-либерастките отрепки, в услуга на Турция...

Защо ли великата фашистка армия е увеличила възрастта за мобилизация на редници и офицери от 60 на 65 години? С какво може да и бъде полезен човек на пенсионна възраст, освен с това, че ще бъде изпратен на сигурна смърт и ще си спести изплащането на пенсията, която той си е заработил. Оригинала е: "A bill has been registered in the Verkhovna Rada of Ukraine to raise the draft age for ordinary soldiers from 60 to 65 years..."

перемогата ще върже,досега беше само цъфнала,като аналния сфинктер на козяшки трол;)

Бензиностанцията остана и без ракети ,и без гориво,затова праща дрончета от братският ирански народ.

само ти не си разбрал,че такова е нареждането към мисирките-непременно да се подчертава,че дроновете са ирански:)))))))Я сега прочети какво отговори Аналленчето на въпроса за немските танкове в Русия;)

аве гурбетдобитък територията ти се тресе от протести ти Русия си тръгнал да оправяш... мноо си тъпо ве... ББААХАХА

Нещастнико, жалко че не можеш да осъзнаеш, колко смешен и жалък папагал си!

Това казва всичко: "Агенция Ройтерс отбелязва, че не е в състояние да провери данните по независим източник." Поредната измислена статия във възхвала мечтите на украинските фашисти! С победа е Интернет и свалени дронове, унищожени танкове или убити войници в там, война не се печели, трябва да става на бойното поле, а не из виртуалните реалности.

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами-------- https://min.lc/medbg

"Агенция Ройтерс отбелязва, че не е в състояние да провери данните по независим източник." Кат не си в състояние да ги провериш, защо ги публикуваш? Има си израз за такива действия "Разпространяване на клюки".

"Агенция Ройтерс отбелязва, че не е в състояние..." Но пък обективния контрол отново показва горящи ремонтни цехове и оръжейни складове. А от какво горят - от солидарност с тези от предните дни.

Жалък нещастник После ще съобщим на Ройтерс

Изгоря вече преди няколко години. Взех си застраховката и построих 3 пъти по голяма! Застраховал съм и нея така че ако стане пак, следващият път да си е направя 5 пъти по голяма. Как е при тебе в гарснионерата у Перник?

И ще ти кажа Ама с гълтане Боклук

Жълтопаветниците има нужда от подобни басни. Не сърдете на ДИР. ;)

Не им вярвам. Обикновенно свалят 40 от 30. Слабо тоя път, че и цивилни жертви няма. Резил!

Поредната порция украинска аритметика. Добре че поне този път успеваемостта не е 130%.

Последното изречение от статията е най-важно!

Това изречение обикновено го използват за дискредитиране на руските твърдения. Учудвам се, че този път се отнася за украинската "информация".

Направо от Ройтерс да се прекръстят на Агенция ЕЖК

укронацистите да пореден път са свалили всички дронове и ракети направо поети с командните центрове с натъпкани вътре офицери, с ж.п. композиции с оръжия, с пристанищата и складове с боеприсапи. Зрелищни фойерверки.

...Падащи отломки в югоизточния град Днепър предизвикаха пожар в частно предприятие... Бааааах тия "отломки"!!! Тия са толкова дрогирани и самозабравили се, че дори и да ги препикаеш пак ще твърдят, че дъжд ги вали.

Имаме голям проблем на главите си. Брюксел и Стейт дипартъмънта на САЩ са решили да играят кражбата ДО ПОСЛЕДИЯТ ЕВРОПЕЕЦ.

Да, да ... и като паднат, един мармот ги завива в станиоли.....

От 20 дрона свалили 32)))) Нещастници, по добре да свалят кюлотите на зеления наркоман и да го нафърфорат, белким му увре тиквата..изби народа си

С300 ракетите ни за подобна простотия ще си заминат, докато АЕЦа ни стои незащитен. .. Ама кво ти пука Пуцай куме.. тия комплекси не са наши... Продължаваме Перемогата

Не спряхте с тези ирански глупости...

Добре че резултата не е 31 от 29

Истински смелчаци.

Ей тия наркотици...

Нещастник

Веднъж бяха написали че са свалили повече от изстреляните

Ама като всички руснаци си шушумига и се криеш

Ма това не пречи да разпространява МАЛОУМНА ПРОПАГАНДА. Докога бе? Докога ще живеете в измислената реалност на ЦРУ и МИ6?

Ще стрелят в Украйна и Давос и Вангард ще продължават с лъжите. ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ от сриването на Европа енергийно и икономически.