Обезоръжиха пиян полицай до училище (видео)

Пиян полицай, въоръжен с 2 пистолета, палка и нож, е бил обезвреден от колегите си на метри от училището и детската градина в столичния кв. "Световрачане".

Обратно в новината

Коментари - Обезоръжиха пиян полицай до училище (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алкохолик

Алкохолик

Пияно, безполезно и комплексирано прасе в полицейска униформа. В Германия щеше да е новина. У нас е ежедневие.

Забелазвате ли как уж случайни и несвързани инциденти всъщност започнаха да стават системни. Аз обаче забелязвам нещо по-сериозно. Че това става винаги при управление на БСП. ГЕРБ управлява в криза, когато можехме да очакваме повишаване на престъпността. Обикновено е така не само в България. Обаче не се случи така, а обратнто. ГЕБР свалиха престъпността татистически и като уещане на хората. Сега обаче нещата започват да сатават сериозни. Уверен съм, че БСП трябва да напусне властта, защото резултатите от тяхното управление са осезаемо трагични. Не говоря за несългасието си с това, което рпавят, а говоря за вече видими последствия. Техните електорат е неук, политиката им е бездарна, некомпетентна и най-лошото - комунитическа и деспотична. Докато обвиняваха, че Бойко бил деспот, се оакза, че те взеха демокрагтични организации под управлението на правителството! А Бойко слушаше хората и коригираше дейтвията си според положителни обществени нагласи! БСП има вредна роля за България и така е през всеки техен мандат. Доказно вредни.

При милиционера, всички са виновни до доказване на противното? При полицая, всички са невинни до доказване на противното?

Два пистолета, десантен нож, бронежилетка !!! Баси комплексара !

Хайде бате базко запей наново! Родната полиция ни пази!!!!!!!!!!

Какво са обезоръжили и обезвредили... Човекът си тупнал кротко на тревата, както се вижда от клипчето. Кьоркютук пиян, паднал, щял да си лежи докато изтрезнее, а те му развалили дрямката и го пратили в изтрезвителя... Юнаци!

Поредната торба станала полицай за да не работи! Ранна пенсия, сигурна заплата, отворени врати и затворени очи покрай - " колега ". Много са натоварени и стресирани от работата си, а като трябва да се намесят - това не им е в правомощията. Съд за гнидата ! За тях закона трябва да бъде по - строг !

Да добавя! Знаете ли как се влиза във висшето училище на МВР - така наречената школа в Симеоново - с изпит по ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ! И това са бъдещити ръководни кадри в МВР. Представете си критериите за тези в патрулните коли и по бариерите.

В нашата страна има три много важни фактора, които управляващите принизиха - това са лекарят, учителят и полицаят. Здравеопазване, образование, защита - виждате ли как са ни отслабили. Не мога да съдя този човек. Жал ми е, че до там стигна обществото ни заради онези отрепки във властта.

В една държава в която /с малко изключения/ ,лекарят гледа на пациента като ходещ портфейл,учителят си изпява урока и не може да вкара в главата нищо на ученика говорещ по телефона си в час и полицаи мислещи как да изкарат някой лев под прикритието на униформата ,не можем да говорим за качествена власт и законотворци през последните години! В интерес на истината и трите професии които си посочил/а/ не са едни от най-добре платените в България! Дали не е въпрос на манталитет тогава поведението на гореизброените!Нещо за материала!?

допуснах грешка....СА от най-добре платените...

И във Америка се случват подобни неща полицай,или военен да застреля колегите си,така че какво се вайкате,когато мозъка откаже,никой не знае какво може да стане.

И това, според тебе, е някакво оправдание??? Ако ТИ си потърпевш в такава ситуация, съвсем друга песен ще пееш.

Нямал бил белезници и нищо не можел да направи... Ето така се възпитава уважение към полицията! Мъка...

Да бяха му изпратили "спец" частите за борба с тероризма. Той е застрашавал живота на децата от училището. Но нали е от "нашите", ще си го попитаме.

И човека душа носи.да е жив и здрав,че не е направил някоя беля.

Когато е въоръжен не е просто човек, а полицай! Когато е пиян и въоръжен е престъпник, въпреки, че не го осъзнава.

Овчев, кой е виновен?

Егати резила!Тоя полицай трябва да го затворят в лудницата за алкохолизъм!Думи нямам от нашата държава,органи и управия!Бог да ни е на помощ!

Бил е малкият дявол. Добре че не е станало нещо по-лошо като взимане на оръжието му от случайни или пък самият той не го е употребил.

нашата държава, нашата полиция която ни пази и министърът, който седи зад гърбаза на всеки полицай. То остава децата да обезоръжават полицаите.Има ли някой който още да се пита защо особено в последната година толкова млади хора напускат страната.

Той и МВР-министъра,с глав.секретаря си изглеждат като пияни или дрогирани,щом нямат доблест след явните гафове и жертви,та защо пък тоя полицай да е недостоен и прав!Рибата се вмирисва от главата си!

langlima

"Местният полицай нямал белезници"...божеее, "родната полиция ни пази"...не е истина...

а според мен е нямал жилетка като колегата си, и го е било бъзе да ходи да му иска пищова... ;-) И аз да бях и аз нямаше да си намеря белезниците... ;-)

Имам чувството,че това сценка от детския сериал "Том и Джери"

най-кофти е, че полицаи изнудват по софийските уклици без да си направил дори нарушение. Слава ббогу, че рядко съм в Бг, но почти винаги ме спират и се правят на отворени. Как пък веднъж нямах такъв случай в Европа???

няма как да имаш..., там не смееш да гъкнеш пред полицая, а той взима такова възнаграждение, което не смее да изпусне и си го пази. Нещата са многоооооооооо различни, но нали не си в БГ ти най-добре го знаеш...

Да не би в Бг като те спре полицая да ти задава три гатанки и ако отговориш да ти опрощава провинението и да не ти взема последните стотинки?Напротив навън са по-толерантни и по-склонни да проявят разбиране при леки провинения на пътя!А пък заплащането на полицаите у нас не е от най-ниското за нивото на заплащане в милата ни Родина!

Интересно ми е,въобще в МВР,дали всички знаят за тази новина,защото реякцията би трябвало да е мигновена!!!!!!

Еми аз от кога разправям да се закрие полицията? Ние ще си се оправим чудесно и без тия пияндурняци!

Как ще се справиш - седейки зад компютъра, може би, като останалите смелчаци по форумите.

Имам пушка...

Този без белезниците на работа ли е още ?????????????????????

Тук новина 1 и по фрапиращото е че местния полицай не може да го арестува поради това че няма белезници,ега ти скапаната полиция,направо като в анимационен филм.....!!!!!

Може би е искал да успокои децата. Обадил се е където трябва. Искате да излезе срещу пияния и да започнат да се стрелят ли?

Сигурно другите са били по-издръжливи и не им е лчичало толкова.

Напоследък полицията стана много нагла, освен че са некадърници откакто имат ново ръководство начело с Йовчев, който не спира да се хвали, че престъпността рязко е намаляла? Ако някой е забелязал това, то нека да го потвърди и да каже колко "добрини" и кадърна полиция имаме? Продажни ченгета, корумпирани до мозъка на костите си!

Ей тва кърти:"Местният полицай обаче им казал, че няма белезници.......' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АМА ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ МИЛИЦИОНЕРИ???ТОВА СА"РОЖБИ" НА БКП-БСП-ГЕРБ-Д.С.

Лошото е,че от лошо се е напил ...

Шматката лазаров как ще коментира случая?

Да тук тумбаците излизат в пенсия на 40г. и получават пенсия и заплата пак нищо не вършейки.И така с привелегии им тече живота.Пак заговориха за пенсионна реформа ,но....това не се отнася за тях.Ето това са тумбаците които източват НОИ.

Държавата е катастрофирала окончателно .

Държавата ни е като този, пиян полицай?-Безпаметна, въргаляща се по пътищата, незнаеща къде отива, просякиня.

Вчера пазарувах в един магазин, като преди да вляза в него, видях в съседната пресечка един скрит полицай с патрулка. Напазарувах и си тръгнах, като докато още правех маневри назад-напред, за да изляза на основната улица, не бях сложил колана, защото е неудобно да се въртиш с него. Изведнъж видях въпросния полицай, който се бе придвижил една пресечка и се промъкваше по тротоара зад дърветата към мен, явно кефен че ще ме санкционира. Все пак заради жилетката го видях отдалеч и и сложих колана, което и без това щях да направя. Физиономията му стана покъртителна, все едно му бях взел надницата. Просто се почувствах отвратително докъде може да стигнат някой хора, за които карането без колан или не дай боже без светлини под ослепителното слънце е най-зловещото престъпление, заради което си заслужава да се пълзи зад храсти и дървета.

Че постъпката е отврат, така е, на все пак не разбрах дали е бил на работа или е в почивното време. Все пак като сте толкова строги, си спомнете за пияните лекари, пияни депутати, пияни учители и т.н., защото в този батак, наречен държава, често отчаянието води до подобни неща. Съвсем друго е, ако е хроничен пияница и това е почти всекидневното му поведение - тогава няма обяснение за всички по системата защо не са взели мерки. И ако е в почивса, защо е въоръжен до зъби.

Бил е с униформа и въоръжен. Това не е ли достатъчно????

Полицаите, военните и всички с униформа, са на работа докато са с униформа, дори по пътя към къщи, ако е с униформа е на работа.

само сега полицейската мафия да не погнат този дето е направил видеото, както бяха погнали онзи във Варна когато беше снимал полицаите как спят в патрулката на сянка.

Ще го погнем разбира се! И теб ще намерим. Въобще всеки от не милиционерското общество, а от простолюдието дръзнал да надигне глава ще бъде гонен и репресиран до дупка, е разбира се тези които си плащат могат да карат пяни, да крадата, да продават дрога...

Колегата е прав - ще гоним и теб! Мноо дрънкате и ни нарушавате спокойствието!

В какво превърнаха МВР с тези шуробадженашки назначения -в най-мразеното съсловие.Как пък в тази система няма поне един свестен.Паразити живеещи на гърба на бедния дънакоплатец.Мразя ви !От вас не мога да очаквам да ми защитите въпреки ,че ви плащам.Няма такава държава.

Най разпасаната команда е МВР..от милиционер не става полицай. Мисленето трябва да е ДРУГО ... Те са длъжни на ОБЩЕСТВОТО а не обратното!! Сега да видим кой е виновен "риболовците....винарите....баровете...или ЧОВЕКА от МВР.Като в Щатите при провинение ВЪН и ти се отнемат ПРАВАТА за ПЕНСИОНИРАНЕ !! Тук "тумбаци" на 40 г. излизат в пенсия и продължават да РАБОТЯТ ??

В сексшоповете продават белезници,колегата що не си е купил?

Сега сигурно ще повдигнат обвинение на децата, че са го снимали и с това са застрашили обществената сигурност. Йовчен вероятно ще коментира, че вината е у Борисов/Цветанов/Герогиев. След което служителят от "системата" ще бъде пенсиониран предсрочн, с военни почести и материални екстри заради стреса изживян по време на службата.

Закривайте държавата, колкото по-бързо, толкова по-добре за народа! По добре да сме провинция на страна, в която има закони, важащи за всички без изключение, отколкото някаква територия, ползвана като опитно поле за простотий и безумия

Днес бе хубав ден и яхнах колелото... Заприказвах се с един приятел на един светофар. Спря патрулка на червено - вътре двамата "пъдари" без колани... Забелязах го защото миналата седмица ми написаха фиш за 50лв. че съм карал "без колан"(по принцип не ми тежи и винаги го слагам, но в случая тъкмо бях тръгнал от паркинга и не бях го сложил още...) Та им викам на момчетата - Сложете си коланите, бре! Те се спогледаха, като "пръднал в автобус" "Къв си ти?" ми викат - като ме гледат, да се подпирам на колелото... А бе сложи си колана ти казах, сега ще видиш къв съм и вадя ГСМа, чудейки се на кого да звънна... За съжаление светна "зелено" и подпалиха гумите... Та така, сами сме си виновни, че им позволяваме да си живеят животеца и да си вземат заплатките без да се потят много-много... Нашите милиционери не знаят, че са там за да служат на нас, а не на началниците си! Трябва да ги подсещаме по често!

Ей за това населението трябва да е въоръжено - за да може да се самозащитава от пияни ченгета.

Този пияния ли ще ме пази ?

Защо мълчи министъра,гл.секретар,целия пол.участък е за уволнение и то дисциплинарно!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз лично не мисля , че на този полицай това му е пръв и единствен път като се е напукал до козирката. А също мисля ,че преди да стане полицай е минал на какви ли не тестове и комисии. Е какво става в такъв случай.Дори мисля че и по време на службата си също минават през психотестове. Е сега не е ли редно всички подписали се в заповедта за назначаване и на тестовете да се държат отговорни.Ами ако беше стрелял и недай си божи да стане беля кво прайм тогава. ..... г-н Министър? Ами този полицай не е ли изял хляба на някой който просто щото няма връзки не е на работа в полицията а е далеч по качествен човек...г-н Министър?

Коментар на Овчев и Лазаров: полицаят бил по-почерпен от барман, а другият не ползвал белезници. Виновен е бармана. Няма оставка.

Ето ,това е,"Местният полицай е казал,че няма белезници и не може да го арестува освен да докладва на началника си"....no coment.........

Какво още трябва да се случи в това МВР, за да си подаде оставката Овчев? То не бяха "спец акции" с белия автобус пред Народното събрание, то не бяха бежанци, то не беше смешното жандармерско присъствие по селата само през деня, то не беше смехотворна акция в Лясковец. Сега (дори не обвинявам пияния полицай) отново не контролира подчинените си, не им предоставил белезници - и тях ли ги няма в снаражението? Няма никаква представа какво се случва в МВР, не прави нищо така че превантивно да взима мерки и какво очаква? Най-голямата организация в държавата, а ефективността е под всякаква критика.