Коментари - Италиански бизнесмени арестувани за убийството на Куцияк | dnes.dir.bg
назад

Италиански бизнесмени арестувани за убийството на Куцияк

Полицията в Словакия задържа седем души във връзка с убийството на разследващия журналист Ян Куцияк и неговата годеница.

Обратно в новината

Коментари - Италиански бизнесмени арестувани за убийството на Куцияк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария Трошкова, kakto vinagi ne moje bez bulgarskata sleda v prestupniqt svqt......Samo za tova ni biva i za nishto drugo

браво на министъра, защо ли в бг няма нито един такъв достоен и почтен политик??ами те самите политици профитират от данъчните измами, и те катго италианската мафия са вкоренени във властта и нищо не може да ги откаже от поста им!

тия в словакия действат бързо , ако беше в бг , ченгетата само щяха да люпят семки на местопрестъплението, тука поръчковите убийства ги водят в графа самоубииства , много е гнусна тая държавица бълхария.

КАКЪВ ДОСТОЕН МИНИСТЪР! В БЪЛГАРИЯ НЕ СМЕ ЧУВАЛИ ЗА ТАКЪВ!

И тук си имахме едно убийство с такъв почерк - в Нови Искър. Но полицията реши да не задълбава.

Ако държавите в Европа, барабар с цялото им обединение в ЕС ... не могат да се справят с някакви кланове и органинизирани групи ... ми да ги закриваме тогава. Да не ни искат нищо ... и ние няма да искаме нищо от тях ... да е ясно, че всеки се оправя "кой както може" ... и тогава отново ще има обесени по стълбовете "крале", "аристократи"и "босове", защото когато на мнозинството му писне, няма преграда която може да спаси "богоизбраните"!!!

Утрепали са го, защото Словакия отхвърли Истанбулската конвенция! Ако я бяха подписали - въобще нямаше никой да има такава възможност!

Нещо по - тъпо не можа ли да измислиш. Само до толкова ли ти стигна плиткия и ти ограничен ум?