Украинските военни: Нямаме намерение да нападаме сепаратистите

Първите дипломати на САЩ, Франция и Германия потвърдиха подкрепата си за Украйна, съобщи Държавният департамент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тези украински идиоти под натиска на "Световното зло" наречена Америка се опитът да започнат военният конфликт не престъпниците даже Господ няма да ги спаси завинаги ще изчезнат като държава защото докато съществуват ще бъдат вечен проблем.( може Западната част една област да останат тъй като някога не бяха държава по-скоро област).

И газзззз... То и аз да видя голямата тояга, и на мен ще ми се изпарят мераците. Ина

Ако Ердоганя С Доганя решът да дадат право на Автономия И 2 Офицялен Език Турски ! НАТО И Еврейчето Паси Кво Ще Кажат ААААА?

Ние сме натовска държава, и ни е през оная работа кви проблеми имат укрите. Те не са в нато, пък и да влязат, пак ни е през оная работа, щото нас не ни засяга. Та така, ние сме натовци, ама нас не ни търси, щото се ослушваме и снижаваме при нужда.

На американците викат кравари, защото доят целия свят, а на руснаците викат колхозници, защото хранят целия свят!

Чакай някой да те храни. Будала.

Будалата си ти! Какво стана през зимата с цената на пшеницата когато Русия временно спря износа? Защо според теб цената на олиото у нас скочи двойно след като Русия спря износа на слънчоглед? Ако Русия спре завинаги износа на селскостопанска продукция, стоки в които се използва пшеница и слънчоглед ще се преместят в луксозния сегмент и няма да можете да си го позволиш будала с будала!

Има Референдуми И Правото На По Силния Как Краварите правят Свирки на Китай ...и на Арабския Принц

Рано си се набухал.

Украйна трябва да възстанови статуса си на ядрена държава , само това може да спре имперска Русия.

В грешка си! Тогава Русия с пълно право може да използва ядрения си потенциал за фактическото унищожение на фашистка УК-лайна! И повярвай ми ще го направи! Засега Русия я спира само големите жетрви които би дала за да освободи брадския украйнски народ от фашистите, но това не може да се трае вечно! Всяко търпение има свойте граници!

Бай пън ше заповеда и ше ги нападната без замисляне. тоя филм сме го гледали вече.

За сега само Русия нападна Украйна и направи аншлус подобно Хитлер-Австрия за САЩ ,не знамда са нападалиУкрана или Русия.

Пак си в грешка! Да ти припомня, че УК-лайняно фашистко правителство е назначено от Фашингтон и се контролира от американското посолство, а лицето на злото обитаващо белия дом във Фашингтон владее цяла УК-лайна!

Разработения с помощта на ЦРУ в УК-лайна вирус наречен по-късно COVID-19 и пуснат от американците в Китай има за цел намаляване на популацията на всички раси освен ЧЕРНИТЕ! Тях този вирус не ги мори.

Имаш нужда от психична помощ.

Ти имаш нужда от психична помощ. Това го казаха по National Geographic.

Не бе по Animal Planet беше.

Комунистите от Фашингтон имат за цел да ликвидират капитализма, като вдигнат данъците и по този начин откажат гражданите от правото на частна собственост. Те искат притежаването на собствено жилище и собствена кола да останат в миналото и това да се превърне в услуга която ще се предлага от корпорации които са назначили тези комунисти на власт. Тогава всички граждани ще бъдат лишени от частна собственост и ще бъдат принудени да живеят под наем и да ползват само коли под наем, защото притежаването на жилище или кола ще е безумно скъпо!

Тази война е само една блъмка от задаващи се промени които не са за доброто на човека! Само войната в руските земи може да ликвидира еврото и да възроди долара които трябва да възкръсне като птицата феника! Една война винаги води до покачване на стойността на долара стига тя да не се води на американска територия. Ако руснаците са умни, трябва непременно да прехвърлят войната на американска територия. Само така злото настанило се във Фашингтон ще бъде унищожено!

Британска пословица: Ако си умен, защо си беден?

Долара ще се срути тогава, когато обикновените американци започнат да превръщат спестяванията си в юани!

Тези учени безсребреници,които се трудят в лабораториите за да създадат нужни и полезни неща за човека и за да правят научни открития без да мислят какво ще получат отсреща ДА НЕ СА ГЛУПАВИ? А тези,които с хитрост и безскрупулност забогатели да не са умни?

Злото се е настанило във Фашингтон и то ще разруши всички! Ще започнат от белите в Америка които трябва да станат роби на черните. Белите в Европата трябва да застанат на колене пред арабите, а след ликвидиране на бледоликите в руските земи с помощта на братоубииствен ядрен конфликт, ще дойде ред и на източноазиатските народи да бъдат изтребени както индианците. Целта е ЧЕРНИТЕ да владеят света и да са единствената привелигирована нация на тази планета, а останалите раси ще живеят в резервати!

Запознат, запознат, колко да си запознат? Седиш в някаква панелка пред дърт комп и нагъваш пропаганда из нета. А после се тупаш в гърдите, че си запознат. Запознати са тези, които проверяват всички страни на един въпрос и то не по интернет, а лично.

Ще се запознаеш лично с това, когато на вратата ти почука резания муджехадин и поиска дъщеря ти за новия си харем. И ти щеш не щеш ще ти се наложи да я забулиш, вервай ми!

Явно на Зеле възможността от поява на силен северен вятър му действа много отрезвяващо и му мина да се прави на мъж.

Това, което може би не знаете (защото нашите медии са полит коректни) е, че на 24 март тази година, президента им (Зеленски) подписа директива за връщането на Крим в състава на Украйна с каквито средства е необходимо. Това си е почти обявяваане на война. Такова нещо, той няма да направи без предварителна уговорка с амариканците. Така, че , крайно вероятно е да има конфликт.

За референция - директивата е с номер 117/2021

Даже и за тоалетна хартия не става камо ли за някаква валидност но пък за перчене е идеално....че мангизи трябва да падат..

Жална ви майка ако опитате....Путин ще приема парада в Киев.

ша ви гонят чак до кийф! за кеф!!

Спокойно , няма да влиьат в Киев !

Разни хора тука едновремено смятат, че Украйна е бедна и закъсала и че Русия има интерес в това да придобие много нови територии със бедно, закъсало население? И с какво ще ги храни и тях? То верно, че наближава 9 май, ама един Парад кога да го изядеш по-напред? Чакам с нетърпение руснаците пак да се правят на интересни в Хамбург и да ги прибере полицията този път заради ковид, защото се събират на групи... :)))) Вместо да помогнат на закъсалите руснаци дето пеят "Катюша" в съпровод на акорден по-ъглите на улиците, те се правят на интересни пред немците. Които само им се смеят. След това немците нямали чувство за хумор... :) п.п. По принцип не беше ли победените да пеят стари бойни песни по улиците на богатите градове на победителите?? :)) Тоя свят съвсем се побърка. :)) п.п.п. Всеки минус прави по един уличен руски "музикант" автоматично победител и слага на негово място еврогей. Дерзайте момчета. :)

Ами победените имат 5 пъти по-висок стандарт от победителите, които освен това живеят и в най-голямата страна в света, с най-много природни богатства. Странно нещо! Странно за нормалните хора.

Слава на Украйна.Българите сме с Украйна.

Слава на Русия. Българите сме с Русия.

А какви ги дирите там натрупани барабар с краварски агресори??? Ако искате още територия да загубите ги нападнете по акъла на краварите отново...

Много си зле саше, вика му се проекция на сила. Ако оставят Русия да си прави каквото си иска, или която и да е друга страна в този ред на мисли, може да видим следащата Германия от ВСВ

Цървула е кретен!

какви агресори бе,помияр малоумен,това е част от Украйна скапаняко шибан....

А пък Украйна е като подарък от Русия преди време така че подаръка винаги може да се вземе обратно...

Ако тъпите укри се повлекат по съветите на западните си господари най вероятно ще останат без държава или такава със силно намалена територия.И най вероятно без излаз на море.При такова положение Молдова ще е под прицел и току виж Приднестровието се разширило.

Сюлейман Паси ще е командващ на батальона от българските борци за демокрация и натовска справедливост ! За всеки случай ще вземе със себе си и кака Гергана, че знае ли човек - всичко става.

Няма да нападаме сепаратистите, но виж Русия - ще я заличим от картата. Дайте си ни Крим и ще ви пощадим. Как ви се струва, а?

.

Ясно беше, че като дойде администрацията на Байдън на власт, конфликта в Украина ще се разпали отново. Не един път са заявявали, че ще им доставят оръжие, а интересите на фамилията Байдън, в газопроводите там са световно известни. Украинците ще са големи идиоти, ако се навият на измекярските ингтриги на САЩ и пуделите им от западна Европа, защото това, което ще се случи е, че Русия ще ги смаже, а ония само ще им бутат оръжие и ще им викат "с вас сме, с вас сме...бийте се". Като се нагушат с парички от продажба на оръжие и Русия смаже и разпарчадоса Уркаина ония ще реват колко е лоша Русия, ама реално боя ще го отнесат Украинците, точно както стана с Грузия, с Аремния... Руснаците са калена в бой армия, да не говорим за техническото превъзходство, която показа на целия свят как се воюва в Сирия, като размаза отрочете на запада ИДИЛ, барабар със западните инструктури и въпреки доставките на припаси от запада. А в Украина ще им е още по-лесно, просто ще ги обърнат с хастара навън.

От много болшевишки ентусиазъм дори името Украйна не можеш да напишеш както трябва. Но иначе даваш компетентни оценки. Галош!

Още един, на който главата му е пълна със съветски филмчета.

А твоята с филми на Марвел?

Тия верно нямат намерение да нападат сепаратистите! Отпреди 7 години и досега стрелят само по децата и старците на Донбас.

Нашият Атлантически клуб е готов да сформира чета от верни натовци и да я прати в Донбас в помощ на демокрацията. Хиляди са желаещите павки и щеревци да хванат пушките.

:))) А за войвода ще назначите Майора, нали? Само той може да мобилизира всички натовски юнаци в едни истински нови Български национални легиони!

Пишете ме и мен доброволец.... ще ги беся руските окупатори със собствените им черва..

Имаме място за мъдурист...

Щом за Косово може, значи и за Донбас може. САЩ и ЕС ДГД.

Украинците като видяха каква тояга им се задава ако направят някоя глупост, бързо омекнаха. Решиха че е по-добре да си седят по-спокойно на задниците, за да не им стане главата мека от бой. Европейците и Американците са с тях..., но само морално - никой от тях не е толкова луд да им скочи с войски на Руснаците!

Мукраинците са много загубени, не видяха ли какво се случи с Грузия, с Армения? И двете държави бяха подтиквани да влязат в конфликт с Русия и после бяха зарязани от "приятелите" си от ес и сащ ... Трябва да си много тъп за да вярваш на западните лицемери, те не ти мислят доброто, те просто те използват за да реализират собствените си планове и печалби.

И кой им мисли доброто? Тия които им отхапаха 10% от територията.

Аз се изказа много правилно. Много ми е интересно до кога българина ще си мисли че все още сме с Русия и че те са добрите. Я вижте средната заплата в русия в рубли и и направете сравнение в левове. Я се стегнете, пое ли сме един път, може да не сте съгласни, но сме го поели. В случая Русия е агресор, кой каквото и да говори. НАТО може да джавка, но не виждам да имаме 10% от която и да е страна , с която се джавкаме

Американците са готови да подкрепят всеки и да му продадат прескъпо оръжие, стига той да заяви, че е готов да провокира Русия. Е подръжката като настъпи горещата фаза, ще се изразява в мощни декларации и порицание на агресора...но както се казва те са готови да воюват до последния украинец, азербейджанец, румънец или българин. Който там е наред...на първа линия.

Интересно кой плаща на троловете да плюят Украйна и да хвалят Русия?

Предполагат повечето са като онези старчета пишман-шпиони, които са се самопредложили за такива за жълти стотинки, по идейни причини.

на нас за укрите хич, ама хич не ни пука. Имали проблем, да се оправят ! Кво ни занимават с техните проблеми ?!

Това са последните отпадъци от соц боклука, които го правят безплатно.

Тия в Украйна да погледнат Сирия и да си опичат акъла, щото Русия им е предвидила или Кипърски модел /западно днепърска украйна и източно днепърска древна рус/ или Кримски - могат да избират и после нито НАТО , нито ЕС ще ги топли....!! А можеха да са Швейцария или Югославия между изтока и запада стига да не бяха прости като нас в Булгаристан!!!

Опппаааа! Вече дадохме заден ход. Добрият чичко Байдън ни погали по главичката за яростното облайване на противника и ние сме доволни. Е, и този път не ни даде кокалче, но поне не ни изшута в гъза. Нали сте виждали кученцата от дребни породи, които припкат пред стопаните си на разтегателна сиджимка. Неистово лаят по всичко живо и от време на време се обръщат към господаря: "Виждаш ли как те пазя? А?" Естествено, когато към тях се приближи истинско куче, господарят бързо прибира сиджимката, а понякога даже издига дребосъка на нея като кофа от кладенец и той ритка безпомощно във въздуха като обесен, но затова пък далеко от големите зъби на истинското куче. Ха-ха-ха!

Какви кучета, какви пет лева. Кой нормално мислещ човек иска война? Много си прост брат и прост ще си останеш.

Зеленски да си поговори с Наакашвили преди да прави глупости! Той има какво да му каже за прословутата американска помощ.

Вратовръзки може да му подари. Има добра колекция проверена като рецепта и вкус.

Запада е пример за лицемерие и демагогия. Украйна ще бъде ограбена и зарязана от всички.

абе какви са тия военни? кой ги решава там нещата? това да не е Африканска хунта?

американците спуснаха заповед на Зеленски да направи някоя мизерия на Русия и както всички виждаме той лично отиде да я ръководи, ама руснаците му казаха, че ако мръдне още малко ще му изтрият измислената държава от картата, и бандеровците клекнаха

Няма на света жив украинец, който да даде независимост на Донбас и Луганск! А ако се намери то той или няма да е украинец или няма да е жив.

украинец или бандеровец, демек украински нацист!?

Дира, вместо измислени статии, пуснете поне веднъж един ДОКУМЕНТ. Например Отчет на ОССЕ. Ето ви един от ноември 2020 г. В настоящем отчете охватывается период с 1января 2017по 15сентября 2020гг. В течение данного периода СММ подтвердила информацию о 946жертвах среди гражданского населения, в том числе о 161 погибшем. Количество жертв по областям и подконтрольности •750 в Донецкой области и 196 в Луганской области •Подконтрольные правительству районы: 223 в Донецкой области и 47 в Луганской области •Неподконтрольные правительству районы: 513 в Донецкой области и 144 в Луганской области •Районы, не подконтрольные ни одной из сторон: 14 в Донецкой области и 5 в Луганской области източник: https://www.osce.org/files/f/documents/d/9/469737.pdf Видно е, че жертвите сред "сепаратистите" са два пъти повече в Донецка област отколкото в контролираните от Киев райони. А в Луганска област са ТРИ пъти повече. Тоест укрите убиват двойно и тройно повече хора. Говорим за гражданско население, за цивилни. При ранените съотношението е същото. Сега по възраст: Количество жертв по полу и возрасту •531 мужчина; 315 женщин и 100 детей (73 мальчика и 27 девочек) Убити са 100 деца!!!! Отново казвам: ТОВА НЕ Е РУСКА ПРОПАГАНДА, А ОТЧЕТ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СИГУРНОСТ И СЪТРУДНИЧЕСТВО В ЕВРОПА (ОССЕ), в която 95% от наблюдателите са от страни на НАТО.

Те не са сепаратисти, те пазят рускоговорящите от украинските националисти. Хората го заявиха отдавна, че не искат да се отделят от Украйна.

Запасявайте се с храна и лекарства и не харчете пари за глупости

Този номер на Американците да провокират някой пръв да нападне е добре известен. Така бе Пърл Харбър, както и във Виетнам. стараят се много да предизвикат Русия първа да гръмне, но Путин не е от вчера.

Република която 70 г. е била във федерация с Русия, на която над 80% , народът говори и пише на руски, участвала във ВСВ със сериозни сили, дала огромни жертви, а сега да тръгне срещу собствения си народ и Русия е неразбираемо. Има нещо много гнило...

продажници кво да правиш, американците търсят такива хора да могат да си изпълнят тактиката 'разделяй и владей"

това са Руски доброволци пуснати в отпуска . Танковете са само таксита за да не ходят пеша. Само да гледат пак да не отпердашат някой пътнически самолет че затова със сигурност ги бива.

Разбира се че украинците няма да нападнат първи. Трябва да са луди. А и президента Зеленски все пак е евреин, да не подценяваме умственните му способности. Просто провокират, за да направят грешен ход руснаците. Запада да им лупне истински санкции и най-важното да спре "Северен поток 2". На мен ми е забавна нескопосаната мутренска пропаганда на мурзилките в коментарите.

За какво струпаха многочислена военна техника на линията на съпротивлението след като няма да нападат? Дойде Байдън и с него им дойде и куражът, че могат да си върнат Донбас с една бърза войничка - именно това е меракът на много украински военни! Кой стреля по жилищните квартали - украинците или сепаратистите? Да си чул за цивилни жертви освен за такива от стрната на Донбас? --- Фашистите скоро ще гризнат дръвцето! Зеленски го избраха да спре войната а той направи точно обратното - разпалва конфликта, направи всичко обратно на обещаното. Не случайно доверието към него е спаднало многократно и хората се чувстват излъгани. Партията му при избори може да забрави за победа и затова репресират в момента опозицията със силови методи. Страната им е в пълен крах, ковида ги мори като за световно - регистрират тези дни рекордна смъртност, тези и без война са мега зле, но за войната пък има кой да плаща, особено зад океана. Украйна е жалко американско прокси, не по-различно от нас.

Да бе пък руснаците са цвета на човешката цивилизация.

Нямам думи.... Как се изопачават нещата! Според тях има едностранни провокации от страна на Русия! За загиналото дете и ранената му майка - нито дума. Западняците, начело със САЩ са ненадминати ЛИЦЕМЕРИ! Само да не забравят, че Руската Мечка не трябва да се дразни, че Виетнам ще им се види, като песен!

Има доклади на ОССЕ, които наблюдават на терен ситуацията. Според тях украинската армия стрела два-три пъти повече от 4сепаратистите". Е, кой нарушава повече примирието и ескалира напрежението? Западните медии продължават да правят фейк-пропаганда и да казват на черното бяло!

Може ли линк към тези доклади или да се доверим на голи твърдения?!

Е, като нямат намерение да нападат защо от началоно на годината, много преди да започнете да обвинявате руснаците, украинците отново започнаха "жабешките" скокове в "Сивата" зона, в която Украйна допълнително е вкарала над 500 танка, точно от онзи тип въоръжение което според прословутите Минските споразумения не трябва да бъдат там, айретен че украинците наскоро проведоха танково учение точно пред окопите на руските опълченци... А и в този регион, освен украинската армия, има и от тъй наречените добробати които уж са част от армията но въобще не се подчиняват на украинското държавно а още по-малко военно ръководство.

Руснаците какво се мотаят, а не вземат да вкарат малко милиони долари в сепаратистките движения в сащ и на дермократите да им стане влажно отзад???

"Да живее свободен Тексас!" - хахахаа

Schilo

Че, от кога мнението на укрите има значение? Ако свирне дъртия алцхаймер ще тръгнат. Само че, да не забравят предупреждението на Кремъл, че това ще им е края.,

са мишлета и какво им каже бадънчо това е