Рецидивистът, намушкал 13 пъти ученичка, остава в ареста

Пернишкият окръжен съд остави за постоянно в ареста 28-годишния Радоcлaв Koлeв, който вчера намушка 13 пъти с нож 15-годишната Зорница Спасова.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивистът, намушкал 13 пъти ученичка, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрация.Нали всички искахте това ?! Само , че тя е за хора с ястно ценностна система.Явно рецидивиста здраво е спонсорирал девойката и в един момент когато парите са секнали всичко се е обърнало , но явно той сериозно е бил хлътнал и ето го крайният резултат.

Егаси, тоя ще излезне един ден от затвора, даже след подобен опит за убииство. Изродска система!

Тази снимка я има цялата в интернет пространството! Момиченцето си държи цигарка харабийската и дели ложе с престъпник... на 15г. Дека са майка й, баща й и който и да е роднина до девето коляно? Питам аз?!? Изпущена работа му се вика на туй! Жалко, че тая история е факт!:(

Защо никой не излезе да протестира сега срещу държавата, която е виновна за всичко. Родителите на момичето могат да се оправдаят със съдебната система или полицията.

На теб държавата ти е виновна за всичко . Според мен по правилно е къде са родителите на тези деца , не само на момичето а и на момчето къде са били досега?За съдебната система съм съгласен народа ги кара да работят и да си гледат работата насила !

Аз съм на 33 и редовно се виждам с 17 годишна и ми е супер!

Pesh0

аз пък винаги се кефих , да съм с каки , като бях от 17 та до 30. Да са поне с 5 години по големи ми беше мотто . Винаги когато съм бил с по малки , ми е било скучно , не са знаели как да се държат и какво да правят .

Този е не само убиец, но и педофил. защо родителите и приятелите на жертвата са допуснали педофилът да се гаври с момичето и не са се обадили на полицията?

Странно защо до сега "народните" ни избраници не прогласуваха закон, с който се збранява секс с малолетни и всеки,който не спази закона да бъде реално осъден на примерно минимум пет години,а ако е държавен служител на минимум осем години.В лошата Америка е забранен секса с непълнолетни.И въобще е крайно време да се приеме строг закон и за изнасилвачите, като за изнасилвачите на деца би било добре да се въведе смъртната присъда. Всяко насилие следва да бъде наказвано, но по съдебен път,а не самосиндикално.Трябва да има и закон забраняващ робството с драстични наказания на ония,които го нарушават и т.н. и т.н.

нещо като наказателен кодекс ли например да е законът?

И аз съм мъж, но не мога да ги разбера какви са тези "мъже" комплексари. Ами като не го е искало момичето всеки да си гледа живота. Ама такива като тоя изрод си мислят, че живота на друг е тяхно притежание. Най-строго наказание за такива!

Фактор в случая според мен е възрастта му.Той мисли за семейство и деца,а тя за уроци и дискотеки.Не знам каква връзка очакват зрели мъже от момиче на тази възраст.Къде са били родителите и не са ли са интересували с кого се среща дъщеря им?

глупости, мислил за семейство и деца, айде де, сериозно ли го мислиш? Мисли къде да краде, да си продава дрогата и т.н. От такъв боклук, с много присъди, нищо не става. Това си е един психопат и социопат.

.. коментара е излишен. "Ако бъде признат за виновен," .. "безспорно е доказано, че той е автор на деянието"

" Той е едно много добро момче, ама явно е бил пиян, затова го е направил. Алкохолът вероятно е причината... " много добро момче, затова има хиляда производства и присъди. Пиян бил, абе и аз имам случаи да се почерпя, но не хващам ножа, нали? Този директно в затвора и да не излиза оттам! аман от изроди в тази държава

Защо слагате минуси на човека? Правилно е заявил, че този е изрод и е за затвора и да не излиза от там. Не може да си добър и да крадеш, да се занимаваш с наркотици, да искаш да убиеш някой.

глупак ! 13 е фатално число бе ! и на 13 е била като сте се почнали !

и сега 13пъти дневно ще го ръчкат , поне 13 години ! наистина е фатално това число.

Какво прави 15 -годишна с почти 30-годишен.Извратена ни е нацията.

На такива човекоподобни направо му вземайте органите и ги продавайте или използвайте за благото на държавата

Този не е рецидивист! Рецидивист значи да извършва постоянно еднакви престъпления (примерно кражби). Този е социо- и психопат! Такива не се оправят и няма нужда да живеят на гърба на обществото!

Пернишкият окръжен съд остави за постоянно в ареста 28-годишния Радоcлaв Koлeв, който вчера намушка 13 пъти с нож бившата си приятелка Зорница. Бившата му приятелка е на 15 г.Да кажем , че се познават от 1 г., което означава ,че са интимни приятели, когато тя е била още на 14 г., и само между другото той е рецидивист. Ами през това време къде са били нейните родители.- 13-14 годишна пикла води активен полов живот с пандисчия рецидивист, и после олеле.

Интересно ми е как и къде са се запознали и харесали мамаму стара. Защото аз лично не се сещам къде се срещат 14г. ученички и 27г разбойници, сигурно в некви библиотеки