17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако обществото се беше отнесло по-отговорно, учители, родители и управляващи нямаше да се стигне до тук. Ваксините спасяват животи!

Да ИЗГОНЯТ всички Китайски ШПИОНИ в селото, квартала и ще ИЗЧЕЗНАТ и китайските ВИРУСИ.. Като НЯМА Китайци, НЯМА и вируси.. Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

То до 30 януари ще има ли кой да работи и ходи на училище? В момента класа на сина ми са близо половината с положителни тестове и се мъчат онлайн да гледат какво става на дъската. Цялата тая работа е напълно безсмислена. Този понеделник беше идеалният за една седмица грипна ваканция.

Също подкрепяме.Това си е една мини грипна ваканция..