Рецидивист обвинен за убийството на Вероника

40-годишен мъж, многократно осъждан, е обвинен за убийството на 23-годишната студентка Вероника Здравкова.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивист обвинен за убийството на Вероника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три дена \" репортера \" на блиц Орлин Филиповски обикаляше гарата и слухтеше,търсейки някаква новина. Предоставеният му с добри намерения запис на жертвата той използва за създаването на новина! Той обвини СЛОНА в убйство !!!!!!! който дори не е задържан а само разпитан както всички живеещи наоколо. Кой сега ще го оневини ?Защо всички медии наричат живеещите на гарата КЛОШАРИ! На виновните ще се търси отговорност по чл.147.(1),148.(1)и(2)

За такъв изрод само смърт.Нека направят референдум за смъртното наказание-твърдо съм ЗА.Вижда ,се че в затвора тоя и изрод не се е оправил.Жалко ,че си отиде едно красиво момиче без да е виновна за нищо.

Тоя урод на всичкото отгоре имал и 4-5 чавета, хранени с парите от осигуровките и данъците на бог да прости девойката. Въпросните ще се превърнат в същите уроди като баща си, защото крушата не пада по-далеч от дървото. ЗАЩО политиците не спрат това вечно дондуркане на тоя етнос. Даже ДПС и БСП вече се надпреварват да си прикоткат тоя електорат от убийци на добри и съвестни граждани. Ха кажете като ни изтребят, от къде ще ви се пълни държавната хазна. То излиза, че не си струва да си отглеждаш децата в тая държава с подкупни държавни органи и политици и престъпници на свобода. Смърт за боклука! Не заслужава и ден да диша въздуха на почерненото семейство.

Единственото хубаво нещо в случая е,че мангала е изключително прост,и се е опитал да тегли пари от банкомат,та да го хванат.Иначе на да ли щяха да го разкрият някога,и не се знаеше още колко престъпления щеше да извърши докато се издъни за нещо друго.А заради такива отрепки трябва да върнат смъртната присъда,това животно не заслужава да живее.

"Добре, аз нямам пари, и ще дойда утре, да убия майка ти с чук по главата. Ще се опитам да я ударя веднъж, за да не се мъчи. Ако не ми стигне силата, може да се наложи да я ударя втори път, докато тя протяга ръка към мен, и завалено се опитва да ми обясни, чи "Чедо, вземи каквото искаш", за да не и отнема живота." Абе, те нормален ли си???

за такива пурвобитни изроди - смурт ! по всичко личи, че се налага врущането на смуртното наказание. колкото и странно да е - вземете пример от иран - там бесят за далеч по-малки преступленя. на бесилото ! публично, за назидание на всички !

Смърта е малко за тоя изрод. Трябва да го убиват многократно с използване на реанимационен екип, който да го връща към живот, само за да бъде убиван отново. И така доживот.

Искам с този да ме оставят за 5 минути в затворена стая и ако излезе жив от нея, нека си ходи на свобода. Нека се промени закона, така че да дава 5 минути за истинско правосъдие. Ако се отърве - Господ го е оправдал. Но надали Господ би подарил живота на такава гад.

Свещена война е тази, която защитава всичко, което сме съградили, и запазили като нация. Нашите приятелки, сестри, майки, и баби, не заслужават да бъдат обиждани, удряни, насилвани, заплашвани и изнасилвани. И то от какво? Ей, ловджиите. Време е за лов на справедливост. Аз знам как да се защитавам, но никоя баба на 80, или момиче на 19 не знае как се презарежда полу-автоматичен 9 мм. А те са навън, в момента. С тесли, брадви и колци.

със същата жестокост с която е отнел душата на младата девойка, трябва да се обезглави този душевно болен изрод. Нищо човешко не му е познато!!!

със същата жестокост с която е отнел душата на младата девойка, трябва да се обезглави този душевно болен изрод. Нищо човешко не му е познато!!!

решението ще дойде само,а то е народен съд хайдутите са го измислили още по турско време и е давало ефект.

И кой вярва,че въпросния Здравко е дошъл да си търси работа на 3 март с теслата?Дошъл е да краде и убива,това му е била работата... Да почива в мир милото момиче,не заслужава такава жестока съдба!!

Този вече са го пускали неколкократно за "идентични" престъпления. Смъртна присъда е не само наложителна, но и крайно необходима в България. Дарвин не съществува тук - тук името на естественият подбор завършва на "оган", "оглу" и пр. Време е да започнем изкуствен подбор, като започнем от питекантропите.

Една статия базирана върху какво-факти,полицейска сводка,приятел следовател....?Не пише че е циганин,урко или друго.Понеже е осъждан , много му подхожда - поредното хулене на съда .Следовател неизвестен.Те вярно са жестоки ,но това е преднамерено жестоко.Работа отишъл да си търси!?И изведнъж решил да убива от Горна отишъл в Търново, като че ли в Търново има повече работа , на 3 март - празник циганин отива да си търси работа.Ми то е като виц това.Проследил имаше и статия за това къде последно е видяна, той голям разузнавач тоя циганин.Ако я е убил с тесла, няма да е бил шахматист .Сега и теслата ще намерят в Първомайци.Добре че не е в Дунава.Не казвам че не е вярно , но и няма данни че е вярно!Защо коментираме нещо неустановено.

Убиеца на смърт. Държавата е виновна за това убииство.Убиеца е осъден, трябвало да е бил в затвора, но доброволно пуснат. Съд за държавата до дупка.

Бог да прости момичето. Изрод циганин (сега да не ми спрете коментара заради тъпото название "ром", което налагате незнайно защо) лиши от живот тази красива българска девойка и сега ще го издържаме до живот в затвора, вместо да бъде обесен за назидание на всички цигани, крадци, бандити и убийци. Защо не се обяви референдум за връщане на смъртното наказание? И докога ще търпим циганския произвол. Само за последните няколко години на сметката на циганските орди лежат поне стотина случаи на убийства, изнасилвания и грабежи. И тази истина е очевадна, а журналята ще ме обвинят в етническа нетолерантност. Ами, нека не ви пожелавам съдбата на Вероника, драги Дир-овци, нали вие сте етнически толерантни!!!

Каква доживотна присъда, брате? Този вече са го пускали неколкократно за "идентични" престъпления. Смъртна присъда е не само наложителна, но и крайно необходима в България. Дарвин не съществува тук - тук името на естественият подбор завършва на "оган", "оглу" и пр. Време е да започнем изкуствен подбор, като започнем от питекантропите.

Ако искаме да останем живи трябва да се научим на "неизбежна самоотбрана", независимо от "псевдодържавата"!

Докога тия тъпаци милиционерите ще ни правят на маймуни???? Момичето е било отвлечено от полицаи, изнасилено, след това убито и подхвърлено в реката. За да си измият ръцете са привикали един нещастник рецидивист, кокошкар и са му прехвърлили вината. Този трудно ще се защити! Истинските убийци мафиоти ще продължат да убиват!!! Гнила държава!!!

Аман от идиоти! Имам предвид теб.

Тази простотия пък откъде ти хрумна??? На някои хора трябва да им се забрани да гледат криминалета.

Както е при повечето подобни случаи, етническата принадлежност на извършителя умишлено се премълчава.

Престъпник на свобода, и то осъден, пуснат след това, въпреки с действаща присъда. Съдете държавата до дупка, тя е истинският виновник за смъртта на тази жена.

Държавата сме ние глупако...вкл и ти Оди се предай в полицията като съучастник в убииството

Много си се объркал , ако си мислиш, че ти си държавата...

Той е достатъчно оскотен,така че в затвора,ще е тартор или поне няма много да го гъбаркат.Така че един млад умен работлив член на обществото беше убит,за да плащаме на не човек да живее на наша издръжка-данъци и след време да бъде пуснат отново да убива.Голяма ПРАВОСЪДИЕ,голяма СПРАВЕДЛИВОСТ.

предлагам много просто решение - купуваите си оръжение, научете се как да го използвате, и нека да видим тогава кои ще ви напада. ако тия цигани знаят че се стреля, може да се замислят тогава, ако въобще мислят. а когато знаят, че всичко ще им се размине, са супер нагли.

не се е опитал, а е теглил, защото Вероника си е записала пина на картата... намерили са торбата, в която е събрал и изхвърлил вещите й... такива животни трябва да се избиват още при първия им опит да отнемат вещите, здравето, ЖИВОТА на човешко същество!!! в Индия изнасилвачът е линчуван от колегите състуденти на изнасиленото момиче, 6 километра са го влачили по улиците на града и са го убили с камъни!!! това ли трябва да стане и тук, за да започне "държавата" да си изпълнява функциите?!

че е тоя?Той виновен по правило , а най-вероятно истинския убиец се разходжа някъде.Смисълът на едно разследване е да се разкрият мотивите и начина по кйто е извършено,съдът наказва съгласно закона.Всичко ни е обърнато наопъки.Сондира се обществената нагласа,намира се отговрящ на очакванията профил и вече е лесно.

Това ли е спуснатата нова опорна точка,а?Преди малко,гледах по ТВ,един намазан в зелени дрехи,да говори,за революция-егати гнусните подстрекатели!

Човекът просто мисли логично, у нас все така става.

когато си признаеш, че си извършил убийство, описал си начина, по който си го извършил, описал си вещите, които отнел, в каква торба си ги сложил и къде си ги хвърлил, след това намерят торбата и всичко в нея е така, както си го описал.... полицията трябва да те пусне и да търси "истинския" извършител ли, бе умнико!?!?!?!?

При положение, че на 3 март един циганин по собствена инициатива извъшил убийство с цел грабеж е едно. При положение, че му се каже убедително, че той го е извършил и ще си поживеее в затвора е друго, съсвсем трето е ако някой трети му е посочил обекта на 3 март!Затова става дума.Или не ти е ясно, че може да се убеди циганин да изърши убийсво, или да твърди че го е извършил?Живота не е толкова прост колкото си мислиш!

Ти да не си брат му, бе кретен?

Абе, ти да не си атакист ?

ужас, този изрод защо е на свобода? каква е тая смешна полиция, държава, и закони... това обаче може да се случи на всеки, никои не е застарахован, които живее в тази кочина. как може такова криминално нехаиство да няма никакави закони и човешкия живот да струва 5лева... нямам думи. тия цигани няма ли власт за тях? едно гето да им направят и да не излизат от там.

Референдум за връщане на смъртното наказание!

Отсега да ти кажа - ДПС и БСП са против, иначе ще трябва да се умъртвят голяма част от избирателите им.

Да го пуснат до процеса, не е човешко да го държат в затвора. Родителите на това момиче трябва да съдят България до дупка.

егати демократичният преход, да не беше идвал изобщо най-добре!

това им е редовният номер, на тези некадърници, или някой наркоман или някой рецивидист ще опере пешкира, за да се затвори устата на обществеността!

Едва ли, той е убиеца?! Боко просто казва той е убиеца, и народа е "Щастлив"!

Какво странно съвпадение на фамилните имена на убиец и жертва! Все пак Здравков /Здравкова не е от често срещащите се имена.

А като има присъда защо не е в затвора? КОЙ, КОЙ, КОЙ не си е свършил работата??? Съдията е издал присъда. А после какво става??? Съдията НЕ може да го арестува, това се прави от полицията, но по разпореждане на съдията. Не е ли редно съдията ВЕДНАГА с произнасяне на присъдата да се произнася и за арестуването на осъдения /или освобождаването му ако е невинен/? За целта са необходими ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ!!! Нужни за законови промени при които заподозрян за убииство да не се задържа само временно, а постоянно. С повече от няколко "висящи" дела да не се пускат под гаранция, а автоматично да са постоянно задържани. Така основната част от криминалния контингент ще са по арестите и затворите. Законовите промени се правят от ПАРЛАМЕНТА. За това е ж важно за КОЙ, за КОЙ, за КОЙ ли ще гласувате??? Само си помислете за КОЙ, за КОЙ, за КОЙ е гласувал циганина??? КОЙ, КОЙ, КОЙ ли му е дал най-много кебабчета и бира??? КОЙ, КОЙ, КОЙ е винаги в парламента през последните 20-тина години? Е, вече знаете за КОЙ да НЕ гласувате!

Опа, още един МАНГАЛ се осигури с 1300лв/месечно, отопление, храна, други екстри... Те са си свикнали, в пандиза им е по-добре, нямат проблем с хранене, отопление, жилище... Ние им го плащаме ;-(((

А даже не е той извършителя!!!

БХК да спи спокойно,още една българка беше заклана от циганин.Условна присъда веднага,човека не е имал кинти за пиене,цигари и лепило.

нов Министър е Трябвало !

Хванаха го, сега е ред да го осъдят и да му дадат 2 години условно- в България толкова..

За Че-лайнар!