Украйна планира 10 големи военни учения с международно участие

Нараства ли рискът от избухване на открита война между двете съседни държави или стратегически ход на Москва зад струпването на войски на границата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО не пази нито една държава, от нито една заплаха, а е проводник на краварските интереси по цял свят и е една от най-сериозните заплахи за човечеството в днешно време. Далеч по-сериозна заплаха от новия щам на ковид или глобалното затопляне. НАТО и гладът са най-големите проблеми за сигурността на човечеството, но за това не говори никой. И на дете в 5 клас да го обясня ще разбере, че Русия няма агресивна политика и няма да тръгне да завладява никой, защото територия огромна и така трудна за охраняване навсякъде си има и сега, та да прибавя и нова към нея. Ресурси също си имат достатъчно, така че и това не може да им е повод за война. Приоритети номер 1 и 2 на Русия за следващите десетилетия са: 1) Прогресивно нарастване на населението(естествен прираст) 2) Овладяване на Сибир и ресурсите в него И за двете неща им е много по-изгодно да има мир. Така че опорката "Русия ни заплашва" като оправдание за съществуването на престъпния атлантически съюз е бутафорна.

Укрите са безподобни помияри. Плащат си за американско оръжие, а после се молят за храна

Най-вероятно едните искат да излязат пак на Черно Море, другите не искат това да се случи.

В Украйна, а другите, защо или се страхуват да не изчезне вдъхновението на украинците. А има и пандемия, какъв е този зор.

Къде ги копаят тия смели войни от Украина дето като гръмне бутилка с шампанско и са осрали дъното

И да организират и да не организират, все тая. Няма армия, обучавана от американци да не е бита след това. А изключение на афгганистанците талибани, но те май само оръжието са ползвали. До колкото е известно, има много голямо струпване на украински войски в източна Украйна. Няма ли кой да потърси сметка, защо са струпали толкова армия там. Нищо че е на тяхна територия. Да им потърсят сметка, както на руснаците търсят. То стана толкова тъпо и прозрачно. Концентрираха войска и се подготвиха да нападнат ДНР и ЛНР. Американците дори вкараха военни кораби на уж учение, за подкрепа. И изведнъж, неприятна изненада. Огромна руска групировка се появи на границата. И до там с нападението. Само как изпищяха американците, шефа на ЦРУ пратиха в Москва. Да питал какви са им били плановете. Толкова прозрачно и тъпа е била подготовката, че не знам какво са очаквали. А руснаци и украинци, само това чакат. малко повод и край с американския анклав Украйна.

Байдънови зорлем ръчкат хохлите заради транзита ба газ през укрия че няма папо за бадъните

Това е пълна дезинформация. По открито разпространени данни на американското военно разузнаване, потвърдени и от украинското военно разузнаване (който иска може да намери слайдовете на САЩ в мрежата), концентрацията на руски сили в близост до украинската граница е: - през април 2021 г. - 51 батальонни тактически групи - през ноември 2021 г. - 40 батальонни тактически групи. Очевидно, Русия е намалила силите си. Толкова групи са й дъстатъчни да води отбранителни бойни действия до подвеждането на други сили. Но пък не стигат за настъпателна операция. Въпросът, КОЙ и КОГО се кани да атакува е напълно излишен, защото отговорът е не очевиден, а очеизваден.

значи че не работиш нищо и ти плаща Пригожин да тролиш. Твоето мнение е без значение и е пълен фейк

Крим не е руски! ... Пардон... Одеса не е украинска!

как Русия се намира н а нейна територия и струпвала войски пък Украйна ще прави учения с НАТО с 11хил войници егати наглоста на информацията

Ногу злоба и завис у нискочелите админчета. ногу... Абе вие, мишки с мишки такива, четете ли преди да триете? Или щот го е написал доц д-р Щерев и дай, удри с парцала.. Аз мисля, че това не е никак хубаво. Не.

Хаха малоумните хохли зорлем ще си докарат втори голодомор.

По средата на статията "НАТО се събира за да обсъди НАМЕРЕНИЯТА на Москва за струпване на войски по границите с Украйна". Е не са ли откровенни ЛЪЖИ, че Москва е вече струпала войски. Е НАМЕРЕНИЯ ли са или наистина е така? В началото на статията има войски, в средата са били само НАМЕРЕНИЯ. Читателите БАЛАМИ ли са?

Като няма хляб, яжте пасти ...

За сега лапат ,,предна мръвка,,.

Ама тя е също с крем.

Явно много ги боли задпика укрите, та не си сядат на него!..?

Тез украинци се мислят за много хитри... Сега украинците купуват от Русия газ, нефтопродукти, хладилници,свинско, краставици и дори тренажори за фитнес залите, покупки за които трябва да плащат а украинците мразят да плащат, затова сега правят всичко възможно Русия да ги окупира та да не им се налага да плащат. Да ама и руснаците захитряха и предпочитат да приберат парите без да се главоболят с украинските особености.

Купуват само газ и петрол. А и гладните руски въшки нямат нищо против да продават навсекиму

Имено руснаците продават... а това означава че са против всякакви военни действия които могат да за увредят търговските им партньори;) Ай сега си пийни руска водка и замези с руска краставица или руско сало... щото в Украйна други няма-)

Агресията на американските империалисти, няма край.

Уйкрайна! . Щото е у края земя хубава ... или щото са на върха на у...?

Хем са ,,у края,, , хем са ,, на върха..,,

Укрите са отчаяни, цените на ток и газ са до небето, рейтинга на Зеленски е на дъното, Северен поток 2 ще тръгне всеки момент. Единствения начин да го спрат е военен конфликт с Русия. А и тогава Зеленски ще отмени изборите. След като Меркел си замине очаквам ескалация в Донбас!

А мислиш ли, че ние на балканяците ша си разклатим кура заради Покрайната??!

А някой ша на пита ли? Нареждат от Брюксел и нашите подлоги изпълняват!

Земя обширна, хубава... Място за гробища- много. Амин!

Ба, тия направиха ли есенната дълбока оран, засяха ли? ..Само уй вирът! .. Него ли ша ручат?

И да не ручат, свикнали са. Ще му се кефят.

Изораха и сега тор хвърлят от ихтамнети. Казват, че украинския чернозем с такава тор давал богат урожай.

Невярвам САЩ да влезнат във Война само заради Украйна. Все пак Русия е мощна ядрена сила. Колкото и да са силни САщ 2-3 ракети да изтърве на Русия и е свършено с Източното крайбрежие, това е доста висока цена за една Украйна или за когото и да били.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Какви 2-3, направо ще ги заличат все едно никога не са съществували тъпите янки!

Това трябва да се чете като виц: украинците готвят десет големи погребения...с международно участие. Защото точно това ще се случи, ако провокират руснаците на война.

Над безкрайните украински полета... Плануват е думата, само за справка.