Новият лидер на ”Ал Кайда” планирал атентат в Лондон

Новият лидер на терористичната мрежа Ал Кайда Саиф ал- Адел планира голям атентат в Лондон, за да отмъсти за убийството на Осама бин Ладен.

Обратно в новината

Коментари - Новият лидер на ”Ал Кайда” планирал атентат в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анализ на изречение: "Терористите не разкриват кога и как ще бъде извършен атентатът, но това щяло бъде тяхното отмъщение за убийството на Осама" С това изречение вероятно се казва, че обикновено терористите разкриват кога и как ще извършат атентат, но сега за да си отмъстят няма да разкрият ???

А ти какво мислиш, че ще подхождат избирателно към такива потури като тебе ли?? Проста си като финландска гъдулка.

и този 6те о4истиат и следва6тиа и така 6те баде занапред ми се струва,ина4е каде 6те се използва това оражие което се произвежда всеки ден?триабва да има война ниакаде по света.

маи пак ще падат скалпове

и кули

пак 3 пък за 2 ще покажат в бързината))))

Някой още вярва ли на тия глупости...

АЙДЕ БЕ ! Да не ВИ е изпратил e-mail! Майтап, след майтап! Ама нема страшно! Вулканът ще му обърка сметките! Има да плува със салът поне 2 месеца , тъй като самолетите скоро ПАК нема да летят!

и тоя ще го опукаме по нощите, теик ит иизи.......

дано господ те чуе , че ако чуят талибаните за този атентат от страна на атака , може да останем без летище софия. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

голем праз

то пък задокевнското ООд са облечена вода щото ....сигурността им и суверенната територия кенийската печка нещо се изходи пак...

Тия фанатици са гола вода, дай им да трепят невинни само, срам за истинскита мюсулмани са такива отпрепки, като ал кайда

Икономическият провал на исляма, средновековието, което предлага на нормалните хора в Ориента и Африка, убийствата на невинни гражджани по улиците и провокациите като тази в джамията, от хората на Юзеировските престъпници говорят за реакция на настъпена змия. Опитите на импотентните ни политици, заети само с кражби, и опитващи се да сведат всичко до избори и прочее, говорят за правилния избор на Ал Каеда. България е слабото звено на Европа. Първаат сериозна национална заплаха от 1878 г насам е факт, с който мутрите ни не могат да се справят. Тук се искат не бицепси, а ум.

Я сподели какъв ти е проблемът! Тези провокаторчета с хубавите килимчета пред джамеето, ли! Защо не се изнесете там където ви е мястото, като не ви харесва тук? Религиозното ви лицемерие не минава вече. Отдавана му изтече времето. Я се вижте на какво приличате? Дори и онзи, дето ви дърпа конците толкова векове, почва да се чуди дали не е направил голяма грешка, като е заложил на вас като оръдие за унищожаване на нормалното човечество!

Работил съм с египтяни в чужбина и ми направи впечатление тяхната неистова омраза към мене като християнин!Никаква човешка доброта и други морални качества не помагат!Респектират се само ако надделееш над тях физически!Това са едни много първични хора ,с вродена негативна настройка към иноверците и с нечовешка отмъстителност и коварство!И понеже лично съм изпитал на гърба си тяхната "смиренос" и "доброта" ,знам ,че християнствотосе е сдобило с един много примитивно устроен враг,който изпитва единствено омраза към него!Всички глупави и наивни излияния в защита на тези хора са изказани от съвършени недораслеци,които нямат представа какво обсъждат!

Напълно съм съгласен с това мнение ! Аз също съм работил с араби - Египет, Йордания, Ирак , Сирия и Турция и напълно подкрепям "МОРО"! Добрият арабин е мъртвият или когато получава бакшиш !

Давайте.Покажете на световните терористи-американците,че не трябва да се бъркат навсякъде.Отмъстете им,за да си седнат на г.......те.

Нали американците си измислят, ооо такова нещо ислямисти, пък терористи НЯМА-нещо си се объркала. Я поразмисли малко па тогава пиши.

Важното е да бъдат наказани. Новият 11 септември иде....

този да не си развява байряка много,и да не се взима много насериозно,че да не стане следващия покойник след бин ладен (: (: (:

Този ми изглежда свестен и ще работи добре за каузата.

Ах ако новия лидер е чул и за българчетата от Атака , как да си ви опазя бедни ми мой български братя и сестри :(

Поредния измислен герой - да има плашило.Но когато Турция се разпадне до 20/30 години ще е трудно за всички.ООН ще тикат да свързват БГ към истанбулската част .Истанбул и сега не е готов за био зараза. А тогава?

НЕМА ВРЕМЕ! КВИ 20-30 години? След 2 -3 години КАПИТАЛО ЩЕ Е АУТ, а с него и 2/3 от човечеството!

... ти за нас не се притеснявай! Ако се стигне до там, онези няма да направят разлика между нас и тебе. Ще те пратят при пророка заедно с другите жертви, без да им мигне окото. Ти по-добре си оправи правописа, че доста накуцва! Ако и турския така го владееш - мани, мани!

ДО МЕЛИХА!МНОГО НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕМАТЕ МАДАМ.ЗНАЕТЕ ПОГОВОРКАТА...КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ САМ ПАДА В НЕГО!ЗА КАКВО ОПАЗВАНЕ ИДЕ РЕЧ И КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО,ИЛИ ГЛЕДАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ОТ МУХАТА СЛОН,ДА РАЗПАЛВАТЕ И СЕЕТЕ ОМРАЗА?КОЙ ВИ ПЛАЩА ЗА ТОВА.ПО АЙПИ АДРЕСА ЩЕ ВИ ЗАЛОВЯТ И ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ КОН БОБО ЯДЕ ЛИ?!В НАШИЯ ГРАД НЯМАМЕ ПТОБЛЕМИ НА ЕНИЧЕСКА ОСНОВА.ЗАЩО ЗАРАДИ ИЗОЛИРАНИ СЛУЧАИ,ЩЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА НАДИГАТЕ ВОЙ ?

Ти Мелихо тичай да се гъзурчиш на твоя Бог теб да опази! А за новия лидер има кой да се погрижи! Едни тюлени ходят на гости в неудобно време.

Лидер-? Поредното изфабрикувано плашило. трудно ще е след 20-30 години. ООН или подобното ще натиска БГ да се слее в истанбулската част на разцепена Турция.А Истанбул още ще си е слаб с-щу биоатаки;(

21,12,2012