Украинското посолство реагира на думи на Радев: Обслужват интереси на държавата агресор

На конференция, посветена на дипломацията, той каза, че преди контранастъплението в Украйна трябвало да се преговаря

Обратно в новината

Коментари - Украинското посолство реагира на думи на Радев: Обслужват интереси на държавата агресор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обикновено губещата страна моли за преговори. Извода всеки ще си направи, кой, кой е и за какво се бори

Импийчмент за президента на Путинска България.

Че и българи изгоряла в Одеса ...

Недопустимо е посолство да квалифицира каквото и да било. Съвсем са обнаглели и би трябвало да бъдат изгонени. Явно обаче, че управляващите партии подкрепят такова меко казано хулиганско поведение на чуждо посолство, за да саботират президента. Жалка нашенска политическа карикатура са такива отношение между институции, при които се дава възможност на чужденци да обиждат президента. Дали биха били така смели в САЩ? Понеже твърдението на посолството е очевидна лъжа.

Хохлите съвсем са изгубили почвата......

Радев е партенка на Решетников. Не защитава български интерес така както руски.

След ликвидирането на зеленската хунта ще бъде изчистено и посолството им, съответно подобни обиди ще престанат. А дотогава - още малко търпение, Русия си върши работата!

Най-странното е че когато мине 18ч и негативните коментари за президента почти изчезват винаги, колко ви плащат хамерикански тролове такива и това не е само в тази странница?

Посланичката да си гледа древната професия която упражнява и да не се бърка в неща в които не разбира, ова да не и е оная работа все пак.

На глупавите българи който не харасват Радев най им прелягаше чехльо плевнинката бе брато нали той ги представяше че цял свят ни се смеееше издънки те край нямаха а и сега си лае на посоки а що се отнася за Украйна а бе защо когато посрещнат бг президента наш Плевнелиев свалите и скъсахте горяхте БЪЛГАРСКИТЕ ЗНАМЕНА????? А сега украйнците най нагло искат българите да им помагат айде джааабе

Когато Плевнелиев говореше против Русия на всички ни беше странно и смешно, тогава бяхме против Плевнелиев. Оказва се, че е бил прав за много неща, но сякаш трябваше тази война да се разгърне, че да се отворят очите на слепците! Русия и Путин са агресори и терористи! Слава на Украйна!

Поддържам специалната операция на Русия и тя ще стигне до край!Ненавиждам нацизма !

Що ли въобще му обръщат внимание на тоя харманлийски цървул

въпрос към путлераста гадев: -Защо от приемната в президентсвото е премахнат портрета на Захарий Стоянов???!!По чия заповед? -И все пак,чий е Крим??!! -Какво направихте вие, българският президент, за сънародниците ни в Украйна? -Как защитихте българските национални интереси? -Как подкрепихте нашите сънародници? -Изпратихте ли вашите служебни кабинети военна и хуманитарна помощ за тях? -Извикахте ли руzzкия посланик, за да осъдите категорично агресията на Русия? -Връчихте ли протестна нота и поискахте ли незабавно прекратяване на военните действия и изтегляното на руzzия от Украйна? -Внесохте ли искане за международно разследване и съд за военните престъпления на руzzия над етническите българи(над 300,000) в Украйна?

ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРИНА, ГОЛЕМИЯ ТВОРЕЦ И И МИСЛИТЕЛ ИЛИЯ БЕШКОВ, който е написал тези думи преди повече от 90г.! Не е необходимо сравнението между българина и русина, ако не бе създадена необходимостта „да станем едно”. Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее-то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори и задължава всички хора към това. Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ-в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и неопознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и невярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство. Русинът има една една единствена потребност-да се похвали с нещо, каквото и да е- царизъм, болшевизъм, деизъм, атеизъм, анархизъм или нихилизъм, стига те да са „най-„ и да заплашват света, което отговаря тъкмо на страха му от света. Бои ли се русинът от света? Не, но той съзнава, че е ненавистен, непоносим или в най-добрия случай съжаляван в цивилизования свят, в който свят той няма дял и никакво участие в изграждането му през вековете. Непоносимо страдание за русина е това съзнание- да си през вековете една ръмжаща мечка отвъд оградата на цивилизацията. „Православна” Русия води 11 „освободителни” войни, за да завоюва Полша, България и Турция, и като не успя-това правоверно православие беще заменено за 24 часа с болшевизъм, с атеистично православие, което започна нови „освободителни” войни срещу България, Полша,Украйна,Грузия, Турция и…целия свят. (…)

Такъв боклук за президент не сме имали.

Да, ама болшинството българи го избраха на инат, само да не е кандидата на ГЕРБ ... щото така им бе внушила руската пропаганда .... Ами "честито на печелившите", ще "прослави" държавата с предателството на заветите на Раковски, Левски и Ботев ...

Президентът е гордост за всеки самоуважаващ се българин. Това не е безволевият мърморко преди него или не особено способният му предшественик. Радев победи тиквата, когато последният беше в епогеят си.Ще го направим премиер, въпреки купеният хейт.

Както е казал народа: "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи" Явно са ви малко простотиите които сътвори мУнчо за последните 2 години

Крайно време е това посолство да се заличи. То такава държава няма, а ние посолство имаме.

Радев е огромен срам за България!!!

Коя е държавата агресор - кой избиваше собствените си граждани 8 години подред ?

Защо разпространяваш просташка руска пропаганда ??? Колко пъти бе официално казано, че подобни "събития" е имало единствено в пропагандата на кремълската педерация !!!

За колко долара продаваш родината?

"Всички предишни опити за мирно и дипломатическо урегулиране, с подписване на Минските споразумения-1 и Минските споразумения-2, вместо да изпълнят своята основна цел, всъщност позволиха на Русия да се подготви към пълномащабна военна инвазия в Украйна на 24 февруари 2022 година", отбелязват от украинската дипломатическа мисия. И продължават: Тези са връх на наглостта! И, кой по-точно не изпълни Минските споразумения? Що първо не попитат Меркел, Макрон, че и Столтенберг относно целта на тези споразумения и дали някой е имал изобщо намерение да ги спазва? И този някой определено не е Русия. Такова извъртане на факти е тотална наглост. Странно е, че има хора, които се връзват. Не съм русофил, но определено станах укрофоб.

"Военната агресия на руската федерация срещу Украйна започна почти преди 10 години, през февруари 2014 г. " (край на цитата) ИСТИНАТА Е ДРУГА: 1. през февруари 2014 г. в Киев бе извършен преврат - на 23 февруари. Свалиха легитимния президент, което е АНТИКОНСТИТУЦИОННО! 2. КРИМ и ДОНБАС не бяха съгласни с този преврат, извършен от крайни националисти под лозунга да се колят руснаците, защото в Крим и Донбас живеят руснаци. 3. Крим поиска отделяне чрез референдум и успя, защото там имаше руска база. 4. Донбас поиска същото, но Турчинов прати армията и тя започна са стреля по мирните граждани в Донец и Луганск, което беше АНТИКОНСТИТУЦИОННО, защото е забранено да се използва армията срещу своите граждани. Започна гражданска война.

ㅤ

Да цитирам една популярна реплика от НС по адрес на USраинското посолство: АЙДЕ БЕГАЙ ОТТУКА, БЕ!!! Както вече беше казано на един техен служител наскоро.

Руснак е олицетворение на плоскочел примат, паразитиращ върху чужди земи и народи!!! А тези дето ги подкрепят, морално и физически, са меко казано гнустни индивиди ....

си олицетворение на платен простак.

Що така лесно се издавате това руските паразити ...

Украинец не е националност, това е професия - наглост и безочие на n-та степен.

' да запазят окупираните територии искат едните. Да освободят окупираните територии искат другите. Справедливост, морал, етика .... на къде клонят? Към нападение и убиване ли? .

Справедливостта, морала и етиката клонят към това, което искат жителите на тези така наречени "окупирани" територии! Та според теб къде биха искали да бъдат жителите на тези територии (повечето от които са етнически руснаци) - във управляваната от антируски режим Украйна, или във Русия?!

И според теб какво ще правят в подобие на държава, от която всеки останал жител мечтае да избяга .... Видиш ли, точно тези руснаци, само те единствени, мечтаят да живеят в пРоссия.

май от България бягат повече българи, отколкото руснаци от Русия (процентно спрямо населението) Останахме 5 милиона с циганите, под вещото ръководство на посолството.

Руска свиня рони сълзи на чужд гроб ... Процентно, ако говорим за руснаци, а не за средноазиатски мюсюлмани, руските примати са шампиони по миграция от дебилната си педерация....

Как биха могли да се почувстват украинските войски, знаейки, че руската армия използва тяхното ново мощно термобарично оръжие, 220-милиметровата ракетна установка ТОС-2 Тосочка. На 17 октомври 2023 г. Министерството на отбраната на Русия официално призна разполагането на термобаричната ракетна установка ТОС-2 в Украйна, който се е доказал като изключително ефективен и смъртоносен. Важно е да се подчертае, че от началото на украинския конфликт Русия използва термобарични ракетни установки, включително TOS-1, в Украйна.Западните специалисти по отбраната определиха тази система като източник на паника.. Това подчертава колко плашеща е руската термобарична система. Предвид страха- предизвиквайки природата на предишната версия на руската термобарична ракетна установка, човек не може да не се запита: колко ужасяваща ще се окаже най-новата TOS-2?

Чичо, чичо, ти какъв си?? Как какъв - руски чепик!

Този конфликт не е наш, а американски. Уважавайте държавата си.

Не са укрките а САЩ си пазят купена та УКРАЙНСКА земя че печалбата земинава губят парите си РУСНАЦИТЕ ЯКО ОРАТ УКРАЙНА !!!! Ей българи и нашите властимащи продават и нашата МАЙКА БЪЛГАРИЯ да не свършим и ние както украйнците????

100 копейки...

Шезофрения?

по себе си другите. малко са българите като теб, дето се продават за долари.

Тези укри са много вироглави, готови да умрат , но да не видят истината. За тях някаква територия е по-скъпа от живота. Това е пълен нон-сенсе, откачалки и идиоти.

"някаква" територия е населена с руснаци.

Тази територия им е родина...

на руснаците,затова налазилите ги орки ще съжаляват,че са се родили....Но така е в живота-който се е хванал с мириканците,доволен е останал;)

Сегашният посланник става поне за гледане

Да си протестират в Украйна. Натрапниците нямат думата тук.

Не тААпи! Путльовците намат работа тук! Както и навсякъде по света! Гонени и мразени от всички!

"всички" - един вагон българи на заплата на козяк.

СЪЩО!

Мислим да емигрирам у Путинистан! Там пари, свобода, демокрация, Путльо... Абе богата работа!

защо си мислиш, че ще те вземат в Русия. Там предатели не им трябват.

абе родните демократи защо не скачате да браните българите в Македония. там ни мачкат а в София всички са спокойни.....евтоатлантици. скачате да браните украинците, скачате за евреите....а за българите....не ви пука. ама нали от "посолството" така наредиха.....

ДИР.БГ... сложете едни скоби след заглавието ( от Американското посолство реагираха), всички знаем, че няма нито Украинксо нито български посолства вече... всички правят каквото каже големия брат ... че иначе няма зеленни хартиики ;) то и при журналистите е така

И да пишете минуспета спукана вие работата друзя безродни и про руски мекерета

Като видя болшинство минуси в 80% от случаите изказването е на про-западен гей. А в другите случаи се касае най-вероятно за тролене.

Браво на българския президент! Ей българомразци зор вие за осрайна нали ама ама българите когато искаха мир вие ни ОГРАБИХТЕ последното ОРЪЖИЕ С КОЕТО СИ ПАЗЕХМЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ а сега какво още искат киевските лицемери от бедните българи нали ни затрихте цялата икономика нали заради вас санкците ни е@ м и сега клетаме немили не драги с мизерни си живот айде стига вече сте ни бута ли в ъв войната вие повярвате на САЩ сега се носете гайлето БЪЛГАРИТЕ НЕ ОБИЧАТ САЩ

Е на товаришт Радев така му е наредил Всерусийский Государ и самодержец его сиятелства товаришт Путкин,така да Говори нека да не му се сърдим на димитровградското Гоче ,иначе може да изхвърчи от някой Балкон или да се взреви в самолета като Пригожин ,слъйшат и нерусуждатъ,

БРАВО РАДЕВ! ГОРДИ СМЕ ЧЕ ДОСТОЙНО ЗАЩИТАВА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ 80% от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ТЕБ БГ. ПРЕЗЕДЕНТ А ВИЕ АМЕРИКОФИЛИ БЪЛГАРОМРАЗЦИ СКОРО ЩЕ ВИ СЕ СЧУПИ СГЛОПКАТА И ЩЕ ВИ ИЗРИТА Е ОТ ВЛАСТТА СТИГА СТЕ ПРОДАВАЛИ ИЗАЛИЧАВАЛИ БЪЛГАРИЯ

Браво на българският президент а от посолството да си гледат тяхната работа и да не се месят във работата на президента

Колко и да триете коментарите не може да скрие те, че Румен Радев е национален предател и руска подлога.

Браво за българския Президент!

Прав е Президента Радев като казва, че дипломацията трябва да предотвратява възникването на военни конфликти. В източна Украйна има голяма диаспора от руско езично население. То е съсредоточено в Донецка, Луганска,Херсонска и Запорожка области и наброява около 10 милиона. На това население му беше забранено да говори и изучава родния си език. Беше му забранено да посещава мемориали свързани с Великата отечествена война, които на повечето места са или разрушени или осквернени. Ако на 9 май те видят с георгиевска лентичка, която е символ на победата над фашизма, може и в затвора да влезеш. От това население искаха да се откаже от културните си традиции и обичаи. Цели осем години продължиха опитите за дипломатическо решаване на проблема. През 2015 година се стигна и до Минските споразумения. Това са 13 точки, които можеха да урегулират проблема по мирен път. Точка 9 от тези споразумения предвиждаше въпросните области да останат в пределите на Украйна, но с особен статут. Подобен на този на Каталуния в Испания. Нищо от договореното не беше прието!

в Родопите и лудогорието също има диаспора. Това ли искаш? Дипломацията трябваше да попречи на агресивното жуже психо... да напада.

Велика Русия е непобедима,загинаха хора за нищо,Германия е подръжник на Украйна заради втората световна война.загубиха с Адолф,СЕГА ПАК ГУБЯТ СЛАВА НА РУСИЯ .ВЕЛИКИ ЗАВИНАГИ.

не мога да допусна, че все още съществуват чак толкова поддръжници на Русия (СССР) в настоящето време. този психологически феномен е поразителен - потомствено промити мозъци, зомбита, които се возят в европейски, модерни коли, ползват западни технологии (от телефони до хладилници) нямат нищо, ама нищо руско в дома си, освен може би някоя червена книжка и цял ден възхваляват комунизма и Русия. абе хора, вие осъзнавате ли че това е тежка форма на жизофрения? или поне ако сте такива фенове на "братушките" ами ходете да живеете там, емигрирайте там където ви харесва. На път до там минете през Корея, Северна, може да ви хареса и повече. Другият вариант е неколцина комунета да ползват ВПН-и, да слагат минуси и плюсове и да помпат коментари като обезумели. просто мозъкът ми отказва да приеме че българинът е наистина толкова прост.

Дрънканици. Да нормално е да се борят, въпреки че историята им е показателна, кой какъв е. Но да не забравят кой предизвика конфликта? Те, бандеровците нацисти, където заплашваха с убийства руснаците и да изгонят всички неукраинци. Още 2010г президент издига психопата Бандера за национален герой. Проблемът не е от 2022г, а поне от 2010г. В ЕС бяха прекалено глупави и вместо да се усетят и да ги спират, играха на политиканстване, което сега им струва трилиони евро. САЩ директно си гонеше война там, точно като в Тайван и между Кореите. А Автономна република Крим и град Севастопол обявяват независимост още 1992г. Ако не бе Путин, а друг, щеше да е влезнал още 2014г, ако не и по-рано. И все едно те не са се готвели военно от тогава. И запада не нарушаваше минските споразумения, например като имаше техни войски там, което бе забранено по минските споразумения.

А нашите управляващи нямат правото да обслужват с чужди държави, а само и единствено българският народ. В това са се клели. Държавен служител обслужващ чужда държава е предател и попа под членове от НК, като член 105. Така че за всичките няма Украйна, Русия, САЩ, Израел, Палестина, а само и единствено България. Не да се карат при кой да направят инфлацията с махане на дерогацията (по конституция е забранено да се делят права по националност - член 6 алинея 2), сега или след рокадата при ГЕРБ-СДС. Та битката е кой да отнесе негативите, докато обслужват чужди интереси. А тукашният Лукойл май бил на американски евреи като акции. Всеки си гони бизнеса.

комуне си е президентчето. слабичко, обслужващо цървулче. какво е това поданичество пред "братската" ви Русия не знам. това ще се изучава някой ден в учебниците по психология. българина е най-недодяланото, просто говедо обитавало планетата.

Дира яка трие - оставят един от 10 коментара, ако са против Мунчо мръсната мастия.

Русофилските капути са обидени. Голям рев. Ама по-скоро трябва да са ядосани на зеления потник и пригласящата му дебела свиня, че разредиха дните с явна манифестация на своя путинизъм. Напред ватенки насрани!!!! 150 хиляди руснаци бяха пожертвани от Путин за нищо, вал ред е да дадете живата си за милата ви Руzzия. А Радев ще ви води. Урааа!!!! Тъпи к.пелета

И кво искат от посолството на Бандеристан? Да се избият всички рускоговорящи и да се вкарат в концлагери ли?

Искат пари ... горе-долу май е това.

Президентът е на 100 % прав. Агресора са фашистите в Украйна .

Пак се изходи неподготвен. Руски боклук.

Ти си буклук и то голям.

БРАВО НА РАДЕВ

само да напомня на всички, вкл и на другаря от Украинската Съветска Република, че и украина е чужда държава, както и Русия.