Украйна свалила 29 от 31 изстреляни от Русия ирански дронове "Шахед"

Вълните от нощни атаки са продължили повече от три часа, съобщи южното командване на украинските сили

Обратно в новината

Коментари - Украйна свалила 29 от 31 изстреляни от Русия ирански дронове "Шахед" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма това не пречи да разпространява МАЛОУМНА ПРОПАГАНДА. Докога бе? Докога ще живеете в измислената реалност на ЦРУ и МИ6?

Ще стрелят в Украйна и Давос и Вангард ще продължават с лъжите. ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ от сриването на Европа енергийно и икономически.

Веднъж бяха написали че са свалили повече от изстреляните

Ей тия наркотици...

Ама като всички руснаци си шушумига и се криеш

Нещастник

Истински смелчаци.

Добре че резултата не е 31 от 29

Не спряхте с тези ирански глупости...

С300 ракетите ни за подобна простотия ще си заминат, докато АЕЦа ни стои незащитен. .. Ама кво ти пука Пуцай куме.. тия комплекси не са наши... Продължаваме Перемогата

От 20 дрона свалили 32)))) Нещастници, по добре да свалят кюлотите на зеления наркоман и да го нафърфорат, белким му увре тиквата..изби народа си

Да, да ... и като паднат, един мармот ги завива в станиоли.....

Имаме голям проблем на главите си. Брюксел и Стейт дипартъмънта на САЩ са решили да играят кражбата ДО ПОСЛЕДИЯТ ЕВРОПЕЕЦ.

...Падащи отломки в югоизточния град Днепър предизвикаха пожар в частно предприятие... Бааааах тия "отломки"!!! Тия са толкова дрогирани и самозабравили се, че дори и да ги препикаеш пак ще твърдят, че дъжд ги вали.

укронацистите да пореден път са свалили всички дронове и ракети направо поети с командните центрове с натъпкани вътре офицери, с ж.п. композиции с оръжия, с пристанищата и складове с боеприсапи. Зрелищни фойерверки.

Последното изречение от статията е най-важно!

Поредната порция украинска аритметика. Добре че поне този път успеваемостта не е 130%.

Не им вярвам. Обикновенно свалят 40 от 30. Слабо тоя път, че и цивилни жертви няма. Резил!

Жълтопаветниците има нужда от подобни басни. Не сърдете на ДИР. ;)

Това изречение обикновено го използват за дискредитиране на руските твърдения. Учудвам се, че този път се отнася за украинската "информация".

Направо от Ройтерс да се прекръстят на Агенция ЕЖК

Тъпако

"Агенция Ройтерс отбелязва, че не е в състояние..." Но пък обективния контрол отново показва горящи ремонтни цехове и оръжейни складове. А от какво горят - от солидарност с тези от предните дни.

Жалък нещастник После ще съобщим на Ройтерс

"Агенция Ройтерс отбелязва, че не е в състояние да провери данните по независим източник." Кат не си в състояние да ги провериш, защо ги публикуваш? Има си израз за такива действия "Разпространяване на клюки".

Изгоря вече преди няколко години. Взех си застраховката и построих 3 пъти по голяма! Застраховал съм и нея така че ако стане пак, следващият път да си е направя 5 пъти по голяма. Как е при тебе в гарснионерата у Перник?

И ще ти кажа Ама с гълтане Боклук

Руски боклук!

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами-------- https://min.lc/medbg

Това казва всичко: "Агенция Ройтерс отбелязва, че не е в състояние да провери данните по независим източник." Поредната измислена статия във възхвала мечтите на украинските фашисти! С победа е Интернет и свалени дронове, унищожени танкове или убити войници в там, война не се печели, трябва да става на бойното поле, а не из виртуалните реалности.

Бензиностанцията остана и без ракети ,и без гориво,затова праща дрончета от братският ирански народ.

Защо ли великата фашистка армия е увеличила възрастта за мобилизация на редници и офицери от 60 на 65 години? С какво може да и бъде полезен човек на пенсионна възраст, освен с това, че ще бъде изпратен на сигурна смърт и ще си спести изплащането на пенсията, която той си е заработил. Оригинала е: "A bill has been registered in the Verkhovna Rada of Ukraine to raise the draft age for ordinary soldiers from 60 to 65 years..."

само ти не си разбрал,че такова е нареждането към мисирките-непременно да се подчертава,че дроновете са ирански:)))))))Я сега прочети какво отговори Аналленчето на въпроса за немските танкове в Русия;)

перемогата ще върже,досега беше само цъфнала,като аналния сфинктер на козяшки трол;)

Когато ни нападнали османлиите, сме си спестили въобще съпротивата. Но като ни завладели, те си взели всички по-яки момчета за еничари. Искам да кажа, че преклонената главица не винаги носи мир и благополучие. А впрочем, знаете ли, че ако не се бяхме предавали само още 10 години (не да ги победим или отблъснем, само да не се предаваме), то сме имали всички шансове да си спестим 5 -те века иго? Не знаете ли? Прочетете си пак историята около границата на поробването и ще видите!

аве гурбетдобитък територията ти се тресе от протести ти Русия си тръгнал да оправяш... мноо си тъпо ве... ББААХАХА

Успя да удариш дъното на укропските опорки.

Ako знаеш колко прост, сам ще си закачиш въжето и ще увиснеш на него? Прочети ти историята ни, за да научиш, че тези момчета са гледани като техни родни деца в заможни семейства и да разбереш колко от тях са достигнали до Велик Везир на Османската Империя.

"Военновъздушните сили на Украйна съобщиха..." и до тук спирам. Не си губя повече времето с четене на пълни лъжи и дезинформацията. Освен това се вижда ясно, колко попадения и колко разрушени обекта реално има, така че и с просто око се вижда, кой лъже!

явно си чел някаква друга история, но не българска! Дебил!

Нещастнико, жалко че не можеш да осъзнаеш, колко смешен и жалък папагал си!

Поредният сериал от трагичната комедия "Изтреляха ни 100, ни свалихме 200"

Какви опорки видя бе? Аз се опирам единствено на знанията си по история. Не съм като тебе да изливам злоба

А ти си още по-прост! Това либерастките опорки ли са за османското"присъствие" Тези момчета соросчо, са вземани на 5-годишна възрост и изобщо не са имали българско самосъзнание. За какъв хубав живот говориш, какви семейства! Те цял живот са си били по казармите, ако оживеят изобщо.

Даже мисля, че са се представили зле. Обикновено от 30 изстреляни дрона свалят 40-50.

Той наистина е чел, това е новият прочит за съжаление, написан от сороско-либерастките отрепки, в услуга на Турция...

Минимум, ако не и 100! Айде сега да им дадем още 20 милиарда, все пак са останали няколкодесетки хиляди украинеца за убиване там.

е сгънал две туби с лепило и е свалил 69 от 3 изстреляни розови слончета

Тази информация от кое посолство я спускат? Или е от рубриката ЕЖМК? Демек : една жена ми каза...?

най-вероятно от 31 дрона са свалили 2