Борислав Манджуков е застрелян с 2 куршума (снимки)

Бизнесменът Борислав Манджуков е бил прострелян с 2 куршума. Това е заключението на съдебния лекар. Любо Ганев пък е бил последният човек, разговарял с убития.

Обратно в новината

Коментари - Борислав Манджуков е застрелян с 2 куршума (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дължал бил "огромни суми на хора от руски произход"...Усещате ли накъде бие дираджийката! Дори с непроверена информация се пъне да разпалва враждебност към руснаци и Русия.

Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . . -= Чарвеният гущер от Позитано (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

Руската връзка е много лесна. Като не ни се занимава да мислим - руснаците са виновни. Цветанов - П.Славова ми се вижда много по-достоверна версия, особено в предизборна ситуация. Ако имаш да взимаш пари от някой, особено като този бизнесмен, никога няма да го застреляш като куче и да оставиш 40,000 лв. в джоба му?!?!? За каква руска следа става въпрос изобщо?!?! Ако се страхуваш обаче, че някой може да ти изкара кирливите ризи пред медиите, точно преди изборите и в момент, в който се водят няколко дела срещу теб, мисля, че убийството е най-вероятното решение. Особено ако си такъв изявен стратег, като физкултурника.

Не мога да повярвам сред какви "хора" живея имам предвид садистичните драскачи тук. Вие явно сте го познавали лично, за да си позволявате така да твърдите на кой какво е направил. Ама то и за вас ще има Видов ден какво си мислите :)) И за вас ще пишат колко сте ощетили сигурно държавата.

Не е професионално, липсва третия контролен куршум в главата.

Малко са му два куршума, за 50 висящи дела! Докога такива престъпници ще ги наричат "бизнесмени"!

Кой каквото си е посял,такова ще си пожънее!

е крайно време беше да се отърват от него...

Браво, един мръсник по-малко. На колко хора е откраднал имотите. Нека гние в земята.

Много сме,безсмъртни сме!Намалете ни,колкото можете!

честита Ви ЛЮКАНОВА ДЕМОКРАЦИЯ, другари, барабар с ЛЮКАНОВАТА КОНСТИТУЦИЯ И МАФИЯ :)))))))))))))))) Да живее комунизЪма!

Тая неграмотна утайка какво писа?

И ДВА СА СТИГНАЛИ, А ЗА ДРУГИ И ЕДИН Е ДОСТАТЪЧЕН

25 години престъпниците, чейнджаджиите, крадците, шарлатаните, мутрите и селските делбили се наричат за благозвучие бизнесмени. Зад тях надничат радикално десните, пандисчиите, фалшивите демократи и лумпените в кафяво. Нека се стрелят по пътищата, така се диша по-леко.Всъщност те изпреварват народното възмездие...

Всички тези са просто изпълнителите на ДЕПУТАТИТЕ. Не се ли сещаш?

гледам предаването на ахчиева за този човек и се убеждавам че си го е изпросил, ама много си го е търсил

500 килограмовата торба със свински лайна наречена любо ганев защо лъже като кифладжия, че са щели да ходят на кино. Застреляното парцалче-бизнесменче имало явно навика да ходи на кино с 40 000 лева в джоба. За билетите предполагам.

СТИГА СТЕ СЕ УПРАЖНЯВАЛИ, КАКВИ "ЧЕНЧОВЕ" Е ПРАВИЛ И КАКВИ НЕ. ТЪРСЕТЕ ГЛАВАТА!!!!!!!, ЧЕ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ

Когато Съда не иска да работи, улицата издава присъдите, и обикновено правилно ! Улицата е добър съдник, защото когато прелееш чашата присъдата ВИНАГИ Е СМЪРТ, няма висене в затвора на държавни разноски !

Когато не искаме да спасим някого,го оставяме на уличното правосъдие.Да се готвят батко и братко

още един го "очистиха"преди да проговори.ялкото е че всичко това продълява,докато народа се мъчи да влезе в някакви нормални"релси".после излиза още едно лице,което се оказва с мръсно минало за което си казваш"ето как се става богат в българия"

Глупости, досега никой не е проговорил, тогава просто няма как да живееш, този много добре го знае това. Просто някой ужилен си е върнал!

защо ревете сега ако беше справедливо осъден в затвора сега щеше да е жив

Бог забавя но не забравя ! Каквото търсеше това и намери :) Ало драскачите прекалено много време отделяте на един крадец, бандит и мошеник. Такива изобщо не трябва да се раждат. Поздравявам снайпериста извършил това добро дело :)

Гуцaнов дa се сещa!! Овреме.

акомзнаете легионите на смъртта в бразилия от 60-те г. издават и изпълняват 2 присъди невинен и смърт.

Този пък толуп Ганев бил потресен. И от какво ли. Сигурно за това че на някой завлечен му е паднало пердето. А друго решение за професионални мошеници няма.

Какво да кажем...може би ще прозвучи цинично , но след като в България полицията е безсилна пред мафията , след като ############ съд и следствие са се сраснали с престъпниците , май е време да сформираме народни бригади от въоръжени наши съотечественици , които да ни защитават живота и имуществото, които да пазят спокойствието на гражданите от такива лица като застреляния. Щом полицията е безсилна, е време народът да вземе защитата си в свои ръце. А за този човек на снимката , какво да кажа - няма дим без огън, ама хич не му е била чиста работата, тя

Този Борислав Манджуков, или както там се казва, е трябвало да бъде гръмнат доста по-рано. Обаче партията-кърмилница е решила да го отстреля точно сега, понеже й е станал нещо неудобен. Така свършват всички като него, които се "заиграват" с партии.

Ето такива "бизнесмени" ограбиха хората на България!

Случилото се е отвратително, а много от коментарите още повече. Има хора между нас по-зле и от животните. Как ще гръмнеш ти човека във входа му?! Няма ли камери, няма ли следователи, няма ли детективи в тази "държава". Иначе после много се гордеем да се наречем българи няма що. И богат да си и беден все си зле тук. Ако си добре ще те гръмнат от завист. А клюкарите дето иначе всичко виждат интересно къде се скатават в такива случаи.

Гадове, кой знае колко души е изгорил, не трябва да се съжалява за такива, затова всички завършиха по подобен начин.

Единият Бизнесмен е отишъл вече на кино, другият Люпчу е щял да гледа с първия филма Кръсника но поради сакътлъка е пропуснал прожекцията на филма:)

Sm3hurk0

Ловния сезон е открит... достатъчно показни убийства, от които се вижда, че хората са взели правосъдието в свои ръце. Извода от тук е: Не ни трябва и без това неработеща съдебна система, както и неработеща по прдназначение полиция. Спокойно може да се сведат до минимум, но се залага капан от бум на престъпност при следващите управляващи.

Sm3hurk0

този не си е послал .... както трябва

До кога ще ви повтаряме да си оправите съдебната система!? Не само се излагате, но излагате и нас. Много поздрави от нас на вас - ние.

да се готви Любо Ганев !

БСП, както и останалите демокрадични партии, заложиха на бандитски кадри. Пример Борисов или кмета на Тетевен.. По подобие на "Кръстника". Естествено, пълна трагедия за народа....

Още се чудя как на Боцко му се размина... Комунетата никак не обичат като назначат някой да им върши работа, после той да си навири муцината и да забрави коя ръка го храни. Тези дето не са в политиката явно са по- на течение... Някой дърт генерал е вдигнал пръст и е казал "Борко ми разби сърцето" и работата е била решена.

Борисов и Цветелинка на 2-3 пъти ги взривяваха - не е ясно дали само заради Боко, но по-вероятно щото и двамата са едни и същи боклуци!

Най-после си е намерил майстора! Колко ли хора са загубили жилищата си, колко ли сълзи са проляти, докато той е забогатявал"законно"? Защо мен не дойдат да ме гръмнат? Защото работя 30 год. за жалки пари и никога никой с нищо не съм ощетила. И спя спокойно, понякога гладна, но на никой не дължа пари. Харесва ми поговорката - "Кой каквото си надроби - да си сърба"!

бе ти хубаво работиш,но с тези изводи и акъл не пречи да се замесиш някъде дето си вреш носа и не ти е работа

Колко е хубаво при нас -Банан Репъблик България

отиде си един спонсор на БСП, достоен комсомолец. достоен за шеф на младежкото ПЕС съболезнования на кюстендилската слива и нейния фози

1++++++++++++++++++++++++

Не знам за Петър Манджуков, но Данов по новините в прав текст каза, че убитият е бил близък с мръньовеца Петър Димитров, бивш министър на икономиката на БСП, също така от Варна. Тъй като живея в района, където е убит Манджуков, добре си спомням, че поне два пъти виждах Петър Димитров на двайсетина метра от лобното място на Манджуков, защото и на двата пъти едва се сдържах да тегля една майна и шляпна по един здрав завратник на Димитров. Сега пък си мисля дали не са били прекалено близки тия двамцата, че чак толкова случайно да се въртят на едно и също място.

На такива бизнесмени не е необходимо да се търсят убийците им те не са заплаха за обществото а само за /бизнесмените/

Комундетата са си го очистили за да не пропее за покровителството и крадените милиони,как може да има десетки висящи дела и нито една присъда,бил е покровителстван и от политици и от прокурори!!

и отново имаме неизвестен извършител.В Б-я всички престапления/кражби убииства самоубииства и т.н./са от неизвестен извършител благодарение на нашата зорка полиция разследващи и съд

В България няма никакво правосъдие, единствената ни надежда е , че бандитите се ибиват по между си.

е те убиват един и слагат друг на негово място. Къде е логиката?

няма логика, това е само констатация

Защо ни занимавате с този престъпник, който има 48 висящи дела??? 48 дела и нито една присъда, сега съобщиха по БТВ. Е това какво е....сладур, да го ожалиш!!!

Такива "бизнесмени" с лопата да ги ринеш в БГ - но има Господ...бави, но не забравя!

е котилото на злото, чадъри от Прокурори и "антимафиоти", октоподът ряпа да яде. Трябва да има ротация на полицейски и съдебни кадри.

сега разгледах снимките хаха страхотни фотографи имаме. Снимали Букар от към хотел Феста, а от местопретъплението се вижда комплекс Авалон :)

Спомням си как Любо Ганев рекламираше по телевиията ВИС , човек бе морал и интелект.

Има и щастливци ,отърваха се от ---''ХУБАВИЯТ''живот и ''БЛЯСКАВОТО''бъдеще ,...според Станишев ...

ЧУК

Тази година добре започна!Ама колко още бизнесмени има...