Указът за освобождаване на ген. Радев е обнародван

Указът на президента за освобождаването на ген. Румен Радев като командир на ВВС и от военна служба е обнародван в днешния брой на "Държавен вестник".

Обратно в новината

Коментари - Указът за освобождаване на ген. Радев е обнародван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той честния човек си е направил сметката, не го окайвайте че са го употребили. А ако стане президент? А ако не стане - двайсетте заплати при пенсионрането не му мърдат. Предложението е било подплатено, а е имало и предложения за по-нататъшно развитие я у нас, я в чужбина - нали е натовец.

"ако стане..." за да стане са необходими над 1 500 000 гласа, а бсп+ имат ч50хил и ежегодно намаляват с 50хил., а този за длажноста няма качества и е "персона нон грате" с нато заради лобизам за русия против полша и ес заради лажи б.б. министар н. това е тип пеевски на енергина/орч./ и оражеина мафия/ru/

но щом се е съгласил и защо се е съгласил. Виждате колко деполитизирани са всички. Една очебиеща лъжа. Но защо да го изберем - не разбрах, май само за да се противопостави на другия генерал - ама то от всяко дърво свирка не става. Ама другия имаше преди това богат политически опит като гл.секретар, като кмет на София. А този - имал ЧЕСТ. Абе ние всички претендираме да имаме ЧЕСТ. И кво праим сега?

на въпрос: искам да въпросирам, когато един генерал принципно го направят цивилен и си окачи военната куртка в гардероба, продължава ли да получава "генералска" надбавка? Само питам. Мерси.

Значи как става на практика, според версията на Корнелия и Гоце. Не че Путин ги свиква на доклад и да им набива обръчите, когато бяха в Москва и им дава името на генерал Радев, след което Гпце и Курнелия ПО СТАР ПАРТИЕН ОБИЧАЙ СЕ СДЖАВКВАТ КОЙ ДА Е ПЪРВА СВИРКА НА ПУТИН В БЪЛГАРИЯ, ТОЕСТ КОЙ ДА ГО ПРЕДЛОЖИ ПУБЛИЧНО И ОФИЦИАЛНО, а ето как става: Седят си баба Пена и дедо Гоцо вечерта в стаята в къщи, в село Долно Нанагорнище пред телевизията и се чудят как с 25 левчета да изкарат до края на месеца, а са в средата, и изведнъж виждат по телевизията НАТОвския генерал Радев, бабата се присеща, нещо и светва в главата и казва на дедото: "Абе нали Курнелия ни даде задача да си изберем кандидат за президент, я го виж туй момче какво е сгодно, и е в НАТО, и винаги си приземява самолета на летището, като го гледам, аз викам туй да ни е кандидата. А дедото, който е бил войник, се позамислил и отсякъл: Не става, Пено, той е деполитизиран, щото е военен, не е от нашата партия! Но Пена като жена (нали са по-оправни), веднага й светнало - Абе нашата Курнелия е много узтата и може да му се обади и да се разберат те там като мъже! "Казвам ти, ТОЙ ЩЕ Е!" И така това се е случило точно по същия начин и в има - няма още 1000 - 2000 къщи в различни села и селища, и там са издигнали кандидатурата на генерала, а Курнелия - какво да прави - ПРИЕЛА ГЛАСА НА НАРОДА, НА БАБА ПЕНА И ДЕДО ГОЦО, ЗВЪННАЛА МУ НА РАДЕВ, и той й казал - А, АЗ ТОЧНО МИСЛЕХ УТРЕ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРАМ И ПЕНСИОНИРАМ, ТАКА ЧЕ ДАЙ МИ 2-3 ДНИ ДА ВИДЯ КАК ДА ГО ИЗМИСЛЯ, И СТАВАМ С УДОВОЛСТВИЕ КАНДИДТА НА БАБА ПЕНА И ДЕДО ГОЦО! А КУРнелия и Гоце какво да правят - ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС - БОЖИ! И ПРИЕЛИ НАЛОЖЕНАТА ИМ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ КАНДИДАТУРА НА ДЕПОЛИТИЗИРАЩИЯ СЕ ГЕНЕРАЛ - между другото тази кандидатура на кандидате на БСП е била ... ДВАНАДЕСЕТА ПОДРЕД ПРИ ИЗБОРИТЕ ИМ, но после за нула време - знаете, че тези тия неща и номера си ги могат - ИЗВЕДНЪЖ Е СТАНАЛА ... ПЪРВА!

И кои от селяните в първичните им партийни организации са го познавали този, та са сетили и да го предложат за техна кандидатура за президент:) И как така пък не една, а повече едновременно са избрали, и то точно този? Ами нали баба Пена и дедо Иван, дето друго освен Партията не знаят, НЯМА И НЕ МОЖЕ И ПРЕЗ УМ ДА ИМ МИНЕ ДА ИЗБЕРАТ ИЛИ ДА СЕ СЕТЯТ ДОРИ ДА ГЛАСУВАТ И ПОДКРЕПЯТ ДРУГ, ОСВЕН КОМУНИСТ И ОТ БСП, и изведнъж ... ТЕ СЕ СПРЯЛИ НА ГЕН. РАДЕВ, КОЙТО НЕ САМО НЕ Е ОТ БСП, НО И ... ДАЖЕ Е ДЕПОЛИТИЗИРАН ПО ЗАКОН, без дори и да се квалифицира за кандидат като военен!!! И СЛЕД КАТО ЗНАЕМ ОТЛИЧНО, ЧЕ СИЛНО ОРЕДЕЛИТЕ ПО ЕСТЕСТВЕНИ ПРИЧИНИ ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ И КАКВОТО ИМ СЕ ПОСОЧИ ОТ ПАРТИЯТА!!! На тези поредната им лъжа и постановка са наистина толкова плитки и тъпи, че са само и направо смешни и жалки!

От днес др.Радев може да провежда предизборната си кампания.Той горкия едва дочака обнародването на указа-колко пъти преди това имаше,вече,изяви.Оплю който можа и без указ.Прочете мотивите си за напускането,написани му от "Позитано" и то доста семпличко,може би се е притиснявал,че е номиниран от БСП,а пък нали е деполитизиран.Малко срамничко се получи,но партията ще поеме и този срам.Интересно ще стане след изборите когато ще регистрират поредната загуба.Курнелия казваше,че в техните редици има много умни,най-умни и достойни хора.Защо тогава се скрихте зад този заблудил се човечец.Вашите структури,по места,бяха посочили доста имена.Само Курнелия,Гоце и другарите от Москва казаха Радев та Радев.Другарю Генерал започна от първият ден да лъжеш,да шикалкавиш-школата на комунистите.Не наричай моята Родина "ТАЗИ ДЪРЖАВА",защото ще загубиш грозно .Аз няма да гласувам за теб!

Дръж си Го за ...... шлифера и си трай бе бунак.

Шлйоко нищо не си разбрал.Човека е влязъл в армията преди 30 г .Тогава в БНА имаше самолети.Само около Пловдив имаше 3 бойни летиша.А сега не могат да съберат пари за бензин на 3 те останали ни санията

След като БСП предложи Делян Пеевски за шев на ДАНС, това предложение на Румен Радев за президент ми се визда малко по-нормално. Има напредък в тази партия, но да почакаме и да видим, да не предложат Пеевски за вице.

+100 Сетих се за виц от Татово време: Преди да се самоубие Генерал Кашев каза: Не стреляйте момчета!

Курка знае че ушатата тиква ще загуби президентските изботи ,но много добре знае че ще спечели парламентарните и ще стане министър председател на БГ Тя (Курка) обеща и пое ангажимент,защото червените бабички знаят че Куркината дума на две не става. ФАКТ.Каквото каже ДУКЕСАТА,това става .Малее колко е страшна като Дъра Дърева и Патрашка Флашка .Мани Мани.!!!!!

Най-накрая указа е обнародван - да го "почваме". Бил роден в Димитровград. Родители му най-вероятно са били бригадири, които са дали своя принос за изграждането на соц.общество. В онези години на недоимък са се изхранвали с чушки, домати и краставици. А "краставицата е едногодишно двусемеделно растение...което съдържа 98 % вода, следователно крушата не пада по-далеч от дървото...Чакаме с нетърпения следващия кандидат-президент и него да подхващаме.

Дори и да стане президент ,ще е жива мъка!Бате Бойко е дупе и гащи със всички важни държавници,никой няма да си развали връзките и моабета с него заради левента на курнела!Достатчно е Бойко да набере по телефона световните лидери и да го отсвирват като кисела краставица,въпросния може да играе само по един белот с путтин,ердоган и ким!

На какъв език Буда ще им говори. На банкянски ли?

Президент на България??? Прави лошо впечатление от първите му изяви! Колко пъти повтори "тази държава", а не каза " моята страна", "моята България", "моят народ". Аз няма да гласувам за кариерист !

Двойникът на Луи дьо Финес- другаря генерал Румен Радев (ушатата тиква) ще бъде избран за президент на бг. Успех за "инспектор Жуф "

ЕДИН СЪВЕТ КЪМ ПРАВЕШКИЯ КРАВАРНИК НА КОРНЕЛИЯ И ГОЦЕ!!! КОГАТО ПИШЕТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ТОЗИ ПОЛУГРАМОТЕН ГЕЕРАЛ, ГО НАКАРАЙТЕ ДА ГИ ЗАПОМНЯ, А НЕ ДА ГИ СРИЧА ОТ БУМАГИТЕ !! ЕДВА ЛИ, ЗА ТОВА ТРЯБВА РАЗДВИЖЕН МОЗЪК, А НЕ КАИШКА С ПОВОД !!!

Аз полуграмотен летец не съм срещал,но за сметка на това е пълно с полуграмотни тролове.Мисля,че имате сериозни основания да се притеснявате от кандидатурата на този достоен човек,тъй като освен феновете на лявото ,за него могат да гласуват и такива като мен - сериозно разочаровани от празнодумието на сегашния президент,военен и външен министри!

Голямо мотане , голямо бавене за този указ от страна на Плевнелиев!Но , какво да очакваш от дребна душица като .....Плевню!

Имаш въздух в кратуната !! Държавен вестник излиза в петък, а не когато им е кеф на идиотите от бузлуджа !!

Колко петъка минаха след подписа на Борисов?Неграмотни са гербльовците!

Халал да им е на социалистите-комунистите.И с него пак ще загубят

Ама, кога го арестуваха?

По големи тъпанари от военните не съм виждал.За 2години и три месеца служба преди около35 години се убедих че по големи идиоти от военните не съм виждал.Нямаше абсолютно нито един що годе интелигентен тип

Как не си виждал бре , виждал ли си какво правят генералите - пожарникари?Табла , карти , мачле , женки , прозявка , сън , лъготене и мръсотии на поразия!

Успешен лупинг, генерале! Чакаме те долу с носилката!

Този не го познавам. Я дайте повече информация за него, защото след "указа за освобождаване" може да следва "указ за задържане", както за повечето от АБВ и БСП...

С указа за освобождаването на ген. Румен Радев,България губи един свестен генерал и патриот,но не печели добър президент.Цялата оцапана,компрометирана,политически и морално изхабена върхушка на БСП се скри зад него,като зад бял параван.След изборите ще си избършат ръцете с него,ако загубят, или ще го използват както им е удобно,ако спечелят.Жалко за генерала.Той все още вярва,че БСП е социалистическа партия.

Добра новина за всички нас,генерала е свободен!! Може да застане дори начело на бсп, достоен е да поведе всички от столетницата. Трябва само да си постегнат и боядисат петолъчката в червено на чинията си на Бузлуджа и са готови. С този опитен пилот небето е тяхно,посока север-изток,напред и нагоре. Приятен полет!

Е, чия кандидатура е този ибрик ?

изгладнелия и смачкан български народ да се стресне и забие шамар на настоящите. Да бе, ама шосетата пълни с коли били те и стари - но нали има зц а бензин, за застраховки, за данък - много сме гладни. КАФЕНЕТАТА ПЪЛНИ. нЕ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ШАМАРА ГО ПОЛУЧИ ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ бсп И ОТТОГАВА ВСЕ СЕ СМАЛЯВА.

и мислиш, че ти вярвам, ако нямаш нищо против комунистите, които са ти ограбили живота, а сега желаеш БСП да се възроди и съживи., да те отърват от сегашните. Аз не съм комунист и никога няма да бъда и не обичам комунистите и никога няма да ги обичам.

Бавно загряваш. Казвам, че не мразя всички комунисти - имаше и свестни като Добри Джуров, който не протежираше синът си. Дъщеря му известна в културните среди диригентка. Свикнали сме да мислим, че комунягите са тъпи и неразвити комуноиди. Но има и изключения. Лично аз не вярвам на този брилянтен лупинджия.

Р.Бах, поне да бяхте изписали малкото му име. Но ми се струва, че ако го е казал е мислил метафорично - небето това е извисяване - може да се постигне и без да си летец.

да ми прилича на Първанов - прост рубладжия.

,,приземяване,приземяване,приземяване'' Тодор Живков

Указът за освобождаване на ген. Радев е обнародван: Ура! Инспектор Жуф (ушатата тиква ) вече е президент.Дерзайте червени бабички ,пабеда будет с нами.

Що плещиш глупости. По-добре мълчи.

че тиквата е премиер. Брей - грешка има някаква.

Не бе тиква, за друго иде реч пак не си разбрал, кви гробища кви диригентки. Тоя човек (единствения официален кандидат месец и половина преди президентските избори) ще съживи електората на БСП и производните. Победата на президентските избори означава, че светва червената лкампа в правителството. Аз не симпатизирам на БСП и сие (толкова са отнели/национализирали от баща ми, че никога не може да им простя). Та мисълта ми е подобно развитие на нещата е шанс за изгладнелия и смачкан от работа народ да тресне един шамар на текущата върхушка във властта. Много е възможно до там да се надъхат, че да тръгнат да говорят и за предсрочни избори след това. Така мафията ще бъде приземена на земята според мен и е възможно нещо хубаво да се случи за нормалния обикновен човечец. Гербаджии едва съшиха правителство/коалиции и нямат шанс вече, лошото е че сметката която направиха тепърва предстои да я платим.

Вярвам, че ако така я караме ще ни изпрати бившия летец на небето, т.е. в отвъдното. Ако си още на линя - имам средна обща култура но кой е този Р.Бах, да не е от многобройните деца на Йохан Себестиян?

"Небето не е място, нито време. Небето това е да бъдеш съвършен. В края на краищата побеждават тези, които си вярват, че го могат" Р.Бах Ние ви вярваме генерале. Е, без гражданите на ГЕРБ и РБ.

Това последното ме разби. Ами ние сме повечето бе, кукло Без гражданите на ГЕРБ и РБ в България останаха зомбирани червени бабички, мангали и малко турски българи или обратното Ти от кои си?

Хаха ха, много сте силни сте хаха, няма отърване от комунистите още 100 петилетки.

Ние, другите , сме от селата. Вие нали работите само за вас, крадете на поразия. Не се наядохте, не се накрадохте. Все ще доживеем да ви преседне на вас от ГЕРБ.

ГЕРБ и РБ прогониха доста народ също в емиграция. Гордейте се, че сте единствени ама страната е пред катастрофа. Тя ще дойде от едновременното действие на външни и вътрешни фактори, които трупат сила.

Геец,нямаш си и идея колко сте самотни кукувици. Без мракобесните хватки на фашизоида ЦЦ положението емноого зле. Всичко обаче има край,само луканката има два края. И стой на хладно че ти вреди!

симпатизирам на добре развитите страни, на тези към които бягат мигрантите - защо ли. Тук стоят с надеждата, че ще отидат там. А дали не ходят и в Русия - там според нашите всичко е шест, ама децата им ще кажа както казва Костов все на запад учат или са там като синовете на Бокова.

Това какво общо има с една личност - той не е РФ, той е един човек, нито Меркел е Германия. Не бъркай това са различни неща.

та какво му е неповторимото на този генерал, освен брилянтен летец, та ние да не сме космодрум. Не съм комунист и никога няма да бъда, но уважавам Добри Джуров, още повече синът му Чавдар - загинал както и много други все прекрасни летци. Уважавам го затова че не е правил специални разследвания, поел мъката тихомълком. Сестра му - Аксиния прекрасна диригентка . Те летците, не стават президенти, те са в парцела на Софийски гробища.

Българският Президент трябва да е преди всичко човек с широки връзки и известно име. Представете си секретарят на Оланд му казва: спешно се обажда Румен Радев от България. Кой? пита Оланд. Или малко преди опита за преврат в Турция командирът на турската авиация пуснал мейлче до колегата си в България: Ако стане нещо извънредно, запазете спокойствие. И Реджеп вече знае за това мейлче. Как Радев ще звънне за нещо спешно на турския Президент? Радев може да има връзки само в Кремъл, и то ако Гоце поиска да го свърже

Ами дано бъдещият български Президент да не звънка на настоящия турски. За тая работа си имаме настояш министър-председател.

Бойко каза и магаре ставало.

Не бе тиква, за друго иде реч пак не си разбрал, кви гробища кви диригентки. Тоя човек (единствения официален кандидат месец и половина преди президентските избори) ще съживи електората на БСП и производните. Победата на президентските избори означава, че светва червената лкампа в правителството. Аз не симпатизирам на БСП и сие (толкова са отнели/национализирали от баща ми, че никога не може да им простя). Та мисълта ми е подобно развитие на нещата е шанс за изгладнелия и смачкан от работа народ да тресне един шамар на текущата върхушка във властта. Много е възможно до там да се надъхат, че да тръгнат да говорят и за предсрочни избори след това. Така мафията ще бъде приземена на земята според мен и е възможно нещо хубаво да се случи за нормалния обикновен човечец. Гербаджии едва съшиха правителство/коалиции и нямат шанс вече, лошото е че сметката която направиха тепърва предстои да я платим.

щото са такива. Явно Симеоно каза едно нещо верно "сбъркан ни е чипа".Трябваше лустрация - Гоце нямаше да види ръководна длъжност да не говорим за "президент" но ние си го избраме, хем знаехме че е ченге с има ГОЦЕ, БЕ ЛЪЖЕ, кле се, кле се, а накрая си призна, че краде - как са стри от честен човек хотели и мазонети в Париж. Та това е негова кандидатура. ХВАНИ ЕДИНИЯ, ТА УДАРИ ДРУГИЯ.

Ми ако изкарвате Радев - човек на Путин, значи ще изкара два президентски мандата !!! Вчера по телевизията даже самият Костов каза за българския народ ,че "повечето са симпатизанти на Путин" !!!"

Браво че слушате все пак Костов какво говори. Докато пенсиите и безмозъчните харесвате диктатора Путин, трудно ще вървим напред.

А кого да харесват хората точно би ли обяснил? Посочи един европейски лидер, който да заслужава възхищение, посочи и един български евроатлантик, който не е хомосексуалист или не е продавал българските национални интереси.

Какво лошо има да симпатизираш на най-добрите в Света? Или за вас симпатизантите на царя тиква той е върха на сладоледа. Естествено е хората да симпатизират на личности като Владимир Путин и това е нормално. Ако Хюсеин Обама беше силен лидер щяха да симпатизират на него. Хората се стремят към по-доброто не към по-калпавото и това е заложено в природата на повечето от нас.

Държавите, които отдавна са наритали ватниките и не са под ботуша им всички са добре. Вземете Литва, Латвия, Естония и тези от миналото, Чехословакия, Полша. Вижте тези дето са под окупацията им, държави като Беларус, Молдова и Украйна до скоро. Всичките тънат в беднотия и мизерия. България пое курс към Европа, но все още има руско влияние. Надявам се да не допускаме ватниките пак да ни окупират.

Мигранти с агресивно поведение влизат в страната ни, заяви в Малко Търново главният секретар на МВР Георги Костов на среща с кметове и кметски наместници.

РАДЕВ Е ЕДНА МИЖИТУРКА КУПЕНА ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ И ПРЕХВЪРЛЕН В ЛАПИТЕ НА АГЕНТ-ГОЦЕ-ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ.НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО ОТ ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ.ЕДИН ПЛУЖЕК БЕЗ ДОСТОЙНСТВО.РУБЛАДЖИЯ.

Вие от концлагер ГЕРБ до кой номер стигнахте. Ти си 444. Все тъпотии ръсиш. Утре те няма.

Да се чудиш и маеш на българските журналисти.Имало сближаване на АБВ и БСП.Първанов направи Радев главнокомандваш ВВС той го предложи на БСП за президент а те тънат в догадки че имало сближаване.Те отдавна си омешаха капите с Корнелия а те пишит ли пишат.

Аз пък мислех, че се уволнява, понеже не бил съгласен с министъра. А то кво било! Тц, тц... Радев, кого лъжеш, бе?

Защо хиените кукловоди Гоце или Нинова не се кандидатират, ами се крият зад Радев.

Защото сигурно усещат, че за тях няма да гласуват толкова хора.

А защо? Не е ли същото кой стои зад теб и ти дърпа конците, или да излъжат пак глупаците.

От цялата работа: 1. България пенсионира един добър летец и лош командир 2. Бесепе получи нов трибестан белким вдигне самолета, което пак ще завърши с неуспешен опит за секс 3. ГЕРБ се успокои за изборите 4. България продължава напред, забавлявайки се и гледайки нов цирк в ляво

1. Радев е отличен командир - питай подчинените му, а и отличен летец - питай когото искаш. 2. Не го е пенсионирала България а се пенсионира сам. Заради съсипването на подчинения му ресор. 3. БСП си е намерила трибестана, и май е уцелила вярната посока, но секса ще е след изборите и се надявам БСП да е сред нае ... аните, заедно с ГЕРБ, и т.н политическа паплач. Т.е. СЕКСЪТ трябва да е качествен, даже хард - порно с анал. 4. ГЕРБ не само че не се успокои, а до толкова се притесни, че въобще може и да не извадят кандидат. Този път не с магаре, ами с Евро Комисар да отидат на избори, пак нямат шанс. Интересното е за какво точно се притесняват, явно новият Президент ще им изкара бакиите на светло. 5. България продължава, но не напред а НАЗАД! Забавлението е за сметка на целия политически цирк, което обаче е пак на гърба на народа. Няма такъв мазохизъм. 6. И за капак, много е жалко, че пак търсим нов спасител - този път в лицето на един генерал, който да ни оттърве от управляващата мафиотско - политическа групировка, само дето пък този президент почти няма лостове за въздействие ....

Бай Ставри

Радев не е добър командир, ако първо е позволил на авиацията да се приземи, а после дезертира, защото се обидил на началника си. Този Радев може да е бил обичан от подчинените си, но като цяло - резултатът от неговата работа е ужасен. Пък и пилците ще ги броим наесен - след изборите

Др.Радев стана национален герой-от една седмица ни занимават само с него.Искам да кажа,че др.Радев не е никакъв генерал.Той просто е един дезертъор.Срам и позор.Др.Радев е маша в ръцете на крадеца .интриганта , хотелиер и национален предател агент гоце.Кагато се говори кой е кандидата за президент подкрепен от БСП и АБВ трябва да се знае че не е др.Радев а агент Гоце.Интересно каква комисионна е обещана за ролята която трябва да изпълнява Радев.Бог да ни е на помощ.

Ето една гейша на Ненчоф вече се ужасила!!!!!!!!!!Ами все пак ще ти липсва усещането че истински генерал може да те сайдиса а не главоча Ненчоф с аграрната присадка на главата!!!!!!!!!!!!!!!

Ако ще ги гледаме по външен вид - първо си виж Гоце трипера на какъв селски хитрец прилича, после Радев с вградената ушанка в главата и после да говорим, а? Ти по хубост ли ги избираш ? Да ти го набием в тъпата чугунена мурзилска тиква, да ти го набием.

Комунягите и чебурашките пак искат да влезнат във властта през задния вход с Радев. Поради липсата на камъни, тоя път ще ви изпратим с шутове.

Няма комунист или червена бабичка който да не гласува за генерал Радев(Ушатата тиква).

Отдавна се търсеше човек, който да поведе България в правилната посока. И той се появи-това е ген. Радев. Браво, страхотна кандидатура!

На изток към рашата ли е правилната посока?

в момента - да

" В правилната посока"! А коя е ТЯ? На Гоце трипера, или Корнелия, -синьо розовата!!!

Трябва промяна, иначе загиваме. Нека новото начало бъде положено един нов в политиката човек. Какъвто и да е той, по лошо едва ли ще стане. Но като го гледам на снимката, май няма вид на лузер. Вие какво мислите по въпроса?

Мислим че много глупости пишеш