26 г. затвор за мъж, пребил до смърт едногодишно дете

Окръжният съд в Стара Загора осъди на 26 г. затвор 24-годишния Атанас Асенов, който през януари преби до смърт едногодишната си доведена дъщеря в Казанлък.

Обратно в новината

Коментари - 26 г. затвор за мъж, пребил до смърт едногодишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Той е убил Мария пред по-малката си сестра, като я е заплашил, че ако разкаже на някой ще се саморазправя и с нея. " Демек е предупредил сестра и,която е под 1 годинка да си трае,или е убил детето пред сестра си???

Защо не се премахнат тези съкретени процедури? За убийство само смърт особено ако жертвата е дете.

26 години!!! МАЛКО Е! Отказвам да храня изрода! Какво да го поправяме и превъзпитаваме в затвоа. Това не е човек. Ах горката малка душичка!

26 години ние ще храним един безполезен урод.колко лева ще похарчи държaвата за това човекоподобно.не може ли с тези пари да се спаси живота на едно болно дете,а за този урод и подобните му,които насилват,изнасилват и убиват деца и бебета да се върне смъртното наказание.какво ще стане с него след 26години-ако изобщо ги излежи толкова-още по- закоравял урод и престъпник.моля ако във форума има хора противници на смъртното наказание,да ми обеснят защо такива хора трябва да живеят.предварително благодаря

Първо, това са етнокултурни особености! Второ, какво ме интересуват циганските им истории?

Циганина си остава ЦИГАНИН !!! Вари го,печи го.....после защо сме били против циганите.......

Редовно получавам бюлетин за развитието на бебето и детето. Наскоро четох, че ако до 3-4 месечна възраст бебето изобщо не се усмихва това е знак или за задълбочаваща се следродилна депресия на майката, или за крайно тежки условия в които живее бебето. Чудя се това детенце дали някога въобще се е усмихвало :-( Аз мисля, че животът не е само ай-фони и таблети и всеки има право да създаде колкото иска деца, стига да е в състояние да ги научи как да си изкарват прехраната - не е нужно децата ни да са банкови директори, нали? Мисля обаче, че никой няма право да създава дете, ако смята да го лиши от обич, ласка и родителска грижа! Крайно време е законодателството да се промени, така че и майката да бъде възприета за също толкова виновна, колкото и изрода-убиец, затова че е изоставила детето си! Сърцето ми се къса като си представя страданията на горката невинна душица :-(

Преди 2 дена погребаха 44 годишен мъж от варненското село Белоградец пребит до смърт от свой съселянин.Убиецът се разхожда на свобода.

И защо аз и моите данъци трябва да храним и издържаме подобна сган? Да отиват такива като тоя в подземните рудници на смени от по 18ч. И кой колкото изкара! Или смъртно наказание, или къртовски труд трябва за затворниците!!!

Второто, второто трябва! Доживотна каторга с яка работа и бой! Непременно с много бой!!!

Chefo77

А за някои избрани - и секс. Редовен. Да са от пасивната страна.

сега тези 25 000 ще ги плаща държавата и мангустите съвсем скоро ще развият бизнес с убиване на циганчета. По доходно е от продажбата им

Не стига, че тоя етнос си живее щастливо на наша издръжка, ами сега и още 26 години му е гарантирана прехраната. И като излезе на 50 години да не би да стане човек? Не, все същото животно ще продължава да бъде.

Друго си е обаче 26 година да му скъсат .... в затвора.

26 години?Ти майтап ли си правиш!!!В никакъв случай няма да лежи толкова.

Къде е смъртната присъда когато ти трябва!

Страхотен казус за БХК: Убиецът ли да защитят или убитата! Но едно е сигурно от сега - България ще е осъдената!

аа убиецът ще защитят задължително

Мда, и аз това предположих! Да защитаваш убити е безперспективно и недоходно занимание, а това е смъртен грях за някои организации!