Тръмп готов да разсекрети документи за убийството на Кенеди

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че ще разсекрети хиляди класифицирани документи, свързани с убийството на 35-я президент на САЩ Джон Кенеди.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп готов да разсекрети документи за убийството на Кенеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четох статия че Кенеди е бил против израелското атомно оръжие и затова евреите са го убили и вярваъе това....те са милиардерите и крадците на света...

защо Хилъри едва не припадна от злоба и усилие да спечели изборите! Не го знам Тръмп каква порода е, но ако реши да направи това, което казва, рептилите ще го схрускат!

Малко преди убийството , Джон Кенеди, се обръща към американската нация със следната реч: Изправени сме пред огромна и безмилостна конспирация със световни мащаби, която се основава най-вече на тайни средства, за да разширява сферите си на влияние. Международен заговор, който си служи с внедряване на агенти и с подривни средства, вместо с избори; със заплахи, вместо с предоставяне на правото на избор. Това е система, която е вербувала големи човешки и материални ресурси в изграждането на добре действаща машина; която умело си служи с дипломацията, тайните служби, икономиката, науката и политиката и организира военни операции. Действията й не се огласяват, а се държат в тайна. Грешките й не се изваждат на показ, а се премълчават и укриват; противниците й не се подлежат на оспорване, а тайните си не позволява да бъдат разкривани. Обръщам се към вас за помощ, за да ми помогнете в трудната задача да информирам и да предупредя американския народ за всичко, което се случва. Убеден съм, че с ваша помощ човек ще се превърне в онова, за което е роден - да бъде свободен и независим.

убийството на Кенеди не е нито Кастро и Куба,нито руските ракети там.Причината е ,че Кенеди стана неудобен за Уолстрийт с решението си да национализира Федералния валутен резерв известен с това,че е частна печатница на долари,които продава на държавата,срещу процент,гарантирайки си огромни печалби.И не случайно след убийството на Кенеди,новият президент веднага отмени национализацията.

Да това е причината

Като се прегледат, съпоставят и анализират фактите и събитията, вкл. последващите, след убийството (вицепрезидентът на Кенеди) веднага разписва закон за връщане правото отново единствено на Федералния резерв да печата американската валута, доларът... и това категорично изпъква наистина като най-сериозната версия и причина за убийството на Кенеди. Някак си не виждам логика службите да продължават да искат да останат скрити документите и фактите толкова години след това с аргументи, че можело да се застрашат техни хора! Първо - разбирам убийството да бе разкрито и ибийците и поръчителите изправени пред съда и осъдени с годни доказателства, тогава може. Второ - службите би трябвало да са в състояние предварително да се погрижат за въпросните хора. Ако те не могат - тогава кой!

И трето, най-важното - ако аргументите на американските служби к ЦРУ са наистина верни, ако в тях има истина - а именно, че публикуването на ИСТИНАТА за убийството на Кенеди и всички факти и документи може да застраши нечий живот, то това, ако се замисли човек, всъщност е аргумент въпреки всичко те да бъдат наистина публикувани за широката и силно заинтересована общественост, и ще поясня и защо! Защото ако е така, значи официалното заключение и оповестен убиец НЕ СА ВЕРНИ! Значи истината е друга к зад убийството стоят ОРГАНИЗИРАНИ ЛИЦА и СИЛИ, око МАФИЯ, която е толкова силна, че да убие безнаказано дори и американския президент и да потули всичко, и още да продължава да съществува и да е с подобни силни позиции! И след като досега толкова години тя не е била разбита и неутрализирана, след като службите и ЦРУ не са могли да се справят с нея (след като твърдят, че все още е голяма заплаха!), то очевидно става наложително да разберат хората за нея, тоест да се публикуват всички документи за убийството на Кенеди.

Американците знаят кой уби ПРЕДАТЕЛЯ- Кенеди. Тоя е като българския предател Стефан Стамболов. Убиха го Истинските американци, които убиваха и индианци преди това, за да СЪЗДАДАТ държавата САЩ...Всъщност, нищо не му е пречело на Кенеди да чуука разни арабски и африкански куурви, но за да си запази Къщата и държавата, не трябва да се официализират деца, получени от чукането му за кеф. Американците са убили и един негър- Шпионин- Мартин Лутър кинг.Тоя маймун е работил в САЩ, но след като е свършила работата му на плантациите, вместо да си ходи ОБРАТНО в Африка е решил да ПРЕВЗЕМЕ САЩ.Все едно да извикаш работници вкъщи да боядисат банята ти, а те да решат да останат и да ти вземат къщата, колата, че и жената. Тоя Мартин Лутър е бил като Арабско- турските башибозуци, и вместо да си ходи в Африка е приказвал за ПРАВА ( да завземе чуждата държава, а Башибозуците наричат помагачите си- бежанци и мигранти(. Затова са убили Кенеди, а и брат му, а също и маймуната- Мартин Лутър кинг.

`айде, нова дъвка за народа- НАРОДЕ????

Нашият бог Исус Христос е евреин и той е винаги на страната на евреите.

Ама 1940 до 1943 година е бил в отпуска

Напият бог Исус Христос е евреин и той е винаги на страната на евреите.

Господ каза не ме разпознахте и затова ви пръскам по света. Никъде няма да сте желани и никъде няма да имате дом. Затова евреите никъде не да харесвани и никъде не са желани. И само евреи могат да разпнат свой на кръста.

За мен причината за убийството на Джон Кенеди е неадекватната му реакция и пасивност към Куба. Ако беше се намесил срещу революцията на Ф. Кастро нямаше да има съветски ракети насочени към САЩ и в последствие Карибската криза в която света беше на прага на ТСВ.

убийството на Кенеди не е нито Кастро и Куба,нито руските ракети там.Причината е ,че Кенеди стана неудобен за Уолстрийт с решението си да национализира Федералния валутен резерв известен с това,че е частна печатница на долари,които продава на държавата,срещу процент,гарантирайки си огромни печалби.И не случайно след убийството на Кенеди,новият президент веднага отмени национализацията.

И да разсекретят документите ще станат ясни само физическите убийци, които са ясни и сега за който иска да знае истината. Важно е кой е поръчителят, а него не го пише в никакви документи. Опасността е друга - досега тези, които казваха истината бяха наричани луди и никой не им вярваше, а сега ще започнат да им вярват и става по-сложно да се лъже.

сатаниста сорос да налее 18 милиарда за отстраняване на Тръмп

Ядрената програма на израел не можеше да бъде осъществена без помощта на Уса, а Кенеди беше против!

То и смъртта на Мерилин Монро е мистерия, нищо че не е била президент, но е спала с Кенеди.Той после я изоставил и тя го е заплашила, че ще разкаже за някои държавни тайни, които знае, които, ще компроментират Кенеди.................

желанието да печата долари, на които да пише, че са собственост на щатите, а не на федералния резерв...

ДОРИ ИМА ОТПЕЧАТАНИ И ПУСНАТИ В ОБРЪЩЕНИЕ!

КОПИ-ПЕЙСТ ...........2 и 5 долара. Отгоре им пише united states note, а не federal reserve note. Общо са отпечатани и са пуснати в обращение 4,3 милиарда долара. След 4 месеца, през ноември 1963 г., Кенеди започва да печата 10- и 20-доларови банкноти. Този път обаче те няма да видят бял свят, защото на 22 ноември отекват фаталните изстрели.Копирано от link............

В САЩ разсекретяват, а у нас гейберастите и лъжепатриотите засекретяват.

Цялата история с убийството е толкова мръсна,че никога няма да се разсекрети. Кенеди си го убиха самите американци. Бил е неудобен някому така,както сега е неудобен някому Тръмп.Изнасяйки истината,Америка напълно ще се компрометира пред света.Кенеди е бил любимият президент на Америка и не само.Истината никога няма да излезе, защото ще преобърне света.

Не, не е мръсна, а е ясна като бял ден! Евреите /израел/ искаха да имат атомни бомби, а Кенеди не беше съгласен и забраняваше на уса да съдейства. Това е, и го убиха. След това заместникът му си затвори очите и сега израел има 80 атомни бомби /обявени!/. За сравнение, уса и русия имат по около 5000 - 7000 бомби, след тях по около 300 - франция, англия и китай, и накрая по 100 - 150 индия, пакистан, израел.

Повече са бомбите в Израел.Много източници посочват 400 до 600 бойни глави.То за това един луд техен генерал беше заявил че ако Европа позволи да ги нападне Иран за наказание в предсмъртния си час ще бомбардират Европа.

Отдавна е известно, че убийството на Кенеди e извършено физически от Осуалд и организирано от Кастро с подкрепата на КГБ. Само че ако се признаеше това, САЩ или трябваше да нападнат Куба, или да си плюят на физиономията пред цял свят.

убиват го защото подписва договор със ссср че няма да напада куба защото хрушчов им казва на американците че ако те нападнат куба те ще нападнат фрг а правителството в сянка на американците не обичат някой да подписва договори в тяхен ощърб

И дете му е ясно, че единак не може да извърши това убийство, без подкрепата на същото това ЦРУ, ФСБ и Бог знае кой още !!! На живите агенти естествено, че не им изнася да се развяват кирливите им ризи. Тая работа с Кенеди е като подпалването на Райхстага!!! И всички знаят тази история!!! Дони Тръмп да пише в бета имената на организаторите и да си понесат последиците !

Тръмпчу е кукла на чифутски конци...ако не слушка,ще бъде отсвирен като Кенеди!Америка е поробена през 1913 от чифутите.Точка-после спретнаха революцията в Русия през 1917

Тук др. Тръмп навлиза в опасни води. От самото начало на влизането му в Овалния кабинет в Бялата къща се прогнозира, че няма да изкара мандата си до края. Живеем в най-интересните времена в човешката история.

Бях дете, но ясно помня онези събития. Още тогава беше странно как нароченият за убиец беше убит от "разгневен" гражданин, който пък скоро след това скоропостижно се спомина от някаква болест. Как е възможно толкова важен свидетел да бъде пазен така, че гражданинът да е имал свободен достъп до него? В последствие всичко беше обвито в мъгла и останаха само съмненията, които никой не се и опита да разсее. И така - до днес.

Путин уби Кенеди и направи Тръмп президент - щото неможа да опъне Хилари Клинтън която не му пусна а Ислямска държава също я създаде Путин :))))) тъпацииииииииииииииииииии!!!! ЦРУ уби Кенеди всички знаят децата дори!

дат, тъ таковам в таковата ....

Историята винаги зависи от това кой я пише.

нека позная- Путин уби Кенеди!??

Цели 39 каментара дотук и пак не стана ясно кой уби Кенедито

Още в началото съм написал кой го уби. Коментар номер 3. Чети внимателно.

Светото Писание (ака Библията), в дните на Страшния съд (т.е. днес) всичко, което е било скрито, ще стане явно, и всичко, което е било неразбираемо ще се разкрие. Всъщност то е било в инаги знайно за онези, които дърпат конците. Грешка е да се сочат непрекъснато евреите с пръст и да бъдат обвинявани. 1/Въпросът е кой стои зад тях и прави така (има интерес), че те да изглеждат виновни. 2/ Какво стана всъщност с Чернобил? 3/ Кой взриви Фокушима?! 4/ В ютюб има едно интересно клипче (документално) от убийството на Дж.Ф. Кенеди. Което поставя въпроса: Участвала ли е Жаклин К. в убийството на мъжа си?! ( Скорошният и брак след това с Онасис навежда на някои мисли.) 5/ Американците са кацали на Луната, но след това се пускат умишлени опровержения, с цел да се скрие истината за това какво всъщност има на Луната и т.н. 6/ Гагарин не е първият човек бил в Космоса! и пр. Въобще, нищо не е такова, каквото изглежда и ни го представят...

Ги взриви саудутският крал. Голяма майтап. В тази връзка има още няколко интересни въпроса: Къде е златото на човечеството (щото май нещо го няма). Защо американците прекратиха подводните ядрени опити. Какво всъщност причини взрива в Тунгуската тайга (Сибир)....И за капак, защо никое публично лице: политик или учен, не излиза с категоричното твърдение каква е всъщност нашата планета: плоска или с овална форма?!

345 ( нерегистриран ) 22.10.2017 12:56 " Сам Господ да застане на мястото на Тръмп, неможе да се справи с евреите." Путин и Дзинпин могат. Бас, че до 15 години доларът /най-продаваната стока в света и световно платежно средство, собственост на ФЕД/, ще е загубило тази функция. Вече се почна, започнаха да заменят доларовите активи със златни.

Путин и Дзинпин могат да бъдат убити също толкова лесно, колкото беше убит и Кенеди, ако не слушкат!

не! Путин е с евреите и те знаят това. Само прах в очите на хората

сега ще разберем, кой всъщност опатка Кенеди, после за 'кацането' на Луната, а след 50 години и кой гръна кулите на 11 септември...

Ще разбереш трънки. Баш на тебе никой нищо няма да ти каже, за да си останеш проста и непросветена овцъ!

може и така да стане. а може и Уикилийкс пак да изтипоса истината за 'най-великата демокрация, лидерът на свободния свят и дъ ленд ъф дъ фрии'...

И какво ще стане, като разсекрети документите? Ще започнат едни безсмислени спорове и писания. Голяма работа ще стане, като се изпишат тонове бумаги. Пък и истината никой няма да я каже. Пък и да я каже някой, на кого му пука?Убитият си е убит. Както казваше Г. Ганев Битият си е бит и така нататък! Но, като всяко журналистическо писание,така и случая с документите, за това убийство е част от пропагандата за промивка на мозъци.

ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА МОГА ДА ТИ ДОКАЖА ЧЕ БОЙ И ЕБАНЕ СЕ ВРЪЩАТ . ПРЕДИ 20Г. ГО ДОКАЗАХ НА ДВАМА ИДИОТИ ПОЛИЦАИ .

Кенеди вероятно го убиха същата глобалистка банда, която спретна "приятелско посрещане" с цветни революции и медийно оплюване на президентсването на Тръмп.

Тръмп е масон, човек е на същата глобалистка банда за която говориш.

Джак тръгна да връща Фед на американския народ и затова го убиха. Самите американци, които имат собствено мислене го твърдят. Ли Харви Осуалд е подставено лице, с идеална за целта биография - бивш комунист, избягал от Америка в СССР и завърнал се. Предполагам, че Тръмп ако тръгне да връща федералния резрев на народа на САЩ, може да му се случи случка. Дълбоко в себе си Тръмп също има намерение да разкара евреите глобалисти от резерва.

щом не дават значи не дават .Тръмп какво се е настървил на кой му пука че е умрял .да си кара мандата и да покаже какво ото това ще се върне ли ще възкръсне ли или ще почнат едни спекулации и лакърдии и пак ще се покрие случая.

Никакви документи няма да разсекрети Тръмп, само така си говори и ни залъгва.

Тръмп да не огласява предварително разсекретяването, защото могат да го пушнат.

Звънни дa му кaжеш!:)))) Може дa не се е сетил.

То се знае, че убийството на Президент Кенеди е било поръчано от собствениците на централната банка на Щатите, наречена подлъгващо Федерален резерв. Става въпрос за еврейски династии начело с лидерите на династията Ротшилд. Президент Кенеди не е единственият президент на Щатите убит от тези същества. Сегашният Президент Тръмп едва ли ще се осмели да сподели официално тази истина.

И от кого се знае? Сигурно звездите ви го говорят? А брат му Робърт, убит няколко години след това, и той ли по същата схема?

един сносен коментар...точно така е!Чифутите го ликвидираха,както ликеидираха още 3ма други президенти,дръзнали да оспорват съществуването на ФедРезърв

Абе аре стига бе, не се ли уморихте с тези небивалици? Все Ротшилд са ти виновни! Ротшилд са огромна фамилия и ги има по цял свят. А много от тях не се познават помежду си и имат най-различни съдби. Абе в едно семейство хората се карат и понякога не могат да се разберат, ти ми ги говориш че по цял свят едни роднини били в пълен унисон и управлявали целия свят?! Айде моля няма нужда! Сега да ти кажа, може да се окаже че Кенеди изобщо не е убит, а е жив, убийството е инсценирано и от ЦРУ го крият някъде ама не казват къде (ако не разбираш от ирония, последното което написах беше измислица - подобна на измислицата за фамилията Ротшилд).

Шалом, Моше! Ти не си ли заминал за Израел? Значи още си в бегето?

Едва ли има запознати с драмата около убийството на Джак,който да вярва,че Лий Харви е убиецът.Смъртоносните изстрели идват от съвсем друго място по пътя на кортежа.Защо толкова години,дветовната общественост тъне в заблуди по този казус?Защо ЦРУ не желае панически да бъдат осветлени фактите?Кой и защо уби един харизматичен Президент,с какъвто САЩ много рядко се сдобиват?Президент,който в 12 без 1 минута,спря ядрен апокалипсис....

Никакъв апокалипсис не е спирал въпросният господин, запознайте се с историята по въпроса...

МНОГО добре съм запознат с историята,за разлика от теб. Заради "Кубинската криза"и украинското говедо Никита,ядрената война е била на прага.Само че май,някои висши американски и съветски кръгове,точно това са целели.И точно въпросният Господин,удържа на неистов психилогически натиск на военните,за да не даде командата за сблъсък със СССР.

Самият Лий Харви е бил доста противоречива личност. Дори той да е бил физическият убиец, зад него със сигурност стои някаква много тъмна мистерия която още не е изяснена. Със сигурност не е бил някой "вълк-единак". Някой стои зад него, дали е ЦРУ, дали е нещо друго не знам.

Не е бил Путин-тогава е бил мальчик,не е Хрусчов- резмахващ кочани и обувки...дори Бин Ладен го е нямало... Краварско-каубойска...типично по тексаски работа...

Цитат: Според ЦРУ разпространяването на въпросните сведения може не само да разкрие методите на работа на разузнаването, но и да извади на бял свят имената на информаторите, помагали на ЦРУ в разследването, някои от които може още да са живи. А тук ги разкриват тези от ДС, включително от външно разузнаване. На теория можеха като последствие и да гръмнат някой. Интересно кой ли в бъдеще ще се съгласи да работи за българското разузнаване, като знае, че утре може да цъфне информацията навсякъде. Без значение на строя, тези от ДС са работили за българската държава, а сега тя ги предава.

рaботили сa викaш зa бългaрскaтa държaвa!?:) a тя ги предaлa?!:) И вероятно зaтовa сегa "бългaрскaтa държaвa" е тяхнa чaстнa собственост:)

Разглеждаш ги като цяло, а случаите са индивидуални. Тъй наречените доносници са само част от 6-то управление. Повечето останали служби са напълно нормални и би трябвало да ги има в момента. В САЩ с подони функции са около 25-30 агенции. Тяхното ДС е доста по-голямо. Нашето разузнаване се водеше за едно от най-добрите в света. Особено икономическото разузнаване, което подпомагаше и икономиката ни. Само че някога ни редяха на 38 място по развитие, а сега сме много по-зле.

5 минусa:) знaчи имaме във форумa 5 бивши ченгетa или техни роднини:)

Джон Кенеди го убиха неговите господари - евреите, понеже не ги слушаше и правеше реформи в полза на народа.

Та какви реформи правел в полза на народа президентът Кенеди, бихте ли споделили ?

Това моля да го обясни някой по запознат от мене, но беше нещо във връзка с парите и федералния резерв на САЩ.

БРАВО НА НАБОРА!КРАЙНО ВРЕМЕ Е!

надали ще се разбере нещо повече от тия документи,от ционисткото цру отдавна са ги прочистили от сенките за тяхната намеса в убийството,така че нищо ново под слънцето,колкото и да се напъва тръмпета