Самоделна бомба избухна в училище в Сунгурларе

Взривно устройство избухна в училище „Христо Ботев“ в Сунгурларе. Няма пострадали, нанесени са материални щети. Директорът заяви, че е получавал заплахи.

Обратно в новината

Коментари - Самоделна бомба избухна в училище в Сунгурларе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лицевата фасада ?!

Сам, Бойко, на кооня ?! С кофа зоби, патриоти, фсички, на оруужиее...!

Цялата община върви към разпад. Какво СОУ? Колко и какви деца се учат там. И на какво?. Там нищо не работи освен некадърното данъчно.

ДОКАТО ОСТАВЯТ ТАЛИБАНИТЕ БЕЗНАКАЗАНИ И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТАЛИБАНИ НЕ ИМ ПУКА . ТАКА ЩЕ Е. ТЕЖКО ТИ БЪЛГАРИО СТРАНА НА ПСЕВДО ГЕРОИ.

Чудя се какво би казал дядо Вазов по въпроса за бомбите в училищата и за заплахите към даскалите, като министър на образованието и интелектуалец. А???

Като не успяха с Ран-Ът да ни видят сметката,сега започват с училищата, после църквите, после природата.Всяко по реда си.

Така е, не успяха с Ран-ът, сега пробват с Пут-ин! Мъ не става, от 1400 години гледаме сеира на разни лилипути!

Все сме го огледали....

Само да не стане като с онази бомба в онзи автобус, дето нямало взривно вещество и детонатор, но миришела на бензин и ацетон. Истерията бавно се подгрява. А истеризираното общество ще преглътне всичко - и ток, и фалити, и чужди танкове. Така че смело, преститутки - всяка пиратка - бомба, всеки бидон - екокатастрофа.

ЩОМ СЕ ПОСЯГА НА УЧИЛИЩА - АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ДЕТО НИ НАСАДИХА НЯМА СПИРАНЕ. ОТ ТОЗИ СЛУЧАЙ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕСНЕМ И ДА СИ ЗАДАДЕМ ВЪПРОСА - КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ОЩЕ ЗА ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ?...

Каква американска демокрация ти се привижда? Това си е обикновено подивяване на населението. Маймуните стават повече от хората.

за взривове в училища и болници доживотен затвор без право на подмяна!

Шило

Съгласен! Гласувам с две ръце. Само една лека корекция-не подмяна, а замяна.

Какво друго очаквате от държава с мутра за премиер?

Така е,прав си!Когато имахме гей премиер,всичко беше по мед и масло.

Какъв гей бе??жив педал си беше!!

Предния пример беше ли на парада тия дни?

И какво сега стана със Мутрите от Данс,запалили колата на Колегата,и изнасяли бели роби за Износ,???И понеже те разбрали че нашият човек знае и го Рекетирали От Данс да си Мълчи и нашият още повече полудял,да видим другата седмица какви ще ги сътвори за Мутрите или Рекетьорите от Данс,вие какво предполагате че ще е заглавието за Данс:)

А стига ве. И ти ли изкука?

мммхм, след 25 години деморкация на новия голям брат, вече и училища се вдигат във въздуха в тази страна..

Този месец имаме едно срутено от малоумие училище и едно взривено. Добра работа на управляващите ! Програмата за унищожаване на България върви на пълни обороти. Чудя се кога ще запалят Университета?

И в кой от двата случая са виновни управляващите и с какво? Това, че някои родители възпитават децата си в мутраджийство/бомбаджийство пак ли е проблем на управляващите? А може би строителната фирма дето подкопа основите на срутеното училище пак е избрана от управляващите?

Управляващите са виновни за това , че престъпниците си остават безнаказани и си вилнеят на поразия .

Самоделна бомба за училище тоя трябва да е бил доста тъп ,не знае ли адреса на парламента ?тази цел щеше да донесе повече точки

Първо не си ли задаваш въпроса за адреса на директора не го ло знаят, че посред нощите ще пукат пиратки по балкона на училището...или баш директора е бил в кабинета си по това време. Ако е така, какво е търсил там в ни вуй, ни друго време когато нормалните хора са по креватите си а ненормалните пуцат с пиратки.

Знаем, че знаете кой пише и защо, Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Знаем, че знаете кой пише и защо, Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Сега се очаква и ако на някой друг в дълбоката провинция му загори тенджерата, дирниците да информират своевремено обществеността.

Учебна тренировка на млади джахадисти и тест да се види какво би направила полицията ! Днес пиратка утре , тротил !

ГЕРБ отдавна трябваше да изгонят социоложката- министърка.Заплахите и осъществените идиотии зачестяват и стават нагли. Но НАГЛИТЕ са във властта, която не взема мерки а потулва сигнали. Гарантирано от Баци и сектантите в правителството!!!ОСТАВКА

Шило

Смяната на един министър нищо не решава. Оздравяването на МВР е процес, който трябва да тече независимо от това, кой е на власт. За това трябва единна воля от всички, трайни промени и преди всичко спокойствие за служителите, за да има наистина ефект. Ще се смени един, ще се сложи друг, при смяна на властта- отново същото...Това са реформите в МВР сега. Но трябва да спре.

Трябва ни нов Гешев.

''ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ""

Мой човек днес пак не си си вземал хапчетата

васко

Да,защото никога не съм и бил Герберасте:)Искаш ли Саламче??

Kalin

Взеха и с пиратки да ни занимават и да ги представят като "бомбен взрив"

ха-ха,,личи ти отвсякъде че си на тиквата от антуража.

къде е псевдо министърката да се изкаже, къде е главния дюнерджия на БГ да се покаже и обясни, че не започва това, което уж не трябваше да се случва?!

Боко, но не Харам, а Тиквов!

нерде училище , нерде н.събрание !!?