Указът за военно положение допуска отсрочване президентските избори в Украйна

Въвеждането на силов режим ограничава правата на гражданите да избират и да биват избрани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пор-шенко голям андрешки бил...

ааахахаха, къде бил ключът от бараката

Руснаците просто както обикновенно просто се държат като престъпници

Айде айде, украинците казали, че руснаците ги били обстрелвали, че били предупредили руснаците, че ще минават оттам и т.н. То и САЩ влезе във Виетнам, щото северновиетнамски патрулни лодки УЖ обстрелвали американски боен кораб, ама после се разбра (официално), че даже не е имало такива лодки, камо ли да са обстрелвали американците.

Месеци по-рано се очакваше, какъв аджаба ще е поводът, който ще си измисли Порошенко, за да приложи тази хватка. Руснаците търпеливо не правеха нищо, но този груб инцидент си беше изплюване в лицето и нямаше как да бъде подминат.

..още нЕкой 'остроумен' пухльо да обяснява за 'лошите рашки'?

tonk11

Я виж ти де е ключа от палатката. А сега онези дето цял ден обясняват колко лош бил Путин да обяснят сега как е положението?

Този вариант се коментираше преди 2-3 седмици , но НЕ ни изненада!!! Порошенко е "бита карта" но изигра картите от "тайният" ръкава на ЦРУ или ФБР/едва ли на и на двете централи едновременно/!Тройката от МВФ и "държавният резерв"на САЩ саСИЛНО обезпокоени от разговорите които предстоят м/у Тръмп и Путин на срещата на G-20!Ако тези разговори се състоят и двете супер сили постигнат консенсус-то управляващият в САЩ военно-промишлен елит ще загуби влиянието си в управлението на САЩ!!!

А сега разбрахте ли за какво беше цирка вчера ?

разбрахме. Сега и Порошенко ще разбере с какво разполага, едва ли ще му се зарадват на военното положение

Че в Украйна ще се стигне до военно положение започнаха да пишат някой журналисти още преди няколко седмици. Но прогнозите бяха ,че ще започне ескалация на военните действия в Донбас. Това е единственият начин Порошенко да остане на власт . Така ,че нищо неочаквано.

Аха, нещата се подреждат идеално.

Нека си траят още украинците и да вярват на американската подлога дето плюе по Русия ама милиони от бизнеса си изкарава там пък после да ревът че ги натиснмал ботуша на потрошенко,,,Не е подготвил както трябва ''преизбирането си'' и за това прави отчаяни опити да го отложи....

Много добре знае, че няма пак да го изберат и прави всичко възможно да няма въобще избори и той да е на власт докато не се глътне от диабета си