Талибаните атакуваха училище в Пешавар - 141 души са убити

Талибани атакуваха училище в пакистанския град Пешавар и убиха 141-ма души, от които 132 деца. Военните ликвидираха нападателите, които били между 6 и 9 души.

Обратно в новината

Коментари - Талибаните атакуваха училище в Пешавар - 141 души са убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се случи и тук в България, срещу децата и внуците ни. Циганите са ръжена който държи ДПС и пали огъня срещу българите.Преди година ДПС настрои помаците срещу българите, сега ползва циганите- политика винаги насочена срещу България и българите.

нееее... нетрябва да се избиват талибаните. трябва да им се сменя пола и да ги пускат публично голи след това на площада в столицата на държавата. Да видят останлите как се става жена. Па тогава да видим дали като вземат следващия път да правят такава простотия няма да си мръднат единствената мозъчна гънка от тягането на чалмата.

Не проектирай твой мераци върху мене. тъпите талибани ако незнаеш моето момиче имат най-голям страх да не ги приемат като мъже. така че това е най-добрата тактика за изроди като тях. а ти се спри малко щото ставаш банален с това да си мислиш че като си против някоя идея то това те прави умен. типична черта на хейтъричетата като тебе.

Що за изрод трябва да си, за да отмъщаваш на деца?

не знам питайте ботката на жеглов. нещо се е напушила здравата. и скоро ще започне да отстрелва децата лично.

За какво говориш изобщо?

За какво взимат пари тези организации като Хелзинкски комитети и прочее? Слепи ли са или така им отърва?

я ни кажи за "За какво взимат пари тези организации като Хелзинкски комитети и прочее?" Знаеш ли въобще? що говориш като пияница от село вместо малко да се информираш?

Време е за поредния кръстоносен поход!

Баси, след тази новина 150 убито жени около Багдад. Света полудя, а истинските виновници дори не си поправят грешките.

да направят супер пупер спасителна акция и да им утрепат заложниците нали? Щот в Московския театър Норд Ост мунчо дебилен а не опера..Не оцеля нито един терорист а хората умряха от натравяне с газ защото медиците бяха далече от бойните действия..Това не ти е като да отидеш в Пакистан , да ти се разбие супер стелтския хеликоптер и после уж да убиеш Осама, мъртъв от минимум 10 години..като не даваш никакво доказателство за смърта му защото го меташ в океана ХАХАХАХАХА Или като издънката на краварите в Иран където откупиха заложниците си с оръжие Иран Контри хахахахаха

Тия талибани от ден на ден ми стават все по симпатични! Давайте друзя докато не стигнете утре у Масква, а вдругит ден у Вашингтон!!! Един прекрасен Талибански свят... ама как ли ще се разберат с ИДИЛ? :D

отдавам го на глупостта и простотата ти. е, и малко да се набъркаш в "кютека"...

Ти пък що се мислиш за много умен :D

Един съвет. Не всеки, който мисли различно от масата е глупец. Доказано от историята!

Ти пасваш идеално за емисар на френската революция, на коминтерна, или на Новия световен ред. Такава човекоомразност е нужното качество.

Трябва да сме толерантни, дори и към крайните ислямисти! Вместо да убиват терористите, властите трябваше да им осигурят хуманно отношение и добри условия в затвора евентуално.

ако и истинна - това е просто част от вечната воина. бомбите през воините не подбират. ако не е истина - става за хранене на медиите и провокиране на коментари.

Да почиват в мир децата и останалите жертви! Огромна грешка правят всички които мислят ,че това е тероризъм!!! Това е подход който започна от Беслан/Русия/ и има за цел жертвите, да събудят страх в родителите за децата. Страхът събужда религиозните чувства и възпитание на другите деца преминава в засилена набожност. Нормална религиозна практика в подхода към атеистични общества препоръчана и от корана.

вижте, дори смъртта не може да ми/ни отнеме Свободата, която ми/ни е дал Господ, или Природата. Страх? Ние не се боим от нищо, защото сме на Правия Път и на Правата Страна! тези, които действаха срещу Аллах - нека се боят, защото наказанието им ще е ужасно!

Колкото повече - толкова повече. Какво повече ...

Мдааа, важното е да сме етнически толерантни...

какво общо има това с етнос... Сталин и Хитлер за избили много повече... талибани ли са били?

емо е новия зам, минбистрър от ръбатия пльок. това са им "ценностите" на тях. както и на "зелените" - за тях децата са източник на забавления - къде сексуални, къде.. други, видно е, нали.

i_iskren@mail.bg

Не, Сталин и Хитлер не са били талибани, но господарят им в невидимия свят е бил един и същ.

....нямам думи....след Пакистан и близо до Багдад са убити 150 непълнолетни моми4ета и млади жени......

Къде е тази новина ?

Докато трепеха хора по цял свят, кръщавайки ги, че били евреи, чифути и кви ли не, всичко беше наред. Сега когато те почват да вият на умряло от крайностите на собствения си фанатизъм, да визим дали ще спрат да се взривяват тук и там.

Много се разстроих, макар че не познавам никого от Пакистан, видях само по тв репортаж. Няма оправдание за избиване на деца! Извършители на това престъпление не са хора. Никой не може да ме убеди, че по религиозни подбуди човек може да извърши подобно нещо, тези са изроди, вероятно дрогирани до козирката, манипулирани от разни фалшиви 'мюсюлмански' проповедници. Не съм агресивен човек по природа, а и сега преди Коледа -още по-малко, но оправдавам агресията срещу такива изроди.

Мнението Ви е расистко и нарушава добрия тон... Обаче, редактора очаква/надява се на точно такава реакция и си драпа топките със кеф...

расистко? вие имате ли под ръка дори и стар тълковен речник, а госпожо емо? и въобще не виждам какво такива като вас - предизвикали хаоса по света трябва да бъдат допускани да си дават мнението.

Уважаеми ' Емо', би ми било интересно да прочета кой точно детайл от мнението ми го прави 'расистко'? Изобщо, наясно ли сте какво е расизъм, или сте от платените постващи глупости под всяка статия? Забележката ви би била смешна заради невежеството ви, ако статията под която я написахте не беше толкова трагична!

Lucky expat, не искам да бъда груб, наистина случилото се е трудно да бъде описано с човешки думи, но какво значи фалшиви "мюсюлмански" проповедници? Така както сме тръгнали ще изкараме и мохамед "фалшив проповедник", защото именно той е заповядал да се избиват неверниците, именно той си е вземал 6-годишни деца за "невести". Това е то ислям!!! Това, че има добри хора-мюсюлмани е въпреки, а не благодарение на мохамед. Това са хладките мюсюлмани, които не изпълняват заповедите на мохамед (т.е. само имената им са мюсюлмански).

Аз не съм съгласна, че добронамерените и нормални мюсюлмани са такива 'въпреки' ислямското им възпитание, а напротив! Познавам мюсюлмани и мога да заявя, че те са почтени и добронамерени хора. От тях съм чувала, че всякаквите секти като сунити, талибани, тези от ИД всъщност НЕ СА истински мюсюлмани. Повечето от тези сектанти са манипулирани от разни фалшиви 'ходжи', защото са ниско образовани, нямат професия, бедни са и животът им е ограничен и мизерен.

Нямам думи. Мили дечица, почивайте в мир и дано на другия свят хората не се делят по толкова абсурден начин! Поклон.

Защо мохамед е заповядал на последователите му да колят наред "неверниците"? Защото чрез дискусия и с доводи - просто нямат шанс срещу християнството. Нито от гледна точка на произход (доказуема история и география), значение, морал и мисия в живота. Да не говорим за хилядите изцеления, които са добре-документирани и до ден днешен се случват (който не вярва да потърси ТБ Джошуа в нета). Затова и представителите на други религии (в това число и капитализма и комунизма и нацизма) не влизат в публични дискусии с християни, които наистина следват Христос (не само да са чели думите Му).

само ще ви кажа едно нещо, а то е, че датите за появата на антихриста, свършването на властта на калима, както и появата на (най-)последния пророк (защо мюсулманите не вярват на последния след Мохамед пророк е въпрос на дяволски интереси, а не на истина). календарът на маите свърши. идат нови времена, но без знамена. и не на "новия световен ред", които изпонасраха (без извинение) всичко в ред по ред.

i_iskren@mail.bg

За хората, които познават корана и Библията не е тайна, че данните за последните времена са сходни. Това, което не съвпада е кои са силите на тъмнината и кои са силите на светлината - местата им са разменени. Луцифер е имал около 600 г за подготовка на корана. Ислямския "мехди" е всъщност "звяра" от Откровение, а ислямския "месия" съвпада с "антихриста". С други думи мюсюлманите ще посрещнат антихриста като техен месия. Под "последни времена" да се разбира: времената преди края на века, които ще бъдат последвани от Божието царство (тук на земята). Винаги съм се чудил: как е възможно от 310 млн американци в "считаната" за християнска държава САЩ, да се избере човек с името Барак Хюсеин? Досега всяко негово действие е насочено срещу християните в САЩ (вярвате или не, в момента християните-ветерани са считани за враг номер 1 на американското правителство - не ислямистите, комунистите, сатанистите или някой друг). Ако той е звярът (който ще подготви идването на антихриста), значи няма да слезе от власт в края на втория си мандат (ноември 2016).

часове наред се опитвам да намеря подходящи думи за да опиша, сравня или изкажа онова, що бушува въ мене по тоя така трагичен повод. има трагедии, които човек няма как да избегне и те са Природните Стихии. но това чудовищно деяние на силите на сатаната и неговите поддръжници просто можеше да бъде избегнато, понеже е в силата на човека да го възспре. аз ясно разбирам, че с тези си действия "бойците" на някой си аллах от местната талибабуинска фауна се опитват да се изгаврят с Аллах на милостивите и милосърдните, но това няма как да остане безнаказано - както за предизвикалите трагедията - така и за всички онез, които ги подкрепяха по който и да е начин. поздрави за моето момиче Малала и да вярва на каузата си, защото тя е Праведна и Справедлива - всичко друго си отива!!!! жертвите ще бъдат помилвани, а злосторниците - прокълнати вовеки! и така да е!

Аз съм против всички религии,всички беди идват от тях.Те са пълна заблуда за Човечеството Нека всеки който иска да си вярва в Господ,той е един за всички!

напълно прав сте. ако вярвате истински в доброто и сте милостиви не само към себе си, но и към останалите живи създания на тази планета, то няма как да сгрешите в решенията си. това е Истината. а всички онез, които до ден днешен се крият зад Името Господне за да всяват страх, мор, интриги и да бъдат срещу образованието нанасят щети на Природата - тепърва ще опитат Гнева Му. може пак да ни се смеят. не им се забранява, де. всеки е свободен да решава за себе си, как да бъдат оценени накрая деянията му. Иисус също не е могъл да поеме отговорността за всички злосторства извършвани от хомо-дебилус. за това е и бил повикан обратно. това е.

Ако Човек е против всички религии,то неизбежно става център на собствения си мироглед.Разбира се,ако е вярна мисълта на Достоевски:"Щом няма Бог , всичко ми е позволено". Когато в нравствеността липсва трансцедентен коректив,то уравнението е равно на етичен релативизъм. От това по-лошо няма за човечеството и мисля ХХ век доказа именно това.

Напълно те подкрепяме братко, само "транседенталния коректив" е пътя към Истината. Плюс горенето на хора и обезглавяването на неверници...

При теб,струва ми се ,религиозност е тъждествено на фанатизъм и екстремизъм. Следователно всеки вярващ е не по-малко от талибан. Мисля в това има повече тесногръдие,отколкото свободно мислене.

Шестима нападатели на мотоциклети, въоръжени с автоматично оръжие, гранати и колани с експлозиви, нападнаха тази сутрин училището-------------Военните успяха да ликвидират 9 нападатели...последно,колко е бройката на нападателите ?

какво значение има бройката? всички, които извършиха това злостно деяние са осъдени на безвремие. те никога няма да могат да се върнат или преминат където и да е. независимо дали вярвате в тия неща - или не. това е. техните души са загубени завинаги. и над тях има власт само Оня, що държи ключовете на ада. те са си негови вовеки. справедливо е.

Докато двете оскотяли от желание за световно господство империи САЩ и Русия си го мерят,тези неандерталци фундаменталистите току виж направят още куп бели!

подкрепям мнението ви. нека минусите, които ви поставят зарад него да не ви смущават. злото се таи във вътрешностите на тия, които се радват да има трагедии по света, че да имат от какво да печелят поредния откраднат милиард.

Ама нали те не са създали Земята и хората нали!Като не им харесва живота и другите религии им пожелавам да умрат в страшни мъки тези терористи и никога да не се върнат към живот!Всички искат мир по света!

Радикалният ислям е злокачествен тумор върху лицето на Земята. Крайно време е да бъде изрязан докрай, за да се запази животът на целия организъм. И не ми говорете за толерантност и човешки права. Когато отрязват орган, засегнат от рак, никой не се сеща за правата на раковите клетки, нали?!

Същото важи и за юдаизма и за протестантството !

Не пропускай християнството, комунизма и демокрацията.

Приятелю,какво знаеш за православното хрисиянство като учение,та го поставяш наедно с политическите доктрини?

Като цяло е станинска и античовешка религия, умишлено създадена да бъде такава (от гениални стратези-сатанисти), за да изпълни ролята си за установяване на Нов Световен Ред. Вижте го Обямбо как открито подкрепя създаването не световен халифст! Защо не приемате случващото се по света съвсем сериозно и с голяма тревожност. Ощш по мвремето на чго войната и създаването на Косово се говореше за ислямска дъга, част от която ще са Родопите. Затова Туркеята е толкова агресивна и арогнатна в поведението си спрямо България.вИдете и вж. колко джамии са построени там. Но нашите политици, на които им е взет страхът, не смеят да вземат мерки.

i_iskren@mail.bg

Браво за коментара!

Между Пакистан и САЩ се изостриха отношенията и Президента на Пакистан не се срещна с дошлия от САЩ Пратеник преди 2-3месеца в столицата!! След като Армията на Пакистан нанесе удар срещу лагер на Талибаните в Югозападен Пакистан в близост до границата, това Терористично убийство на невинни деца в училището е организирано от същите тези "Талибани" - Престъпни Наемници, Финансирани, въоръжени и обучени от Ционистките Банкерски Фамилии управляващи САЩ!!

-Ще пътувам с теб!.....каза австралийския народ.

Ще пътувам с теб, това е най-бързият път към рая!

Талибаните бяха създадени и финансирани от краварите. Както и Бен Ладен, който за благодарност им срути кулите близнаци. Всички ислямистки изроди са създадени и финансирани от реднеците.

Срутили са си ги самите те. В сайта на ФБР Бин Ладен беше обвинен за всичко друго само не и за атентатите от 11 септември - факт. За Ал Кайда и ИДИЛ - снимките на американски политици с главатарите им са показателни за хората които все още могат да мислят сами.

Технически невъзможно е за траперите-детеубийци да опашат кулите-близнаци със специализиран военен термит (разпрашен алуминий и железен оксид). Изключително прецизно унищожаване на сградите с метода на "контролирано събаряне". Да не говорим пък за СТЦ 7 - който падна по същия начин (чрез "контролирано събаряне") без дори да е бил засегнат от какъвто и да било удар.

Тези идиоти талибаните са финансирани от американците.Всичката гнас идва от СаЩ

Абе аре избийте си ги тия американци от главите бе, комуноидни шизофреници, ако не бяха американците братята талибани отдавна да са по тия места, аман от облъчени

дрогата,вреди на здравето

Преди известно време препрочетох от любопитство част от "Моята борба" на Адолф Шикелгрубер.Знаеш ли твоят стил,грамотност и невероятна политическа злост и омраза поразително приличат на него!Боже опази ни от нови фюрери!

подли мръсни страхливи твари! Лесно е да се нападнат и избият 120 деца! Не по 72 девственици ще имате, а ще се мъчите вовеки веков..и това ви го пожелава нерелигиозен човек...в никоя религия не е позволено да се убива камo ли пък деца..

И в рая имало 72 девственици, дето ги чакали. То бива бива онанизъм, ама ...

Ти винаги си бил заблуден от обществото да гледаш САМО в определени посоки. Обществото те е превърнало в БИОРОБОТ (роб). Съществува голям заговор. Всяко малко дете е увредено - незабавно. В момента, в който се роди, обществото ЗАПОЧВА да го уврежда. Преди да разбере, той е роб и е осакатен, осакатен по хиляди начини. Когато човек е осакатен, ще ТРЯБВА да ЗАВИСИ от семейството, от обществото, от държавата, от правителството, от полицията, от армията - ще ТРЯБВА да ЗАВИСИ от ХИЛЯДИ неща. И заради тази ЗАВИСИМОСТ ще си ОСТАНЕ роб завинаги, НИКОГА няма да стане свободен човек. И така, обществото осакатява - осакатява по толкова фини начини - а ти НЕ разбираш. Преди да успееш да разбереш нещо, ВЕЧЕ си осакатен. Кой си ти тогава тук и сега.

Винаги в еврейския трудов лагер наречен САЩ е имало нужда от работна ръка (роби) !

Винаги в еврейския трудов лагер наречен САЩ е имало нужда от работна ръка (роби) !

Абе за празниците всички лудници ли са отворени?

Познай през 1983г. кои са били приятели на България, и кои врагове?

Къде са тези които се възмущаваха от изтезанията на ЦРУ онзи ден? Може би и на тези талибани трябва да им предложим по чаша топло какао?! Изискват ли отчаяните времена отчаяни мерки?

Потресен съм, защо Талибански бойци и Ислямска полиция??? Защо по този начин се назовават най-безмилостните престъпници в днешно време. Това са банда от жестоки злодеи, изроди и изверги убийци, срещу които трябва да застане целия целивизован свят. Крайно време е света да се обедини и да поведе открите борба срещу безчовечните и зверски убийства в Африка и Азия. За престъпници като тези и техните подържници, без компромиси и съд. С моята присъда и на място. Лек ден.

Няма думи с които да се опише това зверство. Думата животни е нищо. Животните убиват при нужда. Тези са Сатани.

Не забравяй, че са рожби на американските боклуци, които отглеждат бандити и ги ползват според нуждите си.

Негърче се прибрало вкъщи БОЯДИСАНО в БЯЛО и казало: - Децата в училище ме боядисаха ЦЕЛИЯ в бяло. Майката хубавичко го напердашила. Прибрал се и таткото. - Какво СТАВА? - попитал. Майката му РАЗКАЗАЛА за това как децата боядисали Блек в бяло. Момчето изяло пердаха и от баща си, задето НЕ могло да ОТСТОИ себе си. След малко се дочул СЛАБ гласец: - Бях бяло момче САМО за два часа, но ВЕЧЕ Ви мразя, черни маймуни. ВИНАГИ представителните политици и духовници са правели САМО едно в течение на векове - НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) - християни убиват мохамедани, мохамедани убиват християни, християни убиват християни, мохамедани убиват мохамедани. И за какво? От състрадание. Казват: Ще те вкараме в ПРАВИЯ път. ОТКЛОНЯВАШ се, НЕ можем да ПОЗВОЛИМ това! Свободата е свобода, когато е ПЪЛНА. Свободата ОЗНАЧАВА и да се ОТКЛОНЯВАШ. Ако НЕ ПОЗВОЛИШ на човека да се отклонява, що за свобода му ПРЕДЛАГАШ? Казваш на детето: Свободен си САМО да постъпваш правилно, а АЗ решавам кое е то. Нямаш свобода да ПРАВИШ лоши неща, а АЗ решавам кое е лошо. Що за СВОБОДА е това? Кой си ти да РЕШАВАШ кое е правилно и кое не? Нека ВСЕКИ решава за себе си. Само тогава СВОБОДАТА е, само тогава ДЕМОКРАЦИЯТА е, само тогава и ТИ СИ, а не просто един БИОРОБОТ(РОБ).

Кога християни са убивали мохамедани (да се разбира мюсюлмани) , защото не искат да приемат християнството и са превръщали джамии в църкви?! Я вземи се охлади и говори разумно. Какво още трпбва да се случи, за да проумеете същността истинската на това нещо, наричащо се ислям.

По време на кръстоносните походи. Не че има оправдание тези хора да си останат в тъмната епоха де...

Ах, колко опияняващо звучи само "пряка демокрация" ... За хилядите години човешка история би трябвало да ни е ясно, че пълна свобода, няма, не е имало и няма да има (поне докато не дойде време "князът на този свят" да бъде хвърлен в огъня). В наши дни сатрапската диктатура от миналото е заместена от контрол върху почти всяка човешка необходимост (изкуствено-създадени зависимости, които на запад са още по-силно изразени). Там вече започват да усещат зависимостта дори от супермаркета (ако поради някаква причина спре доставката на храна - положението става много сериозно). Целта е физическото съществуване на човека да бъде поставено под тотален контрол - с това ще се установи контрол и върху душата на човек, защото ще му бъде отнет най-ценният Божи дар - Свободната воля (възможността да избираме между Бог и всичко останало). По-скоро, въпросът е: колко свобода можем да откопчим и за колко време? За съжаление, след следващата война, хората ще забравят тази дума и ще са доволни на къшей хляб.

Слава на Калашника! Слава на Русия! Слава на кръволока Путин!

коментар

Където се е намесил чичо Сам, рано или късно положението се осира. За Соросите - > преди да коментирате прочетете историята на талибаните.

Ти я прочети, преди да съветваш другите, ама прочети нещо достоверно, а не българския текст в Уикипедия, който е писан от такива като тебе.

Защо ги наричате талибански бойци - нямат право на такова наименование. Истинското им име е талибански изроди. Талибански аркоманизирани малоумници, уроди...

е това ли мирния ислям? да избиваш деца ... в езика няма думи,които да опишат мерзостта на подобни актове!

Да избиваш деца и да се жениш за 10-годишни.

:(((((

Психопати шизофреници и циклофреници, дресирани от поклонниците на дявола за да са безразсъдни мародери. Общество в което власт имащите налагат своята воля чрез страх и репресии върху хората е обречено на бърз упадък. Такова общество е срам за цялата вселена и няма право съществува.