Украински туристи са разпитани за покушението срещу Алексей Петров

Чужденците - мъж и жена, вървели по маршрута на 61-годишния бизнесмен и чули шум в гората, а след това и серия от изстрели

Обратно в новината

Коментари - Украински туристи са разпитани за покушението срещу Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви украински туристи?-Те не са ли на фронта,за да защитават своята Родина от руския агресор????

Може там да се е скрил. Украинеца е бил над 18 г , освен ако не става дума за малолетна двойка... значи е беглец от фронта.

Тук други туристи не останаха не бежанци само туризъм му е майката.Бах ваща майка нагла украинска еб..х навсякъде са

Кога украинските терористи тук се квалифицират като мигранти и кога като туристи? Има ли някакви критерии или го правите както ви изнася?

Човекот е бил гръмнат от дрон , съветско производство със западни компоненти . Той се управлявал от украински бежанци, които се страхували Путин да не атакува България или по-точно София и отивали на оглед за да си направят полеви лагер.

Цялата работа е на пързалката по която пускат народа! Направо да се смееш на разказите на длъжностните лица и на мисирките??!!!!

Научих,че ловната пушка стреляла със сачми, а карабината с патрони! Еваларка! Оставаме вече малко тези, които могат да различат, че единият патрон е зареден със сачми, а карабината с патрон с куршум! Все пак едно "бренеке" ще е от полза за редактора!

И от кога на Витоша се разхождат украински туристи с телефони?

Тия навлеци са навсякъде!!!!!!!!!

Като няма обхват как се обадиха на 112?

То и убийството на Андрей Луканов беше извършено от украинци!!!

си заработват копейките слугите на путката в Задунайская

Опа аса....

Всички поръчкови убийци са украинци. За един руснак досега не чух да са го наели за някаква поръчка.

Защото руснаците са мърлячи по природа.

Защото мърляха майка ти и баща ти и дядо т и баба ти навремето....

На украинските терористи туристи ли им казват вече, пита един прЕятел.

Терористи не се пише така...

е имало охрана, защо не са и помогнали!? а са я оставили да пълзи ранена ... Пълни глупости

Охраната е наддавала колко ще пропълзи преди да се кльофне.

всъщност не е имало охрана. "Охраната" са били долу на пътя при колата. Така, че силно казано е да се нарича охрана.

Това сценарий за някой нов холивудски сериал ли е? Пълзяла цялата в кръв, червата и се влачили като опашка спряла ги да звънне един телефон у дома да изключат газта да не изври лютеницата която вари,че ще се забави малко щот трябва да мине през пирогов, а охраната били със слушалки слушали Азис и не чули изстрелите

Даааа….очевидно ще ДъСъ врти и суче…и ще ДъСъ напинят да Изкарат че НЕ е това което Е . …всъщност - Има ли Официално отн.аутопсия и мед.заключения ? …..а с Спътницата - що Става ?

Подсигуряващата група украински "туристи". Украинците не са ли само бежанци в момента. То вярно, че като туристически групи ги гледаме, ама да не се бъркат понятията.

Но си имаме и туристи бе тъп... Но като имахме рудки туристи не чувах да ревете

Аз не рева от туристите, само отбелязвам. И ако наистина тези украинци са дошли за малко като туристи, трябва да им се обърне особено внимание. Твърде много съвпадения, като се сметне и пуснатият от затвора украинец преди 2 месеца.

"Рудки" туристи не сме имали. Или си просто неграмотен, а.

Продължава с руската ди пропаганда

Май да. …лошото е че Се отнася за Цялата “медийна” Насоченост.

Това се случва в България

Ужасяващо. …значи имаМЕ ЕднаЕдинствена алтернатива - браДва или браТва ? … ЗА Започване което Ни Трябва.

Ама че манипулация! Написали, че са украинци, но забравили да упоменат че са оказали първа помощ на жената и че са се обадили на 112..

Само не разбрах охраната каво е правила!?!?

слушали музика в колата, на слушалки.

ножки

..и как Се разбра че Са ? …папирите ? …и ако - Какви ? ….и как така НЕ са “наглеждани” Сега ? ———- Миризмата на НЕздраво ДъСъ повишава. Купувачи - йок.

Играем "ЧПЗ", а ?

И всичките мързеливи да работят почтен работен 8 часове ден...нито данъци плащате на България но искате да се водите българи

КаквоТочно Казвате/Визирате, Колега ?

Аз впрочем бачкам като луд за да изхрамвам семейство. Аз не съм като вас да седя по цял ден в анонимни форуми и да спамя нон стоп ..като всички вас тук

НЕ чувам да Отговорите на въпроса, Колега. …колкото до Вашата спесифика на ежедневието - Браво ! …ТА ! - #Кой Ви ръчка ДъСъ правите на Оценител ? ..и Защо ?

Кой по точно визирам... Аз ти отговорих а ти викаш че не съм отговарял на въпросите... Яко тъп си майна

Въииий ! ,,,амчи щом до майна ДъСъ достигнА …:-))))))) ——- Благодаря Ви за Перфектното Ваше СамоОпределяне.

Който го е страх от украинци, да ходи в гората само с руснаци.

То русите най ги е страх ;)

Мен ме е страх по- малко Аз ходя в гората с рускини.

как па се случиха и те в гората?

Или няма руско посолство което да ти плати за това?

хахах егати измишльотините, на Трактора му трябвал планински водач, да се разхожда из Драгалевци....После тя пълзяла, чак поискала телефон да се обажда, но видиш ли вече втори ден в болницата "не можела да говори".... Кажете коя истинска жена прикривате!

На командос му трябвало планински водач!!!! Смях в залата! Писалия статията и елементарна представа няма за живота на един командос! ТЕ ВСЕКИ ДЕН ТИЧАТ ДО ЧЕРНИ ВРЪХ - НЯМА ЗИМЕ, НЯМА ЛЕТЕ! ЧАСТ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ ИМ Е!

Маймай е бил попонатежал…едва ли, Колега.

Охраната явно си е седяла до колата и е чоплила семки. Сигурно са си мислили, че тия изтрели са от ловци на диви прасета. А жената тръгнала нагоре без телефон видите ли, добре че са героите от Азов, че да и предоставят един докато тя си пълзи обратно към колата. Егати медията, върнете ни вестник Чук Чук там има по-добър разследващ журнализъм.

Хвърлят прах в очите на хората. Убиецът няма да се намери...както многото неразкрити убийци от 90те години. Стари трикове. Будалите сме ние

А Борисов какво казва !?!

Въртим-сучим се на окраинци попадаме? тцъ-тцъ..

Много знаково убийство в подходящ момент. Такива като Боко и Слави ще ходят с охрана вечно. И предния ден попитах защо го правят. Не мога да си представя как отивам в парка или да пия. бира и трябва да ме охраняват. Тия двамата са невероятно глупави и нещастни хора. Да живеят в страх-тази съдба са си избрали.

Странно че украинците са били без водач.

Водачът им са го видели да се отдалечава бързо с пушка на рамо.

А сега тия на които е преподавал "сигурност" помака псевдодоцент - да си скъсат дипломите

И аз не разбрах къде е била охраната, докато украинецът е пръскал главата на охраняемия обект и на кифлата му ?

Интересно къде са били дебелосерковците от охраната, та е трябвало жената да се обръща за помощ към украинците. И то след като е пропълязала 40-50 метра по корем. Много странно.

Украинците са убили Альошата! Сигурен съм!!!

Много ясно, че украинците нямат нищо общо. Кой нормален убиец ще помогне на жената и ще си даде телефона да звъннат на 112 :) Кухи парчета сте орките, от мен да знаете!

Предния опит срещу Петров също беше от украинец.

Какви са тези "туристи" бе? Май Окраинците са свикнали да викат СЛава Украйне от шезлонга в св.Влас и слъначка само. А там родолюбците търсят по 5-10 хил долара за откуп и да избягат където им видят очите по курортите...Има нещо гнило в Дания!

Украински туристи са били близо до мястото на стрелбата, предното несполучливо покушение е било извършено от украинец. Странна работа.

Ако още някой напише туристи, вместо бежанци ще ви трия всичките. колегата, който написа щуротията вече е наказан с две заплати. Аре не така. Съобразявайте се, че после пак ще пишете колко съм лош

Български владеете ли? Какво е значението на думата турист?

Туристи, а?

Може ли някой да обясни на тъпите списвачи - редактори, че като не разбират нещо е по-добре да не пишат за него отколкото да пишат глупости? "стреляно с ловно оръжие, най-вероятно карабина или ловен автомат. Те обаче използват не сачми, а патрони за стрелбата." По-голяма простотия отдавна не съм чел.

Защо бе, Теодорчо, кое според теб не е вярно?

Е сега ще почне дискусията SLR или AR. Доста изтъркана тема. Нали не мислиш, че всеки журналист е бил на пусия или е чакал 12 август /тази година/. Други неща не са ясни, но все пак не е работа на МВР да изнася всички факти по едва започнало досъдебно производство. Сипи му пепел. Ще си отиде при неразкритите и години журналисти ще си развинтват въображението по темата.

Ама и аз съм тъпак.. Не да "изясни", а да "оповести" в медиите. То им е работа да изяснят, ама дали?

а де са тримата пазванти?

Наде, да си знаеш от буля ти Пена, от Горно Уйно, че у нас, в Абсурдистан, украински туристи нема душко. Тъдява има само украински трантутници. Айде сполай ти за статийката. Утре да напишеш таква и за Винету Първи Банкянски.

"Според източници на БНР по Алексей Петров и неговата спътница е стреляно с ловно оръжие, най-вероятно карабина или ловен автомат". Оптика и кухи патрони. Може би. Охраната няма шанс. Допи аз правя 10-ки на 80 м. с механични прибори. Ама как е видела убиеца, как тия се разхождат там /като предния път - украинци/ и защо охраната не е оказала поне помощ на жената. Може да има прости отговори, но ще се разберат по-късно. Ако се разберат. Няма да е първото неразкрито поръчково убийство. Поне е имал хубав и интересен живот.

Я да ни кажеш какво са "кухи патрони"? А за 80- те метра е просто смешно. При стрелба в армията с АК елементарното упражнене 3 включва стрелба по мишена на 300 метра, при това на автоматична стрелба с откос от 2 куршума. Това е базово упражнение и го правеха даже от КЕЧ-а сигурно.

Пак простотиите за казармата, "Калашников" и падащите мишени. И хвърлил 2-3 учебни гранати. Отиваш на "Лозен", наемаш оръжие, курдисваш се на "Карабинното" стрелбище и почваш. Като си майстор поискай да ти пуснат "глиганчето" или слез долу на стрелбището за "панички". В казармата си гръмнал 2 пъти и си боядисал хиляди бордюри. Аз пък съм изстрелял хиляди патрони. Колко КНО и ловни играчки имам, кога изкарах изпит за подборен лов не ти влиза в работата. Те такива "разбирачи" в дружинката ги правим на бъзе и коприва. А да "кухи" - влез в сайта на всеки оръжеен магазин и ще разбереш. За КНО т.нар. "хидра пойнт" са забранени, но доста хора ги имат. Да не чуе КОС.

убийците на животни за кеф като тебе могат да си наврат карабинката в отверстието и да натиснат спусъка

Личи ти, че си майстор да впечатляваш лелките пред блока.

щом казваш така е. Няма да споря. Само пред блока няма лелки. Висят едни кукли то фризьорски салон.

Според мен именно охраната му са го предали.

Някой като него няма да се огради с непроверени хора, които да не си знаят, че а нещо, а семействата им. Имало е укропи в района, работата е ясна.

предали. Сигурно някой е азал кога и къде отива. Но по-долу един писа, че чак са го застреляли лично. Едва ли. Ако ги утепят или изчезнат ще да е така.

Е нали е имал охрана,те какво са видели? Или пак някой хора в МВР се чудят,какво да лъжат,както беше с атентата срещу Каскета,един не каза истината! Охраната слепи ли са били или криете нещо?

какво са видели - асфалта пред носовете си, докато са прилягали да не го отнесат. Е вече никой разумен няма да ги наеме. Освен да пазят строеж или вход на дискотека.

Украински туристи…сега ще кажете, че зеленясъшия наркоман дето си изгони населението е просто туроператор??

Я проверете да не би да е на сайта миротворец.

в почти всички знакови убийства след 89-а са замесени украинци, само италианската мафия е по-силна от украинската мафия в Европа

Абе тия дето съчиняват информациите вече съвсем откачиха! "Чужденците чули шум в гората, а след това й серия от изстрели. След покушението простреляната спътница на Петров е потърсила помощ именно от тях. Жената е пълзяла около 20-30 метра." - от всички възможни туристи в България, точно украинци са били до мястото на стрелбата. И то само на 20-30 метра - толкова е пълзяла безименната ранена жена до тях. И нищо не са видяли, само са чули шум и сериа от изстрели!!! Явно заради гората не са имали добра видимост. Е, то бива, бива, ама бивол за мезе не бива!!!

Предполагам, че бодигардовете са го ликвидирали. За което естествено им е платено. Не случайно никой не говори за тях, а само за кифлата.