”Уикилийкс” приветства намалената присъда на Челси Манинг

Сайтът "Уикилийкс" приветства като "победа" съобщението на Белия дом, че информаторката Челси Манинг ще излезе на свобода през май тази година.

Обратно в новината

Коментари - ”Уикилийкс” приветства намалената присъда на Челси Манинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варуфакис ,също използва информация от Уикилийкс за дискриминационните сделки на високопоставени EU педли с такива в Гърция. Ама повечето тука реваха....: "ка ядохте кифтета беше еди кво си...." Германия натовари ли парите в самолети и влакове-натовари. Лангард млъкна ли-млъкна.

Сигурно вече са измислили какво активно мероприятие да му спретнат. Някаква голяма мръсотия, по-сериозна от "изнасилването" на Асанж.

Много слабоумна теза е това, че Обама е изпреварил Тръмп! Ако Тръмп помилваше сега тези които му помогнаха да победи Клинтън, не мислите ли. че опонентите му щяха да го разкъсат на момента? Това би доказало,че Тръмп е зависим от Укилийкс и дори Путин!Само краен идиот може да допусне тази теза!

Помилва тези които го плюха с години и същевременно изиграха роля републиканците да победят демократите на изборите за президент ! Наистина великодушна постъпка , на силен човек.Браво.

Джулиън Асандж да отговаря първо за изнасилване и после за другите си престъпления.

Ти гледай и на теб да не ти изфабрикуват някое изнасилване.

И да излезе на свобода, с нея вече е свършено! Освен ниско квалифицирана работа тя нищо друго няма да може да работи! Който е работил в САЩ го знае!

от 35 на 7 години. Туй много съмнително. Дали като го освободят няма да му се случи някоя злополука.

Имаш предвид Литвинов?

Струва ми се, че Доналд Тръмп ще освободи Едуард Сноудън и Джулиън Асандж. Много е възможно собствениците на кирливите ризи да цъфнат с престъпленията си и обществото да приеме като герои онези, които са изобличили безогледното потъпкване на демокрацията в щатите. Но само е възможно. Докато не се разбере дали Тръмп не е като ББ, който се събужда с нова визия за всеки следващ ден, която се ъпдейтва веднъж около обед, а после със следобедното кафе вече алармира с пореден ъпдейт. Както се казва: " най- доброто предстои" и на американците!

Допускам Обонго да е информиран за намеренията на Тръмп и просто да го изпреварва, присвоявайки си "рейтинг", непочтено.