23 г. затвор за Тодор Иванов, застрелял жена си на рождения й ден

31-годишният бургазлия Тодор Иванов, който застреля съпругата си Виолета навръх рождения й ден, бе осъден на 23 години затвор от състав на Бургаския окръжен съд с председател Яни Гайдурлиев, съобщиха Дарик радио и "Бургас Утре".

Обратно в новината

Коментари - 23 г. затвор за Тодор Иванов, застрелял жена си на рождения й ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за присъди. Съкратена процедура за убийства. Присъди 23-25г. След 7-8 години е ги пуснат. Затова и убиват. Съжалявали. Покаяли се. Защо не убиха себе си. Това е законодателството и правосъдието в милата ни родина.Затова всеки ден ще има убити.

ИМЕННО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ СЕ БИЛ РАЗКАЯЛ ЕДИН ЗАТВОРНИК КОЙТО БИЛ С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА И ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТА МУ ДАВА АМНИСТИЯ. ДАВАХА ГО ТОЗИ ЧОВЕК ПО БТВ И ВИКА ИМА ГРЕШКА ИМА ПРОШКА. И АЗ СЕ ПИТАМ КОНКРЕТНО ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ ТОЗИ ЧОВЕК Е ИМАЛ СМЪТНА ПРИСЪДА ОБАЧЕ ТЯ Е БИЛА МАХНАТА ПОРАДИ ОТПАДАНЕ НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ПОСЛЕ МУ ДАВАТ ДОЖИВОТНА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА КАТО ЦЕЛТА СИ Е ТОЙ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ПОВЕЧЕ И В ЕДИН МОМЕНТ ШЕ ГО ПУСКАТ ПОНЕЖЕ БИЛ РАЗЧУВСТВАЛ ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТА И ТОЙ АМНИСТИРАЛ. Е ХУБАВО АМА ЗА КАКВО СЕ ДАВАТ ТЕЗИ ПРИСЪДИ СЕГА НА ТЕЗ ИМА ДАВАТ ЕДНИ ПРИСЪДИ ПОСЛЕ ЕДНИ ОКОНЧАТЕЛНИ УЖ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ И НАКРАЯ ЛЕЖАТ ОЩЕ ПО МАЛЪК ПЕРИОД НЕ РАЗБИРАМ

мъжката злоба по нашите ширини не познава граници...

важното е, че имаме разводняваща новина, която да отдалечи истинските проблеми

не че го оправдавам и нищо лошо за мацката, явно е била светица . да не забравяме обаче че всеки има праг на търпимост и го проявява по някакъв начин. освен това е спорно дали дали е по-добре да те убият или да седиш толкова време в панделата

Ама че тъпанар сега ще стане булката на панделата

Алооу, редактора в дира. Последния абзац нещо журналята ли е писал заспал или има тик копи-пейст на малкия пръст:)

или работи на заем, от дедо си - старшината, на 92 ?

несвързани глупави простотии, за да трогне съдиЙките, и е успял вече, браво браво !

Защо трябва да се мъчат Данъкоплатците - На електрическия стол - 100 киловата и ще се спасим от него . Иначе ще ни дойде сметка , освен Зелена Енергия и Затворническа Енергия , по 1 лев .

100 киловата? За някои трябва да има присъда "връщане в училище"...

последно застрелял или заколил? не че има значение за жената, но все пак....

Абе защо не четеш и после да коментираш, а? Прочети какво пише и ще разбереш, че става дума за различни хора в различни случаи на убийство! И ти си като чукчата-писател, който не е прочел нито една книга, защото не е читател, ами е писател!

дкми

Само едно не ми е ясно: От къде ще намери близо 200.000 лева в затвора, за да си изплати дълговете :)

К'во ша кажете за последния абзац, а?

посления абзац е супер новината в тази статия