Зов за помощ за учителка от Априловската гимназия

Една от любимите учителки на Националната априловска гимназия в Габрово - Митка Георгиева, се нужда е от помощ за лечение на остра миелоидна левкемия.

Обратно в новината

Коментари - Зов за помощ за учителка от Априловската гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фармацията е ГРОБИЩЕ за обикновените Хора и Елдорадо за Определен брой Шкепетари.

Не бих помагала на никого, който поддържа куманягите, които избиха народеца. Пак гласувайте за куманягите, ама от мене подпомагане не чекайте . Тая яко ми прелича на куманиЗка. Ба това покуление влизаше да учи со партийна повеля онли. Да си лапа Чернобила и да не знае ного. Кога ни тровеха, пък те ядяха вносни храни и пиеха вносна вода....тогава не беше лошо за тех. Сега да умиргът. ПС: от пострадала от Чернобил, със семейство, в което има 4 регистрирани жертви от левкемия и други раци. От куманяги, за куманяги, не ми е жал, както сте си заработили Чернобил, тека сега си го яжте и си го страдайте.

Млъкни бре,урод нещастен!!! Кой ти иска пък на теб нещо,че да плачеш над чужд гроб,бре безмозъчна твар,безподобна!!!

Да помогнем на тази жена с каквото можем.

Не знам дали това лекарство ще помогне, въпреки звездната му цена!! Бих посъветвал да направят роднините на госпожата справка в Гугъл , има болница в Белград, частна клиника, която успешно лекува рак с перуанската, мисля ,че са такива, билки. Основателят и преди много години е бил изписан от болницата да си умира вкъщи от рак на мозъка. Спасили са го приятелите му, които са научили за тези индиански билки и той е заминал за там. СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ УМИРАЩИЯТ Е БИЛ НА КРАКА!!! Останал е там две години да изучава това лечение. Връща се в Сърбия, успява да пребори бюрократите и прави тази клиника. Всичко това го четох в дир-а, преди години. Мои познати се излекувала там. Може да се направи консултация само по документи, струва €50!!! Действайте, не се знайте, не е 7000 на месец!!!

Егати лекарството, егаци цената, егати грозния свят... търговия със смърт.

Нещо умно за казване??? И усмивката ви е супернеуместна. За ваш близък или за вас самият дали щеше да е същото изказването или според зависи дали ви засяга лично?

Прав е усмивката! А това, че ти нямаш и знак, дали не показва празноглавие?!

като видя написано някъде зов за помощ и се чувствам призован да помогна, с каквото мога. може би самият живот е зов за помощ, към глухите богове. не е нуждно да се трият коментарите с негативните прогнози, защото позитивните коментари на лицемерите носят повече отрицателна енергия. госпожо, благодарим ви, че изучавате децата ни и на благородство, което в днешно време никак не се котира на борсата. ще помогнем с каквото можем.

Колежке, правете каквото ви казват лекарите, но си намерете и сок от черен бъз, правен тая година, и пийте сода бикарбонат всяка вечер-А всички учители - молете се за нея!

Моля модераторите да трият своевременно коментари с негативни прогнози! И не е нужно да моля, а сами да се сещат! Тази учителка, както и майката на петте българчета, в подобна МОБИЛИЗИРАЩА доброто новина, те двете ще живеят! А колко, това не решават околните. Ние само трябва да дадем някой лев и да им мислим доброто!

Моля, допълнете последната цифра от IBAN - 3 !!!!!!!!!!!

delly

Благодарим Ви! Оправено е.

IBAN-a в BGN не е правилен - липсва е дна цифра

Разплащателна сметка с благотворителна цел за набиране на средства за лечение и процедури в чужбина на МИТКА ГЕОРГИЕВА, учител по немски език в Национална Априловска гимназия IBAN BG02 UNCR 7000 1520 2962 63 БУЛБАНК клон Габрово, валута BGN

Ако близките четат тук , попаднах на следната обява : скайп abonce1 - продава половин опаковка Нексавар на цена 500лв - явно останали от друг пациент!

Дайте и чрез SMS-и да опитаме. Мисля, че ще се включат повече хора. На учителката - късмет!