Удари последният звънец на 48-ия парламент, партиите загряха за изборите с послания

"Замислете се и вложете разум в бъдещето, защото народът чака от вас", напомни на политическите сили Вежди Рашидов

Обратно в новината

Коментари - Удари последният звънец на 48-ия парламент, партиите загряха за изборите с послания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последната камбана Амин

Честит празник за: Ристю, Гнома, Рада Дълбоката, Къдравата Сю, Крумка-Зарката, Спецо и неговата Асенка, Кирето от Grindr-a, другарят Вагиналин, еврогейовете, дупетатите от НС, на дедо Сорос педитата от "Отровено общество", педеругите от "Америка против България", Козяк и безбройните ЛГБТ-общества в американската задморска кочина-протекторат наречена България! Честит празник!

ЗАЩО СКАПАНЬЯЦИТЕ ОТ БНР НЕ ДАДОХА КОМЕНТАР ЗА ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ, НА ОБЯД, В 12:00, НОВИНИТЕ ??? ЦЕНЗУРА - ГЕНЕРАЛЪТ ЗОВЕШЕ ЗА ... ИДИОТИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ-ДЪРЖАВНИ !!! запомнете го това име - ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ !!!

Ех партии любими, ще бъда с тази, която е на власт !!!

Малии, ако тези кютюци бъдат пак в следващия парламент, кво ши праим ???

Най-после тоя цирк приключи. 2 месеца ще си почина от тия малоумници.

Депутатите трябва да бъдат принудени да слязат сред хората. Когато взимат решения за съдбата ни, трябва директно да виждат и усещат реакциите ни. Трябва да понасят очи в очи упреците. Не социолозите, а хората казват истината - по джоба си, по неволите си или по радостта си. Съвсем различни хора ще взимат решенията, ако получават оценката на хората очи в очи. Ако един народен представител си тежи на мястото и има одобрението на избирателите си, никой провокатор не може да пристъпи до него - ще бъде изметен. Лъжата очи в очи е много трудна, ако трябва да срещнеш тези очи отново.

Ами ти им викай депутати, па чакай да дойдат да се срещнат с тебе

И без това не си гласувал, че да си ги избирал. Здравец ли да ти носят?

ДеБъ и Промяната

е баси нагляра, честна комсомолска! Така наречените ни "народни представители" направиха всичко възможно да не изберат редовно правителство, но, видиш ли, президентът е виновен за това! Ей, пак някой друг им изцапа гащите на тия некадърници!

Абе тоя ли избега през работно време и се скри в джипката на Бобоков направо пред Парламента? Нещо за жени сигурно са си говорили на задната седалка.

той, да!

и този е чиста вода ненапита....

Как е Промяната? Чегъркаме ли?

Тиквата вече две години е аут!!! Какво по -хубаво?Факта, че неговите помияри виете по форумите, означава, че сте далеч от софрата и това ви побърква! Мухахаха!

Без парламент в тази ситуация е по-добре! Иначе "евроатлантиците" досега да ни бяха мобилизирали на фронта в Бахмут за пушечно месо! А, за еврозоната, вече отдавна щяхме да се разплащаме с евро!

Пак не гласувайте, за да продължават да ви управляват същите с купените гласове. Просто е. Като за прости хора.

Гьонсуратлъка няма граници !

И сега ако започнат пак социологическите агенции, че ГЕРБ били първа политическа сила, това вече ще бъде банална фраза, но гербавите депутати и да се фукат, пак ще профукат 49-то НС !

ГЕРБ печели най-много гласове. АКо не вярваш, виж сайта на ЦИК.

За съжаление се оказа, че гербавите депутати са първо много устати и второ много чепати, Егати !!!

И какво ново в следващия парламент, пак същите идиоти?Играят си на избори за сметка на изстрадалия български народ

ходи за гъби при последните избори?

И какво значение има колко хора гласуват, след като колкото и да гласуват, ще гласуват за едни и същи играчи? Мислиш, ще има някакво коренно преобразуване и разместване в пропорциите ли? А ако има - което не ми изглежда много достоверно, тогава какво - пак ще си недоволен?

Гьонсуратлъка няма граници !

няма спор, ама тогава някои от идиотите ще останат вън от Народното събрание, помнете ми думата, пак ще си говорим тогава!

Откакто Москва пренасочи руските пари от Атака към Възраждане, някой да е чул нещо за Волен Сидеров? Същото ще стане и с Копейкин, когато парите от москва секнат.

Изглежда част от парите вече заминават в новото старо НДСВ....

какви пари са дошли от Москва и към кой са насочени? Или просто така на сгода ти е дошло да хвърляш празни приказки в пространството?

какво става с Атака и Волен Сидеров.

ако ти е интересен той имат си телевизия "Алфа", превключи там и си го гледай!

Нали не се опитваш да сравняваш Атака на бившия редактор на Демокрация и скачащия не-червен Сидеров, с Възраждане? :) Не за друго, ама все едно сравняваш Костовист с демократ...

Отървахме се и от това недоразумение. Сякаш най-противното НС от всички до сега.

и без това няма за кого

БАСИ ПРОТИВНИТЕ МАМИНИ СИНЧЕТА И ПЕНДЕЛИ !! САМО КОСТАДИНОВ СЪЗНАВА ЧЕ ТОЗИ ИЗМЪЧЕН НАРОД МУ ПОДСИГУРЯВА ОГРОМНАТА ЗАПЛАТА !! ДРУГОТО Е ТИНЕСТОТО И ЛАКОМО ИЗМЕРЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО НИ !!

Аз не знам кои да депутатите от моя избирателен район. Не съм ги виждал никога там, не съм чувал имената им, не съм чул да направят нещо за хората с чиито гласове взимат заплата. Никога, никой и от никоя политическа сила не се е срещал с нас. Имма чувството, че гласувам за благосъстоянието на призраци. Докато депутатите не слязат сред хората, а са само телевизионни кукли и наплюнчени оратори за да вземат власт, всичко си остава както преди. Отговорността се понася на улицата, в магазина, на бензиностанцията, сред хората. Обикновени хора няма - всички сме хора. Тези в парламента не са необикновени. Ако един лидер на партия не може да си напазарува спокойно в магазин, значи не е народен представител а аристокрация. Каста.

Невероятен джумбуш! Представяте ли си колко сме пропаднали за да бъдем послушици на тези измекяри и да си траем!

Само АЗ ша ви управа. И не забравяйте че Крим е руски. Къф да е?

защо надписът "народно съвранияе" не е махнат?? там трябва да стои надпиус "сборище на агресивни евро-аталнтиески агенти и зомбита"...

И вместо "Съединението прави силата" да напишат "Надежда всяка тука оставете"

Най-после! За мъртвите или добро или нищо, така че нека запазим мълчание за този парламент!

България отново влиза под наблюдение на Европейската комисия за върховенство на закона, след като през 2019 година Брюксел престана да я контролира чрез ежегодни доклади. Тогава се създаде впечатлението, че е прекратено действието на Механизма за сътрудничество и проверка (МСП), който бе измислен за нея и Румъния от първия ден на членството им в ЕС през 2007 г. Бившият министър на правосъдието Данаил Кирилов бе толкова сигурен в отмяната на МСП, че обеща да подаде оставка от правителството на Бойко Борисов, ако не се окаже прав.

сякаш ще се отказва. А всъщност лицемерничи. Един мултак никога не може да стане интелектуалец.

Прокопиев и Черепа обединиха усилия и средства за следващите избори.

Рашков вече не е дупетад. Гешев може да го арестува!

Аз си искам Тато!!! От всички президенти, МунДьо най-много ми мяза на Тато.

Ако някога сте се ровили по сайта на парламента, който би следвало да се казва народно събрание, в което много се съмнявам, ще знаете че преди към страниците на депутатите, които би следвало да се казват народни представители, имаше раздел срещи с избирателите, който винаги беше празен за всички депутати, а сега и е напълно премахнат. Не гласувайте за тези уроди, които в нарушение на конституцията, си присвояват народният суверенитет веднага щом бъдат избрани и решават вместо нас без да ни питат за абсолютно нищо. И да гласувате и да не гласувате, те винаги решават вместо вас без да ви питат за нищо, това е нарушение на член 1 алинея 3 от конституцията. От тук следва че като гласувате за тези боклуци вие ставате съучастници в нарушаването на конституцията, и им давате разрешение да я нарушават като игнорират мненията и желанията ви. Не гласуваъте на изборите за тези неграмотни боклуци и против себе си като пълни дебили! Не ги упълномощяваъте да нарушават конституцията като си присвояват народният съверенитет и власт и ви третират като стадо безправни роби

А бе добре е, че удари последният звънец на 48-ия парламент, ама щеше да е най-добре да ги беше ударил гръм, че животни като тия са с особено висока резистентност.

На майка ви в пу т к а т а да измрете дано!

Нда, подкрепям. Да вървят на майка си в... Откъдето са излезли.

Сектата ПП ме кефи. Тия сериозно вярват във всички нелепици ,които говорят.

Господин Божков очаква резултати от тях. Доста пари е вложил в политиката. Крайно време е да го върнат в България. На бял кон.

Умен е, не би заложил на куци магарета като тях. Еба им се мамата вече.

Негови са. Ама провален политически проект.

И кво? Всички пак ще повтарят класа като получават стипендии за присъствие

Ами какво да се прави, от толкова експерименти в образователната псевдо система, това се получи накрая!

Пак не гласувайте, за да продължават да ви управляват същите с купените гласове. Просто е. Като за прости хора.

просто го лапай целичкия

Къде да дойда, миличък?

На Добрите Шарлатани и Добрите Мравояди само нексокриптаците са им евроатлантически, иначе са си обикновени руски кавали наливащи народна пара във военната машина на Пиздин!

Възраждане-победа!

И аз като всеки български патрЕот нося россия в сердцето си.

Честит празник на кокорчо, гриндъра и мравояда.

Този парламент въобще не трябваше да го има! Какво всъщност успяха да "свършат" докато 48-я парламент съществуваше? Ами започнаха с нов милиард даден за хвърчила, след като дори не сме получили първите бройки. Изпращане на оръжие за фашиста от Киев и накрая декларация за геноцид на Гладомора. А нещо за интересите на България и на българите??? В тази посока БГ парламента остана глух и сляп. Но иначе,всеки от тях ще ви каже, че се е ръководил от интересите на народа. Само дето не става ясно, за коя точно част от народа и кои аджеба интереси?! Но....както се казва 48-я умря, да живее 49-я! И дано този да просъществува малко повече и да има някаква полза от него, но наистина в интерес на народа!

*бал съм ги в изборирите...........!!!!!!!!!!!Ша има да почакат народа да гласува...........???????Първо ще си оправят цените в държавата после евентуално ще благоволим да ходим на избори............??????

Че от какъв зор да "оправят цените"? На тях им е ясно, че овчеподобното население няма да гласува - следователно няма кой да ги свали от власт. Ако искаш нещо в държавата да се промени. ПЪРВО трябва да гласъваш за политици които могат и искат да направят промяната която и ти искаш.

Кат ти "'зор за цените"" троле ходи на избори да те ""оправят"" с вазелин същите депутати защото на сухо ще боли и не ме занимавай с глупости.........!!!!!!!!!!

Всеки народ си заслужава управниците.

То народ уважаеми всъщност няма! Не народ е това, а мърша и с това ще завърша!

Дали и ние пораснахме? Дали разбрахме кой мисли за нас, за децата ни, кой е популист и кой агент, кой работи против нашия просперитет и кой вреди на България?

разбрахме всички бг-политици в момента са крадци и рожби на ДС

Слава Богу! Че за краткото си съществуване този парламент толкова поразии направи!

Трябваше да повярвате на Радев, като се изпусна, че ще ви управлява. Вие му се изсмяхте, а той вече цели две години ви управлява. Технически държавата в режим на президентска република.

Чегъркаме ли?

Валяка ГЕРБ идва...

комуделски стар валяк вече даже не пали- скраб

Скрап се пише с П бе папагал. Не скраБ...

верно ли, ама ти ли го измисли ?????

смачка. Тоя път мутри ще мачкат други мутри.

да връщат парите

Тъжен ден. Дано отново същите депутати да бъдат в Парламента. Ще ви очакваме мили депутати! Бъзилам се разбира се. Дано измрат всичките.

Голяма излагация в България, големи реформи трябвали, голяма работа. Институциите са създадени, работят, корупцията била най-голяма у нас, че къде няма корупция. Караници до бога и няма правителство, старото правителство било от крадци, мошеници, мафиоти и т.н. Резултатът, избори след избори, глупост след глупост. Докато политиците се наумуват, лудите ще се налудуват. Борбата за властта им е замъглила акъла и те са в един политически махмурлук, неадекватни и инатести. Използват неосъзнати от законодателя дефекти на изборната система и правят народа на луд. Например законодателя не е предвидел точни правила за направа на правителство когато първия няма болшинство от121 гласа и кога, с кого и как трябва да прави коалиция.

До следващите избори 99% от тези свине чумави да измрат!!! Изобщо няма да ни липсват!!! Останалият 1% Бог да прости!!! Да ви еба ДИР-ниците!!! Пак ми го трийнете!!!

най накрая , и дано никога повече да не се завърнат , следващия мандат да го карат у Орландовци

Народа иска Възраждане, но хората са реалисти и ще изберат ГЕРБ и ДПС, защо знаят , §е реално само те има експертиза да управляват!

всичките сме един дол б.ок.луци

за този който искат,а не да мислят кой щял да спечели.Ако са единни ще изметат старите муцуни.

не желаем нито един от тая измет

Със сбъркана Конституция няма управление. Това е заложено в правилата. Не може да искаме огън и вода да правят коалиция в името на някакво измислено: народът го искал. Ако народът го иска, ще си избере една партия с 60% и готово. Такова животно няма. Как си представяте ГЕРБ, ДПС и БСП да упралвяват? То ще е вредно и пагубно защото ще се погазят основни принципи на обществото. Промяна в Конституцията като в Гърция примерно. Има варинти много. Да се обвиняват политическите партии е най-глупавото нещо.

Когато постъпиш на работа по трудов договор също влизаш в колектив от "огън и вода",обаче си натискаш парцалите,защото ти дават 5145 лева на месец!!! И не си риташ трудовата книжка,ами работиш 8 часа,5 дни...Като са ви слаби ангелите,сега ще видите избиратели пред урните,АМА ДРУГ ПЪТ...