Психиатър се усъмни в шизофренията на заподозрения за убийството на Мирослава

Заподозреният като пряк извършител на убийството на Мирослава Николова от Перник Марио Любенов-Заека не е давал признаци на шизофрения от декември 2009 г. до юли 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Психиатър се усъмни в шизофренията на заподозрения за убийството на Мирослава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този лъжец, ще има да взема да се прави на луд. Няма психично болен (луд) който да отиде да се освидетелства сам. За тях (лудите) те са си напълно нормални и нито един не е отишъл да се освидетелства или лекува по собствено желание. За това закона е предвидил да се изпращат на лечение със съдебна заповед.

НИКОЙ НЕ КАЗВА ДАЛИ Е МИНАВАЛ ПРЕЗ ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА МАРИО

На наивните оптимисти се налага да им обясним - става дума за прикриване на следи. Които сочат нагоре и извън България. За търговия с органи.

НЕ мога да разбера, защо не напишат защо и за какво е трябвало този Марио да бъде наблюдаван година и половина преди това?

Бог да прости Мирослава...Иначе в България има ли осъдени престъпници през последните 22 години,освен кокошкари?Все пак нали някой трябва да плати за охолния живот на властимащите?НАРОДЕ,ЩЕ РАБОТИШ ДО 70 ГОДИНИ ДА НИ ИЗДЪРЖАШ,АКО СИ ЖИВ.

Те всичките бандити като ги хванат и веднага се разболяват, направо ми е жал за тях! Та по този повод бих предложил промени в законите. Щом е арестуван, необходимото му медицинско да се заплаща от арестанта по мноооого висока цена и то като държавна такса, невъзвръщаема. Медицинското да е със кратък срок, за да му се налага да плаща отново и отново... Така арестанта ще трябва да плати хем на държавата, хем на подкупен доктор и медицинското ще му излезе доста солено. Платените гаранции да се връщат само и единствано след решение на съда - невинен. Така арестантите ще рискуват парите си и им остава единствен и евтин изход - да си стоят в ареста! Така вече няма да се разхождат свободно с по много висящи дела! Крайната цел е, престъпленията да струват прекалено скъпо за самите престъпници.

Ще ви отговоря така. 12 епикризи са сериозна работа. Това че не се е лекувал в Перник нищо не доказва. Защо този лекар, ако наистина е специалист не е поискал експертиза за това дали е шизо или не е. Ако е шизо е лесен обект на хора с престъпни намерения, за го използват за своите нужди. Ако не е значи е гениален артист. Съвестно разследване, но не под натиск (!!!!) това искам да има. За мен мъстта не е решение. Само справедливостта и истината. Обществото ни ома огромна нужда да види това, не само във връзка с този случай.

Егати!! Година и половина Заека не бил давал признаци да е шизи - следователно не е шизи! Ми то главния прокурор не е дал поне един признак да е главен прокурор за вече 5 години - ама си е главен прокурор, "та дрънка" ! Нима Цветанов на успоредката в Спорта академия е давал признаци за добро ченге - ама на - глей го къф ми е убаф министър на вътрешните работи! Мигар са знаели приподавателита на ББ, че докато му говорят за маркучи и стълби той си е представял гранатомети и министерски постове!! Не вярвайте на признаци!!

И те като теб!!!

че доктори и то психиатри щъкат на свобода и могат и по нета да разкриват кой какъв е! А кажи че не сме напреднали! :-)

Има ли убийство - ИМА, значи има УБИЕЦ, ако не психиасалия тогав ДОКТОРА който го е оставил на СВОБОДА да лежи до живот!!!!!!!!! ВСИЧКО Е Платени медии на мутрата !!!!!!

както всичко в тая балгаря е наопаки и усрано,такае ив полизята и в сада за саяление *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДАЙТЕ МИ ГО ДА ИЗЛЕКУВАМ ИЗРОДА!

Проблема е в министъра Цветан Цветанов и т.н. " полиция"- Те не служат на Закона и Държавата...Време е Главният Прокурор да се Събуди.....Все е в дрямка този човек....

перниканец - хаха, много ме разсмя. а мога да те уверя, че в перник има много точни пичове, само че като набарат някое леке, го спукват от бой.

Всичко е ясно. Един престъпник, решил да се прави на луд в случай, че го опандизят.

Е как един луд ще може да фалшифицира пари.За това се изисква умения и акъл.Само заради това не трябва да го признаят за луд. Смешна работа, пардон Държава

Психиятъра се бил усъмнил.До сега хората какво казваха-че това не е истина и никой не вярва че той е шизофреник.

П С И Х И А Т Ъ Р

Браво, Марче! Че ми е писнало от неграмотни "творци" :)

А сега доктора да се "самоубие" и той за да може следващия да потвърди шизофренията. Сагата "Белнейски-2" Пак скриха истината , единия самоубит , другия невиновен...

първо съдийте после лекарите трябва да влязат във затвора,така автоматично престъпниците ще намалеят.

има и почтени съдии. аз предлагам първо да се разследват полицаите, после прокурорите, които не си вършат работата. ако те си я вършеха другите нямаше да са безнаказани

Абе я все пак по-добре съдиите. Щото полицаите поне хващат бандити. Няма осъдени. не им стигали доказателствата. Ама я да предложа аз нещо просто. Съдията, който пуска задържания му става гарант. И ако оня бандюга извърши престъпление и се скрие, съдията отива в панделата. Вместо престъпника, докато го намерят. А ако не го намерят съдията му излежава присъдата. А който доктор с подкупното си заключение за болест спомогне за освобождаване на престъпника, при повторно престъпление той да влиза в затвора. Я да видим тогава колко ще ги пускат под гаранция или по болест

ИСКАМ СПРАВЕДЛИВО РАЗСЛЕДВАНЕ И ВИНОВНИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА.ДА СЕ ДОВЕДАТ НЕЩАТА ДО КРАЙ,А НЕ КАКТО СТАНА СЪС СЛУЧАЯ СЪС СЕСТРИТЕ БИЛНЕЙСКИ!

Аз и всички около мен искаме същото!

защо го е наблюдавал като не е шизофреник. Този психиатър е като полицейския психолог, който не можа да разбере, че другият подозиран за убийството ще се застреля. Изобщо провинциални "величия" да не се използват. Шизото е болест с различни проявления при някои болни се проявава на вълни. Имам съседка която в големите студове крещи сама несвързано. Пет години под ред. Майка й изваше от работа да я усмири. Тая година -нищо. Майка й вече си е в къщи пенсионерка. Млада жена, която подозцирам в подобно заболяване. Тоя психиатър да не е живял с Марио и да не би въпросният Марио всеки ден да му се е отчитал. Изобщо не бива като се изпусна основния заподозрян, сега само и само да има наказан да се постъпва неразумно и несправедливо. Този случай изисква честност и справедливост. Заради всички нас. И заради бъдещето. Не мъст, а справедливост. И истината!!!!! За да си имаме доверие.

1. Наблюдаван е защото е имал епикриза (лично аз предполагам, че е фалшива-платена). 2. Изрази като 'провинционални величия' говорят повече (в отрицателна насока) за човека, който ги използва, а не за този, спрямо когото са употребени. 3. Вашата съседка е ИМАЛА ясни шизофренични прояви, а подсъдимия по няколко дела Марио - никога и никакви (видими в обществото). 4. Психиатъра е изразил мнение, а не е издал присъда. 5. Когато изразявате мнение - моля Ви поне малко да го обмислите!

Да върши престъпления не е шизофреник.Когато трябва наказание:шизофреник е???

То да не се окаже че "самоубийството" на другия заподозрян в края на крайщата е единственият начин да се въздаде правосъдие. Пък то като е тръгнало този симпатяга може " да скочи по попгрешка" от 13-я етаж. Нали е луд, какво толкова. Пък и да се затрие един доказан бандюга надали чак е такава голяма загуба.