Две са версиите за убийството на Татяна Стоянова

Две са версиите за убийството на дясната ръка на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова. Разследват се икономически и любовни мотиви, съобщи Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Две са версиите за убийството на Татяна Стоянова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Версиите са две: Или е взела много пари и не си е свършила работата, или не си е свършила работата и е взела много пари....

олкова малко, да не кажа че изобщо не вярвам на полицията и най-вече на прокуратурата. Цацаров е един фигурант, който май също трябва да се разследва.....безбройни имоти и т.н....и на практика никакви резултати от работата за която е назначен. Но като погледнеш...всичките са една стока.

Може да е конщунствено,но смъртта на тази млада жена не ме трогва,съжалявам единствено нейните родители за непоносимата им болка.Не се учудих на думите на кмета - убийството не е свързано с работата ,ако каже че е значи да признае за корупцията в общината.От думите му излиза че кмет е рискова работа.Защо нито веднъж не коментира разкоша в който е живяла тази толкова ерудирана и ценна служителка в общината че чак от София са ангажирани в разкриване на убиеца.Искрено пожелавам да не го открият и много съжалявам родителите.

май Пазарджик вони.

Най- вероятният извършител може да се окаже самия кмет. Нещо много се сопляви и преиграва. Не е обичайно поведението му. Сигурно ще му намерят мотив. Ако е купил апартаментчето на девойката, а тя редовно му изневерявала или нещо подобно....

Колко месеца ще им трябват за балистична експертиза? Следите "изстиват" докато те се моткат. После за ДНК още година и отиде, като случаят "Белнейски".

Според мен разследването не трябва да се прави от местните структори. В малките градове има срстване на полиция, община, съд.....

"ме мразят в червата" потръпнах...какъв език-махленски!

Да две са-Пеевски и един арабин

Има нещо виетнамско в тази..имаше,де.

На 33, неомъжена, с голям апартамент, купен наскоро, и скъп автомобил, работеща в общинската администрация.... ох, извинете ме, но ако това не вони на корупция, измами, уреждане и прочее... не знам на какво друго може да вони!!!!

Тоя кмет май е следващия кремвирш!

Значи,ако няма уверения "отгоре"разкритията не се довеждат докрай!?

Съдейки по снимката, май ще остане само една версия.

едното бушонче изгърмя ще си намери кмета друго, ама това симпатично и други работи е вършило за него, въпреки че малко мека китка ми изглежда

Лелеее, колко си тъп и елементарен! Нямаш и една гънка в мозъчето! В Пз всички сте такива прости и след акто жена работи при мъж значи има нещо! Как не ви е срам.

Дано Пазарджик да се е събудил и да спре да вярва в лъжи!

1. Това е най-големият град в България с квартали "Пловдив" и "София". 2. Пз - Пловдив-Запад 3. ПЗ - пейзан.

Рано или късно всеки си получава заслуженото.

сасчто ли ни санимавате с расчистване на сметки писчете несчто смислено. осаснава те ли докаде сме я докарали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...ще прозвучи жестоко,безсърдечно,дори конщунственно,но аз който загубих в последните 10 години изключително близки на мен хора.не от нещастни случаи ...а от болести),като родители ...съпруга (също млада)както и няколко приятели...не знам защо не изпитвам кой-знае каква съпричастност...както за та съдбата на тази млада дама,по-горе споменатата Росица Янакиева ...както и за предшестващата поредица от разстрели на млади хора...може би ,защото си мисля,че моите близки си заминаха поради алчността и безхаберието на именно такива....но уви заради тяхната грабителска алчност всеки ден си заминават хиляди достойни българи...работили..създавали...накрая останали без адекватно мед.обслужвани след 25 годишен стресов живот...НО ЗА ТЯХ НИКОЙ НЕ ПИШЕ...НИКОЙ НЕ РОНИ СЪЛЗИ ...ОСВЕН НАЙ-БЛИЗКИТЕ!!!!

а бе що не и извадят данъчната декларация на тази скромна служителка

как пък тоя убиец не сети да си изпусне ли'ната карта око loмястото на престъплението ...

И лична карта да остави и номера на колата, нашто МВР не може да го намери! Справка - Сертов!

Любов към парите, това ще да е.

Айде сиктер бе лайнари,на няма и 30 години ,всеки ден с нови тоалети,нов джип,ново жилище,и това с заплата 700-800 лева.И кметчето ще се прави че не знае нищо лайнарска работа.

,,проследете,, парите!!!

мвр сводка ....спете спокоино другари килъри ,записите на камерите са прилежно изстрити и не забравяите че кмета е без охрана и тои ..

Какво се чудите: ГЕРБ-бизнес- общинар-калинка-поръчка-бум-шат'на'патката'главата!

МИШОК АЙ ЛЯГАЙ ДА СПИШ

Да не е кмета убиеца?

Мен защо не ме простеля някой , както се прибирам вечер бе? А? Защо не станах на 24 години началник на кабинета на кмета и защо за 10 години работа с мизерна общинска заплата от 600 лева не си купя джип за 50 бона и апартамент за 200 бона? Мотивите били "икономически"... Мотивите са много пари под масата, накърнени интереси за обществени поръчки или отклоняване на общински средства, злоупотреби.... Това са мотивите... Цял град говори за корупцията при Тодор Попов, само в Полицията ни лук яли, ни лук мирисали.... Къде е икономическа полиция , а?

Комунистите са виновни за всичко!

"Да бе комунистите са виновни и за Френската революция" -Абе тъпанар я ходи си избърши устата , че цЕлата е в храчки

,,герб,, кога станаха ,,демократи,,???

"Разпитани са над 70 свидетели..." - Тююююю, много свидетел, много нещо. И всички тия 70 свидетеля са гледали и ръкопляскали на изпълнението на разстрела? Като на гладиаторска арена? Я па тия!!!!!

били са много близки с жертвата. Дет са вика един х разстояние ги е делил доскоро..

НЕ УСЕЩАШ ЛИ КОЛКО СИ ТЪП...НО ДИР СИ ПАДА ПО ПРОСТАЦИ

Е ти, защото се усещаш, как се изхождаш през пет минути във форума, нали? Въобще, слагай памперси или там каквото се слага в случаите на неконтролируемо изпускане, и си пий хапчетата редовно, щото деменцията била опасно заболяване. И гледай да не си горната кора на лайнцето или на всяка манджа мерудия!

МРАЗЕТЕ СЕ, ОБИЖДАЙТЕ СЕ, ПСУВАЙТЕ СЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ-ДИР БГ Е ВАШИЯ ДОМ

Гарга, лошичко ли ти е?

Каквото търсила,намерила....давайте още версии.

Няколко плика с пари, надписани - има почерк. Гилза с отпечатъци. Кмет, който се прави, че не знае нищо ??? Ало, полицаите - глупави ли сте или наивни. Или и при вас играят пачките.

Как го избраха този кмет. Не вдъхва доверие.

ами циганите и помощ от Пеевски

Секс, пари и мафиотщини са причините за убийството и кмета е 100% замесен в тази история.

Че е замесен, кметицът сам си признава пред камерите - рече, че го мразели и в червата, и че е ако е рекъл него да го свитне и 100 гавази не можели да му помогнат... Въобще, защо се мрази човек и в червата? Щото си изхожда кучето на детската площадка, или щото вдига шум от 14 до 16, или може би, щото е спукал гумите на комшиите да не му паркират на местото. Въобще, ей така се трепа човек, като мушичка.

Калпавия материал коментира събития...и цензуриращия на щат следи внимателно коя мишка кви простотии чати

В заглавието пише, за две версии, а в статията няма дори една версия.

Че го мразели "В ЧЕРВАТА"! Каде го намери Бойко, Тоя Цонка Цоцева

"Главата в торбата ....." , "Рискове" - а пък аз си мислех, че тоя е само кмет избран да работи за доброто на хората. Ако вярвам на думите на този лицемер и лъжец да си кмет в България в днешно време е все едно да работиш в зона с военен конфликт където всеки ден умират хора.

Любов към парите... Много хора си заминаха покрай тази любов. То не бяха световни войни, то не беше чудо. Май Дявола се крие в парите.

Или по-скоро хората с парите са негови наместници.

"...не разполага с лична охрана..." НЯКОИ ИМАТ. Защо ли, Кой ги страхува, Кой Плаща?

лuубовната версия ..вклучва лuубовта и кам далаверите....

От къде пък намериха 70 свидетели на убийството и то приятели и роднини? Нали нямаше преки свидетели на убийството? И при толкова много свидетели да имат повече от една версия за убийството? Явно нищо не разбирам от тези неща щом задавам такива въпроси.

И преди 20 години четяхме подобни новини, без да има разкрити и виновни, и днес продължаваме отново да ги четем. Това са промените в страната.

Хм, но няма две версии за източника на приходите и луксозният начин на живот на госпожицата - някак си е трудно да се отрече, че тази общинска работа е била толкова сладка ... Като вземеш пари от мафиоти и не свършиш работа - няма как да умреш от старост нали ? А кмета да не се прави на ущипан - знае точно от кой е дошло, но признае ли си е политически труп, а явно това го плаши повече от смъртта на младата му изключително професионална секретарка ...