По-високи присъди за убийците на свекървата на Нели Куцкова

26-годишните Станислав Маламов и Велик Корчев ще излежават 20-годишни присъди за убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова - Надежда Куцкова.

Обратно в новината

Коментари - По-високи присъди за убийците на свекървата на Нели Куцкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

its

Както казала тайландската кралица: Като не сте Куцкови, яжте ми ...

свекърва, а не някакъв си световно неизвестен балък или нарочен за умъртвяване старец от властите. Кучкова и колегия са заслужили пред управляващите мафоти. Благодарността е задължителна.

Най-интересното в случая,е че всички мислите,че най-после са дали справедлива присъда защото е замесено името Куцковя ,но това никак не е вярно. Точно заради това име се дава космическа присъда защото е на някой свекърва..не защитавам или оправдавам никой, но ако се запознаете малко с статиите които са побликувани за товя дело ще разберете какво имам предвид. И двамата са осъдени по един и същи член предположение че единия го е извършил а другия не я е докоснал. В няколко от статиите се потвърждава че единия е имал и близка в същия блок а съда рязчита само на някакви паднали цигари и запалка...които са паднали извън апартамента на бабата. В интервюто на адвокатката на единия ясно заявява ,че са били пребити за да кажат каквото ,,трябва,,!!! И тогава питам аз как за някои деля се търсят 1000 доказателства а вслучая разчитат само на самопризнания дадени след зверско пребиване и натиск. Не ме разбирайте погрешно пак казвам не оправдавям никой но има много по големи пристъпбици които обикалят улиците спокойно и си живеят живота спокойно...обърнете внимабие на това!!!!

Значи за едни може...

Звучи тъпо, защото говорим за деца, но за техните деца ще има и адекватни присъди, а нашите ... Ще дойде видов ден, нищо не остава ненаказано на тоя свят, рано или късно всеки си плаща.

В, т' ва е... тук по- високи присъди, заради Нели и никаква за пловдивския грък... "Поздравления"!

а тъй ! пък маляката , де помля ученичката на спирката в пловдив - му отмениха и условната , само глоба 5000 . булгаристан "правосъдие" пфууу ! чес'но , напрау ша стана привърженик на Исляма и Шериата !

Браво, такава трябва да е присъдата за умишлено убийство с цел грабеж ... НО ... чичо го пребиха почти до смърт цигани и почина от раните си няколко дни по късно в болница ... а убийците не бяха намерени за виновни !?!?!?

Еми не си Нели Куцкова.

Съдът е присъдил тежки присъди защото стар човек трудно се отглежда.Да не си помислите че е заради Куцкова , Сакън - тя се пише за много справедлива.

Най-накрая сме първи в нещо : най-толерантната и мекушава държава към убийци, педофили, крадци и изналисвачи. Поздравления драги депутати и съдий, гнус ни е от вас, срам сте за честните хора.

Защо за едни присъдите са максимални, а за други не.

Защото така! Ти защо питаш? Нещо си ми подозрителен! Ти да не намекваш че магистратите са ни корумпирани? Нима си го помисляш? Легни, наспи се и утре на свежа глава ще размислиш и ще се убедиш со кротце, со благо, че родните магистрати са най-честните и съвестни граждани на родината ни, мдааа... така ли е? Така е, политически коректно! Амин!

Тези магистрати са загубили всякакъв срам. Имат се за недосегаеми и откровено се гаврят с народа! Айде имай сега доверие на "родната" съдебна система, ако си нямаш друга работа. И това е, като уж сме членове на ЕС и от Брюксел постоянно ги натискат с изисквания. А сега познайте какво ще бъде, ако не сме там?!

Е, как няма да се мислят за недосегаеми, като няма кой да осъди съдиите? Сещаш ли се как преди няколко дни оная съдийката с тлъстата муцуна, дето я съдеха за взимане на подкуп, я осъдиха условно? Че и в мотивите били рекли, че била отличен професионалист или нещо такова...

Само в кочина, може подобни жестоки убийци да получат подобни присъди подарък.

а защо онзи изрод в Търново получи по-малка присъда?! еййй....съдията..господ бави,но никога не забравя

Защото убитата не е щерка на Куцкова, ето защо...

уауу.....а миналата седмица отмениха присъдата на гърка?! мили дечица,млади хора....беж ..по-далече от тази скапана дървава..

И това ако не е реверанс към Куцкова, здраве му кажи!

Къв реверанс, брат. Цяла свирка. Куцкова да си в тая държава.

TIREX

а убиеца на двамата на тротоара на бул. българия ,синковец на прокурор дори книжката не му взеха...

Ти да мълчиш, че сега ще дойде дирника да те забърши! Няма да питаш такива неща, то момчето без да иска. Пък и тези какво са правили на тротоара? Нещо ми намирисва на постановка, сигурно сами са се хвърлили пред колата му... Ах, че си не съобразителен!

за бабата - 2х20, за ПРЕГАЗЕНОТО ОТ ТЪПИТЕ ГЪРЦИ МОМИЧЕ - само глоби - ЕБАСИ!!!!!!!!!!

А после кажи, че мафията си нямала държава...

малко им е на тия гадове, за такова престъпление, когато убиват нашите родители, трябваше да остане смъртното наказание, няма къде да се поправят изродите

убийци, внимавайте, трепете само ОБИКНОВЕНИ хорица, щото иначе ще ви осъдят.....

Че полицаите ни са тъпи,тъпи са. Но явно престъпниците ни са още по-тъпи-уникално е да дрънкаш на някой от местопрестъплението!

Защо мангала, убил студентката в Търново получи по-малка присъда?

Щото родителите и не са съдии или прокурори, а обикновени хора.

Щото има две убийства и ползва бонус!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо така никоя ТВ или НПО не реват, че присъдите са много големи ? Заради куцкова ли ? Това не е съдебна система - това е пародия !!!

Станислав Малоумов и Велик Тъпчев!

а гръка, дето блъсна момичето в Пловдив е с отменена присъда и мина само с 5 000 лв глоба...

Споко, като утрепе магистратско дете ще му дадат по-висока присъда

Доколкото разбирам от заглавието: -Колкото са по-високи убийците -по-високи присъди ,или може би колкото на висок пост са убитите или техни роднини - по висока присъда? В такъв случай препоръчвам всички да се кандидатираме за ДЪРЖАВЕН ПОСТ!

Търся някой известен политик, съдия или прокурор да ме осинови или поне да ме признае за племенник или втори братовчед, че да мога и аз да очаквам правилното правораздаване някой ден.

На тези не им е писано да лежат като другите по 3г,лош шанс са имали със жертвата,имайки предвид на кой е роднина на Мафията от Герб-съда:)

Щом е за съдийка - може.Другите хора не са заслужили толкова правосъдие, колкото съдийските и прокурорските роднини.

Добри присъди, обаче с просто око се вижда, че са заради това, коя е жертвата. В други случаи, когато жертвите са обикновени хора, престъпниците, без значение, дали да убили с нож или прегазили с кола, получават по-леки присъди и има смекчаващи обстоятелства.

ЗНАЧИ има значение дали си роднина на магистрати или не. За убийство на невръстни деца и млади хора се дават условни присъди , а сега по 20 год.? ХУБАВО Е ДА СЕ СЪДИ СПРАВЕДЛИВО , НО.... ЗА ВСИЧКИ.

Винаги съм казвал, че докато не почнем да протестираме пред съдилищата, нищо няма да се промени. Единствената константа за последните 25 години е съдебната система, правителства и парламенти сменихме много, но съдебната система си остава същата, затова и проблемите ни си остават същите.

Да не се разбира, че защитавам убийците, а че искам такива и по-големи присъди за всички останали убийци, които често ходят сред нас с условни присъди. Онзи ден пишеше за някакъв "многократно осъждан за въоръжени грабежи". Е няма такова животно в останалия свят. Грабежа е тежко престъпление и няма как да си извършил няколко и да си на свобода.

Темидо, имам странното чувство, че съдиш мноооооого избирателно, когато ти е удобно......

Съда оценил: "липсата на необходимост тя да бъде умъртвена с оглед на преодоляване на съпротивата й" АЗ ЕМИГРИРАХ, А ТИ ?

Къде?на 60 съм!!!!!!!!!!!!!

Демек , ако почне да се съпротивлява много , то тогава е необходимо да я умъртвят и няма да ги сполети цялата строгост на закона. Яко

Хаха, пиявиците знаят как да се защитават една-друга... Обикновения човек, ще изгние и няма да дочака справедливост ...

Правосъдният цирк на България !!!! За 85 г. бабичка - 2 х 20 г., а за 25 г.младежи - условни присъди!!!!! На Куцкова да и окуцеят всички роднини !!!! Че и на останалите съдии - също!

Вместо да се радваш, че поне двама апаши са си получили заслуженото и няма да пречукат и твоите родители (поне в близките двайсетина години), ти искаш и тях да пуснат ли?

Човека ясно е казал - несправедливостта е гадна!

Те не са само двамата бе , аланколу. Има още 5002 дето не са убили съдийски роднини ,а обикновенни хора и си шетат наоколу.

nobody

е казваш щом е 85-годишна, трябва да им дават макс по 3-4 годинки ли ? А ако е убита 90 годишна, направо без присъди а глоба по 200 лева и чао, а ? Да ти имам и кривата логика плод на увреден мозък, да ти имам !

МИ ТЕ ПО ТОЛКОВА ДАВАТ,ВЕ ,КУКЛО!!!!ЗАТОВА СЕ РЕВЕ ТУКА,НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ.Прочети малко,виж коментарите,какво ми се обаждаш като начинаещ айдукат!

Абе да не би снаха и свекърва да са се хванали за гушите и тия двамата да са само параван?

pompai

Дали не е време да излезем и да трепем на ред и да грабим ,после все някой ,ще въстанови бъдете сигурни.

Ако не беше свекървата на Куцкова ,ко праим?

БЪЛГАРИНО,ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ МАФИЯТА НА БОЧКО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!!!ДО КОГА,ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА???

И кво е доказателството? И къде е Тиквата в цялата тази работа... Гледайте следващият епизод и ще разберете! А до тогава - пийте Лопедиум и яжте сапун с подхранващи масла.

Я-колко са бързи тия... Три инстанции,за няма и две години бе!! Иначе,вместо три инстанции за две години,две инстанции за тридесет години!!! И самопризнанията им,не се "котират" много-много,за да намалят присъдата.... Е,видиш ли,тук не става въпрос за някоя бабичка със син оксиженист и снаха шивачка,`дето е бита,изнасилена и убита заради една алпака,нали...... То,според класната принадлежност на жертвата-и наказанието,разбираш ли......

Повече коментари са абсолютно дебилни. Бързо се е развил процеса, защото подсъдимите са се съгласили на съкратено съдебно следствие. Затова са получили и само 20 години затвор, а не доживотен. И правете разлика между умишлено убийство, и смърт причинена по непредпазливост, каквато има при ПТП. Няма начин и при двете наказанието да е еднакво, най-малкото, защото в закона са предвидени различни наказания заради разликата във формата на вината. Аман от толкова разбирачи...

И защо като убият на някой обикновен човек детето не се развиват така нещата?

Аве "юриста"значи затискаш устата и носа на бабата/естественно да не вдишва микроби/чакаш докато спре да мърда и и това е НЕПРЕДУМИШЛЕННО убийство-отде да е знаел колко може да изкара без да диша????????????????противник съм на аборти те,но за теб е бил задължителен!!!!!!!!!!!!!!!

Що бе Куцкова не им даде по 3г,както на други които са утрепали повече хора и са на свобода,пример Гръка и Руснака Пияница Ставински???Дано и ваши деца да прегазят на Пешеходни пътеки или на улици,да да видите Болката каква е,и на други родители.

Кой грък бе безсрамник а?:):))))) Аз никого не съм убивал!! Яяяяяяя тоя!!!!

Да беха само руснаци и гърци, да се ядосаш. Ама то за всеки който може да си плати е така...

dionisiosd@yahoo.com

Гърците ни забрави.... С този дълг,пари за плащане няма.......

А ти защо не гласува за някой, дето ще промени ЗДП и НК, така че да предвиждат адекватни наказания, а не само и единствено административни санкции? Съдът не създава закони, а само изпълнява приетите такива от НС, ЧИИТО ДЕПУТАТИ ТИ СИ ИЗБРАЛ.

Айде сега обясни защо е непредумишлено убийство като хвърчиш със 100 км в града.ПОКАЖИ НА ТЕЗИ ХОРА КАК ГО ДВИЖИШ,КАК СЪ БАРАШ,нали си разбирач...

В България няма нито правосъдие,нито справедливост още по-малко полиция!за свекърва на съдийка 2 по 20 години,за гърка убиец-свобода!!!!!!хвала на таквизи "магистрати"!!!!!!!!!!!

За новогодишна премия са! Ама с дебелата суровачка..

ОПССССССС............... МОГЛО А?!??? така ли?!???? Значи едни МОЖЕ ДА ГИ ОСЪДИТЕ ПОДОБАВАЩО, а за ДРУГИ, НЕ! А?!???

........При определяне на наказанието следва да се отчита и генералната превенция,.................... ....... да се спре демокрацията и да се потърси отговорност на демократите