Коментари - Съдът пусна Ембака от ареста, изтекъл законовия срок | Днес.dir.bg

Съдът пусна Ембака от ареста, изтекъл законовия срок

Софийският апелативен съд освободи от ареста Емил Първанов-Ембака, обвиняем за убийството на Николай Чивиев на магистрала "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Ембака от ареста, изтекъл законовия срок | Днес.dir.bg

Коментари

Бах мама му, няма надежда тази държава да се оправи скоро като чета коментарите! Защо се питат масите Ембака бил излязъл!!! Ми най просто обяснение така да се каже сдъвкано или подадено с лъжичка е че съда е приложил закона. То всъщност това му е работата на съда и си я свършил перфектно. За легионера какво да кажа! Или добро или нищо. Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Народна поговорка. Ти вземи се прави на бабаит щото някой нарушил ЗЗП !!! Взело се е доста на сериозно легионерчето и това му е изиграло лоша шега. Ембака ще отговаря пред съда за непредумишлено убийство в пределите на неизбежна самоотбрана. Може и да мине на лежаното даже.Все пак човека е защитил семейството си от някакъв хулиган де му сече пътя и му чупил стъклото и е искал да се саморазправя с него. Ама този път лошо е бил преценил ситуацията.

Егати съда, за убийство задържането му било незаконно. Ами промете си законите бе, пускате го да убие още някой ли? Абе що не дойдат легионерите, колеги на убития и да въздадат правосъдие, че то иначе май няма да има.

ТОЗ ЕМБАК ВЕРОЯТНО СКОРО ЩЕ Е С РАЗПОРЕН ТУМБАК, ЩОТО САМ СЕ Е ОПЛЕЛ В МРЕЖАТА, КОЯТО МУ Е НА ФАНЕЛКАТА

Пламен Петков е фактически началник на Божидар Кузманов /Божо Кравата или Козела/, който беше задържан след престрелката, заедно с командваните от него мутри, но след това освободен и сега отново издирван. Спецове от курорта признават, че именно Петков е докарал и внедрил в действие Божо и хората му в Слънчев бряг. Двамата са известни полицейски и медийни герои от гангстерските войни между тяхната групировка и вдовицата на Бай Миле, с която Петков е бивш съдружник и има спор за терени и обекти. В активите на групировката има нарушване на обществения ред, хулигански прояви, пребиване на полицаи, сигнали за множество действия, които могат да бъдат категоризирани по тежки състави от НК. Имената им протичат заедно в многобройни преписки на полицията и прокуратурата. Дали близките отношения с шефовете на МВР и местната прокуратура спасяват СИК-аджиите от наказателно преследване и покриване на въпросните преписки? Дали това ще продължи по същия начин след разкритията на Биволъ, може да се предвиди, имайки предвид огромните черни корупционни пари, които се въртят от нелегалния бизнес по морето. Тук трябва да се има предвид и мащаба на обвързаностите между официални правоохранителни и правораздавателни институции и организирания престъпен контингент.

На 29 юни, специализираната прокуратура най-накрая повдигна обвинения на Божидар Кузманов Кравата и неговата банда. Според държавното обвинение част от тях са действали и като организирана престъпна група, занимаваща се с трафик на хора, рекет, изнудвания и разпространение на наркотици, унищожаване на вещи, побой, палежи.. Логичният въпрос е: След като Божидар Кузманов и мутрите му са причислени към ОПГ, като представители на каква група влизат в спор с тях хората на Димитър Желязков Очите и кой от кого е чадъросван? Иззети са оръжия, някои от които членовете на групата са се опитали да укрият в деня на престъплението. Извършен е следствен експеримент и до момента са задържани 7 лица. Обвинения като участници в организираната престъпна група са повдигнати на 10 лица към настоящия момент три от лицата се издирват. Това са Божидар Кузманов, Данаил Петков и Марчо Марков, съобщи официално Даниела Попова, прокурор от Апелативната специализирана прокуратура.

След изявлението на главния прокурор от Бургас, на 28 юни МВР и разследващите инициираха възстановка на събитията от 8 юни в р-т 4 YOU, която завърши с белезници. Ръководството на МВР се закле, че полицията не разпъва чадъри над организираната престъпност, но сигналите за ченгета-наркодилари, които Биволъ осветли, се оказаха реални, според официални изявления на бургаската полиция. Твърди се, че те са били прекратени от прокуратурата след като вътрешната проверка на МВР не е осветлила замесените ченгета след самопроверката. Полицейски служители обаче споделиха, че са готови да свидетелстват пред независими следователи с конкретни имена, дати и събития, уличаващи техни колеги в униформа в тежка криминална дейност. Дали Божидар Кузманов е бил информиран, че мероприятието е постановка и ще завърши с арест за присъстващите не се знае, но той не се явява и е обявен за издирване. МВР и Прокуратурата и до този момент не са излязли с официална позиция защо на 28 юни за следствената възстановка на престрелката не са били привикани и хората на Митьо Очите, присъствали и участвали в мутренското меле на 8 юни в курортния комплекс.

Ного миго фалат, пустия Лесичков, легьонер, най- големио спецялист: СигОрно него че избера, номера му нема грешка: Запречва ти пъта със Мотора, и кротко си чорли Носа, а като се изнервиш и слезнеш да го Питаш, до кога ще стои така, Той, Спецялиста, ти пуска Три куршума: В Главата, в Сърцето, и в Корема! Все му се е разминавало, но Сега ?

Ще се повторя. След всичко изписано и казано по медиите, може да кажем със сигурност няколко неща: Чивиев щеше да е жив, ако вместо да се прави на Рамбо, се беше обадил на полицията да информира за нарушителя. Чивиев е преследвал нарушителя, с което е рискувал собствения си живот и този на нарушителя, както и на возещите се в техните коли. Чивиев, според писаното и казаното от МВР, е счупил с палка/бухалка стъклото на колата на Първанов, докато Първанов и жена му са били в колата. Първанов е виновен за убийството, но Чивиев също носи вина. Първанов се оказва по-късметлия о Чивиев.

Опитите на министър-председателя Бойко Борисов за омаловажаване на престрелката от 8 юни в ресторант 4 YOU в Слънчев бряг, представяйки я като махленска свада и спор за паркомясто, претърпяха пълно фиаско. Няколко дни по-късно на пресконференция в Бургас главният прокурор Сотир Цацаров косвено потвърди изнесената информация от Биволъ, че причината за сблъсъка между бандите на Димитър Желязков Очите и Божидар Кузманов Божо Кравата /Козела/ е за разпределение на територии за осъществяване на престъпна дейност. Бяха потвърдени, макар и под сурдинка, разкритията ни, че има сериозни данни за корупционна и престъпна обвързаност на мафиотите и полицейски служители.

Официално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Кравата В РУ Несебър е намерена дрога, но преписката е смачкана в прокуратурата юли 5, 201шБиволъ Преди две седмици Биволъ единствен разкри и публикува изключително скандални факти, разкриващи връзки между влиятелни личности във високите етажи на съдебната и изпълнителна власт и групата организирала кървавата стрелба в Слънчев бряг и определена като ОПГ според последните разкрития на МВР и Прокуратурата. Публикацията ни Висши магистрати и главният секретар на МВР на купон при шефа на Божо Козела в Поморие беше подмината с тотално мълчание от всички медии, очевидно стреснати от това, че броени дни преди мафиотската вендета ръководни фигури и магистрати в държавата са купонясвали в едно от заведенията за сочения за шеф на станалата международно известна мутренска бригада на Божидар Кузманов /по прякор Кравата или Козела/. Те са били в компанията на бившия СИК-аджия и съдружник на Бай Миле Пламен Петков, а охраната се е извършвала, според вътрешни източници, от прикрити полицаи и мутри едновременно. Какво се е говорило на тази среща не е известно към момента, но е факт, че само 4 дни по-късно най-големият ни летен курорт бе удавен в ужас от смъртносната мафиотска война, в присъствието на стотици мирни туристи и чужди граждани. Мутренската стрелба на месо посред бял ден завърши с един убит и няколко тежко ранени, сред които и тарторът на местните несебърски гангстери небезизвестният Димитър Желязков /Очите/. Впоследствие бяха задържани 2-ма от хората на Кравата, а след седмица усилена работа на Прокуратурата, изведнъж се оказа, че си имаме работа с добре организирана и действаща от години Организирана престъпна група /ОПГ/, в която членуват бандитите на Кравата и която осъществява не от вчера престъпната си дейност главно на територията на Слънчев бряг и по морето.

Официално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Кравата. В РУ Несебър е намерена дрога, но преписката е смачкана в прокуратурата. юли 5, 2016Биволъ Преди две седмици Биволъ единствен разкри и публикува изключително скандални факти, разкриващи връзки между влиятелни личности във високите етажи на съдебната и изпълнителна власт и групата организирала кървавата стрелба в Слънчев бряг и определена като ОПГ според последните разкрития на МВР и Прокуратурата. Публикацията ни Висши магистрати и главният секретар на МВР на купон при шефа на Божо Козела в Поморие беше подмината с тотално мълчание от всички медии, очевидно стреснати от това, че броени дни преди мафиотската вендета ръководни фигури и магистрати в държавата са купонясвали в едно от заведенията за сочения за шеф на станалата международно известна мутренска бригада на Божидар Кузманов /по прякор Кравата или Козела/. Те са били в компанията на бившия СИК-аджия и съдружник на Бай Миле Пламен Петков, а охраната се е извършвала, според вътрешни източници, от прикрити полицаи и мутри едновременно..."

Я вижте пък това: "Официално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Кравата Преди две седмици Биволъ единствен разкри и публикува изключително скандални факти, разкриващи връзки между влиятелни личности във високите етажи на съдебната и изпълнителна власт и групата организирала кървавата стрелба в Слънчев бряг и определена като ОПГ според последните разкрития на МВР и Прокуратурата. Публикацията ни Висши магистрати и главният секретар на МВР на купон при []" Падението на управляващите в България ЯВНО НЯМА, НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ!?!?!! ПОНЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО И НА СЛЕПИТЕ, И НА ПОСЛЕДНИЯ ИДИОТ! ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е ДЪНОТО, АБСОЛЮТНОТО ДЪНО, ПО-ДОЛУ ОТ ТОВА ПРОСТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА! Сега разбирам напълно Дарвиновата теория за връзката между хората и маймуните, ВИЖДАЙКИ ОБРАТНИЯ ПРОЦЕС В БЪЛГАРИЯ!!!

Какво прави тази "Прокуратура" толкова време ...... 8 месеца дремят ????

можеше да поживее, сега няма къде да се скрие от легиона, но този престъпник това заслужава

Платил си е за да е на свобода- затова мудното разследване срещу него е на негова страна...Парица-царица,казва народа... :(((( Всичко в тая обрулена държава е прогнило от корупция :((((((((((

Ние, Плевенските селенджъри, таковахме мамата, на Цялата рота Френски легьонери, наскачили, със пара-шутките си ? Посерковците, като круши падаха в бостаните ни а ние, отдолу: Елате дебавашта мама педераска! Ало, Ембаче, дишай спокойно, и, НЕ БОЙ СЕ ! Ако нещо такова, ОБАЖДАЙ СЕ !

Хем ще го бакат хем ще го килят.

Балос и мамата, лошо му се пише на Ембака? Щото ония от Легйона няма да мирясат докат не го намерат, и убиат! Такава им е, работата, така си искарват хляба? Освен да ги резузнае, и, както става по филмите... Макето, неке се предАе ! Ще му стискаме палците!

те едни наши селяни биха вече едни френски десантчици ... та някакви бивши легионери ли? ами ако този Ембак, е убил при самозащита?

Народа дали с гласуване, дали с пасуване е избрал начело на държавата мафиоз, контрабандист и организатор на престъпна група... Какво искате?!?! Ще ви мачкат и ще ви убиват, а вие ще търпите, не защото сте примитиви, а защото го заслужавате!

Мисля си, какво ли ще излезе от детето на този ембак, което е видяло със собствените си очи, как баща му убива невинен човек с камък и не го наказват. Дано Френският легион да се погрижи, щом българската прокуратура не може.

Малко ембаче сега и голяма свинска ембака след време:((((

Идиот, тоя от Легиона си го е търсил и то с пълна сила!!! Почнал е да се прави на полицай, следовател, прокурор и съдия едновременно. Детето е видяло смъртна заплаха за семейството си преди баща му да хвърли камък, отбранявайки се.

нямаш си напредстава какъв прекрасен човек беше Чивиев, но като нямаме съд и държава дано легионерите си свършат работата

murena

ти романи ли пишеш? Недей, тъпи са

Екстра. Време е за двойни хонорари и четворни бонуси на прокуратурата и съда за добре свършената работа в обществен интерес. Сега добрият човечец ще осъди държавата,че го е държала незаконно в ареста и ще получи като награда 100 000 евро. Ако това не е гавра - да те убият и близките ти да платят на убиеца - не знам кое е!

що бързате да го съдите тоя ембак... ако съда докаже, че е било самозащита? к`во ш`а пеете?

СРАМ!!! Може би наистина ще трябва да се върнем в "дивия запад" и всеки да се отбранява както може и с каквото може?! Няма прокуратура, няма следствие, няма съд за "наш'те хора"...

Така е в Родината на Мутрите - Мутристан, с ръководител Баш Мутрата...

Цаца, не стигат ли 8 месеца на алкохолизираните подкурори да повдигнат поредното калпаво обвинение, което веднага да падне в съда???? Или това е поредния сценарий за протакане и шиканиране с цел изтичане давностния срок???? какво ще кажеш Цацка? И сега ли са виновни САМО СЪДИИТЕ????

деер

И колко точно средства е похабило следствие и прокуратура ?! Ами, да ходят съответните лентяи на свободна практика!

Предостатъчни са ни само заплатите им, бонусите за ''извънреден труд'' експертизи правени от сульо и пульо и още един куп разходи на разследващи ....Обаче след всичко това отговорност от никой никъде

От Френския Легион никой не може да избяга. Предполагам, че ще има някакво правосъдие!

и какво е правосъдие според теб, да убият човека, защитил семейството си

боже господи още един престъпник пуснаха на свобода

"Стария Завет", ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ! ВСЕКИМУ, НЕГОВОТО!

Точно така е постъпил в случая бащата! Семейството е нападнато от един малоумен "легионер" - жалка отрепка, некадърна при това - също като ония измислени френски "барети" в Коиловци.

правилно ,трябва да има работа за всички,и за полиция,и за прокурори,и за съдии.парите трябва да се въртят

Как може бе!!!!!!!видяли са го поне 5 човека да убива друг човек и не могат да го осъдят?!ЩЕ ИЗБЯГА!какво има да се обяснява?убил го е има ли съмнение?няма.защо пускат един убиец да избяга?!!!!!

чета за Ембака който го пуснали след показното убийство, чета за пребитото момче от откровени рецидивисти в Слънчака, чета за оня олигофрен който с цигара в уста влезнал в мола и напръскал охраната със нервнопаралитичен спрей.....Цацар0в бъди мъж и се обеси

Топка може ли да се обеси? Бъди по сериозен.

Ембака е действал много правилно в случая, запознай се с фактите, тогава плямпай глупости!

murena

Легионът познава фактите, не се напиняй, да не ти вдигнат и на теб мерника

няма присъда. това е пародия на правосъдие

И цацаратурата какво прави толкоз време че не внесе обвинение???Цаца оплакваш се от съда ама собствената ти работа май е затънала в блатото на безвремието и безделието или може би на поръчките и мангизите

Айде Френския легион, чакаме новини!!!!

Разбрах, че Цацаров е казал, че Слънчев бряг бил държава в държавата. Само не разбрах за коя държава говори, защото вече на всички е пределно ясно, че БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА!

Това не е прокуратура, а жива карикатура. С елементи на фарс и трагически реализъм.

Показно. Убиваш човек и подписка. Това е тежестта на закона в Б-я. Делата се влачат с години и се приключват по давност. Всички са гнили ябълки

Ами попитайте цацата защо така става след като негово задължение е да внесе качествени доказателства за обвинение ама като ментора си и той другите обвинява

Прокуратурата, освен, че е институция, си има и персонални имена. Прокурорът, допуснал това безобразие си има име. Шефът му си има име. Стига сте се крили зад институциите! Персонални имена и персонални наказания - 8 месеца едно обвинение не могат да направят, и то при свидетели и безспорно ясна ситуация.

Понеже в Б-я СЪД и Прокуратура Н Я М А, наказанието на Ембака ще ПРИЛОЖАТ колегите на УБИТИЯ от Чуждестранният легион!!!!! При тях ПРОШКА и ПОДКУП Н Я М А !!!!!!

ТАКАВА СГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СТРЕЛЯНА НА МЕСТО, А НЕ ХРАНТУТЕНА 8 МЕСЕЦА И ОСВОБОДЕНА-ПАК ДА УБИЕ НЯКОГО!! САМО У НАС УБИЙЦИТЕ ИМАТ ПРАВА И СА НА СВОБОДА-ЖЕРТВИТЕ ИМ НЯМАТ ТЕЗИ ПРИВИЛЕГИИ!!!

БРЦК

Цацата нали каза ,че ще стовари цялата тежест на държавата върху престъпниците? Е те това е имал впредвид - за убийство , подписка и кой откъде е ...

Името на прокурора, който не си е свършил работата? Наказанието, което е получил за това? Това не е журналистика, а преписване и препредаване на безмислени текстове...

Хакде, още един неориентиран келеш и завистлив некадърен коментар! Ей, какие хора се вие, бе, искате тези зависими корумпирани некадърници, ооопс прокурори и съдии, магистрати и прочие фауна да умрат от глад ли, бе, завистник такъв! Ти не си ли чу за голямата безработица в България, бе, искаш да се увеличи ли, безхаберник такъв, не си никакъв патриот!

В Мутреландия може да си убиваш наред,стига да имаш парички да си го позволиш!!! Може да крадеш безнаказано,може да си переш парите,може да продаваш наркотици,може да вършиш всичко,което ти идва на акъл стига да имаш пари,защото съдът в Мутреландия работи за теб,те работят за този,който плаща!!!! А от Прокуратурата нищо не става,прокурорите ни не стават и за подпиралки за кочина!!!!!

Аз Ембака, въобще не съм го съдил в МОЯТ СЪД. За да го е страх за живота си, е виновна Богинята Темида, чрез своята си служба на Мамона.

Евала Ембак, честито на поердния печеливш в и от българската прикриватура и кривосъдие! Сега е време да се върне към обичайните си занимания и усилена трудова дейност! България, или поне правителството и управляващите имат нижда от тези и подобни ценни кадри! Следвашият! Браво и на законодатели, на парлаМЕНТА, НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НА ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА, НА ВСС И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ИМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОВА И ПОДОБНИ СЛУЧАИ!!!

Сега трябва за отмъщение да убият жена му и децата му.

Сега Ембака, после Тумбака, Очите, Бузата, Брендо и т.н. Галеви са еталона, марката, бранда - галениците на милото ни правосъдие. Един бушон като изгори спира да работи. Ама на един съдия като му прегори съвестта започва да работи по усърдно и комерсиално.

За пуснати-чухме. За "изпуснати"- също. За липса на доказателства-и с това вече свикваме. КОГА ЩЕ ЧУЕМ ЗА УВОЛНЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ? Кога ще чуем за осъдени недоброжелатели /на България/? И въобще ще чуем ли за ПОДАЛ ОСТАВКА/па бил той И главен прокурор/?

Недоброжелателите на България и национални предатели, съвсем скоро ще застанат на подсъдимата скамейка на Страшния Съд, още тук на "белия свят".

А дано ,ама надали!

страхотна прокуратура

Едно време тия ги вкарваха в едно лагерче в Белене и от там няма излизане, да не говорим за следствието за какво беше а сега на ви ся демокрация!Българина докато не му държиш ножа на врата няма да се оправи!

Софийски градски съд да се разследва целия,от до,за доходи под масата и кой,какво има!!!! Всичките съдии там са мултимилионери!!!! но не от заплати,а от корупция,там са най долните престъпници в България живели някога!!!!! А и народа ни е скапан,сега трябва една маса народ да мине от там и да има убити съдии и прокурори...

Не, че защитавам съдиите, но в случая прокуратурата не си е свършила работата.... за съжаление, както винаги. Ако се поинтересуваш повече, ще разбереш, че масово се купуват прокурори и следователи, а не съдии.

И като ги разследват, кой ще ги осъди?... А иначе българският народ е леке, прав си.

И на Ембака и на защитника му Тумбака по един салют 9/19 мм.

Коментари - Съдът пусна Ембака от ареста, изтекъл законовия срок | Днес.dir.bg

Съдът пусна Ембака от ареста, изтекъл законовия срок

Софийският апелативен съд освободи от ареста Емил Първанов-Ембака, обвиняем за убийството на Николай Чивиев на магистрала "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Ембака от ареста, изтекъл законовия срок | Днес.dir.bg

Коментари

Бах мама му, няма надежда тази държава да се оправи скоро като чета коментарите! Защо се питат масите Ембака бил излязъл!!! Ми най просто обяснение така да се каже сдъвкано или подадено с лъжичка е че съда е приложил закона. То всъщност това му е работата на съда и си я свършил перфектно. За легионера какво да кажа! Или добро или нищо. Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Народна поговорка. Ти вземи се прави на бабаит щото някой нарушил ЗЗП !!! Взело се е доста на сериозно легионерчето и това му е изиграло лоша шега. Ембака ще отговаря пред съда за непредумишлено убийство в пределите на неизбежна самоотбрана. Може и да мине на лежаното даже.Все пак човека е защитил семейството си от някакъв хулиган де му сече пътя и му чупил стъклото и е искал да се саморазправя с него. Ама този път лошо е бил преценил ситуацията.

Егати съда, за убийство задържането му било незаконно. Ами промете си законите бе, пускате го да убие още някой ли? Абе що не дойдат легионерите, колеги на убития и да въздадат правосъдие, че то иначе май няма да има.

ТОЗ ЕМБАК ВЕРОЯТНО СКОРО ЩЕ Е С РАЗПОРЕН ТУМБАК, ЩОТО САМ СЕ Е ОПЛЕЛ В МРЕЖАТА, КОЯТО МУ Е НА ФАНЕЛКАТА

Пламен Петков е фактически началник на Божидар Кузманов /Божо Кравата или Козела/, който беше задържан след престрелката, заедно с командваните от него мутри, но след това освободен и сега отново издирван. Спецове от курорта признават, че именно Петков е докарал и внедрил в действие Божо и хората му в Слънчев бряг. Двамата са известни полицейски и медийни герои от гангстерските войни между тяхната групировка и вдовицата на Бай Миле, с която Петков е бивш съдружник и има спор за терени и обекти. В активите на групировката има нарушване на обществения ред, хулигански прояви, пребиване на полицаи, сигнали за множество действия, които могат да бъдат категоризирани по тежки състави от НК. Имената им протичат заедно в многобройни преписки на полицията и прокуратурата. Дали близките отношения с шефовете на МВР и местната прокуратура спасяват СИК-аджиите от наказателно преследване и покриване на въпросните преписки? Дали това ще продължи по същия начин след разкритията на Биволъ, може да се предвиди, имайки предвид огромните черни корупционни пари, които се въртят от нелегалния бизнес по морето. Тук трябва да се има предвид и мащаба на обвързаностите между официални правоохранителни и правораздавателни институции и организирания престъпен контингент.

На 29 юни, специализираната прокуратура най-накрая повдигна обвинения на Божидар Кузманов Кравата и неговата банда. Според държавното обвинение част от тях са действали и като организирана престъпна група, занимаваща се с трафик на хора, рекет, изнудвания и разпространение на наркотици, унищожаване на вещи, побой, палежи.. Логичният въпрос е: След като Божидар Кузманов и мутрите му са причислени към ОПГ, като представители на каква група влизат в спор с тях хората на Димитър Желязков Очите и кой от кого е чадъросван? Иззети са оръжия, някои от които членовете на групата са се опитали да укрият в деня на престъплението. Извършен е следствен експеримент и до момента са задържани 7 лица. Обвинения като участници в организираната престъпна група са повдигнати на 10 лица към настоящия момент три от лицата се издирват. Това са Божидар Кузманов, Данаил Петков и Марчо Марков, съобщи официално Даниела Попова, прокурор от Апелативната специализирана прокуратура.

След изявлението на главния прокурор от Бургас, на 28 юни МВР и разследващите инициираха възстановка на събитията от 8 юни в р-т 4 YOU, която завърши с белезници. Ръководството на МВР се закле, че полицията не разпъва чадъри над организираната престъпност, но сигналите за ченгета-наркодилари, които Биволъ осветли, се оказаха реални, според официални изявления на бургаската полиция. Твърди се, че те са били прекратени от прокуратурата след като вътрешната проверка на МВР не е осветлила замесените ченгета след самопроверката. Полицейски служители обаче споделиха, че са готови да свидетелстват пред независими следователи с конкретни имена, дати и събития, уличаващи техни колеги в униформа в тежка криминална дейност. Дали Божидар Кузманов е бил информиран, че мероприятието е постановка и ще завърши с арест за присъстващите не се знае, но той не се явява и е обявен за издирване. МВР и Прокуратурата и до този момент не са излязли с официална позиция защо на 28 юни за следствената възстановка на престрелката не са били привикани и хората на Митьо Очите, присъствали и участвали в мутренското меле на 8 юни в курортния комплекс.

Ного миго фалат, пустия Лесичков, легьонер, най- големио спецялист: СигОрно него че избера, номера му нема грешка: Запречва ти пъта със Мотора, и кротко си чорли Носа, а като се изнервиш и слезнеш да го Питаш, до кога ще стои така, Той, Спецялиста, ти пуска Три куршума: В Главата, в Сърцето, и в Корема! Все му се е разминавало, но Сега ?

Ще се повторя. След всичко изписано и казано по медиите, може да кажем със сигурност няколко неща: Чивиев щеше да е жив, ако вместо да се прави на Рамбо, се беше обадил на полицията да информира за нарушителя. Чивиев е преследвал нарушителя, с което е рискувал собствения си живот и този на нарушителя, както и на возещите се в техните коли. Чивиев, според писаното и казаното от МВР, е счупил с палка/бухалка стъклото на колата на Първанов, докато Първанов и жена му са били в колата. Първанов е виновен за убийството, но Чивиев също носи вина. Първанов се оказва по-късметлия о Чивиев.

Опитите на министър-председателя Бойко Борисов за омаловажаване на престрелката от 8 юни в ресторант 4 YOU в Слънчев бряг, представяйки я като махленска свада и спор за паркомясто, претърпяха пълно фиаско. Няколко дни по-късно на пресконференция в Бургас главният прокурор Сотир Цацаров косвено потвърди изнесената информация от Биволъ, че причината за сблъсъка между бандите на Димитър Желязков Очите и Божидар Кузманов Божо Кравата /Козела/ е за разпределение на територии за осъществяване на престъпна дейност. Бяха потвърдени, макар и под сурдинка, разкритията ни, че има сериозни данни за корупционна и престъпна обвързаност на мафиотите и полицейски служители.

Официално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Кравата В РУ Несебър е намерена дрога, но преписката е смачкана в прокуратурата юли 5, 201шБиволъ Преди две седмици Биволъ единствен разкри и публикува изключително скандални факти, разкриващи връзки между влиятелни личности във високите етажи на съдебната и изпълнителна власт и групата организирала кървавата стрелба в Слънчев бряг и определена като ОПГ според последните разкрития на МВР и Прокуратурата. Публикацията ни Висши магистрати и главният секретар на МВР на купон при шефа на Божо Козела в Поморие беше подмината с тотално мълчание от всички медии, очевидно стреснати от това, че броени дни преди мафиотската вендета ръководни фигури и магистрати в държавата са купонясвали в едно от заведенията за сочения за шеф на станалата международно известна мутренска бригада на Божидар Кузманов /по прякор Кравата или Козела/. Те са били в компанията на бившия СИК-аджия и съдружник на Бай Миле Пламен Петков, а охраната се е извършвала, според вътрешни източници, от прикрити полицаи и мутри едновременно. Какво се е говорило на тази среща не е известно към момента, но е факт, че само 4 дни по-късно най-големият ни летен курорт бе удавен в ужас от смъртносната мафиотска война, в присъствието на стотици мирни туристи и чужди граждани. Мутренската стрелба на месо посред бял ден завърши с един убит и няколко тежко ранени, сред които и тарторът на местните несебърски гангстери небезизвестният Димитър Желязков /Очите/. Впоследствие бяха задържани 2-ма от хората на Кравата, а след седмица усилена работа на Прокуратурата, изведнъж се оказа, че си имаме работа с добре организирана и действаща от години Организирана престъпна група /ОПГ/, в която членуват бандитите на Кравата и която осъществява не от вчера престъпната си дейност главно на територията на Слънчев бряг и по морето.

Официално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Кравата. В РУ Несебър е намерена дрога, но преписката е смачкана в прокуратурата. юли 5, 2016Биволъ Преди две седмици Биволъ единствен разкри и публикува изключително скандални факти, разкриващи връзки между влиятелни личности във високите етажи на съдебната и изпълнителна власт и групата организирала кървавата стрелба в Слънчев бряг и определена като ОПГ според последните разкрития на МВР и Прокуратурата. Публикацията ни Висши магистрати и главният секретар на МВР на купон при шефа на Божо Козела в Поморие беше подмината с тотално мълчание от всички медии, очевидно стреснати от това, че броени дни преди мафиотската вендета ръководни фигури и магистрати в държавата са купонясвали в едно от заведенията за сочения за шеф на станалата международно известна мутренска бригада на Божидар Кузманов /по прякор Кравата или Козела/. Те са били в компанията на бившия СИК-аджия и съдружник на Бай Миле Пламен Петков, а охраната се е извършвала, според вътрешни източници, от прикрити полицаи и мутри едновременно..."

Я вижте пък това: "Официално признание от МВР и ВСС: Георги Костов и Ясен Тодоров са били на купон при шефа на Кравата Преди две седмици Биволъ единствен разкри и публикува изключително скандални факти, разкриващи връзки между влиятелни личности във високите етажи на съдебната и изпълнителна власт и групата организирала кървавата стрелба в Слънчев бряг и определена като ОПГ според последните разкрития на МВР и Прокуратурата. Публикацията ни Висши магистрати и главният секретар на МВР на купон при []" Падението на управляващите в България ЯВНО НЯМА, НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ!?!?!! ПОНЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО И НА СЛЕПИТЕ, И НА ПОСЛЕДНИЯ ИДИОТ! ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е ДЪНОТО, АБСОЛЮТНОТО ДЪНО, ПО-ДОЛУ ОТ ТОВА ПРОСТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА! Сега разбирам напълно Дарвиновата теория за връзката между хората и маймуните, ВИЖДАЙКИ ОБРАТНИЯ ПРОЦЕС В БЪЛГАРИЯ!!!

Какво прави тази "Прокуратура" толкова време ...... 8 месеца дремят ????

можеше да поживее, сега няма къде да се скрие от легиона, но този престъпник това заслужава

Платил си е за да е на свобода- затова мудното разследване срещу него е на негова страна...Парица-царица,казва народа... :(((( Всичко в тая обрулена държава е прогнило от корупция :((((((((((

Ние, Плевенските селенджъри, таковахме мамата, на Цялата рота Френски легьонери, наскачили, със пара-шутките си ? Посерковците, като круши падаха в бостаните ни а ние, отдолу: Елате дебавашта мама педераска! Ало, Ембаче, дишай спокойно, и, НЕ БОЙ СЕ ! Ако нещо такова, ОБАЖДАЙ СЕ !

Хем ще го бакат хем ще го килят.

Балос и мамата, лошо му се пише на Ембака? Щото ония от Легйона няма да мирясат докат не го намерат, и убиат! Такава им е, работата, така си искарват хляба? Освен да ги резузнае, и, както става по филмите... Макето, неке се предАе ! Ще му стискаме палците!

те едни наши селяни биха вече едни френски десантчици ... та някакви бивши легионери ли? ами ако този Ембак, е убил при самозащита?

Народа дали с гласуване, дали с пасуване е избрал начело на държавата мафиоз, контрабандист и организатор на престъпна група... Какво искате?!?! Ще ви мачкат и ще ви убиват, а вие ще търпите, не защото сте примитиви, а защото го заслужавате!

Мисля си, какво ли ще излезе от детето на този ембак, което е видяло със собствените си очи, как баща му убива невинен човек с камък и не го наказват. Дано Френският легион да се погрижи, щом българската прокуратура не може.

Малко ембаче сега и голяма свинска ембака след време:((((

Идиот, тоя от Легиона си го е търсил и то с пълна сила!!! Почнал е да се прави на полицай, следовател, прокурор и съдия едновременно. Детето е видяло смъртна заплаха за семейството си преди баща му да хвърли камък, отбранявайки се.

нямаш си напредстава какъв прекрасен човек беше Чивиев, но като нямаме съд и държава дано легионерите си свършат работата

murena

ти романи ли пишеш? Недей, тъпи са

Екстра. Време е за двойни хонорари и четворни бонуси на прокуратурата и съда за добре свършената работа в обществен интерес. Сега добрият човечец ще осъди държавата,че го е държала незаконно в ареста и ще получи като награда 100 000 евро. Ако това не е гавра - да те убият и близките ти да платят на убиеца - не знам кое е!

що бързате да го съдите тоя ембак... ако съда докаже, че е било самозащита? к`во ш`а пеете?

СРАМ!!! Може би наистина ще трябва да се върнем в "дивия запад" и всеки да се отбранява както може и с каквото може?! Няма прокуратура, няма следствие, няма съд за "наш'те хора"...

Така е в Родината на Мутрите - Мутристан, с ръководител Баш Мутрата...

Цаца, не стигат ли 8 месеца на алкохолизираните подкурори да повдигнат поредното калпаво обвинение, което веднага да падне в съда???? Или това е поредния сценарий за протакане и шиканиране с цел изтичане давностния срок???? какво ще кажеш Цацка? И сега ли са виновни САМО СЪДИИТЕ????

деер

И колко точно средства е похабило следствие и прокуратура ?! Ами, да ходят съответните лентяи на свободна практика!

Предостатъчни са ни само заплатите им, бонусите за ''извънреден труд'' експертизи правени от сульо и пульо и още един куп разходи на разследващи ....Обаче след всичко това отговорност от никой никъде

От Френския Легион никой не може да избяга. Предполагам, че ще има някакво правосъдие!

и какво е правосъдие според теб, да убият човека, защитил семейството си

боже господи още един престъпник пуснаха на свобода

"Стария Завет", ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ! ВСЕКИМУ, НЕГОВОТО!

Точно така е постъпил в случая бащата! Семейството е нападнато от един малоумен "легионер" - жалка отрепка, некадърна при това - също като ония измислени френски "барети" в Коиловци.

правилно ,трябва да има работа за всички,и за полиция,и за прокурори,и за съдии.парите трябва да се въртят

Как може бе!!!!!!!видяли са го поне 5 човека да убива друг човек и не могат да го осъдят?!ЩЕ ИЗБЯГА!какво има да се обяснява?убил го е има ли съмнение?няма.защо пускат един убиец да избяга?!!!!!

чета за Ембака който го пуснали след показното убийство, чета за пребитото момче от откровени рецидивисти в Слънчака, чета за оня олигофрен който с цигара в уста влезнал в мола и напръскал охраната със нервнопаралитичен спрей.....Цацар0в бъди мъж и се обеси

Топка може ли да се обеси? Бъди по сериозен.

Ембака е действал много правилно в случая, запознай се с фактите, тогава плямпай глупости!

murena

Легионът познава фактите, не се напиняй, да не ти вдигнат и на теб мерника

няма присъда. това е пародия на правосъдие

И цацаратурата какво прави толкоз време че не внесе обвинение???Цаца оплакваш се от съда ама собствената ти работа май е затънала в блатото на безвремието и безделието или може би на поръчките и мангизите

Айде Френския легион, чакаме новини!!!!

Разбрах, че Цацаров е казал, че Слънчев бряг бил държава в държавата. Само не разбрах за коя държава говори, защото вече на всички е пределно ясно, че БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА!

Това не е прокуратура, а жива карикатура. С елементи на фарс и трагически реализъм.

Показно. Убиваш човек и подписка. Това е тежестта на закона в Б-я. Делата се влачат с години и се приключват по давност. Всички са гнили ябълки

Ами попитайте цацата защо така става след като негово задължение е да внесе качествени доказателства за обвинение ама като ментора си и той другите обвинява

Прокуратурата, освен, че е институция, си има и персонални имена. Прокурорът, допуснал това безобразие си има име. Шефът му си има име. Стига сте се крили зад институциите! Персонални имена и персонални наказания - 8 месеца едно обвинение не могат да направят, и то при свидетели и безспорно ясна ситуация.

Понеже в Б-я СЪД и Прокуратура Н Я М А, наказанието на Ембака ще ПРИЛОЖАТ колегите на УБИТИЯ от Чуждестранният легион!!!!! При тях ПРОШКА и ПОДКУП Н Я М А !!!!!!

ТАКАВА СГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СТРЕЛЯНА НА МЕСТО, А НЕ ХРАНТУТЕНА 8 МЕСЕЦА И ОСВОБОДЕНА-ПАК ДА УБИЕ НЯКОГО!! САМО У НАС УБИЙЦИТЕ ИМАТ ПРАВА И СА НА СВОБОДА-ЖЕРТВИТЕ ИМ НЯМАТ ТЕЗИ ПРИВИЛЕГИИ!!!

БРЦК

Цацата нали каза ,че ще стовари цялата тежест на държавата върху престъпниците? Е те това е имал впредвид - за убийство , подписка и кой откъде е ...

Името на прокурора, който не си е свършил работата? Наказанието, което е получил за това? Това не е журналистика, а преписване и препредаване на безмислени текстове...

Хакде, още един неориентиран келеш и завистлив некадърен коментар! Ей, какие хора се вие, бе, искате тези зависими корумпирани некадърници, ооопс прокурори и съдии, магистрати и прочие фауна да умрат от глад ли, бе, завистник такъв! Ти не си ли чу за голямата безработица в България, бе, искаш да се увеличи ли, безхаберник такъв, не си никакъв патриот!

В Мутреландия може да си убиваш наред,стига да имаш парички да си го позволиш!!! Може да крадеш безнаказано,може да си переш парите,може да продаваш наркотици,може да вършиш всичко,което ти идва на акъл стига да имаш пари,защото съдът в Мутреландия работи за теб,те работят за този,който плаща!!!! А от Прокуратурата нищо не става,прокурорите ни не стават и за подпиралки за кочина!!!!!

Аз Ембака, въобще не съм го съдил в МОЯТ СЪД. За да го е страх за живота си, е виновна Богинята Темида, чрез своята си служба на Мамона.

Евала Ембак, честито на поердния печеливш в и от българската прикриватура и кривосъдие! Сега е време да се върне към обичайните си занимания и усилена трудова дейност! България, или поне правителството и управляващите имат нижда от тези и подобни ценни кадри! Следвашият! Браво и на законодатели, на парлаМЕНТА, НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НА ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА, НА ВСС И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ИМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОВА И ПОДОБНИ СЛУЧАИ!!!

Сега трябва за отмъщение да убият жена му и децата му.

Сега Ембака, после Тумбака, Очите, Бузата, Брендо и т.н. Галеви са еталона, марката, бранда - галениците на милото ни правосъдие. Един бушон като изгори спира да работи. Ама на един съдия като му прегори съвестта започва да работи по усърдно и комерсиално.

За пуснати-чухме. За "изпуснати"- също. За липса на доказателства-и с това вече свикваме. КОГА ЩЕ ЧУЕМ ЗА УВОЛНЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ? Кога ще чуем за осъдени недоброжелатели /на България/? И въобще ще чуем ли за ПОДАЛ ОСТАВКА/па бил той И главен прокурор/?

Недоброжелателите на България и национални предатели, съвсем скоро ще застанат на подсъдимата скамейка на Страшния Съд, още тук на "белия свят".

А дано ,ама надали!

страхотна прокуратура

Едно време тия ги вкарваха в едно лагерче в Белене и от там няма излизане, да не говорим за следствието за какво беше а сега на ви ся демокрация!Българина докато не му държиш ножа на врата няма да се оправи!

Софийски градски съд да се разследва целия,от до,за доходи под масата и кой,какво има!!!! Всичките съдии там са мултимилионери!!!! но не от заплати,а от корупция,там са най долните престъпници в България живели някога!!!!! А и народа ни е скапан,сега трябва една маса народ да мине от там и да има убити съдии и прокурори...

Не, че защитавам съдиите, но в случая прокуратурата не си е свършила работата.... за съжаление, както винаги. Ако се поинтересуваш повече, ще разбереш, че масово се купуват прокурори и следователи, а не съдии.

И като ги разследват, кой ще ги осъди?... А иначе българският народ е леке, прав си.

И на Ембака и на защитника му Тумбака по един салют 9/19 мм.